Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Miss DinamoMania 2006
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
anmini
QUOTE(biancap78 @ 28 Feb 2007, 15:59) *
Nu stiu cum sa spun da zici ca ma deranzeaza... icon_mrgreen.gif . Si cred ca nu numai saritu de garduri intra pe aici icon_lol.gif

baaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, voi ati lasat clatitele si ati luat-o cu poza? diablo.gif ia potoliti-va ca faceti sute de mesaje aiurea, nu mai e nimic aiic la subiect.............uite poza, nu e poza. 10 lei.........ce e asta? va plictisiti, exista messul. axe.gif
Cai Lun
icon_redface.gif sarr'na! bag.gif
Cai Lun
Desigur, Sabina nu mai poate participa si anul acesta la Miss DinamoMania. Insa ea va fi invitata speciala la festivitatea de premiere, unde va pasa coronita cu diamante urmatoarei castigatoare... tongue.gif
bianco_rossa
Sa stii ca am pastrat fff bine coronita si abia astept sa o dau celei care merita anul asta!....multa BAFTA inca o data bananasmile.gif
bibishte
o intrebare : gagicile participante vin la meciuri? ca eu la meciuri am senzatzia ca sunt la sausage party...
Cai Lun
Pai daca nu vii in brigada DNM... vezi ce pierzi? icon_lol.gif
Cai Lun
Poate va intrebati ce mai face Miss DinamoMania 2006...
COSMIN C
Ahhhh, saracuta, intra in campul muncii cu alte cuvinte. Offf....

Oricum, felicitari , si " mai vino si pe la noi, Sabina, draga!"
Cai Lun
QUOTE(COSMIN C @ 3 Jun 2008, 15:53) *
Ahhhh, saracuta, intra in campul muncii cu alte cuvinte. Offf....

Dam dar daca am ajuns eu insumi la concluzia ca nu e chiar asa de rau pecat pare... inseamna ca are sanse de supravietuire...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.