Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Miss DinamoMania 2006
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Cai Lun
La partida cu steaua, profitand de prezenta Sabinei, redactorii DinamoMania au premiat-o pentru castigarea concursului Miss DinamoMania.
Aveti AICI si AICI doua fotografii ale castigatoarei purtand tricoul si steagul primite ca premii si AICI un fimulet cu Miss DinamoMania in magazinul de prezentare al clubului.

Acest topic ii este de altfel dedicat. Il va modera personal. Aici puteti vorbi cu ea si despre ea. Reprezinta de fapt premiul pe care il primeste pe forum. un topic personal deschis permanent. Felicitarile noastre!
FarfelkugeL
UN AUTOGRAF VA ROG FRUMOS crazy.gif
dinamodgirl
Da si eu vreau un autograf rossa! thumb.gif
bianco_rossa
pentru toti cei care m'au sustinut pe parcursul acestui an..bla bla blaa...va multumesc...deja imi dau lacrimile 010.gif 010.gif
Nu acum serios....merci mult de premiu' icon_redface.gif si va dau io autograf...da' mare chestie intr'o semnatura de la mine..nu prea este 010.gif
Asea ca....un rand de bere pentru toata lumea beerchug.gif beerchug.gif ...a...si evident..... HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
redlady08
pai daca ea nu merita atunci cine taunt.gif .....si frumoasa si cu Dinamo bananasmile.gif ....un singur lucru ii mai lipseste....sa mearga duminica la meciul cu crapizii......ai auzit...da???? doglaugh.gif .....in rest numai de bine 010.gif 010.gif
Nexus
Felicitari Rossa,meriti acest titlu de miss. thumb.gif
dinamodgirl
Sabina esti cea ma frumoasa si cea mai infocata! HAITA_DINAMO.gif
Florin_Dinamo
Sabina, si eu vreau un autograf (un pupic 010.gif 010.gif ), daca se poate HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
anmini
diablo.gif ce sondaj e asta? cum adica daca a castigat pe bune? shocked.gif normal ca a castigat pe bune! diablo.gif si nu e doar frumoasa, ci si o dinamovista adevarata. HAITA_DINAMO.gif
hai cu berea............ beerchug.gif 010.gif
red_dog_rahova
bravo sabina...you're the most beautiful girl of the contest.....vorba lui anmini...sari cu berea....beer.gif
FarfelkugeL
A fost blat... Momentan nu pot sa zic mai multe, insa revin.
anja86
E dragutza mai fata--mai ales ca e bruneta :) Felicitari!............nu cred ca a fost blat.
ALEXANDRA
felicitari HAITA_DINAMO.gif
gavros
felicitariiii !!! normal ca a fost pe bune beerchug.gif
ramona_andreea
felicitari rossa beerchug.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
bianco_rossa
merci mult oameni buni;)...vine cineva la bere?..azi o dau....si maine..asa..ca'mi sunteti dragi busted_blue.gif HAITA_DINAMO.gif
beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif kiss u all
dinamodgirl
rossa imi dai si mie o bere, sau e interzis minorilor? :010:Si cred ca am sesizat o chestie suferi de boala numita frumusete!! E cine care nu-mi da dreptate?
Florin_Dinamo
Nu avea cum sa fie blat, pentru ca numai ste blacksheep.gif face blaturi thumb.gif
bianco_rossa
hai mai dinamogirl....ca deja ma inrosesc icon_redface.gif ..merge o bere...nu tin cont de varsta;))
mrbodo2002
SIGUR A FOST BLAT!!!!!!!!! taunt.gif Degeaba a luat titlu dak nu vine si la meciul cu tziganii sa vada live cum batem recordu'(si sa o ia si pe redlady08)!:D
Felicitari rossa!!!Unde ti-ai pus steagul?Ai fo cu tricoul la bere? beerchug.gif
HAI HAITA_DINAMO.gif !!!
bianco_rossa
oooo...domnu' care este
DECI....steagu sta deasupra capului..pe perete
cu tricoul am exasperat muuuuulta lume 010.gif .....si la meci....as veni calare pa matura...cu redlady cu tot...da' n'avem matura 010.gif s'a rupt data trecuta la ciori acasa bag.gif
aa...n'ai somn?
Cai Lun
Pai rossa nu vine tocmai penmtru ca NU batem recordul. In cel mai bun caz il vom egala... asa ca are toate sansele sa fie de fata cand il vom bate... tongue.gif
mrbodo2002
Azi batem recordu ca facem 10 victorii consecutive!In sezonu cu mutu am avut 9 victorii si 1 egal in etapa a 10-a cu ceahlaul 2-2!Probabil va veni la stabilirea unui nou record. beerchug.gif
bianco_rossa
uuuu..Cai, da' daca te duci tu....si NU ploua afara..se poate sa castige Dinamo doglaugh.gif ..oricum perfect ar fi sa'i batem ca le inchidem gura tuturor cu arbitrii lor...cu jucatori cumparati si cu alte tampenii pe care le mai scornesc desteptii astia;)
Spor la strigat tuturor care va duceti beerchug.gif beerchug.gif LA MECI evident
red_dog 4 ever
thumb.gif FELICITARI beerchug.gif
nubi1
Felicitari gagico! Meritai thumb.gif
Taranu24
Felicitarile mele...chiar meritai
RED75
Felicitari again Rossa !

Eu inca as scrie pe topicul "campanie de imbunatatire a imaginii clubului" sa ti se ofere un post in departamentul de PR (daca exista asa ceva) la Dinamo. Daca ma uit bine pe istoricul concursului de Miss, cred ca ai face o echipa super cu Nubi si cu Fluturasul Rosu !

beerchug.gif
bianco_rossa
merci nubi.....daniel....taranu24
si pt red75.....io vreau un post de maanger la Dinamo!!!!...dupa ce termin cu facultatea asta...poate am si io vreo doua idei mai bune decat actualii 010.gif 010.gif
facem si echipam si scriem o pagina de istorie;))

a....ca mi'am adus aminte....stie careve unde pot sa gasesc si io un prosop cu Dinamo?(de ala mareeee)...am cautat peste tot 256.gif
Florin_Dinamo
Daca te faci tu manager, luam Cupa UEFA, iar in CL ii batem pe toti busted_blue.gif busted_blue.gif busted_blue.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
f_rares
stii ca o sa intarzii la bere...asa ca daca uitzi d mine...bag zvonu ca a fost blat 010.gif 010.gif verystrange.gif

si....Felicitari...vreau un autograf pe berea aia 010.gif
bianco_rossa
bai Florine....io vreau numai sa se faca Dinamo cunoscuta de lumea buna..nu te toti aurolacii pe care daca ii intrebi cu cine tin spun zdeaaua...lasa..sa tina aia cu oile..si lumea buna cu Dinamo...vorba bannerului..."ULTRAS, ULTRAS...DA' BULETINE AVETI?" 010.gif 010.gif
@rares...da tu de cate ori crrezi ca o sa mai vina Leverkusen sau Besiktas in Groapa?...
f_rares
Besiktas treaca mearga...da Leverkusen..suna interesant...la fel si data meciului beerchug.gif
bianco_rossa
eiii atunci TE MITUIESC..ca sa nu mai zici ca a fost blat 010.gif 010.gif
paddy
Rossa nu vrei sa facem schimb de tricouri 010.gif 010.gif sint curios sa vad cum ar sta pe tine un tricou XXL 010.gif 010.gif nici soste nu ti-ar mai trebui 010.gif 010.gif ........
bianco_rossa
=))=))..nu aveau aia XXL la modelul ala 010.gif da facem schimb....o sa'mi vina ca o rochie de aia mai laaaarga...sau mai bine zis....ca un sac 010.gif 010.gif
da...nu e bine sa fii prea curios..stii doar zicala
mrbodo2002
Curiosii mor repede,DAR destepti!!!Asa e zicala!! crazy.gif
Ne vedem la primul meci in grupe!!! beerchug.gif
nubi1
Daca ajungi manager si ai nevoie de un avocat/jurist suna-ma. Sunt fierbinte wink2.gif
paddy
icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif Accepti si pescari icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
dinamodgirl
pescar shocked.gif ? Ce sa faca fata cu un pescar? Poate ii place pestele!! Deci iti place pestele rossa?
paddy
icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif nu stiu ce ii place rossei, dar eu incercam sa o racesc pe nubi 1 icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif mai bine ti-ai stringe papusile din mijlocul casei, ca vin parintii de la munca si iti da nana 010.gif ....... banuiesc ca ultimul film vizionat de tine a fost Maria Mirabela icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif ........
POOL
Eu unul zic ca a castigat pe merit. thumb.gif
bianco_rossa
baii..nubi1...cand esti disponibila?..sa vorbim ca intre fete? 010.gif
paddy?..pescari profesionisti sau de care...esti genu care face si mancare din peste?..ca m'as baga 010.gif
red_butterfly
Sabina...inca nu te-am iertat ca n-ai venit la meciul cu rapid....da' sper sa-ti iei revansa candva! tongue.gif
In orice caz, nici nu se pune problema sa fi facut blat ca sa castigi titlul de miss! Tii minte ca ti-am zis mai demult ca tu o sa iesi? si nu m-ai crezut.... diablo.gif
bianco_rossa
Monica... icon_rolleyes.gif TREBUIE sa ma ierti....ca altfel ai sa fii suparata..si faci riduri si nu da bine la varsta ta tongue.gif 010.gif ....oricum am sa vin de cate ori o sa pot la B, ca si asa mai nou am auzit ca sunt cautati studentii de la feaa acolo ghost.gif
Cel mai probabil vin la meciurile din uefa(pardon, venim)....cat despre titlu io nu citesc in stele ca tine 010.gif
radu
Corectie..sunt cautate studentele de la FEAA.. doglaugh.gif
redlady08
QUOTE(bianco_rossa @ 7 Oct 2006, 10:52) *
Cel mai probabil vin la meciurile din uefa(pardon, venim)....

iar vorbesti si in numele meu 010.gif 010.gif ....sper doar sa se poata si sa nu promitem si sa nu ne tinem de cuvant tongue.gif
red_dog997
Da ! Chiar merita sa castige ! Am vazut pozele si imi plac, e super-dulce :D, a fost greu de ales, au fost multe concurente, dar pana la urma s-a dovedit ca ea a fost cea mai tare... Nu vad cum ar putea fii blat, poate daca are cineva comentarii, va trebui sa se gandeask foarte bine...
f_rares
QUOTE(redlady08 @ 7 Oct 2006, 15:36) *
iar vorbesti si in numele meu 010.gif ....sper doar sa se poata si sa nu promitem si sa nu ne tinem de cuvant tongue.gif

voi doua sa lipsitzi?!?! nono.gif ce vrajeala mai e si asta tongue.gif voi sunteti piesa de rezistentza in Peluza!! drunk.gif
dinamodgirl
Sabina, mai repede cu autografele sau sa fie blat? banned.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.