Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Florin Raducioiu - ex-manager general
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
LUISSS
Este foarte bine petru Dinamo sa`l aduca fe raducioiu deoarece este cel mai potrivit si are si o oarecare experieta prin prisma faptului ca a jucat la echipe de club mari si este si un dinamovist inrait. ;) HAITA_DINAMO.gif
bigbobo
Bun revenit acasa Florine!!! Ca fotbalist nu ne-ai dezamagit. Sa speram ca nici din noua ipostaza de la Dinamo.
marcher
Ma cam indoiesc de capacitatile lui intelectuale...nu cred ca face multi purici in functia asta.
mihaiul90
Eu cred ca este de bun augur aceasta revenire. Raducioiu are multe relatii prin lumea fotbalului si ne poate ajuta... Este net superior lui mimi stoica sau zotta... HAITA_DINAMO.gif
bigbobo
QUOTE(marcher @ 23 Dec 2006, 21:04) *
Ma cam indoiesc de capacitatile lui intelectuale...nu cred ca face multi purici in functia asta.

Nici de la Mircea Rednic si baieti nu ma asteptam la rezultatele din acesta toamna. A revenit acasa un dinamovist, si unul chiar foarte iubit de noi. Asta este cel mai important.
super_dog
Orice jucator care a jucat cu sufletu pentru Dinamo e bine primit inapoi in curtea noastra.
Bine ai venit Florine si sper sa faci treaba la noi. beerchug.gif
POOL
Eu unul am incredere in el. thumb.gif , are si multe relatii in fotbalul european. thumb.gif
Raikkonen
QUOTE(MosIonRoata @ 29 Oct 2006, 1:13) *
Raducioiu a picat examenul de "impresar de fotbal", s'acum
il facem director general la Dinamo?! De unde si pana unde? Ce functie
administrativa a mai detinut Raducioiu pana acum si ce rezultate
a obtinut? Domnia sa n-a fost in stare sa tina minte Limba Materna
dara'mite regulile, functiunile, necesitatile, comandamentele si legitatile
conducerii unei societati comercial-sportive de o mare complexitate
structurala si functionala precum F.C.Dinamo Bucuresti?!
Sanatate!

Imi pare rau sa o spun dar am impresia ca tu te crezi "centrul pamantului" nu mai critica lumea pentru unele chestii care in lumea asta deja devin normale. Si o spun din experienta pentru ca n-am trait toata viata in Romania, sa te duci la maturitate in Spania, Italia, Anglia SI Germania este destul de greu iar astea isi pun amprenta pe accentul tau asa cum s-ar intampla si daca un Bucurestean se duce in mijlocul Ardealului.

QUOTE(POOL @ 24 Dec 2006, 0:25) *
Eu unul am incredere in el. thumb.gif , are si multe relatii in fotbalul european. thumb.gif

Da, asta e un lucru foarte important, ai sa vezi.
Pacat ca trebuie sa inceapa cu un caz atat de rusinos, dar nu el este de vina pentru asa ceva.
the dog
Revenirea lui Raducioiu este de bun augur pentru Dinamo.Relatiile si cunostintele lui in domeniul fotbalului ne pot fi de mare ajutor. HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Mai putin cele care ne-ar "ajuta" sa jucam la mama dracu in Liga Campionilor! De alea nu avem nevoie!
POOL
Actionarii nostri probabil, fix de asta l-au adus in momentul asta la echipa. thumb.gif
ebola
Sper sa faca treaba buna la noi asa cum a facut cand evolua pe teren .
scoci
L-a luat pentru imagine sau o fi si el un pui de impresar, ca tot vorbeste ca un businessman? Oricum, nu prea are ce face aici, mai ales ca se calca pe picioare cu ceilalti. Sa ne spuna si noua ce manageriaza el acolo, sa stim si noi cu ce ajuta clubul, in afara de ce am mentionat countingsheep.gif
RED75
Si eu am ideile mele preconcepute despre calitatile manageriale ale lui Raducioiu. Totusi a facut multe pentru Dinamo si este cu siguranta "caine". Eu zic sa-i dam credit. Pentru inceput as prefera sa iasa el sa vorbeasca la TV in numele clubului in locul lui Turcu, caruia nu suport sa-i mai vad moaca pe ecran si oricicum ne face de ras...
alexxOI
thumb.gif aplauze aplauze aplauze ... bine zis ... bine punctat ... thumb.gif
trbuie sa stim si noi ce face el de fapt acolo si ce vrea sa faca mai ales ... cat despre turcu, corect
Max
S-a dus si asta...Pa , Florine..si asteptam dezvaluiri.. icon_rolleyes.gif
Florin_Bogdan
1 cate 1......
caine_tm
Pacat. mare pacat...........oare de ce nu stau la noi oamenii de calitate si cu mult bun simt.

Raducioiu a adus, pe langa experianta in fotbalul mare, mult bun simt ceea ce in aceasta tara este foarte rar iar in fotbal lipseste cu desavarsire. Pacat ca pleaca.
RED75
Pacat. Probabil e greu pentru un caine adevarat sa suporte mirosul unor jigodii....
Nu stiu daca ar fi facut treaba buna sau mai putin buna, dar era RADUCIOIU, crescut cu sange alb rosu, cel care a dat goluri stelei, cel care a marcat la Belgrad si la Athena in '89, cel care... Nici nu mai are rost sa comentam. Daca luam exemplul oilor si indepartam fostii fotbalisti care au scris istoria clubului, e clar.
Clau_Goool
Dar este sigura faza sau sunt doar niste zvonuri tipice pro tv ???
bad_dog
Exact! Inainte de a ne face sange rau, haideti sa asteptam o reactie oficiala a lui Raducioiu, a clubului. Cineva sa dea o dezmintire sau o confirmare a acestei stiri. Ne manipuleaza astia din presa ceva de speriat. Eu nu mai cred nimic pana nu vad negru pe alb semnat de FC Dinamo sau pana nu aud din gura respectivului. Un lucru e cert, la Dinamo se intampla lucruri necurate si pana nu se iau masuri radicale nu vom avea liniste. Am mai spus-o pe acest forum, o repet: NU AVEM PR, NU AVEM MARKETING!!! Ori fara aceste doua 'departamente', dupa cum vedeti, ne mananca lupii din presa.......
Dl Badea, dl Borcea, faceti ceva pana nu e prea tarziu!!!! complaining.gif complaining.gif
COSMIN C
Si cu meciul ala planificat la vara? Meciul de retragere al generatiei 90 cum ramane? Se alege praful ca si de Fundatia fostilor dinamovisti, si ca de multe altele...
Si nu e bomba de presa.... Si bine ar fi sa se razgandeasca Raducioiu ... Sau cineva sa-l convinga sa se razgandeasca...
bad_dog
Am vazut pe onlinesport ca a declarat ca motivul despartirii este distanta de familie....
Se pare ca nu e bomba de presa, din pacate e adevarat..... Offffff..... 256.gif
COSMIN C
N- a declarat nimic. Raducioiu n-a vorbit cu presa. Dar cu siguranta asta va spune...Eu n-am timp insa sa-l cred....
afterd
Se pare ca nu prea s-a inteles cu Buduru. :(
Mare pacat.Era util macar pentru know-how.
marcher
QUOTE(marcher @ 23 Dec 2006, 21:04) *
nu cred ca face multi purici in functia asta.

A stat 2 luni.Cam putin.
bigbobo
Mda voievoade. Ai cam avut dreptate. Cu siguranta interesele unora sunt mai importante decat cele ale lu' Dinamo...Pacat...Imi placea mult Radu dar din pacate o albina nu-i buna intr-un cuib de viespii...
Hatzu
Asta e... pacat, era de astaptat sa nu reziste, nu inteleg totusi de ce nimeni nu se poate infiltra in "familia Dinamo" chiar daca sunt mult mai indreptatiti sa spuna ca fac parte din aceasta familie...
RED75
Daca am avea un actionar adevarat in locul gastii actuale si am aduce toate valorile inapoi la Dinamo am realiza foarte mult chiar fara investitii majore. Sunt multi fosti jucatori care sunt "caini pana la moarte" si ar pune suflet la club. Multi sunt oameni de caracter, au jucat afara, ar avea idei noi si ar face imagine favorabila echipei. Din pacate .... nu prea se pot integra in actuala "familie Dinamo".
Daca va uitati mai bine doar Cornel Dinu s-a adaptat, si asta ma face sa am unele semne de intrebare si asupra lui. Dar mai bine decat nimic.
Leaveyou
verystrange.gif Corect ! Să vedeți ce mă adaptam și eu. Eram prieten cu toți ! Chiar și cu Borcea ! Și cu, lucru greu de imaginat, Turculețul. Sau cu nodul lui de la cravată.
dudu1961
Oamenii cu STAIF si de cuvint nu au loc la Dinamo se vede treaba ,sper sa fie numai un zvon (eu nu ma uit la stiri sport decit la tvr ) ,se aude ca si Rednic vrea sa plece ! CE SE INTIMPLA DOMNILOR LA CLUBUL NOSTRU ?
vlad
Florin Raducioiu a infirmat in aceasta dimineara zvonurile aparute in presa centrala, privind demisia din functia de manager sportiv al FC Dinamo. "Mai presus de orice subiect, de orice zvon lansat cu rautate, un singur lucru conteaza in aceste zile pentru toti dinamovistii: meciul cu Benfica. Cel mai important este returul cu Benfica si toti trebuie sa fim alaturi de echipa. Dinamo are nevoie de liniste, are puterea de a trece de Benfica, insa e nevoie de unitate la toate nivelurile. E adevarat ca trebuie sa plec in Italia pentru o problema personala despre care nu-mi place sa vorbesc. Pentru cateva zile, poate o saptamana. Dar ma voi intoarce pentru a-mi continua munca inceputa la Dinamo. Vreau sa le multumesc tuturor pentru intelegere si sa le transmit un mesaj tuturor suporterilor dinamovisti. Sa demonstreze inca o data ca formeaza cea mai puternica galerie din Romania, sa fie alaturi de echipa pe toata durata meciului cu Benfica. Cu mult echilibru, Dinamo poate aduce o mare bucurie tuturor romanilor", a declarat Florin Raducioiu pentru site-ul oficial al clubului.
Cai Lun
offffffff... cand va vad ca va resemnati, daca nu imi vine sa.... russian_roulette.gif
Nu am citit regulamentul 2
Ba numai minciuni scriu ziarele,si numai minciuni zic astia de la televizor
dudu1961
Vlad ____pina si Borcea se pare ca a spus ca Raducioiu nu s-a adaptat in Romania ca sotia nu a vrut sa vina aici si ca l-a rugat sa mai ste pina dupa meciul cu Benfica de la Bucuresti !
Capirossi
Nu am auzit, nu am citit nicio declaratie data de Radu in care sa spuna ca vrea sa plece, ca nu-i convine ceva la club, coruptie sau altele. E adevarat ca pe aeroportul din Lisabona, dupa meci, Radu nu era cu echipa & oficialii dar are omu' o problema personala, o s-o rezolve & se-ntoarce. AICI e locul lui. E din familia noastra. Sa ne purtam cu el ca atare. Trebuie sa avem rabdare & cu el ca & cu Ze.
caine_tm
sper sa fie adevarat si nu doar o declaratie prin care sa linisteasca apele pt meciul de maine
Kity_reddog
Nu mai suport!
De mult Dinamo isi are o parte a presei ostila.Asta-i clar.Unele canale de tele sau ziare nu fac altceva decat umileasca numele Dinamo de cate ori au ocazia.Ar fi multe exemple...
Cred ca cel mai bun exemplu este pro tv si pro sport.Mizeriile dreacu'.In caz ca nu ati observat,singura stire importanta despre Dinamo pe pro tv trebuie sa fie o inventie normal,dar aceste nascociri ale boilor au doar mesaj negativ pentru noi.Cum ar fi:ca vindem pe careva,acuma cica pleca Raducioiu si tot din astea de ma doare capul.
Astazi ce scrie in prost sport?Despre meciul spurcatilor doua pagini(de parca ar mai avea o sansa in fata sevilliei!) si despre Dinamo juma' de pagina da' si aia despre scandalul cu Raducioiu....
red_dog_rahova
eu n-as vrea sa plece Raducioiu....mai bine pleaca tanchistu' si buduru la un loc....
mihaela_n2
eu sper sa nu plece..dar na,nu depinde de noi... bigcry.gif
paddy
Ar fi multe de spus , prefer sa o fac dupa meci.... icon_frown.gif icon_frown.gif
caine_tm
presa spune ca aseara a participat la negocierea pt transferurile bomba de azi. el a declarat ca pleaca doar sa rezolve ceva in italia. deci inca mai sper sa ramana pe post... un om de valoare profesionala dar si morala
Leaveyou
Ce post are măi oameni buni ? Nu cumva este un fel de Lăcătuș la Steaua ? Și poate d-aia pleacă omul. Că ăștia i-au zis ceva și el de fapt este copertină la alte măgării ...
paddy
Faptul ca nu a fost la meci, spune totul....
El era un fel de comis voiajor care sa ii care valizele lui borcea pline de dolari.....iar atunci cind a vazut cine face echipa la Dinamo, i s-a facut scirba si a plecat....
cane loco
mie teama ca Raducioiu a vazut prea multe mizerii pana acum in conducere(se stie echipajul minune borcea cohn netoiu si giovani bijnitaru') si nu mai e dispus sa rabde, si asa i-au dat o functie din care nu poate face mai nimic concret pentru club, e pacat, cand vor fi numai Dinamovisti adevarati in conducere atunci vom fi in elita Europei fotbalistice.
red_dog_rahova
radule, du-te frate si nu te mai uita in urma, in clubul asta care este acaparat de hulpavii astia nesatui, chiar daca tu ai fi vrut sa faci mult bine....nu te-ar fi lasat alde borcea si turcu.....RUSINE conducerii noastre de rahat....
the dog
Pe siteul gașca slugilor proaste.ro a aparut o stire conform careia Raducioiu a demisionat.Sper din tot sufletul sa nu fie adevarat mai ales acum cand este liniste la echipa.
red_dog_rahova
motivul ar fi transferul lui oprita????
cpc
daca stirea e adevarata, inseamna ca a fost adus pur si simplu de imagine????

Dar ce credea conducerea noastra ca o sa stea ca o marioneta si sa zambeasca fotogenic?

RESPECT pentru Radu care a luat atitudine!
paddy
Din cite imi amintesc "carpeta sporturilor" a mai scris o data ca a plecat.....si pe Rednic de vreo 5 ori....si cite alte tembelitati.
Nu mai cititi ziarul lui Jiji....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.