COSMIN C
Sep 29 2006, 11:22 AM
"Intotdeauna ma gandesc la Dinamo, sunt dinamovist" , a declarat fosta glorie dinamovista unui reporter DinamoMania la finalul partidei de la Pitesti.
Zvonul ca lui Raducioiu i s-a oferit un post in conducerea lui Dinamo devine tot mai insistent.
Se vorbeste de postul de manager genaral pentru care deja Florin ar fi primit o oferta in alb urmand sa se decida in circa doua saptamani.
E doar zvon? E cacialma? Sau chiar e treaba serioasa si actionarii lui Dinamo il doresc, cu adevarat, pe Raducioiu la Dinamo?
Se intoarce marele blond acasa? Va accepta de data asta oferta conducerii dinamoviste?
Cum comentati propunerea oficialilor dinamovisti?
mihaiul90
Sep 29 2006, 12:15 PM
Sper sa o accepte. O sa fie un Manager General excelent, nici nu se compara cu mmenajera.
reddog88
Sep 29 2006, 12:22 PM
Atata timp cat isi vede de treaba sa,nimeni nu o sa aiba nimic cu el,daca se va avanta in declaratii va patii ce a patit si mm.Mi se pare cea mai potrivita persoana pentru postul de manager sper sa comfirme.
redlady08
Sep 29 2006, 12:48 PM
macar e dinamovist.....cred ca va face treaba buna...acuma daca il vor lasa sa se desfasoare...si nu se vor baga peste el....oricum era nevoie de un inceput si aici.......sa vedem daca va fi alegerea buna
RED75
Sep 29 2006, 01:43 PM
Nu am o imagine foarte bine formata despre Raducioiu ca om pentru ca nu l-am vazut decat ca jucator Cred insa ca ar fi binevenit si ar fi oricum peste "menajera" din Ghencea la caracter
O problema ar fi ca, din cate stiam, are o sotie "occidentala" care nu vrea sa-si educe copiii in civilizatia noastra. Dar poate acum, daca intram in UE....
bianco_rossa
Sep 29 2006, 01:58 PM
hmmm...ar fi o treaba daca ar veni Raducioiu la Dinamo....important e ca este caine si ca a jucat pentru echipa. Normal ar fi sa poata duce o campanie de toata frumusetea..dar nu cred pana nu vad cu ochii mei...mi'e ca actionarii astia fac treaba asta de flori de cucubau, ca sa mai uitam de ei, de toate tampeniile pe care le fac.
Si apoi....Raducioiu o sa fie muuuult mai iubit decat reestu' astora de la "putere" , dar o sa aiba un cuvant de spus in fata lor?...o sa'si sustina sus si tare ideile?...Oricum ar fi o schimbare de bun augur..
hunter
Sep 29 2006, 03:45 PM
ce mare jucator a fost

...ar fi oricand binevenit la Dinamo,sper sa nu fie doar o
cacealma
bigbobo
Sep 29 2006, 05:53 PM
Cred ca Dinamo va avea de castigat in eventualitatea unei reveniri a lu' Raducioiu in groapa. Va duce la imbunatatirea imaginii lu' Dinamo, apropo de topicul din forum. Este dinamovist, este respectat, a acumulat foarte multa experienta in anii petrecuti afara, stapaneste foarte bine 3 limbi de circulatie internationala din cate stiu eu...are multe atuuri dupa care si Dinamo ar avea de beneficiat...Dar cum acestea sunt doar zvonuri sa asteptem timpul sa ne dea raspunsul potrivit...
cane loco
Sep 29 2006, 06:34 PM
Ideal ar fi ca Raducioiu sa vina in locul unuia ca porcea sau turcu atunci ar fi cu adevarat un progres in viata clubului, de oameni ca el avem nevoie la Dinamo, ca de lichele si cocalari cu nume de italieni suntem satui.
hunter
Sep 29 2006, 07:13 PM
QUOTE(bigbobo @ 29 Sep 2006, 18:53)

stapaneste foarte bine 3 limbi de circulatie internationala din cate stiu eu...
mai trebuie sa isi perfectioneze romana
dinamodgirl
Sep 29 2006, 07:26 PM
Ar fi bine sa fie el manager!
red&white
Sep 29 2006, 07:28 PM
De ce nu,merita aceeasta functie pentru ce a facut el la Dinamo
CRISX
Sep 29 2006, 08:25 PM
QUOTE(cane loco @ 29 Sep 2006, 19:34)

Ideal ar fi ca Raducioiu sa vina in locul unuia ca porcea sau turcu atunci ar fi cu adevarat un progres in viata clubului, de oameni ca el avem nevoie la Dinamo, ca de lichele si cocalari cu nume de italieni suntem satui.
Ideal ar fi ca Raducioiu sa aduca la club si banii pe care (asa putini cat sunt ) ii aduc cei 2. Dar Radu va veni ca salariat, nu ca investitor.
mad dog
Sep 29 2006, 09:25 PM
Nu stiu daca Raducioiu va fi un bun manager, oricum este o idee buna de a reveni la Dinamo.A fost un fotbalist valoros,si poate doved inca o data devotamentul fata de clubul care l-a lansat.Daca vine eu ii urez succes si sa fie lasat sa faca treaba!
DougyGiro
Sep 29 2006, 09:31 PM
Raducioiu este un nume care a adus glorie acestui club si care impune respect oriunde. Cu siguranta ca venirea lui ar fi un fapt pozitiv pentru Dinamo. Ma indoiesc insa ca isi va lasa familia pentru ca sa se intoarca in Romania mai ales ca la el nu se pune problema banilor.
divisor
Sep 30 2006, 07:55 AM
Raduciou a fost un jucator mare si atat. Dar ca om nu pot sa-l suport dupa ce am vazut cum a "uitat" limba romana, parca ar fi sileanu

. Si ca manager general...nu stiu daca e pregatit.
red_dog_cosmin
Sep 30 2006, 09:24 AM
IMI PLCE IDEEA CA RADUCIOIU ESTE MANAGER GENERAL .BUNA ALEGEREA.
cane loco
Sep 30 2006, 09:34 AM
@Crisx.
Daca vine ca salariat e pacat ca va avea de suportat toate mizeriile lichelelor de turcu si porcea, era bine daca avea o functie mai mare.
Mihai11
Sep 30 2006, 10:16 AM
sper sa nu fie doar o galusca.. sa fie adus la noi pentru imagine in fata suporterilor si atat.. ca atunci v`a pleca cum a plecat lacatus de la shtoia...
FarfelkugeL
Sep 30 2006, 10:28 AM
O sa vina pe acelasi post pe care il are MMnajera in Ghena?
Raducioiu e respectat nu ca zdreanta aia.
Sper sa vorbeasca doar el in numele FC Dinamo, sa mai termine toti actionarii cu vorbele.
Pentru Radu- bine ai vent!
Pentru actionari ... laudele le primesti mai tarziu! Acum e momentul sa faceti... stadion.
red_dog_rahova
Sep 30 2006, 10:51 AM
ce bine ar fi sa vorbeasca doar Raducioiu in numele clubului si nimeni altcineva.....s-ar termina odata cu incoerentele in vorbire ale lui turcu, porcea si dinu....
COSMIN C
Sep 30 2006, 11:45 AM
Sigur ca se vrea o lovitura de imagine. Pana la urma nici nu stiu ce-i rau in asta. Doar si in primavara s-a vrut si Raducioiu a refuzat. S-ar putea sa refuze si acum. Dar de-o fi sa vina mi se pare un lucru bun. Si nu-i mai comparati pe ai nostri cu ciobanul. Nu-s ingeri, dar nici nu pot fi pusi alaturi de dementul ala. Oricum, venirea lui Raducioiu nu poate face ca lucrurile sa mearga mai rau.Asa ca nu inteleg nemultumirea unora dintre voi.
Pepid
Sep 30 2006, 12:31 PM
Ar fi o treaba excelenta sa vina Rdaducioiu la Dinamo.Unu pentru imaginea clubului,doi a relatiilor pentru ca este cunoscut,trei pentru profesionalismul sau.Acum sa speram ca se va implica in actiunile clubului cu brio si va mai inchide gura tuturor care incearca numai sa pateze imaginea clubului.
red_butterfly
Sep 30 2006, 01:29 PM
Ar fi super daca ar veni. In primul rand pt ca avem nevoie de cineva care sa vorbeasca in numele clublui, ca sa nu se mai trezeasca borcica sau altii sa zica cine stie ce. Si pt ca avem nevoie de un ciane adevarat in functia asta....nu cum e memelu la steaua, ca el tinea cu alta echipa in tinerete
reddog88
Sep 30 2006, 02:09 PM
Raducioiu atata timp cat nu va face jocurile murdare ale actionariilor va avea viata grea la Dinamo
biancap78
Sep 30 2006, 02:29 PM
Bine ca a venit. dar sa il vad la treaba ca doar de asta s-a intors...ma gandesc eu. Ar fi bine sa fie manager dar si mai bine sa bage bani in club. Daca nu se tine de treaba, ajunge cam asa

QUOTE(reddog88 @ 30 Sep 2006, 15:09)

Raducioiu atata timp cat nu va face jocurile murdare ale actionariilor va avea viata grea la Dinamo
si tu crezi ca se fac jocuri murdare la club? Ce trist e adevarul. E grav, daca se fac in continuare astfel de treburi pentru ca afecteaza jucatorii, si numai de chestii din astea nu avem nevie.
PEROROJO
Sep 30 2006, 05:47 PM
Bun venit si multa bafta RADUCULE. DACA MA FACI SA FIU MINDRU DE TINE CA MG MACAR 10% ASA CUM MAI FACUT PE CIND ERAI JUCATOR E TOTUL MAI MULT DECIT OK.
Raikkonen
Sep 30 2006, 06:14 PM
QUOTE(divisor @ 30 Sep 2006, 9:55)

Raduciou a fost un jucator mare si atat. Dar ca om nu pot sa-l suport dupa ce am vazut cum a "uitat" limba romana, parca ar fi sileanu

. Si ca manager general...nu stiu daca e pregatit.
Pai dute tu in Italia sa vezi cum schimbi accentul dupa 2 luni...defapt schimba zona in Romania dute prin Moldova sau Oltenia...Banat si vezi ca dupa o primavara nu o sa te mai inteleaga prietenii pe acolo
Wlad_red_dog
Sep 30 2006, 07:10 PM
Ar fi excelent sa vina o legenda de-a noastra in Stefan cel Mare, pe oricare post!!(in afara de om de serviciu etc si de astea)
Capirossi
Sep 30 2006, 07:39 PM
topi
Sep 30 2006, 08:06 PM
Dupa cum se vede treaba ,liga lui Mitica devine din ce in ce mai interesanta,fii ratacitori ai fotbalului romanesc se intorc acasa,indiferent in ce postura .Unii ca jucatori ,altii antrenori sau ca menegeri generali acest lucru ar trebui sa ne bucure .Avem mare nevoie de experienta lor,de seriozitatea lor si nu in ultimul rand de profesionalismul si mentalitatea lor.Cred ca prin intoarcerea lor acasa se va schimba ceva in liga lui Mitica,chiar daca am mai crezut asta atunci cand Prunea si Lupescu au ajuns la F.R.F.
Odata si odata se va produce si schimbarea generatilor si odata cu ea si schimbarea mentalitatii din cadrul ligii si al f.r.f
Bine ai venit acasa Radule!!!!!!,Dinamo are nevoie de tine !!!!!!!
reddog88
Sep 30 2006, 09:32 PM
Nu fiti rai,macar asta e dinamovist 100%
redmania
Sep 30 2006, 10:10 PM
Raducioiu a fost crescut in curtea lui Dinamo, ne-a parasit la 20 de ani, a revenit pe la 32...
Este un dinamovist si e bine ( daca nu chiar perfect) sa avem asemenea oameni in conducerea lui Dinamo sau pe banca tehnica. Totusi, nu e cam mare caciula pentru Radu ?
Ma tem ca rolul lui va fi unul de decor, actionarii mizand pe imaginea lui...de treburile de manager ocupandu-se altii...
coszmin88
Sep 30 2006, 10:19 PM
genial.Florin Raducioiu o mare glorie dinamovista,un dinamovist 120% si un jucator invidiat de oricine.Cel mai potrivit,corect,om pentru aceasta munca,v-a face mare treaba la Dinamo ,Dinamo se transforma in club european de inalta valoare, primul pas Mircea Rednic Probably the best coach in romania ,transferuri reusite Ganea,Ze kalanga,Raducioiu manager general,se spune ca se v-a construi un stadion cu 50 de mii locuri si arena europeana pentru Dinamo si echipa nationala ,speram si performante multe,bani multi,sponsori,si cat mai multi jucatori de valoare sa vina la Dinamo .conducere dinamovista,nu mai vindeti nimic,luati jucatori ca ze kalanga si penetrati champions league.. hai dinamooooooooooooooo
dudu1961
Oct 1 2006, 11:08 AM
Asta spuneam si eu ieri alalteri ca daca vine Radu putem face stadionul si mai bine si poate cu bani mai putini ____o avea si el ceva relatii in Italia cum are si Dinu dealtfel ______asa ca bine ai venit Radule si hai la treaba ca avem nevoie de tine _____aduceti echipa acolo unde a fost odata si unde ii este locul _____sa moara dusmanii de oftica ____sa vad pe

ciobecali, copoprostu si pe cyaba plesnind de necaz .HAI Dinamo
Wlad_red_dog
Oct 1 2006, 03:04 PM
Nu va entuziasmati prea tare ca nu se stie sigur daca va veni
bogdy_pc
Oct 2 2006, 01:21 PM
va veni sigur din iarna
acuma doar trebuie sa asteptam, timpul va spune daca este omul perfect ptr postul sau
reddog88
Oct 3 2006, 07:34 AM
Cunosc persoane plecate de 20 de ani in strainatate care nu pocesc limba romana,Raducioiu' in schimb o cam poceste rau dar e persona potrivita pentru postul de manager de la Dinamo
dinamovescu
Oct 4 2006, 08:43 PM
Mai bine s-ar ocupa de imaginea clubului pt ca el insusi are o imagine buna pe care o poate transmite
MosIonRoata
Oct 29 2006, 01:13 AM
Raducioiu a picat examenul de "impresar de fotbal", s'acum
il facem director general la Dinamo?! De unde si pana unde? Ce functie
administrativa a mai detinut Raducioiu pana acum si ce rezultate
a obtinut? Domnia sa n-a fost in stare sa tina minte Limba Materna
dara'mite regulile, functiunile, necesitatile, comandamentele si legitatile
conducerii unei societati comercial-sportive de o mare complexitate
structurala si functionala precum F.C.Dinamo Bucuresti?!
Sanatate!
drumm
Nov 14 2006, 12:20 PM
Raducioiu ? Sa fim seriosi !. Sa ne aducem aminte de ce fiasco a fost la shtoia cu aducerea lui lacatus (fiu de boschetar).
Pana in momentul de fata, singurul management cat de cat real, il face Borcea. Altul din configuratia actuala, nu vad.
Eu daca as fi in locul lui Borcea si as vrea sa las pe cineva pregatit in urma mea, l-as aduce mai aproape pe Ionel Culina. Cred ca daca prinde gustul, Culina poate fi un manager foarte bun. Banuiesc, ca s-a sesizat ca de buduru nu am adus vorba .... mosh batran si incuiat.
lio^n
Nov 14 2006, 12:32 PM
daca viata lui raducioiu nu ar fi fost "usor" condusa de nevasta-sa... asa, mai bine cu Borcea!
dudu1961
Nov 14 2006, 02:47 PM
Da ca pe Lupescu l-a luat FRF ! Alt dinamovist din generatia mai tinara si cu relatii in europa nu avem si noi ,ia sa ne gindim poate gasim pe cineva mai de doamne ajuta decit Raducioiu tinut sub papuc de nevasta (si italianca )
piedone
Nov 22 2006, 02:30 PM
Ce legaturi are Raducioiu cu managementul? Sa fi manager la Dinamo inseamna sa fi caine nu caine, altfel te mananca oile.
Haita
Dec 16 2006, 08:09 PM
Pe planul imaginii, sa admitem ca l-as prefera pe Radu in loc de Danilescu.
Nu stiu in ce masura, Radu a capatat experienta manageriala in vest. Mai degraba, cred ca vrea s-o capete la Dinamo. Dar cine sa-l invete? Danilescu, Buduru, Borcea sau Turcu?
Oare Radu stie exact ce vrea de la revenirea sa la Dinamo?
tiby_reddog
Dec 17 2006, 12:06 AM
Nu cred ca Raducioiu ar fii potrivit,sau pregatit in acest moment pentru aceasta functie la Dinamo,eu cred ca sint multi alti mai capabili si cu mai multa experienta manageriala decit el.Nu vreau sa dau nume...
Kity_reddog
Dec 17 2006, 01:42 AM
da intradevar fost jucator emblema al clubului si va ramane mereu viu in sufletul cainilor dar inainte de a se intoarce in tara ar putea sa urmeze niste ore de romana.rusinos cum se exprima si accentul mai ales...
dar una peste alta avem nevoie sa revina cat mai multi din fostele glorii in curtea noastra,ca numai asa putem sa insuflam o mentalitate de dinamovisti adevarati celor tineri
POOL
Dec 17 2006, 09:18 PM
Ar fi "interesant" sa zicem sa il vad pe raducioiu din nou la Dinamo.
Kity_reddog
Dec 17 2006, 09:19 PM
chiar c-ar fi interesant...:))
POOL
Dec 18 2006, 06:40 PM
Se pare ca Rednic a confirmat faptul ca Raducioiu este noul manger general la Dinamo. Raducioiu este cunoscut, are multe relatii si ne poate ajuta la unele probleme, insa parerea mea ca mai bun era de scouter.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.