Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamovisti Din Berceni !
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
andyboy
CARE este din berceni....sau din apropiere...si merge mai mereu la meciuri...BAGATI id andy495_berceni sa vb si noi acolo...sa mergem in nr cat mai mare....FORZA Dinamo HAITA_DINAMO.gif wink2.gif
Red_dog`s
Deci cei care sunteti din berceni si mergeti al meciu cu rapid contactatima la id de mess Dinamovist_Din_Berceni.....pt a ne strange cati mai multi sa merge impreuna..va rog sa fiti in nr cat mai amre pls ast sa ma contactati.

ma scuzati id de mess este Dinamovistu_Din_Berceni11
catzelus_berceni
io sunt din berceni!!!si merg cu mai multi baieti la meciuri!sa imi dai accept pe mess sa vb! HAITA_DINAMO.gif
romeo24
cati sunteti fratele meu si cu ce mergeti diseara la meci?
catzelus_berceni
149.gif din pacate nu pot ajunge la meciul de diseara...nu sunt in bucuresti! 149.gif !dar de obicei mergem 11,12 asa...sunt din zona resita-straja!mergem si cu masinile unora...ba cu 381,34 sau cu metroul!
edy
si eu sunt de pe aici de prin zona... oricum vb pe mess sa-mi dai accept thumb.gif
doggie
exista dinamovisti prin berceni care stau la tribuna a2-a?
astea
hmm...nu cred
bogs
Salut e cineva din berceni care merge la meci maine ? Daca da, dati-mi un pm va rog :)
basil_shady
merge careva la meciul cu steoaia si trece prin unirii?ca stau prin zona si vreau sa mergem cat mai multi,noi suntem 3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.