Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Florin Raducioiu - ex-manager general
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Raikkonen
Ce aveti ma cu el, nu considerati ca a facut destule pentru Dinamo? Vai vai, uitati-va prin alte tari si vedeti cum fosti jucatori de la echipe mari ori si-au incheiat carierele la echipe rivale ori antreneaza la astfel de echipe. Traim intr-o tara libera si daca credeti ca s-a dus acolo pentru miiiiiiiiiliiiiiiiiiiionuuuuuuuuu lu Becali va inselati amarnic ce credeti ca se da el la un salariu de 2000 de euro?
Apropo in caz ca vedem ca steaua alearga un jucator interesant sa nu ne mire ca a doua noapte iese pe usa la 1 noaptea cu contractul in alb rosu :D
Cai Lun
Deci nu pot sa cred.... Voi sunteti bolnavi de... tot! Omul e impresar. Trebuie sa fii idiot sa sustii ca Raducioiu are acum relatii cu steaua. Colaboreaza, ca orice om in munca lui, cu societatea care ii da comanda. Dar voi preferati sa scuipati acolo unde ati pupat, decat sa va documentati sau sa va puneti bibilica la contributie. BLEAH!
dinamovistu'92
ziarele spun ca o sa fie scouter...
Siegfried
stati asa... e pe bune ca Raducioiu e angajat la stiaua? sau doar a vandut un jucator acolo?
POOL
Acuma, nu a putea castiga Raducioiu niste bani, din vanzarile de castigari ca 2-3 suporteri dinmovisti nu sunt de acord cu colaborarea sa cu stOAIA. Ce sa faca omul sa mearga sa colaboreze cuu URziceniul?
Siegfried
ca le-a vandut un jucator, ca impresar, e ceva - iar ca e angajatul clubului e cu totul altceva.
eu sper sa nu fie angajatul clubului, ar fi... inimaginabil; ca si cum Lacatus ar veni la noi gen...
paddy
Singurul lui ghinion e ca, jovani becali s-a nascut in Romania.
caine_rosu_turbat
QUOTE(POOL @ 7 May 2007, 16:30) *
Acuma, nu a putea castiga Raducioiu niste bani, din vanzarile de castigari ca 2-3 suporteri dinmovisti nu sunt de acord cu colaborarea sa cu stOAIA. Ce sa faca omul sa mearga sa colaboreze cuu URziceniul?

Ai si tu dreptate in felul tau ! Totusi....are prea multe figuri in cap ! Mai bine ca a plecat....degeaba il plangeti atata...asta e omul !
matador
putea sa zica faptul ca are o oferta mai buna da ne arunca cu familia si de astea,de parca am fi ovine. n-a avut caracter ca ne-a mintit.daca recunostea era treaba luyi, nu ii platim noi intretinerea familiei asa ca treaba lui ce face.
BRANDaho
o fi avand el figuri in cap dar oarecum a dezamagit pt ca se batea cu pumnu in piept ca el e dinamovist convins si ca el a jucat numai la Dinamo in Romania...dar lucreaza pt steaua....ce ma oftica pe mine: ca el zice ca baga mana in foc pt Dinamo...mai bine ca a plecat
Siegfried
Tot nu inteleg. E angajatul clubului Steaua?
Mie mi se pare ca a fost o exagerare a presei.
COSMIN C
Nu e.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.