Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Miss DinamoMania 2006
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
bianco_rossa
merci pentru aprecieri red_dog999....sincer din punctu' meu de vedere nu a fost blat....da daca cineva ma uibeste asea e mult incat sa puna o DITAMAI PILA.....am noroc 010.gif 010.gif

@rares...lasa mai ca nu se darama PCH fara noi=))=)) tongue.gif
@dinamogirl....promiti sa vii la primu' meci din grupe acsa...si pe bune daca nu'ti fac si o dedicatie.... HAITA_DINAMO.gif

totusi.....STIE CAREVA UNDE NAIBA SE GASESC PROSOAPE DE ALEA MARI DU Dinamo?
dinamodgirl
rossa as veni la meci da nu ma lasat tata nici la cel de la pitesti cum sa ma lase la buc? 256.gif bigcry.gif
bianco_rossa
mda.....cunosc situatii de astea....parinti oficati ca nu pot si ei veni 010.gif ee...atunci....ramane pe messenger tongue.gif
f_rares
eee...daca'ai stii tu cine te iubeste asa mult.. 010.gif 010.gif

prosoape...in Bucuresti , la Obor...cam 100de mii... thumb.gif
bianco_rossa
uuuuuuuu...mama, tata, si 3 prietene....dar, nu au treaba cu Dinamomania snoopy.gif
merci de informatie thumb.gif beerchug.gif
FarfelkugeL
O sa demasc eu mafia care a fost odata cu Miss "DinamoMania 2006" a fost blat clar ce sa mai.
Insa ciudat, vad ca nimeni nu vrea sa demaste infractorii care au facut asa ceva!!!
Eu sunt singurul care spun, insa va faceti ca nu vedeti... Brain washed? shocked.gif
RED75
Eu nu stiu nimic icon_rolleyes.gif , pentru ca am votat cu Rossa... Deci am luat parte la blat football.gif
antisteaua
QUOTE(FarfelkugeL @ 8 Oct 2006, 23:32) *
O sa demasc eu mafia care a fost odata cu Miss "DinamoMania 2006" a fost blat clar ce sa mai.
Insa ciudat, vad ca nimeni nu vrea sa demaste infractorii care au facut asa ceva!!!
Eu sunt singurul care spun, insa va faceti ca nu vedeti... Brain washed? shocked.gif

eu cred ca nu ai vazut-o pe rossa de spui ca a fost blat.

Red75 sa inteleg ca s-a reinfiintat cooperativa? 010.gif
RED75
Da Anti, cooperativa in toat regula, numai ca eu am luat teapa, ca maidanezul meu n-a luat nici locul 3 la Dogmania 010.gif
N-au functionat cum trebuie "reciprocitatile" beerchug.gif
anmini
QUOTE(FarfelkugeL @ 8 Oct 2006, 23:32) *

rossa, omu cred ca vrea o bere, prea-i trage cu blatul......... doglaugh.gif doglaugh.gif
bianco_rossa
io stiu ca omu' vrea o bere sau mai multe....da' parca asa ma mananca palma....
auzi........ domu' fost red dawg, poate pun vreo PILA LA SEFA TA...sa mai dea drumu' la aeru' conditionat....sau ghost.gif sa treaca pe la tine sa te parfumeze wink2.gif rofl.gif

da ia zii....o sa cada multe capete in cmpania asta de demascare? snoopy.gif doglaugh.gif
dinamodgirl
010.gif lol 010.gif ...incepe sa se raspnadeasca zvonul ca a fost blat..
FarfelkugeL
Bine... blatul va fi demonstrat MAINE! taunt.gif
edy
asteptam probele tale tongue.gif
Bravo Rossa meriti titlul thumb.gif
mrbodo2002
Sabina,esti pregatita sa te aperi?Il angajezi pe ebola sa te reprezinte si sa distruga zvonurile "nefondate"?
bianco_rossa
nu mai.....io las si DUSMANULUI sansa sa'si spuna parerea....si mai vedem noi apoi la cine apelez ca sa ma scot cu blatul taunt.gif 010.gif 010.gif 010.gif
da de ce maine?..io vrreau aziii 256.gif ...ca nu mai am rabdare si tre' sa mai cinstesc lumea....
@ edy...merci...ma gandeam chiar sa facem doua fractiuni...si venim in peluza si strigam pro si ani Miss Dinamomania:)):))
dinamodgirl
@FarfelkugeL cum ai de gand sa o invingi pe rossa? E fata frumoasa...si se pare ca are si avocat!!!
mrbodo2002
Sab,stim noi cum e cu blaturile... iti plac f mult blaturile de tort! 010.gif 010.gif 010.gif
Florin_Dinamo
Nu avea cum sa fie blat, pentru ca Rossa e dinamovista, iar dinamovistii nu fac blaturi. Poate lui FarfelkugeL ii plac blondele mai mult decat brunetele si de aia zice ca a fost blat 010.gif 010.gif
bianco_rossa
010.gif 010.gif 010.gif 010.gif bai bogdan...esti cuuuuuuulmea...mie imi plac BLATURILE de frisca...si din pacate asta a fost ce cacao, deci nu'ti iese combinatia
@dinamogirl....ee...lasa ca imi iau io si mai multi avocati sau "avocate" si gata...ei dracie
@florin..meriti o bere beerchug.gif
red_dog 4 ever
AZI e ziua cea mare bananasmile.gif .Oare se va demonstra blatul? crazy.gif
bianco_rossa
QUOTE(FarfelkugeL @ 10 Oct 2006, 10:22) *
Bine... blatul va fi demonstrat MAINE! taunt.gif

ALOOOOOOO e deja "maine"..ce tot faci? ca ma ia somnu snoopy.gif snoopy.gif snoopy.gif
radu
Eu recunosc ca am blatuit pentru a primi o parte din premiu..dar cum nu am primit...dau pe fata tot 010.gif 010.gif 010.gif

PS urmeaza sa mi-o fur rau de tot pentru programul de glume protest.gif
bianco_rossa
pizza.gif pizza.gif siiigur
arata dosarul
rednorth
QUOTE(Florin_Dinamo @ 10 Oct 2006, 20:32) *
Nu avea cum sa fie blat, pentru ca Rossa e dinamovista, iar dinamovistii nu fac blaturi. Poate lui FarfelkugeL ii plac blondele mai mult decat brunetele si de aia zice ca a fost blat 010.gif 010.gif

Tare mi-e frica sa nu-i placa lui nea' Farfelkugel - ApfelStrudel ... blonzii sau brunetii, altfel nu-mi dau seama de ce tot vede blaturi pe aici.
El ar fi vrut ca Miss, sa fi fost de fapt un Mister... taunt.gif
FarfelkugeL
Nea rednoarthe ai grija ca ne mai intalnim noi...
Din pacate blatul nu mai am cum sa il demonstrez, am fost atacat violent aseara in scara blocului de 3 fete imbracate in rosu si fulare albe + cagule gri. Mi-au furat toata documentatia + poze + video.

DAMN!
256.gif
red_dog 4 ever
256.gif Si cat am asteptat ziua asta doglaugh.gif
Florin_Dinamo
QUOTE(FarfelkugeL @ 11 Oct 2006, 13:53) *
Din pacate blatul nu mai am cum sa il demonstrez, am fost atacat violent aseara in scara blocului de 3 fete imbracate in rosu si fulare albe + cagule gri. Mi-au furat toata documentatia + poze + video.

DAMN!
256.gif

Nu te scoate, nu te scoate, nu ai dovezi si nu ai avut niciodata... Rossa a meritat din plin titlul de miss football.gif football.gif football.gif

QUOTE(bianco_rossa @ 8 Oct 2006, 21:03) *
merci pentru aprecieri red_dog999....sincer din punctu' meu de vedere nu a fost blat....da daca cineva ma uibeste asea e mult incat sa puna o DITAMAI PILA.....am noroc 010.gif 010.gif

Eu doglaugh.gif doglaugh.gif doglaugh.gif
f_rares

DAMN!
256.gif

3 fete....a 3-a de unde a aparut?!?!asta da cazul peste cap...doua mai mergea...da 3 e prea mult tongue.gif
bianco_rossa
bai rares...nimic nu stii 010.gif
saracul FarfelkugeL s'a intors fff obosit de la munca..si nu mai vedea bine...in loc sa vada dublu..el deja vedea triplu 010.gif

auzi florin...hai ca nu ne vede nimeni 010.gif ...nu vii sa ne dam in Rangers(ciocane adica)?..semeni si cu bratu...in poza de pe dinamomania arati ca el..ce mai?clar
rednorth

DAMN!
256.gif

Am zis eu ca nu faci fata femeilor...
DAMN!
256.gif
red_dog 4 ever
In ce sa va dati? icon_rolleyes.gif 010.gif
bianco_rossa
de parca nu stii 010.gif ..ca doar de la tine....de la MARE vin

@FarfelkugeL...vezi ca ai oameni dispusi sa te ajute sa faci fata.....femeilor 010.gif 010.gif bag.gif
f_rares
QUOTE(bianco_rossa @ 11 Oct 2006, 17:12) *
bai rares...nimic nu stii 010.gif
saracul FarfelkugeL s'a intors fff obosit de la munca..si nu mai vedea bine...in loc sa vada dublu..el deja vedea triplu 010.gif

auzi la ea...eu incerc sa complic cazu sa te ajut..sa scapi cu bine..si tu zici ca nu stiu nimic..tu nu stii nimic 010.gif tongue.gif
caine_roshu
E frumoasa tare.Cum sa fac sa intru in posesia unui steag ca al tau?Pt ca nu sunt in Romania thumb.gif

Click to view attachment

Te pup
FarfelkugeL
QUOTE(rednorth @ 11 Oct 2006, 17:31) *
Am zis eu ca nu faci fata femeilor...
DAMN!
256.gif

Taci ma!
Lumea chiar o sa creada... De fapt tu voiai sa te dai bine pe langa mine sa te introduc intr-o seara in haremul meu, poate asa ai si tu parte in sfarsit de o femeie in viata ta...
In cazul tau hai sa ne rezumam la ce stii tu sa faci cel mai bine, la baut. crazy.gif
rew
QUOTE(caine_roshu @ 11 Oct 2006, 19:29) *
.Cum sa fac sa intru in posesia unui steag ca al tau?Pt ca nu sunt in Romania thumb.gif

Poti sa participi la urmatoru concurs de miss si daca-l cistigi ai premiu un steag d-ala. thumb.gif

Sa nu zici ca in tara ai numa neamuri spurkate si nu are cine sa-ti ia un steag. busted_blue.gif
Cai Lun
QUOTE(bianco_rossa @ 11 Oct 2006, 16:12) *
auzi florin...hai ca nu ne vede nimeni ...nu vii sa ne dam in Rangers(ciocane adica

icon_rolleyes.gif deci... adica.... deci.... icon_rolleyes.gif

Florine, dupa ce termini de ciocanit cu rossa, sa vii pe la mine ca am o nuca si nu pot s-o bag in perete.. si ma gandesc ca ciocanul tau e aTOATEputernic... icon_lol.gif

Grupul dinamovistilor gelosi il saluta pe Florin! gunshot.gif icon_lol.gif
Florin_Dinamo
QUOTE(bianco_rossa @ 11 Oct 2006, 17:12) *
auzi florin...hai ca nu ne vede nimeni 010.gif ...nu vii sa ne dam in Rangers(ciocane adica)?..semeni si cu bratu...in poza de pe dinamomania arati ca el..ce mai?clar

Total de acord busted_blue.gif busted_blue.gif
Cai Lun, nici o problema 010.gif 010.gif
rednorth
QUOTE(FarfelkugeL @ 11 Oct 2006, 19:45) *
Taci ma!
Lumea chiar o sa creada... De fapt tu voiai sa te dai bine pe langa mine sa te introduc intr-o seara in haremul meu, poate asa ai si tu parte in sfarsit de o femeie in viata ta...
In cazul tau hai sa ne rezumam la ce stii tu sa faci cel mai bine, la baut. crazy.gif

010.gif

Mai Apfelstrudel, sa nu-ti fie niciodata rusine de ceea ce simti...unii te pot accepta, eu n-as putea...
Lasa-ma bre, ca ti-am vazut haremul, numai barbosi pe acolo, in schimb daca esti pazitor de iatacuri, m-as baga sa trag o ocheada, da vezi cum faci cu vocea, sa ti se mai ingroase putintel, ca omuletii aia au denumire aparte mamba.gif
Ai zis de blat si acuma taci ca ala in papusoi...Lasa ca o sa facem si concursul de Mister pt tine, ca asta feminin si Dogmania vad ca nu ti-au priit!!! icon_twisted.gif
f_rares
QUOTE(Cai Lun @ 11 Oct 2006, 20:43) *
Grupul dinamovistilor gelosi il saluta pe Florin! gunshot.gif icon_lol.gif

-10 % pentru asta verystrange.gif verystrange.gif
bianco_rossa
QUOTE(Cai Lun @ 11 Oct 2006, 20:43) *
Florine, dupa ce termini de ciocanit cu rossa, sa vii pe la mine ca am o nuca si nu pot s-o bag in perete.. si ma gandesc ca ciocanul tau e aTOATEputernic... icon_lol.gif

baiii...sa inteleg ca ciocanu' TAU NU ESTE? 010.gif 010.gif 010.gif

@ caine_rosu.....se gaseste la magazinul din Stefan cel Mare, de langa stadion....poate ai vreo ruda...CARE NU E OAIE!! sa'si cumpere si trimita..ca altfel..poate la vreun concurs de mister...ca si asa..."baietii este dornici"

@FarfelkugeL daca vii cu betoniera...te iert de acuzatii
Cai Lun
rossa.. in cazul in care florin lasa urmari precum "fierar-betonistul" din povestea cu "Laura".. ma tem ca trebuie sa ma recunosc invins... 010.gif si in asemenea cazuri cred ca e mai profitabil sa imi deschid firma de constructii... crazy.gif prin urmare as putea face cu el uun parteneriat secret, de pe urma caruia profitam aman....3! Ca pana la urma te alegi si tu cu... ceva.. 010.gif

Doamne cat de teare poa' sa fie faza! rofl.gif
paddy
Chematil pe Anton verystrange.gif verystrange.gif verystrange.gif

Rednorth....
Cu cine te certi gogule, nu vezi ca Fulgerica a plecat la nunta minorilor de la Strehaia 010.gif 010.gif
Florin_Dinamo
QUOTE(bianco_rossa @ 11 Oct 2006, 23:44) *
baiii...sa inteleg ca ciocanu' TAU NU ESTE? 010.gif 010.gif 010.gif

Nu are toata lumea ciocan ca al meu 010.gif
dinamodgirl
Sab, ai nevoie de un partener sa se faca Mrs. Dinamomania ca toti baiaeti sar pe rossa wink2.gif
CyberDog
Na beleaua!

Multe s-au mai intamplat de cand n-am mai intrat pe aici.....
Sabina=Miss DinamoMania....mamaaaaaaaaaaa!!!!!!
Si taci ca o vulpe, domnisoara...
Bravos! Felicitari!

PS: Prosop d-ala mare cu Dinamo am eu, da' nu ti-l dau decat daca vii pana aici...
Gasim p-acilea si ciocane, daca vrei. Mergem pana la "Home Depot", au cate vrei. Tot de acolo mi-am cumparat si eu unul nou, fiindca cel vechi era cam ruginit......
paddy
verystrange.gif verystrange.gif verystrange.gif deci CyberDogul si-a schimbat cicanul verystrange.gif si unde pui ca e unul ........
bianco_rossa
Merci Cyber beerchug.gif stii daca ma inviti oficial pe acolo....si daca imi gasesc si prosop iau primu avion 010.gif
@dinamogirl....ce sa se faca si mister....nu vezi ca baietii sunt ocupati cu ciocanele...care de care mai invidiosi 010.gif si totusi..care are curaju? snoopy.gif bag.gif
anmini
drunk.gif nebunia dracului.......de cand ii astept eu pe unii........... 010.gif 010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.