Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vlad Munteanu in dialog cu dinamoviÂștii
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori > Jucătorii în dialog cu suporterii!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
COSMIN C
Aflat in Germania, Vlad Munteanu se gandeste inca la Dinamo, nu poate sta departe de "caini" si vine pe forumul DinamoMania sa dialogheze cu noi !
bianco_rossa
Mie personal imi pare rau ca a plecat, este un fotbalist talentat si cu potential si nu am inteles niciodata de ce Ando nu l'a folosit?.....De cate ori intra pe teren se vedea si isi facea simtitta prezenta.(ma gandesc numai la suturile de la 17-18 metri) A fost tinut pe banca de rezerve prea mult timp, n'a apucat sa arate de ce este capabil si pentru asta a fost nevoit sa paraseasca Dinamo. ....Ar fi un castig pentru echipa daca s'ar intoarce......Ma gandesc ca daca a marcat 3 goluri in sase meciuri in Bundesliga, nu a fost noroc sau arbitri, pur si simplu a fost....Vlad Munteanu.

1.Cum sunt suporterii acolo in comparatie cu cainii de aici?
2.Crezi ca o sa te contacteze cineva de la Dinamo pentru o eventuala reintoarcere?(si sa nu'mi raspunzi cu.."sper")
3.Mai tii legatura cu vreun caine rosu?
ALEXANDRA
ti-e dor de atmosfera de la Dinamo ?
Max
Ai avut atatia ani sansa ca sa iti demonstrezi valoarea la Dinamo, ai venit tanara speranta si ai plecat tot speranta..
De ce ?...
Vlad Munteanu
salutare cainilor!!!!!!!!

ce ma bucur pt meciul de ieri, le-am demonstrat si cu arbitrii straini ca sunt varza....

m@x.....asta e singurul meu regret,ca nu am reusit sa conving pe toate lumea.s-au intamplat multe in 5 ani jumatate...si ar fi prea multe de spus...
RED75
Vlad, oricum pentru noi raman multe goluri si pase de gol pe care le-ai dat
Succes in Germania si poate vei reveni in forta la Dinamo si o sa faci o figura frumoasa, cum face Ganea acum.
beerchug.gif
Vicentzo
Iti pare rau de ratarea aia in gheena??Singur cu hamu'...
COSMIN C
Bine ai venit, Vlad! Multumim pentru promtitudine si speram sa te simti bine printre noi !!!
Succes in Germania, fii caine !! beerchug.gif
Vlad Munteanu
alexandra...normal,as fi dat orice sa fiu in tribuna la meciurile cu stiaua si rarid.... 010.gif

bianco_rossa....merci pt aprecieri......chestia cu intorsul nu stiu cat de posibila ar fi pt ca Dinamo are un lot format acum si in privinta mea chiar vreau sa reusesc aici,sa imi fac un nume si o cariera pe masura eforturilor depuse...chiar si sa le dau peste nas la carcotasi....in privinta atmosferei..aici la cottbus nu e un stadion asa mare,cam cum e peste tot in Bundesliga,dar e plin tot timpul si fac o atmosfera frumoasa.fenomenul ultras nu e asa dezvoltat,canta toti,de la copii pana la bunici....dar sunt alte stadioane unde vin in numar mare si fac o atmosfera super ...de ex la gladbach am jucat cu 55 de mii de oameni in tribuna...de vorbit cel mai des vb cu danciulescu,niculescu...ca pe ei ii mai stiu asa bine...in schimb cu adi mihalcea vb des de ce se intampla pe la Dinamo...
RED75
Am citit in presa despre evolutiile bune de la club. Zilele astea n-am prea avut timp sa urmaresc stirile privind lotul pentru meciul Nationalei cu Belarus, dar ar fi posibila o convocare la nationala in viitorul apropiat? Ai vreo informatie daca Piturca te are in vedere ?
bigbobo
Felicitari pentru evolutiile din Bundesliga si bafta multa in continuare Vladut. Cum e campionatul german in comparatie cu al nostru si mai ales cum dialogheaza conducatorii de club din Bundesliga?
mihaiul90
Salut Vladut. As vrea sa te intreb daca e posibila o revenire a ta in Stefan cel Mare din iarna ? Suntem descoperiti pe postul de mijlocas stanga de cand ai plecat tu, in afara de Cat. Munteanu nu mai joaca nimeni bine acolo ...
FarfelkugeL
Vladut multa bafta! Cainii nu te uita, speram ca te va trage dorul inapoi...
codrutz_sini
VLADE am si eu o intrebare si vreau sa imi rasp sincer......CARE CREZI CA E DIF DINTRE Dinamo DE AZI SI Dinamo DE IERI din care faceai si u parte????
jean_
Vlade,
Totusi, legat de parcursul tau la Dinamo, chiar SUNT multe de spus si as fi curios sa aflu, hai sa zicem, ce iti reprosezi tu. Ma gindesc ca prestatia ta a fost cu totul atipica. Au fost meciuri cind intrarea ta dinamita pur si simplu flancul sting, trezeai toata echipa din amorteala, dupa care meciurile urmatoare intrai obligatoriu titular, dar erai parca din cu totul alt film.
Va simpatizez si pe tine si pe Ando - poate nu te-a introdus cu atita insistenta ca pe, de ex, Grigorie, dar nu poti spune nici ca nu ai avut destule oportunitati sa te afirmi.
Eu imi amintesc cind ai dat probe la Ajax, iti tineam pumnii sa prinzi [macar inainte de angajare :))] una din exploziile tale, si sa nu se prinda aia de cealalta fata a ta.
Tu cum iti explici inconstanta asta? Si, mai ales, crezi ca tine numai de tine sau si de echipa, adica la Cottbus reusesti sa fii mai constant decit la Dinamo?
adrivali
Vladut, te saluta un dinamovist adevarat din Onesti si iti ureaza mult succes in cariera.

Iti doresc ca atuinci cand vei reveni in tara sa o faci la Dinamo.

Parerea mea este ca Andone a gresit mult cu tine ca te-a tinut rezerva (la fel si cu Cristea). Crezi ca am dreptate?

Sanatate si bafta multa!
Vlad Munteanu
diferenta e una pe care se vede de oricine..se paseaza mai mult si in regim de viteza cu putine atingericeea ce duce la mai multe ocazii si un joc mai spectaculos...asta pot sa iti spun eu acum,pt ca nu stiu ce metode de antrenament are mircea rednic si nu il pot compara cu cei pe care i-am avut eu.
Oracol
Pe tine tea stricat statutuld e rezerva si ca te-au dat la Dinamo 2,pacat mare pacat 256.gif
Cai Lun
Il salut pe cel care a dat golul victoriei cu detinatoarea Cupei Uefa de anul trecut!

Vlad, vreau sa te intreb pe tine, pentur ca ai "ochiul format" casa zic asa. Ce parere a idespre Ze Kalanga? Se spune ca deja ar fi curtat de Bayern... noi, ca dinamovisti suntem impresionati de el. Tu ce crezi? Are calitati extraordinare pentru postul sau? Crezi ca va mai juca la Dinamo peste un an - doi?
hunter
Vladut, sa stii ca te-am apreciat mereu pentru talentul tau,dar in perioada cat ai stat la noi nu prea ti-ai demonstrat valoarea...poate a fost si vina antrenorilor,poate a fost si vina ta..m-ai facut fericit in meciul cu TSKA cand ai marcat impotriva detinatoarei cupei UEFA, iti urez mult succes la noua ta echipa si sper ca intr-o zi sa te intorci la noi,deoarece ai dovedit ca esti un dinamovist adevarat....
anti_spurky
Daca te vei intoarce in tara ... si conducerea nu ar fii interesata de un contract cu tine ... ce ai alege?
Vlad Munteanu
jean....
sa stii ca sunt multe de spus,dar pt mine au ramas momentele frumoase,nu nereusitele sau alte lucruri care ar fi putut sa ma faca sa plec de la Dinamo in primul minut.chiar am vrut sa demonstrez ca merit sa joc si sa fiu un jucator de baza..dar cand vin 12 jucatori de la o echipa si in preliminariile ligii campionilor nu prind nici banca dce rezerve dupa ce am facut un retur f bun si am castigat campionatul,ce sa mai zic atunci...vina pe care am avut-o a fost ca imi pierdusem motivatia si nu am reusit sa trec peste unele momente de letargie si sa fiu constant..sa stii ca nu am avut nici o sustinere morala din partea cui trebuia,singurul care m-a sustinut si a fost mereu langa mine a fost, si este, domnul badea pe care il stimez enorm.dar eu nu de la el avean nevoie de incredere,ci de la antrenor...

ze kalanga e fff bun...imi place mult de el,dar va trebui sa confirme ca sa il poata lua un club asa mare ca bayern.si stati linistiti ca o sa ramana la Dinamo atata timp cat are contract si nu va pleca pt ca daca se va intra in grupele ligii,la anul,o sa fie bugetul asigurata si nu vor mai trebui sa vanda jucatori.

nu prea vreau sa ma intorc in tara prea curand...si sunt sigur ca voi mai juca la Dinamo...tre sa merg in ghencea sa mai radem de ei putin...
anti_spurky
Eu am inteles asta ... si apreciem cu totii intentiile tale ... dar te intreb sub o alta forma...sa zicem ca prin absurd clubul Dinamo nu este interesat sa activezi la noi ... ce ai face in acel moment ... Unde te-ai duce?
Tudor
Vladut , nu o sa uitam niciodata meciurile mari facute de tine in tricoul alb rosu atat de iubit de noi ( ex. acasa cu Sahtior Donetk cand ai intors soarta unui meci care parea sa fie destinat pentru un 0-0 ) sau golurile care ne-au facut inimile sa explodeze de bucurie ( cu steaua in ghencea , cu steaua pe Cotroceni in Cupa , cu CSKA acasa in UEFA ) .
Fii sigur ca atunci cand vei veni inapoi in Groapa vei fi la fel de aplaudat ca si Giani Kirita aseara ( toata peluza i-a scandat numele ) .

pana la moarte ...esti caine pana la moarte !
Vlad Munteanu
salutare Onesti!!relatia mea cu nea ando a avut de suferit pt ca am avut niste "binevoitori" care s-au bagat intre noi si au stricat relatia de la inceput.eu unul ma bucur ca m-am despartit de el cu o parere total schimbata despre mine!
hunter
QUOTE(Vlad Munteanu @ 2 Oct 2006, 17:36) *
tre sa merg in ghencea sa mai radem de ei putin...

beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif

stiu ca o sa revii la noi numai ca sa dai gol in ghena 010.gif ...sa te razbuni pe faza aia cand ai vrut sa ii dai gol lu Hamutovski si nu a iesit.. 149.gif
Vlad Munteanu
anti_spurky

am inteles de prima data unde bati....probabil la un club care ma doreste...acumurma intrebarea cu spurky,nu?.....nu am cum sa ma duc acolo datorita trecutului meu,nu m-ar accepta cei de acolo si nnici eu nu ma pot integra undeva unde nu sunt dorit...multumit?
anti_spurky
Ideea era urmatoare de fapt: multi "caini" urlau ca vor muri in Groapa si cand au trecut "granitele" clubului injurau Dinamo ... dinamovistii ... prietenii care ii aveau si care ramaneau in continuare caini si tot asa ...
Ideea este ca ptr. multi ca mine care intradevar te simpatizau la Dinamo ... le este teama ca aceste lucruri se schimba in orice moment cand vine un caine inapoi in tara. Nu era nici un apropo la tine, ci mai mult imi doream sa am confirmarea direct de la tine !!!

Mult respect si multa bafta!
Fa-ne mandrii ca un CAINE face istorie peste hotare

ESTI CAINE PANA LA MOARTE!!! RAMAI ASA!!!
Vlad Munteanu
red 75..

nu m-a cautat nimeni de la nationala,dar nu sunt suparat...imi doresc enorm sa pot juca pt nationala,dar cred ca tre sa confirm intai aici si sunt sigur ca vor fi "ochi'si pt mine.....

anti_spurky

incearca sa te pui si in locul celor care pleaca,grigorie,alexa,zicu,ultmele ex.....trebuie sa intelegi ca ei nu se puteau duce acolo fara sa se debaraseze de trecutul lor in fata sustinatorilor echipei la care s-au dus..nu au cum sa aiba viata usoara acolo daca sustin ca nu pot injura pe Dinamo.mai tii minte ce i-ati facut lui stelea ca nu a venit sa dea la m..e in ghencea?asa pateau si ei..
Teshawn
Salut Vladut.Ti-am urmarit evolutiile la Energie.E important pentru tine ca e si Sergiu Radu acolo ?
si uite aici o amintire pt tine si pentru toti cainii http://www.youtube.com/watch?v=bxfwz1pPgOg
RED75
Vad ca Piturca iar pune inainte orgoliile personale in cazul Ganea. Totusi sunt convins ca, daca o sa marchezi in continuare, vei prinde nationala.

Vad ca deja ti-ai exprimat opinia in privinta asta, dar oricum voiam sa te rog, nu ne dezamagii si tu cand vei reveni in tara. Daca nu o sa fie Dinamo, macar sa nu fie Steaua, Rapid sau Poli... Noi inca vrem sa credem ca exista "caini" adevarati. Bine, pana atunci mai e mult, si speram sa auzim multe despre tine! Multa bafta !
HAITA_DINAMO.gif
anti_spurky
Da Vladut eu sunt de acord cu tine ... dar ma uit si la Plesan ... care a plecat din groapa neinjurand sau spurcand clubul care i-a dat sa manance si care l-a facut ceea ce este ...
Noi nu intelegem si nu vom intelege ca un caine care il aplaudam la fiecare meci si platim ca sa il vedem cum se dedica Dinamo sa plece si sa ne injure ...
Ce s-a intamplat cu Alexa anul trecut ... era faptul ca ne injura si cand era "de-al nostru" ...

Tot respectul!
Cel_mai_rosu
Cum sunt fanii germani fata de cei romani ?
Dog4Ever
Vlad, crezi ca Dinamo va trece de faza grupelor in UEFA?Iti place in Germania?...Bafta! beerchug.gif
Vlad Munteanu
Teshawn

cred ca lui sergiu trebuie sa ii fiu recunoscator cel mai mult,pt ca m-a ajutat f mult si datorita lui am reusit sa ma integrez asa repede.

anti_spurky

plesan oricum nu s-a simtit bine la Dinamo si nu cred ca Dinamo l-a facut fotbalist,parerea mea.....pt ca nu a jucat mult si nu a facot-o la adevarata valoare...

Dog4Ever
cred ca cu totii ne dorim asta,iar daca vor juca la fel de bine ca acum nu vad cum nu s-ar putea califica,doar ghinionul sa nu isi bage coada...

Cel_mai_rosu

o sa se supere unii,dar nu am ce face....vb de alta civilizatie,de oameni care stiu sa respecte.nu ai sa vezi autocare sparte,batai cu politia sau huliganisme...imagineaza-ti ca la meciuri vin femei batrane de 60-70 de ani,ceea ce in tara nu vad sa se intample pea curand.aici e totul un spectacol,ceva care ii recreeaza pe oameni..
GabiFCDB
Vladut, te salut si iti doresc mult succes in Germania, si sper sa te mai vad cu cei 2 cainii rosii in dreptul inimii.
Ce parere ai, daca ar fi ramas Ando asta iarna, am fi castigat campionatul?
Ashtray
Vlad la ce te-ai gandit anul trecut cand ai fost fata in fata cu barthez si ai tras exact in el?(inca mai suspin cand ma gandesc la meciul acela)
Vlad Munteanu
GabiFCDB
daca si cu parca erau intr-o barca...am putea vb pe marginea suiectului asta o luna...parerea mea e ca il castigam,dar daca tot continuau certurile intre actionari era f greu...toate discutiile de atunci au pus o mare presiune asupra lotului si asta s-a vazut la final.la Dinamo anul trecut a fost o lupta pt putere,nu un managment pt castigarea camionatului!
marcher
HAITA_DINAMO.gif Auzi meserie...o centrare d-aia covrig, ai fript pe la nemti? beerchug.gif
Vlad Munteanu
Ashtray
mie imi spui,eram in primavara daca o bagam in ate....dar ma bucur ca am invatat din greseli....http://www.fanatik.ro/fotbal_extern_sectiune_4/articol_9409/exclusiv_fanatik___vezi_golul_superb_marcat_de_vlad_munteanu_din_pasa_lui_sergiu
_radu_cautare_vlad_munteanu.html
aimar_4_all
Vladut sincer imi pare rau pt tn k ai plecat d la Dinamo .... clubul nu a stiut ca pierde un talent innascut ... dar imi pare si bine pt tn ... sper sa poti sa te afirmi cat mai repede in Germania ... HAITA_DINAMO.gif doglaugh.gif SPER SA TE INTORCI ACASA ODATA SI ODATA .... bafta si fi caine !!!
apropo .. ai fost la meciu cu rapid ? a fost super atmosfera wink2.gif
Vlad Munteanu
marcher
merge "banana" frate...hahaha
anti_spurky
Vlad ... crezi ca Dinamo va iesi vreodata cu fata curata din gura presei si a celorlati rivali?

CUM?
Vlad Munteanu
aimar_4_all
l-am vazut la tv....merci pt aprecieri!
marcher
Vladutule...sa vezi ca eu nu sînt un circ, uite ce sriam la ultima postare de pe topicul "vlad munteanu" intre timp inchis datorita plecarii tale din lot

Mai marcher , ce naiba vorbesti asa? Cum adica Andone l-a terminat ? adu-ti aminte ca dupa ce a plecat de la noi pt ca nu juca , la national a avut evolutii foarte bune si constante iar de indata ce a revenit in Stefan cel Mare , Andone i-a dat mai multe sanse la echipa mare dar de fiecare data a dezamagit . Pai daca a jucat din ce in ce mai prost era si normal sa nu-l mai foloseasca .. mie asa mi se pare .
Ori cum .. foarte urat din partea ta sa-l numesti pe Andone , javra

Cine stie ce mai facea el Raluca Sandu si prietenii ....

Ce rusine-mi este, vai, vai, .vai. Capcaunu de Andone, sa-si aduca aminte ca el l-a scos din gaoaza cu sahtior. Drept raspuns, jivina, l-a tinut rezerva.
Ce putea sa faca el si raluca? Sex sau puf, puf, pe nas. Altceva , ai tu vreo banuiala?

--------------------

eu nu sînt fan andone, am uitat sa precizez
Vlad Munteanu
anti_spurky

e dureros sa tot spuna lumea lucruri urate si sa nu poti face nimic,dar sper ca acum cu jocul asta bun si cu modestie din partea conducerii sa intram pe un drum ascendent si sa nu se mai spuna ca facem blaturi si dam bani la arbitrii!sper ca cei din conducere sa se gandeasca la viitor si sa incerce sa faca totul spre binele clublui,a jucatorilor in special,pt ca ei sunt imaginea clubului!si cel mai important trebuie sa avem rezultate in cupe,mai ales daca Dinamo casiga campionatul ,sa reusim in liga si asa inchidem gura la carcotasi.acum trebuie facut un plan pt viitor nu in vara dupa ce se ia campionatul!
marcher
Acu spune-ne si noua...nu-i asa ca andone era un incapatanat?
anti_spurky
inainte sa fiu caine sunt realist ... si daca noi nu facem performante europene ... noi nu avem cum sa scapam de stampila blaturilor ... urat ...
Vlad Munteanu
marcher

pe raluca nu am cunoscut-o asa personal si nici nu mi-am dorit,iar in privinta..puf,puf....chiar nu m-a tentat niciodata..o sa sune urat ce spun eu acum,dar sper sa te convingi,mai bine beat decat drogat!

daca crezi in ceea ce faci e bine sa fii si incapatanat!
aimar_4_all
Munteanu a deschis scorul pentru oaspeţi, în min. 22, printr-un şut de la 17 metri, după o pasă a lui Sergiu Radu, celălalt român care joacă la Cottbus. Vlad Munteanu, aflat la al treilea goluri în 6 meciuri în Bundesliga, a fost înlocuit în min. 77, cu Gunkel ! iti merge bine ... thumb.gif thumb.gif beerchug.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.