bibishte
Jun 20 2004, 05:02 PM
in primul rand as vrea o rubrica similara celei in care sunt prezentate articolele din ziare, numai ca acea rubrica sa contina stirile de la televiziune despre Dinamo. ma gandesc in primul rand la stirile principale sportive : prima tv, realitatea tv, b1tv la 18:30, national tv la 18:50 si protv, tvr1 si antena1 la 19:30.
ar trebui sa reganditi formatul cu comentariile .. ma gandesc la modul in care se deschide fereastra, care uneori e prea mica si nu e ergonomica, iar caracterele sunt CHIAR mici. in schimb, e de laudat faptul ca daca forumul nu e prea populat, macar la comentarii lumea chiar se inghesuie!
ps: as aprecia ca macar un om care se ocupa de site, fie el webmaster-ul sau femeia de serviciu care sterge calculatorul pe care e hostat site-ul sa dea un raspuns.. pozitiv sau negativ. altfel, degeaba mai avem acest forum
Anonymous
Jun 20 2004, 07:02 PM
Draga bibishte,
Iti multumim pentru mesaj iar ideile tale vor fi luate in consideratie. Voi pune in discutie in echipa redactiei cele propuse de tine.
Este si parerea mea ca forumul ar trebuie sa fie mai activ. Cu referire la captarea stirilor TV referitoare la Dinamo pe site, nu stiu din punct de vedere tehnic cum se va face. De la ziare e usor sa copy & paste o stire, de la TV e mai greu ca trebuie cumva sa ai transcriptul sau cineva sa inregistreze toate stirile si apoi sa le puna in versiune electronica. Cum toata munca noastra e voluntara, si cu totii avem slujbe sau facultati de urmat iti dai seama ca si timpul nostru este limitat.
In orice caz bune ideile tale, care vor fi puse in discutie si vedem ce putem face. Stim cu totii ca site-ul nu este perfect si ca orice contributie este binevenita.
Hai Dinamo!
bibishte
Jun 20 2004, 07:51 PM
merci pentru reply. nu ma asteptam la asa promptitudine :)
ar fi bune niste REZUMATE scrise la stiri.. si ma refer la ceea ce ar interesa un suporter dinamovist. de exemplu un reportaj care ar prezenta un transfer sau macar niste zvonuri merita sa fie notat ca suporterii care nu au putut vedea stirile sa stie, in mare, despre ce a fost vorba.. jucatorii despre care a fost vorba ca vin, sansele transferului, etc.
ar mai fi utile si reportaje despre tineretul lui Dinamo.. eu unul sunt foarte interesat de stiri care vorbesc despre juniori de la Dinamo ca sa stiu la ce sa ma astept. acum vreo 2 ani tin minte ca am auzit prima oara de Mitea si Marica, in interviuri luate lui Iulian Mihaescu (pe atunci antrenor la echipa secunda) si ulterior nu a mai fost o surpriza afirmarea acestora.
Anonymous
Jun 20 2004, 09:09 PM
Salut,
Ne pare bine ca lumea vine cu idei si cu sugestii. Chiar mai asteptam asa ceva, mai ales acum ca e pauza competitionala si putem sa ne mai "miscam" si noi.
La faza cu comentariile: sper ca vara asta sa fac un nou sistem pentru articole si stiri, si bineinteles comentariile vor aparea altfel. Si eu am probleme cu vederea, deci fii sigur bibishte ca o sa fac fontul mai mare :)
Daca mai aveti sugestii nu ezitati sa va exprimati aici.
skilly
Jun 21 2004, 05:37 PM
Ceasul forum-ului tot este in urma cu o ora fata de ora romaniei.
Pentru repopularea forumului am o idee: un concurs in care sa fie votat de forumisti user-ul cu cele mai interesante postari dar sa aiba si un nr minim de postari(sa zicem 30-40).Premiul sa fie un echipament Dinamo sau un abonament sau altceva....Ce parere aveti?
bibishte
Jun 21 2004, 06:39 PM
cred ca multi nu posteaza de lene.
as mai avea o idee care mi-a venit citind comentariile la ultimele articole : sa puneti membri vechi ai galeriei sa povesteasca despre cum era pe vremuri ... pentru ca daca nu ne stim istoria galeriei, atunci poate ca nici nu meritam respectul pe care-l cerem.
de exemplu boys au pe site la rubrica dosar povestea cu incendiul din ghencea si alte amintiri cu bannere capturate.
ce ziceti?
skilly
Jun 21 2004, 07:50 PM
E o idee.O prezentare a istoriei suporterilor lui Dinamo si o prezentare a tuturor grupurilor.
BebeMik
Jun 22 2004, 09:50 AM
Vad ca nu sunt singura care vrea ca acest forum sa fie mai "populat" si noi mai activi. uneori ma cam enerveaza faptul ca timp de 3-4 zile nu s`a postat la un anumit subiect.trebuie sa gasim o modalitate prin care sa`i facem si pe ceilalti inregistrati sa posteze.
skilly
Jun 22 2004, 04:22 PM
Pai haideti si voi cu propuneri.Poate iese o idee de relansare.Eu am lansat ideea cu concursu(vezi mai sus) si ideea cu reklama la meciuri(un banner cu red-dogs-forums si unul cu www.cucuriguboys.net)
bibishte
Jun 22 2004, 05:58 PM
ce se intampla cu comentariile la un articol care nu mai e in top? de exemplu ala cu conflictul pch-zel ? mai pot posta comentarii la acel articol?
Anonymous
Jun 22 2004, 08:11 PM
bibishte cauta articolul in arhiva si poti sa postezi cit vrei. Comentariile ramin si ele in arhiva, ca si editorul de postari. Chiar si multumirile site-ului ca ai postat le primesti la fel.
bibishte
Jun 27 2004, 08:25 AM
ce-ar fi sa existe o rubrica de "multzumiri" + link-urile cluburilor varza care au scos pe Steaua din cupele europene, sau a PSG-ului shi alte eshecuri in Europa ale spurkatzilor ca se pare ca ei nu shtiu nimic decat pescari, polonezi, etc .. de parca ei totdeauna au fost scoshi de real madrid shi acmilan.
ar mai fi bine shi o rubrica de istorie care sa prezinte un eveniment important petrecut la Dinamo in aceasta zi, cu ani in urma.
Anonymous
Jun 27 2004, 05:08 PM
bibishte ai niste idei foarte bune! Vom face in curind o istorie a meciurilor Dinamo-steaua la care se vor adauga pe parcurs si alte statistici.
Ca un exemplu de zi perfecta n-am sa uit niciodata ziua in care Dinamo zdrobea Panathinaikos cu 6-1 dupa-amiaza, iar seara steaua o incasa cu 5-1 la PSV, desi lacatus chiar deschisese scoru si dupa ce mi se pare ca mai si cistigasera cu 3-0 acasa, la masa verde.
Anonymous
Jun 27 2004, 05:13 PM
La partea cu calendaru ma gindeam ca ar prinde bine ca pe linga evenimentele importante sa fie si sarbatoritul zilei, din echipa actuala si dintre legende.
skilly
Jun 27 2004, 07:51 PM
asta cu sarbatoritul cred ca e deja in curs :)
bibishte
Jun 27 2004, 08:27 PM
pai shi rubrica de multzumiri la adresa cluburilor ca PSG, St.Gall, Dinamo Kiev, etc?
Silviu_Ionut_37
Jun 27 2004, 09:00 PM
Salut. Ca orice dinamovist, cred ca site-ul asta este cel mai tare site de sport din Romania. SI dak ma gandesc mai bine nu trebuie sa fiu dinamovist ca sa realizez chestia asta. Ca imbunatatire a site-ului cred ca cel mai urgent ar fi sistemul de afisare al voturilor la echipa ideala 2004-2005. Si ma refer la afisarea procentelor unilor jucatori. Adik dak pe postul de mijlocas am votat un jucator, la al doilea mijlocas central sa nu mai fie valabila alegerea aceluiasi mijlocas.Nu shtiu dak ati inteles. In fine...eu sper sa fi inteles. Oricum felicitari baieti. Faceti o treaba excelenta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.