Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vlad Munteanu in dialog cu dinamoviÂștii
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori > Jucătorii în dialog cu suporterii!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Bascanu
ai mai primit ceva oferte din Bundesliga?
Vlad Munteanu
Nexus ...e o intrebare grea pt situatia mea de acum...dacanu as avea nici o oferta de la un club mai important de aici as reveni.dar mi-as dori sa nu vin la sugestia actionarilor...ci a antrenorului,am nevoie de increderea lui.lucrul cel mai de pret pe care il am aici la cottbus

Radu10mai...danciu are o perioada mai proasta,inevitabila in carierele noastre...dar in acelasi timp cred ca trebuiesc adusi jucatori,de valori apropiate si care sa faca o concurenta la echipa.numai asa poti avea rezultate mari

Bascanu...nimic concret...
Bascanu
care ti-i se pare cea mai tare echipa din bundesliga in momentul de fata?
Cai Lun
Radu10mai, sper ca realizezi ca Vlad este aici un oaspete de seama si trebuie tratat cum se cuvine, sau cel putin cu un minim respect. Te rog sa nu mai fii atat de agresiv.

Vlad, am si eu o intrebare! Florea Dumitrache zicea ca atunci ca antrenorul lui Dinamo a venit sa il ia la Dinamo, parintii lui s-au speriat, crdeau ca a facut ceva si de aia a venit militia... 010.gif Tu cand te-ai dus in probe la Real ai avut parte de reactii asemanatoare in familie? Cum a fost ziua in care ti s-a spus ca Realul te vrea in probe?
Vlad Munteanu
Bascanu ....problema e ca nu sunt constante,fiecare a avut perioade bune si rele..lupta pt titlu se va da intre schalke,werder si bayern....in jocurile cu noi,schalke mi s-a parut cea mai buna.
Clau_Goool
Vlad, care sunt persoanele care pe vremea cand ai fost la Dinamo simteai ca aveau incredere in tine si in jocul tau ???
Radu10mai
QUOTE(Cai Lun @ 9 Mar 2007, 0:59) *
Radu10mai, sper ca realizezi ca Vlad este aici un oaspete de seama si trebuie tratat cum se cuvine, sau cel putin cu un minim respect. Te rog sa nu mai fii atat de agresiv.

imi cer scuze, bafta Vlad! sa ajungi la o echipa mai mare...
Vlad Munteanu
Cai Lun...stai linistit...mie chiar imi place sa mai discut in contradictoriu sau cu unii care nu ma plac ca fotbalist!chiar nu am nici o problema....

Clau_Goool...singurul care a avut incredere in mine neconditionata si m-a sustinut pana in momentul plecarii mele a fost domnul badea...chiar avem o relatie de prietenie si vb des....mai mult despre Dinamo....hahahahhaahahah

Cai Lun..tata fericit,mama cam suparata...ii pleca odrasla de acasa si nu prea ii convenea...hahhaahahaahha.....
Radu10mai
daca ai primi o oferta de la steoaia bucuresti de 1 milion pe an, ai sta pe ganduri sau ai semna pe loc? icon_rolleyes.gif
paddy
Sunt destule chesti pe care nu poti sa le spui si care te-au ambitionat sa ajungi ceea ce esti la ora actuala ???
Esti genul de om care nu linge unde a scuipat, bravo tie , tine-o tot asa si aratele tuturor ca s-au inselat amarnic in privinta ta.....
Capirossi
Dar la Ajax cum a fost ? N-ai fi vrut sa ramaii acolo ?
Vlad Munteanu
Radu10mai......cand imi vor oferi aia un mil,o sa imi dea si Dinamo 8 sute si vin sa joc ca sa iti schimb parerea!!!!!!!!!!!!!!
Radu10mai
QUOTE(Vlad Munteanu @ 9 Mar 2007, 1:15) *
Radu10mai......cand imi vor oferi aia un mil,o sa imi dea si Dinamo 8 sute si vin sa joc ca sa iti schimb parerea!!!!!!!!!!!!!!

asa sa faci!! si mi-a placut cum ai spus "aia" doglaugh.gif deja imi esti mai simpatic! beerchug.gif
Vlad Munteanu
paddy...cred ca m-am maturizat si am un echilibru in viata mea!!!!

Capirossi ....a fost super,dar nu am avut prestatia necesara sau poate sansa de a ramana acolo.poate nu meritam,la modul cum tratam fotbalul pe atunci!sunt multe de spus...cert e ca nu am regrete in alegerile pe care le-am facut pana acum!!!!life goes on....
paddy
E adevara ca ai niste oferte din Anglia ???
Era sa spun Britania m-am molipsit de la Marean Vanghelie..
Vlad Munteanu
fratilor,a venit mos ene pe la mine,asa ca ne mai auzim....
paddy
Pai mai spune si tu ceva . lasal pe mos ene (asta e german)...
Vlad Munteanu
paddy ...i don't know a thing...maybe...maybe not!!!!!!!!!
Capirossi
Wow! Wow! Deja esti altul. Te-ai maturizat sigur. Vladut cel de la Dinamo nu cred ca gandea asa.
poate nu meritam,la modul cum tratam fotbalul pe atunci
Esti pe drumul cel bun. Prestatia ta buna de la nemti are, iata, o explicatie. Interiorul tau. Devii un campion. Poate afla si Piturca.
paddy
Thank you very much, I see next week....

Vezi sa nu uiti datina noastra, i-al pe Sergiu si distruge cele 44 de pahare .... verystrange.gif
biancap78
Salut Vlad.....am vazut ca esti folosit tot mai des si dai randament in meciuri felicitari...doresti un transfer in Anglia sau sa continui aici? icon_rolleyes.gif
matador
daca Dinamo ti-ar face o oferta la finalul campionatului , sa joci in cl ai accepta-o?
ely_aleja
am observat ca de la un timp te descurci foarte bine si chiar ma bucur mult...! te-am admirat intotdeauna si mi-a parut foarte rau cind ai plecat de la Dinamo! conteaza ca acum esti tu bine! daca Dinamo ti-ar cere sa te intorci ai reveni? te pup :*:*:*
cipoc
si din partea mea mult succes vlad.sper sa revi.

vin si eu in germania peste o saptamana si sper sa pot ajunge la un meci de al tau.
doggyy86
Bravooo...esti tatic ai bagat nemtii in sperieti....toata suflarea dinamoivista regreta plecarea ta...dar cine stie POATE ai sa vrei sa vii iar la echipa ta de suflet Dinamo!!!

Tine-o tot asa...si o sa ajungi pe culmea fericirii..poate pizdi se va gandi si la tine in vederea campaniei de calificare!!!
divisor
Felicitari Vladut! Faci o treaba buna in Bundesliga, pacat ca piturca nu prea te vede acolo...Pe Dinamomania cand mai intri sa ne raspunzi la cateva intrebari?

Ce oferte de transfer ai?
Capirossi
Felicitari Vlade. Rupi nemtii, asta-i bine. Nu-ti uita promisiunea cand revii in tara. Bafta.
deenamovista
Bravo, Vlad! Ne-ai surprins pe toti intr-un mod placut de cand evoluezi la Energie Cottbus. Ai revolutionat fotbalul german si meriti un loc in nationala. Felicitari!
Siegfried
Vlad, am citit dialogurile tale cu baietii pe acest forum si m-ai impresionat. Nu credeam in cliseul ca toti fotbalistii sunt imbecili, dar recunosc ca nu ii credeam prea capabili de o comunicare de calitate.
Insa iata comunicare de calitate aici, intre tine si baieti. Aveam eu impresia ca esti mai "intelectual" decat media fotbalistilor - iata ca intuitia mi s-a confirmat.
Pari un tip inteligent, cu bun simt (bunul simt inseamna in primul rand inteligenta) si cu o experienta care te-a ajutat, din care ai invatat (iarasi - intelepciune). Imi place cum raspunzi baietilor de aici; mie imi placea de asemenea cum te exprimai si in teren, desi nu erai constant.
Ma bucur ca ai ramas in legatura cu suporterii - asta spune foarte multe despre calitatea ta umana pe care o respect si admir. Sunt convins ca succesele tale actuale se datoreaza si calitatii tale ca om.
In fine, nu vreau sa para ca sunt nesincer cu atatea laude , dar chiar m-ai impresionat.
Iti doresc sa iti mearga cat mai bine - o meriti pe deplin.

P.S. Da, meriti un loc in nationala, obiectiv vorbind.
redmania
QUOTE(Vlad Munteanu @ 9 Mar 2007, 2:15) *

Pfuuuu, nici eu ca dinamovist 101% nu cred ca raspundeam mai bine !!!
Uite aici se vede diferenta intre tine si alti jucatori care au acceptat sa mearga la alte echipe (ca asa le-a zis Netoiu) si pe urma sa injure Dinamo numai ca sa se puna bine cu actualii fani.
Cred ca tu nu ai face asta vreodata...

Vlade, am inteles ca ai contract cu Energie pana in 2008. Ai cumva o clauza in contract prin care ai putea sa pleci in alta parte ?
Dupa un sezon PERFECT la Energie cred ca ai merita un sezon bun in grupele UCL si, de ce nu, o continuare in primavara UEFA (in UCL e greu sa ajungem in primavara).
Nu ma intereseaza cat castigi la Cottbus dar te-as intreba daca ai mai mult sau mai putin de "suma X" ca sa-mi dau seama daca actionarii nostri sunt dispusi sa-ti plateasca acest salariu...Daca tu chiar ai vrea sa te intorci (si nu zici asta doar ca sa ne cresca noua inima) o sa facem noi un articol sau cineva din redactie il poate intreba pe Rednic care e parerea lui in ceea ce te priveste...cine stie, de multe ori suporterii misca lucrurile mai bine decat conducatorii :) Daca Dinamo prinde grupele CL nu cred ca ar fi o problema sa asigure salarii de 150-250.000 de euro/an macar la 7-8 jucatori valorosi si experimentati (si asta fara a baga mana prea mult (sau deloc) in buzunarul propriu).

Felicitari pentru evolutiile din ultimele 4-5 etape, ca de altfel pentru intreg sezonul asta EXCELENT !
Capirossi
Ce facusi Vlade, o luasi ? N-a fost sa fie, nu ? Bafta mai departe.
kelly
salut!!!nu te supara k te intreb cand vei reveni la Dinamo?
Capirossi
Fostul mijlocas al lui Energie Cottbus, autor a 11 goluri sezonul trecut in Germania, a semnat in cursul noptii de joi spre vineri un contract cu echipa VFL Wolfsburg clasata la sfarsitul stagiunii trecute pe locul 16 in 1. Bundesliga. Alaturi de Vlad Munteanu in proportie de 95% in cursul diminetii de astazi va semna cu aceeasi echipa si atacantul Sergiu Radu.
"Gemenii golului" asa cum i-a poreclit presa germana vor ramane astfel impreuna si in sezonul urmator.

Sa fie intr-un ceas bun Vlade !
red_dog997
Cred ca Radu Syefan e destul de ocupat de foarte mult timp nu a mai raspuns nici unei postari de pe Topicul asta, si cred ca nu va mai face chestia asta mult timp de acum incolo. Sper ca Vlad Munteanu sa mai revina pe aici, si, eu il astept cu drag pe aici. Mai ales ca acum a semnat cu Wolfsburg are ceva noutati sa ne impartaseasca, si ar fi pacat sa le pastreze pentru el... :D
deenamovista
Felicitari Vlad pentru transferul la Wolfsburg! Sper ca tu si Sergiu Radu sa aveti un sezon reusit, iar dupa ce te vei plictisi de Germania, cine stie...poate te intorci la Dinamo!
cosmin targoviste
BRAVO VLAD!SA FIE INTR-UN CEAS BUN!TE FELICIT PENTRU ALEGEREA FACUTA!PRIMUL JUCATOR CARE MI-A PLACUT DE LA Dinamo AI FOST TU!TE ASTEPTAM INAPOI CAND VEI VREA SA REVI!FORZA Dinamo!
antisteaua
Vlad iti doresc multa bafta la Wolfsburg. Vreau sa te intreb ceva: in germania exista ultrasi?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.