Cai Lun
Sep 27 2006, 01:53 PM
A venit randul noului capitan al echipei - Ionel Danciulescu - sa raspunda intrebarilor adresate de suporteri pe forumul DinamoMania. Va propun sa profitam de pauza competitionala oferita meciul echipei nationale si sa reusim sa strangem cele 50 de intrebari in timp util, astfel incat sa putem sa i le adresam lui Ionel pana la reluarea campionatului.
(De mentionat ca Radu Stefan va raspunde intrebarilor dupa meciul cu Rapid; programul incarcat nu ne-a permis sa putem organiza o intalnire cu el.)
Ca si in celelalte topicuri, repet atentionarile:
- intrebari cat mai scurte cu putinta si de bun simt!
- nu repetati intrebarile precendete
- si va rog frumos, incercati sa scrieti tot intr-un singur mesaj!
red_dog 4 ever
Sep 27 2006, 02:33 PM
Te-ai mai duce la stiaua?
redlady08
Sep 27 2006, 02:34 PM
1.Cat de mult apasa pe umerii tai banderola de capitan?
2.Care este cel mai important gol pe care l-ai marcat in cariera, dar cel mai frumos?
3.Care este modelul tau in fotbal?
dudu1961
Sep 27 2006, 02:47 PM
Danciule daca la anul ne calificam in CL crezi ca vom face mare brinza ? ______________ 2 anul asta tu crezi ca putem ajunge si noi in primavara -vezi echipa pregatita pentru asta ?
hunter
Sep 27 2006, 02:51 PM
1) care e echipa ta preferata din strainatate?
2) care a fost cel mai frumos moment al carierei tale de fotbalist?
3)dintre jucatorii tineri din lotul lui Dinamo cine crezi ca e cel mai talentat ?
Florin_Bogdan
Sep 27 2006, 02:57 PM
Ce zici.. Dinamo este peste steaua anul acesta... chiar daca steaua joaca in champions league?
Stima si respect... multumim!
forzza_dinamo
Sep 27 2006, 04:32 PM
danciule anul acesta e un an mare daca trecem de rapid batem toate recordurile daca trecem de rapid putem termina sezonul fara nici o infrangere e un an foarte important cu calificarea in CL dar la sfr campionatului pe care sper ca il vom domina de la cap la coada si ne vom califica in grupele CL crezi ca vom face fata??? competitzia e foarte stransa steaua se pare ca nu a facut fata sansele sa se califice mai departe sunt foarte mici dupa meciul cu lyon...Dinamo e mai buna caa steaua dar in CL se joaca football adevarat ccu echipe foarte mari...parerea mea este ca daca nea mircea ar mai aranja putzin apararea am fi o echipa adevarata foarte greu de invins si mai pune-ne te rog la curent cub starea lui mihai cand va mai aparea macar pe lsta rezervelor pascovici???
tot respectul din lume pentru cel mai bun trio de atacantzi din romania,estiun capitan admirabil si un jucator cu mare potential si de mare valoare!!!
FORZZA Dinamo
bigbobo
Sep 27 2006, 04:41 PM
Salutare Danciule. Iata intrebarea mea pentru tine:
Cum si in ce fel ai reusit sa treci peste scandarile suporterilor la revenirea ta la Dinamo si daca te-ar mai interesa o noua aventura europeana?
Multumesc mult si bafta multa in continuare.
gavros
Sep 27 2006, 10:26 PM
cum crezi ca va arata viitorul lui Dinamo cu jucatorii tinerii de la echipa: Radu S. , C.Moti , Pulhac , Ad.Cristea, Ropotan, Codreanu etc
antisteaua
Sep 27 2006, 10:35 PM
o singura intrebare am, care de fapt este si dorinta mea de mult timp: batem pe zdiaua in ghencea sezonul asta?
multumesc si multa bafta
COSMIN C
Sep 27 2006, 10:40 PM
Danciule, scuza-l pe Anti, "suferinta" provocata aseara de Lyon il face sa nu gandeasca limpede.De fapt ,vroia sa te intrebe, bati Steaua in retur?
bianco_rossa
Sep 28 2006, 10:47 AM
1. Danciule....ai parasi Dinamo pentru o suma mai mare de bani, in conditiile in care cainii ar intra direct in grupele Champions League?
2. Si....da' sa raspunzi sincer.....cand o fata iti cere un autograf, te gandesti ca te admira ca fotbalist profesionist sau ca barbat?
Sanatate maxima si goluri cat mai multe;)
Nexus
Sep 28 2006, 10:48 AM
Crezi ca Dinamo e pe un drum bun?O sa iti inchei cariera la Dinamo?
Mersi..
Wlad_red_dog
Sep 29 2006, 07:04 AM
Cat de sus ti-ai propus sa ajungi in topul golgheterilor all-time?
Dupa ce te retregi din fotbal ai fii tentat sa devii actor?
Mult noroc!
redlady08
Sep 29 2006, 02:32 PM
Mai tii minte cate goluri ai marcat impotriva lui Dinamo ca jucator al stelei?
...dar, cate goluri ai marcat impotriva stelei ca jucator al lui Dinamo?
lory_dinamo
Sep 29 2006, 03:37 PM
Danciu...ce parere ai tu in privinta echipei pt ca un sezon suntem puternici,avem lot valoros si celalant sezon de abia castigam mecurile!? asa cum s-a intamplat in 2004 si in 2005 am stat pe locul 2!
1. Esti multumit de jocul pe care il prestezi la momentul actual?
2. Crezi ca avem vreo sansa la csatigarea cupei uefa?
Mersi si cat mai multe goluri!
viktor16
Oct 2 2006, 03:05 PM
1..Danciu daca ti'ar face steaua o oferta mai buna decat ai la Dinamo te'ai duce la steaua????
2..Felicitari pentru meciul cu rapid chiar daca nu ai marcat ai jucat super shi tineti'o tot asa sa terminati campionatul cu maxim de puncte
FORZA
dinamodgirl
Oct 2 2006, 06:12 PM
Crezi ca am juca mai bine cu 3 atacanti?
Mythok
Oct 2 2006, 06:29 PM
Nu am o intrebare pt. Danciulescu, am o rugaminte:Danciule,tine-i si pe restul jucatorilor la fel de modesti ca pana acum,sa nu li se urce la cap,sa fiti in continuare "umili" fotbalului!
Sper sa nu inceapa certuri intre voi,cei trei care a-ti speriat liga 1,din cauza titularizarii....
gavros
Oct 2 2006, 10:20 PM
mai ti legatura cu alexa? daca da, cum se simte el la "puli tm" si crezi ca ii pare rau de ce a facut ?
red_dog 4 ever
Oct 3 2006, 08:54 AM
Oare crezi ca o sa marchezi vreodata contra stielei?
Taranu24
Oct 3 2006, 09:16 AM
Danciule....regreti macar un pic golurile care le-ai inscris impotriva lui Dinamo in tricoul stelei????
f_rares
Oct 3 2006, 05:16 PM
Danciule...ce parere ai de aceasta tactica a lui Rednic , de rotire a atacantilor??
Te deranjeaza daca esti rezerva mai mult de o etapa?
biancap78
Oct 3 2006, 08:33 PM
Cand crezi ca te vei intoarce la Nationala?
Va trece Dinamo de faza grupelor in UEFA?
E greu sa fi capitan la Dnamo?
Hatzu
Oct 4 2006, 01:11 PM
De ce crezi ca in ultimii ani multi jucatori romani au plecat care pe unde, in campionate de 2 lei si s-au pierdut acolo sau au venit inapoi...pentru doar cativa bani in plus, chiar asa rau o duceti in Romania???
Florin_Dinamo
Oct 4 2006, 03:43 PM
De ce ca jucator al stelei, ai fost cosmarul suporterilor dinamovisti, iar ca jucator al lui Dinamo nu esti cosmarul stelistilor?
Elvis
Oct 4 2006, 07:15 PM
Danciule stiu ca treci prin momente grele! Te rog mult ne poti spune pt.linistea cetatenilor orasului Slatina cum se simte Paul? Dumnezeu sa-l ajute sa se insanatoseasca!
marius_her89
Oct 4 2006, 08:51 PM
Ionel , in campionat ai inscris ceva goluri dar cam putine.
Ne promiti ca in meciurile cu Brugge,Besiktas,Leverkusen,Tottenham sa-t iei revansa si sa dai tot ce ai mai bun,sa inscrii cat mai multe goluri si sa duci Dinamo in "Primavara Europeana" mult asteptata de dinamovist?
As vrea sa stiu daca ti-ai propus sa atingi un numar de goluri si care ar fi acela?
Sperantele noastre sunt in tine ,[b]CAPITANE!
Mult succes si multe goluri!
Salut !
Vreau sa-ti spun ca esti jucatorul meu preferat din Romania si de afara si ca te admir pentru tot ceea ce faci. Intrebarea mea e putin "la ne obiect" , dar sunt curioasa daca in perioada in care ai stat in China ai primit multe scrisori de la fanii dinamovisti . Deoarece eu una ti-am scris si mi-ai raspuns . Iti si multumesc pe calea asta .
Bascanu
Oct 4 2006, 10:41 PM
Danciule, daca in viitor nu o sa fii titular la echipa, ai ganduri sa pleci de la Dinamo??
g481_shm
Oct 4 2006, 10:43 PM
e adevarat ca te-ai suparat pe rednic la meciu cu rapid?si ca nu ai vrut sa dai noroc cu el..eu eram pestadion si nu s-a vazut nimic..tu esti Capitan si trebuie sa ii calmezi si pe clau si pe ganea in problema asta cu rotatia...asa daca si tu te superi logic ca ganea ameninta ca pleaca si clau fuge din cantonament..pana atunci TINETI-O TOT ASA...hai Dinamo
biancap78
Oct 5 2006, 04:08 PM
Unde te-ai simtit mai bine... la Dinamo sau la Steaua?

Cate goluri ai vrea sa dai cu Besiktas? Cand vom castiga cu Besiktas il veti razbuna pe Florentin Petre, pentru ca asta a fost echipa ce lau eliminat pe el si pe echipa lui din UEFA?
mrbodo2002
Oct 5 2006, 04:37 PM
Ai semnat noul contract cu Dinamo pana in 2010?
Vrei sa iti termini cariera la Dinamo?Sau mai vrei sa pleci afara?
Cum fac si eu sa obtin un atugraf de la tine pe o poza cu tine?Si daca se poate sa scrie si pt: Danciulescu Marian-Bogdan.
Sper sa imi raspunzi!!!
Forza Dinamo!Caine pana la moarte!
Ratacitu
Oct 8 2006, 02:40 AM
In trecut marcai foarte multe goluri prin demarcarea in lateral si apoi veneai si luai 'fatza' adversarului. Acum nu prea se mai intimpla asa ceva. Nu cumva experientza 'Chinezeasaca' te-a facut mai incet? Iar acum incerci sa te plasezi in locul respectiv mai devreme ceea ce devine un avantaj pt aparatori?
Dinamo_Forever_13
Oct 9 2006, 09:02 AM
salut si multa bafta in continuare la Dinamo!!
ce jucator ai vrea sa mai vina la Dinamo?
ti-ar place sa joci in strainatate?daca da, la ce echipa?
dintre toti antrenori pe care i-ai avut, cu care te-ai inteles cel bine?
reddog88
Oct 9 2006, 04:40 PM
"Ionele"Cand ai simtit ca te afli la apogeul carierei?Si unde te-ai simtit mai bine la Steaua sau la Dinamo?
Care a fost cel mai important gol al tau?
POOL
Oct 9 2006, 05:35 PM
Danciule ce zici?? Facem un record si in cupa uefa?? Rupem tot vreo 10 meciuri???
anmini
Oct 9 2006, 11:12 PM
Danciule, cine este liderul din vestiarul lui Dinamo?
Iti urez cat mai multe succese cu Dinamo si un parcurs cat mai lung in UEFA!
mihai76
Oct 10 2006, 09:02 AM
Salut Danciule!In primul rind vreau sa te felicit pentru jocul prestat si as avea o singura intrebare:De ce in meciul cu steaua nu ai fost ceva mai agresiv , mai hotarat? NU vreau sa ma intelegi gresit dar eu asa am perceput prestatia ta si nu fac nicio aluzie ,dar parca iti era putin "mila" de ei!!
In final as avea o MARE RUGAMINTE la tine ,un tricou de-al tau daca se poate!!Bafta multa in U.E.F.A. SI TINETI-O TOT ASA!!
Multumesc si astept raspunsul tau!!
P.S. Apropo am linga mine de 4 ani si jumatate un fan inrait al tau si anume sotia mea ,care mi-a transmis sa te salut si din partea ei!!!
CAINE PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA!!!!!!!
Foreman
Oct 11 2006, 06:19 PM
Danicule vreau sa te intreb daca tu vrei sa pleci la iarna sau o sa ramai capitan la

.Momentan esti unul dintre jucatorii preferati.
Daca o sa ramana jucatorii care sunt acuma,o sa facem cu stelistii asta:

.
caine_roshu
Oct 11 2006, 06:22 PM
1-Ai vrea sa iti inchei cariera la Dinamo?
2-Avem sanse sa castigam Cupa Uefa?
Bafta in continuare.

si MERSI pt autograful si pozele din Andorra.
red_dog997
Oct 15 2006, 06:18 PM
Buna, Danciu !
Care crezi ca este diferenta intre Dinamo de anul trecut si Dinamo de anul asta ? ...
tussybau
Oct 15 2006, 09:39 PM
Sper sa o tii tot asa si as vrea sa te vad la echipa nationala cat mai repede alaturi de Ganea si Niculescu!!
Si o intrebare: Cand crezi k o sa ia Piturca mai multi jucatori de la Dinamo la nationala avand in vedere ca ii prefera pe stelisti desi nu sunt asa de valorosi?? Ca eu unu nu ma mai uit la meciuri pana nu il ia pe Ganea la lot... da sa nu te plictisesc.. pe scurt... esti tare!!!
smecherul_colentinei
Oct 18 2006, 09:57 AM
sal Danciu.sunt mare fan al echipei Dinamo am facut un album despre echipa Dinamo cu toate pozele jucatorilor si autrografele.mi-as dori tare mult tricoul tau de joc daca se poate ,vin la fiecare meci sa va vad.MULT NOROC IN CONTINUARE SI SA CASTIGATI CAMPIONATU ( SPER SA NU EVITI INTREBERE ASTA)
biancap78
Oct 22 2006, 07:59 PM
Ai dori sa te retragi de la Dinamo, sa iesi la pensie de aici, sau te mai gandesti la un transfer in strainatate?
Danciule, cum as putea face rost de un tricou al tau? Te rog sa nu ocolesti intrebarea ca la meci nu e cum amratat ocaziile.
adebayor : haita_lui_odin
Oct 25 2006, 12:54 PM
care consideri ca este cel mai bun atacant in momentul actual de la Dinamo?
Catalin1984
Oct 25 2006, 11:48 PM
Crezi ca prin venirea lui Marius Niculae Dinamo o sa castige la capitolul ofensiva ? Ce jucator dintre juniori iti place cel m-ai mult si crezi ca s-ar putea impune in scurt timp in prima echipa?
P.S. Fi si tu m-ai bataios la meciurile cu steaua ca sa nu m-ai comenteze lumea ca nu iti aperi corect sansele...da-le unu cu capu din plonjon asa cum iti place tie
Bafta multa in continuare !!!
rednorth
Oct 27 2006, 08:33 PM
Salut,
1. In ce conditii crezi ca ai mai putea sa arati acel semn obscen suporterilor dinamovisti?
2.De ce si din cauza cui nu te-ai reintors la Dinamo dupa periplul din Turcia?
Iti respect profesionalismul si ma bucura golurile marcate pt Dinamo, conteaza mai putin daca esti, sentimental vorbind, si un suporter dinamovist, pe langa faptul ca activezi ca profesionist in cadrul clubului.
bad_dog
Nov 6 2006, 03:53 PM
Salut!
Mai demult, Andone a spus despre tine ca esti un jucator care trebuie sa stea cu fata la poarta si ca asa a 'reusit' cu tine. In ultimul timp, de cand a venit Rednic mi se pare ca nu prea mai stai cu fata la poarta. Crezi ca daca ai avea o pozitie mai ofensiva, ca a lui Niculescu, ai reusi sa inscrii mai multe goluri? Nu ca asa nu ai fi inscris, e doar o curiozitate. De fap, curiozitatea este 'care pozitie iti place mai mult, asta de mijlocas ofensiv sau cea de varf de atac?'
Multumesc si mult succes in continuare!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.