Val_R
Sep 26 2006, 06:28 PM
Intr-un comunicat de presa eliberat de curand de LPF sta scris ca forurile fotbalistice romane au luat cateva masuri pentru curatarea fotbalului romanesc de vulgaritati, limbaj jignitor si calomnierea reciproca a administratiilor(ori chiar cluburilor) de fotbal din Romania! Cum propun "geniile" sa se faca acest lucru? Prin INTERZICEREA PE STADION A BANNERELOR SAU MESAJELOR GALERIEI(vor fi acceptate doar mesaje cu insemnele clubului), prin pedepsirea clubului ai caror suporteri au cauzat daune pe un alt stadion(nu se va suspenda terenul clubului respectiv, ci se va juca cu portile inchise) ori chiar depunctarea clubului ca urmare a declaratiilor jignitoare eliberate de catre reprezentantii unui anume club.
Ultimile doua masuri nu m-au revoltat atat de mult precum prima! Adica papagalii aia cu ce se asteapta sa intram pe stadion? Cu desene de clasa intai reprezentand litere si cifre si poezioare tampitele educatoare?Se astepta sa nu mai strigam "M*** cutare sau cutare"? Se asteapta sa se infrateasca galeriile celor trei mari rivale bucurestene si sa incinga o mare hora in Piata Universitatii?
Nu credeti ca trebuie luate masuri impotriva acestor doi mari factori toxici pentru fotbalul romanesc(aka Sandel & Mititel)?Nu se poate ca o asemenea decizie sa fie acceptata! Este ilogic si mai ales, neconstitutional!
edy
Sep 26 2006, 06:37 PM
Nu stiu daca ai inteles tu bine , probabil ca tu vezi aceste masuri foarte radicale dar cred ca se refera la interzicerea bannerelor cu caracter obscen si... legat de suspendarea terenului de joc ca urmare a comportamentului suporterilor mi se pare destul de logic , nu ti se parea corect sa li se suspende ternul spurcatilor pt modul in care sau comportat si practi au distrus acea parte a peluzei noastre?
Poate ca ar trebui sa se puna o bulina rosie cu +18 la fiecare banner
Val_R
Sep 26 2006, 06:47 PM
Se poate sa fi inteles gresit(desi ma indoiesc). Si chiar de s-ar interzice bannerele cu caracter obscen(gen uriasul banner cu muşeţel Steaua de acum cativa ani) tu ai fi de acord? Iar masura cu suspendatul terenului nu o gasesc total nelalocul ei, dar o a doua varianta este depunctarea acelei echipe. Acum ne vine in minte incidentul din Stefan cel Mare, de la ultimul meci, dar tot pe aici pe forum am vazut ceva baieti care spuneau ca vor incendia din nou peluza din Ghencea; ti-ar conveni ca munca intregii echipe sa se duca pe apa sambetei, asa de aiurea? Eu gasesc ca ar fi mult mai bine sa se suspende terenul vinovatei si tot clubul vinovat sa plateasca reparatiile dupa incidente.
cane loco
Sep 26 2006, 06:58 PM
Poate in deciziile astea o fi o tehnica de a lovi in adversari atunci cand nu se asteapta ca daca se poate lasa cu suspendari de teren si alte alea nu vad rostul bine in afara de ,,aroma'' comunista a acestor decizii.
FarfelkugeL
Sep 26 2006, 07:51 PM
QUOTE(edy @ 26 Sep 2006, 19:37)

Nu stiu daca ai inteles tu bine , probabil ca tu vezi aceste masuri foarte radicale dar cred ca se refera la interzicerea bannerelor cu caracter obscen si... legat de suspendarea terenului de joc ca urmare a comportamentului suporterilor mi se pare destul de logic , nu ti se parea corect sa li se suspende ternul spurcatilor pt modul in care sau comportat si practi au distrus acea parte a peluzei noastre?
Poate ca ar trebui sa se puna o bulina rosie cu +18 la fiecare banner

Eu cred CA TU NU AI INTELES BINE si ca nu ar trebui sa te bagi undeva pana nu stii EXACT despre ce e vorba.
BANNERELE DE ORICE FEL VOR FI INTERZISE.
Se vrea propagarea fotbalului modern, un fel de "interzicere" a ultrasilor si propagare a suporterului modern (cu ditamai bascalia in culorile echipei, cu stegulete de 20 cm, vopsit pe fata alb-rosu, ros albastru etc, care sa stea pe scaun la meci ca la teatru, sa aplaude... etc).
Din pacate asta se incearca in mai multe tari insa NOI NU NE VOM DA BATUTI.
CU ORICE RISC!
Daca nu ma duc in peluza, daca nu cant, daca nu e spectacol in peluza... nu ma simt bine.
Nu stiu, acum sunt foarte nervos si cand sunt nervos de obicei nu sunt coerent asa ca imi cer scuze insa ULTRASII TOT VOR RAMANE SCARBELOR! EI NU VOR MURI CA ASA VRETI VOI!
LIBERTATE PE STADION, LIBERTATE PENTRU ULTRASI!
PS: pt animalele de la "Jandarmeria Roamana", sa nu credeti vreodata ca vom uita ce le-ati facut suporterilor stelisti pe Dinamo!
Ati spart capete, ati impuscat oameni, ati dat peste ei cu masinile, o femeie a ramas fara sarcina SUNTETI NISTE GUANOAIE!!!
Val_R
Sep 26 2006, 08:09 PM
La asta ma refeream si eu! Nu ma pot duce la meci si sa stau precum spectatorii lui Chelsea sau Arsenal! Pai, daca vreau sa fiu asa, ma duc la opera!E nociv pentru copii! Pai mai fratilor, de cand FRF-ul si LPF-ul au luat locul parintilor? Eu imi voi duce pustiul pe stadion, poate nu cand va avea 7-8 ani, dar mai tarziu il voi duce, si va striga M*** steaua! Credeti ca daca interzicem chestiile astea, copii nu le vor sti? Politica strutului, asta faceti! Copii vor invata acele cuvinte, depinde de voi sa le inoculati "stiinta" de a le spune numai in anumite imprejurari! Pustiul meu va citi pe Andersen si cand va juca steaua va striga impotriva lor!
Max
Sep 26 2006, 09:20 PM
E clar, niste reguli trebuiesc impuse altfel vom ajunge sa ne omoram pe stadioane...si nu din cauza jandarmilor.
Cei care aveti copii..mai aveti curajul sa va lasatii copii la meciuri daca se continuua pe aceasta idee de ultras?
Eu unul nu , nu vreau sa-mi vad copilul strivit de jandarmi din cauza unor huligani .
P.S..a nu se intelege ca ultrasii sunt huligani , dar in galerii exista anumite specimene cu obiectiv stricat de a provoca scandal si vandalism.
edy
Sep 26 2006, 09:45 PM
QUOTE(FarfelkugeL @ 26 Sep 2006, 20:51)

Eu cred CA TU NU AI INTELES BINE si ca nu ar trebui sa te bagi undeva pana nu stii EXACT despre ce e vorba.
BANNERELE DE ORICE FEL VOR FI INTERZISE.
Se vrea propagarea fotbalului modern, un fel de "interzicere" a ultrasilor si propagare a suporterului modern (cu ditamai bascalia in culorile echipei, cu stegulete de 20 cm, vopsit pe fata alb-rosu, ros albastru etc, care sa stea pe scaun la meci ca la teatru, sa aplaude... etc).
Din pacate asta se incearca in mai multe tari insa NOI NU NE VOM DA BATUTI.
CU ORICE RISC!
Daca nu ma duc in peluza, daca nu cant, daca nu e spectacol in peluza... nu ma simt bine.
Nu stiu, acum sunt foarte nervos si cand sunt nervos de obicei nu sunt coerent asa ca imi cer scuze insa ULTRASII TOT VOR RAMANE SCARBELOR! EI NU VOR MURI CA ASA VRETI VOI!
LIBERTATE PE STADION, LIBERTATE PENTRU ULTRASI!
PS: pt animalele de la "Jandarmeria Roamana", sa nu credeti vreodata ca vom uita ce le-ati facut suporterilor stelisti pe Dinamo!
Ati spart capete, ati impuscat oameni, ati dat peste ei cu masinile, o femeie a ramas fara sarcina SUNTETI NISTE GUANOAIE!!!
Ma bucur ca nu esti de acord cu atitudinea jandarmilor de a bate suporterii dar esti de acord cu bataile intre suporteri ? pana la urma au aceleasi rezultate... din pacate
Si nu iti interzice nimeni sa canti , pt ca nici eu nu as putea sa merg la un meci fara sa cant pentru echipa mea Dinamo .
Din moment ce nu a dat un citat nu aveam cum sa stiu ca sunt interzise bannerele de orice fel (ceea ce este o masura aberanta si lipsita de logica)...
Apropo 1-0 pt Lyon!!!
afterd
Sep 27 2006, 05:04 AM
Deocamdata nu stiu daca e doar o propunere sau e deja o hotarare adoptata asta cu interzicerea bannerelor de orice fel,dar daca e sau va fi adoptata trebuie contestata la Curtea Constitutionala pentru ca e o incalcare flagranta a dreptului la libera exprimare, scornita exact in ziua in care de la Bruxelles ni se spune ca totul e roz la Bucuresti.
Asadar, in cazul in care se adopta o asemenea tampenie, cine merge sa o contestam la Curtea Constitutionala ? P.S. Sunt juristi printre voi ? Nu din cei cu diploma si atat... din cei care chiar nu au chiulit la cursul de Constitutional... :)
Revin .. se pare ca tre sa ne pregatim contestatia ... iata ce am gasit (sursa gașca slugilor proaste.ro)
"Ce a decis Comitetul Executiv
- Depunctarea cu 3 puncte a cluburilor ai căror oficiali şi conducători fac declaraţii calomnioase sau provoacă incidente în teren sau la vestiare şi cabina arbitrilor. Terenul nu va mai fi suspendat, deoarece nu este vina spectatorilor.
- Depunctarea cu 3 puncte a cluburilor ai căror jucători provoacă incidente care duc la imposibilitatea disputării pînă la final a unui meci. Terenul nu va mai fi suspendat, deoarece nu este vina spectatorilor.
-Interdicţia ca observatorul să mai intre la pauză în cabina arbitrilor, în afara situaţiilor cînd aceştia îl solicită
-Infiinţarea corpului de supervizori pentru derbyuri şi meciuri importante: Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, Ionuţ Lupescu, Adalbert Kassai, Patriţiu Abrudan, Gheorghe Constantin
- Disputarea partidelor cu porţile închise în urma incidentelor provocate de spectatori. S-a renunţat la practica terenurilor neutre, neexistînd prea multe omologate.
- Recomandarea desemnării brigăzilor de arbitri străini la meciurile importante, decizia urmînd să fie luată de CCA
- Grupurile de suporteri care provoacă incidente pe un stadion nu vor mai avea drept de acces organizat pe respectiva arenă timp de 2 ani
- Interzicerea bannerelor inscripţionate cu diverse mesaje. Sînt admise numai materiale în culorile cluburilor, cu emblemele respectivelor grupări "
Am luat doar ce ne intereseaza in mod direct . Articolul complet e la
http://www.gașca slugilor proaste.ro/index.php?a=57252&shift=1Asa ca pregatiti armele ( pixurile)
cane loco
Sep 27 2006, 07:02 AM
bai ce chestii aiurea, da avem voie sa bagam majorete sexoase la meciuri asa ca sa ne clatim ochii cu ceva forme, sau e si aia manifestare obscena sau alte alea, bai nene vor astia sa stam ca la manifestatiile alea comuniste sa actionam numai la comenzi, aduceti bai nene si petale de trandafiri si balerine si circul de stat ce de acolo vin astia cu deciziile lor.
reddog88
Sep 27 2006, 07:48 PM
Chestia cu bannerele e cea mai mare prostie de la facerea lumii in coace
coolio
Sep 27 2006, 08:23 PM
Eu sunt de acord cu depunctarea cluburilor a caror conducatori provoaca incidente in teren sau la vestiare sau in cabina arbitrilor.
Este o regula binevenita in fotbalul romanesc tocmai acum cand bkli injura arbitri ,iar mititelu ii bate.
Cea mai mare aberatie o reprezinta insa interzicerea bannerelor inscriptionate cu anumite mesaje.
Val_R
Sep 27 2006, 08:43 PM
Uite ce ne face Uefa! Vor sa ne depuncteze, sa ne suspende terenul si sa ne puna sa platim si vrei cateva mii de franci elvetieni! Pentru ce? Pentru cele cateva torte aprinse de suporterii dinamovisti la Sofia in meciul cu Beitar si pentru un steag cu Catalin Hîldan, pe care papagalii ( "oficialii") Uefa l-au confundat si considerat apoi drept o manifestare fascista!!! Va vine sa credeti? Si pe langa toate astea, acelasi for a mai adoptat masuri extraordinar de drastice privind comportamentul "necivilizat" al suporterilor( se pune accent pe inlaturarea remarcilor rasiste). Eu nu am nimic cu cele din urma, dar cum dracu' s-au gasit sa ne loveasca pe noi? La Roma nu se uita cand ultrasii de acolo fac de 10 ori mai mult taraboi ca noi? La Milano? Benfica? Se pare ca suporterul asa cum o buna parte din noi ni-l imaginam si dorim este in pericol de disparitie...
RED75
Sep 27 2006, 09:16 PM
QUOTE(m@x @ 26 Sep 2006, 22:20)

E clar, niste reguli trebuiesc impuse altfel vom ajunge sa ne omoram pe stadioane...si nu din cauza jandarmilor.
Cei care aveti copii..mai aveti curajul sa va lasatii copii la meciuri daca se continuua pe aceasta idee de ultras?
Eu unul nu , nu vreau sa-mi vad copilul strivit de jandarmi din cauza unor huligani .
P.S..a nu se intelege ca ultrasii sunt huligani , dar in galerii exista anumite specimene cu obiectiv stricat de a provoca scandal si vandalism.
Nici eu nu cred ca trebuie sa confundam stadionul cu opera, dar ce spune m@x mai sus este corect.
Ideea de a interzice bannerele este o aberatie si incalca dreptul la libera exprimare si faptul ca jandarmii bat suporteri nevinovati nu este in regula.
Pe de alta parte, v-ati pus problema cam ce s-ar fi intamplat la meciul cu steaua in lipsa jandarmilor ?
Mai mult ca sigur se rupeau gardurile si iesea o bataie generala in care ar fi fost mult mai multe victime nevinovate.
Faptul ca, in final, in tabara stelistilor ar fi fost mai multi spitalizati, pe mine unul nu m-ar fi incalzit cu nimic.
@ afterd poate ar trebui sa compui un scenariu pe tema asta ca am vazut ca ai talent (felicitari pentru povestea de pe topicul cu Dinamo peste 10 ani)
marcher
Sep 27 2006, 09:26 PM
Fotbalul, ca si lumea in care traim, se radicalizeaza pe zi ce trece. Vor fi interzise bannerele, deoarece multe dintre ele, si s-a dovedit asta, nu au mesaje prea ortodoxe. Nu moare nimeni fara bannere...daca se va dovedi ca violentele scad, eu salut aceasta masura.
cane loco
Sep 27 2006, 10:12 PM
Dar totusi banerele sunt un mod de exprimare cu totul deosebit si au un anume impact, intradevar alea care au anumite remarci sa fie interzise dar ideea pe care au avut-o astia care au luat deciziile astea e una de tip comunist si perversa in acelasi timp pentru ca elimina o modalitate prin care se pot transmite niste mesaje care se vede treaba ca pe unii ii deranjeaza.Sub pretextul faptului ca exista violente si injuraturi si alte chestii de genul asta ei vor sa ne transforme intr-o masa intr-o turma(unii de la frf sunt chiar cu oile) care sa stea cumintica si sa nu se poata exprima deloc mai ales daca o face inteligent si pe teme sensibile cum a facut de multe ori galeria noastra, toata treaba asta are un inteles ascuns, si scandarile vad ca incearca sa le limiteze, ca si cu astea ii deranjam pe baieti.
antisteaua
Sep 27 2006, 10:43 PM
Chesti asta cu interzisul banerelor mi se pare o dovada a lipsei de competenta in ceea ce inseamna rezolvarea violentei pe stadioane. In loc sa se ia masuri pentru identificarea celor care fac scandal pe stadioane ei decid chestii aberante. Hai sa fim seriosi, in fiecare galerie cred ca exista 50 - 100 de insi care cauta scandal, in rest lumea isi cam vede de treaba. Ca se mai striga o injuratura sau alte chestii asta e alta poveste dar de aici si pana la violenta eu cred ca este distanta mare. Banerele sunt un mod de exprimare pe stadioane si interzicerea lor nu va rezolva problema violentelor pe stadioane. Hai sa zicem ca nu vor mai fi situatii in care sa se captureze banerul unei brigazi adverse (chestie care sincer mi se pare aberanta) dar asta este singurul motiv pentru care apar violente? Eu zic ca nu. Eu cred ca motivul violentelor sunt cei 50-100 de insi din fiecare galerie care cauta cearta cu orice pret. Parerea mea.
red_dog_rahova
Sep 27 2006, 10:49 PM
QUOTE(marcher @ 27 Sep 2006, 22:26)

Fotbalul, ca si lumea in care traim, se radicalizeaza pe zi ce trece. Vor fi interzise bannerele, deoarece multe dintre ele, si s-a dovedit asta, nu au mesaje prea ortodoxe. Nu moare nimeni fara bannere...daca se va dovedi ca violentele scad, eu salut aceasta masura.
Eu sunt de aceeasi baricada cu marcher in aceasta problema....mi se pare o chestie buna .....
COSMIN C
Sep 27 2006, 11:06 PM
Ori noi nu intelegem ce vor sefii fotbalului romanesc,ori ei nu au vrut sa intelegem. Pe cine a deranjat coregrafia PCH la meciul cu zdeaua? A provocat violente? Sunt interzise bannerele.Care? Sunt permise doar materiale promotionale cu insemnele clubului. Adica?
Max
Sep 27 2006, 11:18 PM
Pe mm

..a doua zi dupa meci intr-o emisiune tv alaturi de col.Georgescu i-a reprosat acestuia ca , galeria dinamovista a afisat un baner ,,muşeţel steaua'' sub ochii jandarmilor sau cu acordul acestora...cred ca de asta se leaga.
Dar totusi nu sunt lamurit... DE CE NU A FOST SUSPENDAT TERENUL STELEI?
COSMIN C
Sep 27 2006, 11:20 PM
Ha, asta ma intreb si eu.Dupa Constanta comisia aia s-a intrunit in regim de urgenta....
antisteaua
Sep 27 2006, 11:21 PM
da asa e, si eu am intrebat ce se va intampla cu terenul oilo, nu va trebui sa fie suspendat ca noua imediat ni-l suspenda daca stranutam putin mai tare, pe cand oile vad ca sunt tratate ca victime si nu li se mai suspenda nimic.
Max
Sep 27 2006, 11:22 PM
Mda...ar fi fost de-a dreptul crima sa le mai suspende si terenul

....vb aia , si fu**** si batuti si cu banii luati

.
Chaiar ..asta nu e un favor facut stelei?
rew
Sep 28 2006, 12:51 AM

Ale dracu victime, au distrus 2 sectoare din peluza si au dat cu bolovani ca la mineriada si tot le mai pling unii de mila.
Din cauza unor oi timpite stadioanele or sa arate ca alea din divizia C. O sa se duca gospodarii si in peluza, sa-i injure pe jucatori ca aia de la tribuna. O sa poata sta pe scaun fara sa-i mai deranjeze aia care-si incurajeaza echipa. Naspa moment pentru fotbalu nostru, taman acum cind se ridica si la noi echipa.
Prevad ca vom reveni la hitul de acu 5 ani
"PEEEE sandu SI dragomir SAAAA-I VEDEM LA CIMITIR!", cintat pe aceiasi melodie ca aia cu Antonescu.
cane loco
Sep 28 2006, 07:22 AM
Pai poate unora li se pare greu de crezut dar chestia asta cu banerele ne va afecta mai tare pe noi ca galerie decat pe alti pentru ca noi am avut printre cele mai multe si tari banere cu mesaje cat se poate de bune, stiti care e problema vad ca si uefa practica tactica asta de a ataca fotbalul din est prin invaluire legandu-se de probleme organizatorice si de suporteri, si la fel fac si astia din frf si lpf doua organizatii de mafioti ia-ti vazut ieri seara la un anume post tv pe monstri sacri ai mafiei din fotbal, militianul mitica si nasul sandu, ma uitam la un moment dat cu cata satisfactie spunea militianul ala de dragomir ca la noi nu exista stadioane la standardul Ligii in afara de ghena si ca Dinamo daca va lua campionatul va fi obligata sa joace pe ghena(mie mi se pare o aberatie) sau daca nu primeste acordul spurcatilor sa joace la budapesta sau viena, si ma uitam la fata aia a lui de taran tembel cu reflexele si tipetele alea de tablagiu de la sapa si imi spuneam ca asta e clar unul din indivizii care vrea sa faca rau lui Dinamo pe langa multi alti.Tot timpul isi dau astia cu parerea care e bun care nu e bun, ca nu se mai fac blaturi(ce gluma proasta) si tra la la de ti se face scarba cand sti ce personaje de rahat au fost de-a lungul vremii si ce mafioti de top sunt in fotbalul nostru.
RED75
Sep 28 2006, 07:58 AM
De acord. Interzicerea bannerelor este ilegala si prin asta Mitica si ceilalti isi doresc sa evite si eventualele mesaje impotriva ligii sau a conducerilor cluburilor.
Pur si simplu pot sa fie amendati cei care afiseaza bannere cu continut obscen. Dar la noi, FRF si Liga vor sa procedeze cu bannerele la fel cum fac jandarmii cu suporterii. In loc sa-i identifice pe scandalagii, mai bine dau cu bulanul la gramada !
RED75
Sep 28 2006, 08:09 AM
Am vazut ca exista deja zeci de filme cu incidentele petrecute la meciurile importante. Liga si jandarmeria ar putea sa foloseasca aceste filme si sa-i identifice pe cei care se comporta violent pentru a lua masuri.
Sunt convins ca asa s-ar proceda mult mai eficient decat prin interzicerea bannerelor.
Uite, din imaginile de la meciul cu steaua s-au vazut clar cine sunt cei care rupeau scaunele si cei care aruncau cu bolovani peste gard.
COSMIN C
Sep 28 2006, 09:01 AM
Circulara 1026 si ordonanta 11 nu erau suficiente?
Hatzu
Sep 28 2006, 09:49 AM
Mare mare mare mare grija pentru cei care vor fi pe stadion astazi....Nu stiu ce draq vor sa faca astia de la Uefa da nu se arata a fi bine....Asta ar fi culmea, sa ne suspende terenul sau sa jucam cu portile inchise sau :(( deloc.
FarfelkugeL
Sep 28 2006, 10:40 AM
QUOTE(rew @ 28 Sep 2006, 1:51)

Ale dracu victime, au distrus 2 sectoare din peluza si au dat cu bolovani ca la mineriada si tot le mai pling unii de mila.
Din cauza unor oi timpite stadioanele or sa arate ca alea din divizia C. O sa se duca gospodarii si in peluza, sa-i injure pe jucatori ca aia de la tribuna. O sa poata sta pe scaun fara sa-i mai deranjeze aia care-si incurajeaza echipa. Naspa moment pentru fotbalu nostru, taman acum cind se ridica si la noi echipa.
Prevad ca vom reveni la hitul de acu 5 ani
"PEEEE sandu SI dragomir SAAAA-I VEDEM LA CIMITIR!", cintat pe aceiasi melodie ca aia cu Antonescu.
Nu sunt de acord deloc cu tine.
Tu nu stii probabil cum este in peluza, nu stii cum e sa primesti gaze.
Nu stii cum e sa primesti pulane pe gratis.
De ce crezi ca sunt atatia suporteri impotriva jandarmilor?
DEGEABA? Afla ca nu.
Eu unul sunt alaturi de stelisti (desi urasc steaua), insa putea fi intervenit altfel: fara gaze de 5 ori, fara sa ii bata la iesirea din stadion, fara sa ii impuste.
Maine poimaine intra direct cu tancul in peluza!
cane loco
Sep 28 2006, 12:17 PM
uefa a mai practicat vrajeala asta cu alte echipe din est legat de aspectul suporterilor, se vede clar treaba asta, la noi e normal ca nu vor sa ii monitorizeze pe cei ce produc incidente pentru ca dau si de lucru retarzilor de la jandarmerie si au si cand sa mai tranteasca cate o suspendare strategica atunci cand au nevoie spurcati mai ales, ca de ei nu prea se atinge nimeni.Noi trebuie sa fim atenti mai ales la militianul ala holbat de mitica si chiar la sandu, cred ca mai coc astia ceva pe viitor.
Max
Sep 28 2006, 12:40 PM
QUOTE(FarfelkugeL @ 28 Sep 2006, 11:40)

Nu sunt de acord deloc cu tine.
Tu nu stii probabil cum este in peluza, nu stii cum e sa primesti gaze.
Nu stii cum e sa primesti pulane pe gratis.
De ce crezi ca sunt atatia suporteri impotriva jandarmilor?
DEGEABA? Afla ca nu.
Eu unul sunt alaturi de stelisti (desi urasc steaua), insa putea fi intervenit altfel: fara gaze de 5 ori, fara sa ii bata la iesirea din stadion, fara sa ii impuste.
Maine poimaine intra direct cu tancul in peluza!
Ce te face sa crezi ca noi nu stim cum e in peluza ?..
Daca esti amabil , spune-ne motivul pentru care jandarmii lovesc suporterii fara motiv?
P.S...daca nu trageau in ei si nu le dedea gaze, intrau pe pista de atletism, deja apucase sa rupa un panou din gard inainte sa fie gazati..
Ashtray
Sep 28 2006, 06:00 PM
marcher
Sep 28 2006, 10:14 PM
@antisteaua
Or sa apara si camere de luat vederi, nici o grija. Deocamdata...bannerele. Am inteles ca si alte tari, de fapt majoritatea celor din occident, au interzis bannerele. O fi...dracu stie?
divisor
Sep 29 2006, 04:25 AM
Hai mai nene ce va agitati atata pentru ovinele alea??? Ce noi nu am luat-o la Cta de la jandarmi, si ne-a bagat nimeni in seama?? UEFA are ceva cu romania din sezonu trecut, desigur nu da bine la marketing si imagine ca echipele din est sa faca performanta in europa, dar sa ne interzica banerele e o masura extrema, si fiti siguri ca nu vor fi ultimele decizii contestate...
Wlad_red_dog
Sep 29 2006, 07:36 AM
COSMIN C
Sep 29 2006, 01:13 PM
Se pare ca e oficial.In sedinta din 26.09.2066 a Comitetului executiv al FRF s-au luat o serie de hotarari privind modificarea şi completarea unor dispoziţii ale regulamentelor FRF.
Cea care face obiectul acestui topic, este cea referitoare la modificarea si completarea Regulamentului disciplinar, adica:
b) Art.70.alin.3 va avea următorul conţinut: Comportamentul inadecvat al spectatorilor cuprinde: violenţe cu privire la persoane sau bunuri, utilizarea fumigenelor, aruncarea obiectelor spre terenul de joc, afişarea sub orice formă de bannere, pancarte, orice fel de însemne sau forme inscripţionate (cu excepţia însemnelor oficiale ale cluburilor culori, fanioane etc), cântece rasiste sau jignitoare ori pătrunderea în spaţiul de joc".
Si sanctiunile:
e) Art.72.alin.3 (nou): Grupurilor organizate de suporteri ai cluburilor vizitatoare care au încălcat dispoziţiile art. 70 alin. 3 din Regulamentul Disciplinar li se va interzice accesul pe stadionul în incinta căruia au săvârşit faptele respective pentru o perioadă de 2 ani, caz în care clubul gazdă nu va mai avea obligaţia regulamentară să asigure bilete pentru suporterii echipei vizitatoare pentru meciurile care se vor disputa pe teren propriu în intervalul de timp sus-amintit".
Modificarile si completarile de mai sus se aplica incepand cu 02.10.2006
bianco_rossa
Sep 29 2006, 02:25 PM
Daca nu sunt prea curioasa.....in baza carui motiv a fost adoptata aceasta hotarare? Cu ce deranjeaza suporterii FRF'ul sau LPF'ul prin afisarea unor bannere si mesaje impotriva adversarilor? Prin ce ar trebui sa se diferentieze suporterii intre ei?Doar prin fluturarea mai cu maiestrie a unui stegulet?..doar prin cantece? Eu cred ca este cam deplasata masura asta...are rost sa restrictionezi spectacolul fotbalistic? doar pentru ca unul sau altu' s'a simtit jicnit de anumite mesaje?
Ma gandeam la mesajele afisate de PCH cu ani in urma .... "Ultra?, ultra?, da' buletine aveti?" (1999) sau "Fara coregrafii,erati niste copii" (2002).
Pentru ca adevarul doare trebuie inchisa gura celor care au curajul sa'l spuna?..Ne intoarcem cumva la comunism, doar ca de data aceasta sub o alta forma?, mascata....musamalizata poate?
Avem pretenii ca vrem in Europa, ca vrem echipe puternice, ca vrem sa vedem spectacol si in tribune la un meci din Champions League, UEFA cup, sau un derby, dar cum? Prin masuri care duc la indobitocirea celor care participa? prin jandarmi care nu stiu nimic in afara de pulanul din mana, de gazele lacrimogene de care dispun, de armamentul din dotare? Am impresia....ca cineva acolo sus, abia a eclozat si deja simte mirosul de dominatie....
Eu inteleg ca trebuie sa ne comportam civilizat la un meci, dar niici sa stai si aplauzi si sa canti ca la gradinita atunci cand vezi vreo faza interesanta, sau vreun gol.Asa mai bine stai frumos in fata televizorului, la o terasa si iti sustii echipa....Nu'si are rostul hotararea asta, care vine din partea unor oameni cu pretentii de mari cunoscatori de fotbal.Poate fotbalul este pana la urma o arta, care trebuie promovata.....si ca orice arta, are si mesterii ei, fie cei din teren..fie cei din tribune...
rador
Sep 29 2006, 02:37 PM
Urmatoarea decizie va fi distribuirea de bomboane agricole la pret redus sau gratis pentru posesorii de abonamente la peluze...
cane loco
Sep 30 2006, 10:00 AM
Oameni buni ia uitati-va si cititi un articol aparut in presa, bineinteles nu spun unde, legat de acesti heroini ai comunismului ceausist din Romania, ar fi bine daca asa ceva ar aparea mai des si ar fi luate masuri impotriva astora:
Stalinistii FRF
Imaginea fotbalului romanesc ramane in continuare una dezastruoasa in ciuda performantelor obtinute pe plan european in ultimul timp de cele trei echipe bucurestene, in special de Steaua si Rapid. Atat in tara, cat si in afara granitelor. Fotbalul este asimilat practic cu coruptia. Banii negri, blaturile si arbitrii vanduti sunt principalele subiecte care se discuta saptamana de saptamana la diferitele talk-show-uri de specialitate. Grav este insa ca aceasta imagine e una cat se poate de corecta. Desi toate aceste lucruri sunt foarte bine cunoscute atat de suporteri, cat si de catre oamenii din fotbal, nimeni nu ia nici o masura concreta. Vinovatii lipsesc cu desavarsire. Nimeni nu stie nimic, iar orice semnal tras de presa este considerat o prostie.
Cristian Borcea, Vasile Turcu, Mihai Stoica (zis mihaela), Gigi Becali, Dinu Gheorghe (zis Vama), George Copos, Jean Padureanu, cunoscut mai bine sub numele de Lordul, Gheorghe "Pinalti" Stefan sunt doar cativa dintre cei responsabili pentru ceea ce se intampla astazi in fotbalul romanesc. Nu sunt insa singurii. Peste ei troneaza, cu mare autoritate, capii. Mircea Sandu zis "Nasu'", presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), si Dumitru Dragomir zis "Corleone" sau "Mitica", seful Ligii Profesioniste de Fotbal si vicepresedinte al FRF. Aceste doua personaje aflate in fruntea Federatiei Romane de Fotbal si a Ligii Profesioniste de ani buni de zile sunt principalii vinovati. Ei sunt cei care au girat ani de-a randul blaturile si coruptia. Si care au inchis ochii la fel de fel de mizerii, in acest mod participand la ele.
In ultimul timp, cei doi incearca sa lase impresia ca sunt interesati de refacerea imaginii fotbalului. Si de curatirea lui. In cursul acestei saptamani, sefii de la FRF si LPF au anuntat modificarea Regulamentului Disciplinar si introducerea unor pedepse drastice pentru oamenii de fotbal care continua sa se jigneasca si sa se balacareasca, dar si pentru suporteri. La prima vedere, ele par benefice. Realitatea insa este alta. Masurile lui Mitica si Sandu amintesc de regimul in care cei doi s-au format. Deciziile celor doi poti fi catalogate lejer drept unele dictatoriale.
Cenzura pe stadioane
Dupa ce au girat ani la randul coruptia si mizeria din fotbalul romanesc, fara a lua nici o masura pentru a stopa aceste lucruri, Mircea Sandu si Mitica Dragomir si-au indreptat atentia asupra suporterilor. A celor care vin etapa de etapa pe stadioane si isi sustin echipele favorite. A celor care dau bani pe bilete si ajuta astfel financiar, in mica masura e drept, cluburile cu care simpatizeaza. Capii fotbalului au lansat un atac fara precedent la adresa libertatii de exprimare a acestora. La 16 ani de la revolutie si cu cateva luni inainte de aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, Sandu si Dragomir incearca sa interzica, in cel mai stalinist mod cu putinta, dreptul suporterilor de a-si exprima nemultumirile fata de ceea ce se intampla la cluburile lor, la Federatie sau la Liga. "Corleone" si "Nasu'" doresc sa introduca cenzura pe stadioane. Un lucru unic in Europa.
Ca la noi la nimeni
Mai-marii fotbalului romanesc au anuntat cu mare tam-tam introducerea unor noi prevederi, mult mai stricte, prin care, chipurile, se incearca imbunatatirea imaginii si climatului din fotbalul romanesc. Deciziile luate insa de cei doi sunt insa de-a dreptul aberante. Mai grav este insa ca una dintre ele incalca pana si Constitutia Romaniei. Care, din cate se pare, pentru Mircea Sandu si "Corleone" Dragomir nu are nici o valoare.
Astfel, marti, cei doi vechi conducatori ai fotbalului romanesc au anuntat ca pe stadion vor fi interzise bannerele, afisele si inscriptiile galeriilor care nu au emblema clubului. "Comportamentul inadecvat al spectatorilor cuprinde: violente cu privire la persoane sau bunuri, utilizarea fumigenelor, aruncarea obiectelor spre terenul de joc, afisarea sub orice forma de bannere, pancarte, orice fel de insemne sau forme inscriptionate (cu exceptia insemnelor oficiale ale cluburilor - culori, fanioane etc), cantece rasiste sau jignitoare ori patrunderea in spatiul de joc", se mentioneaza in modificarea adusa articolului 70 din Regulamentul Disciplinar al FRF.
Practic, suporterii, din galerie sau nu, nu vor mai putea intra in stadion fara nici un fel de banner daca acesta nu are imprimat pe el emblema sau insemnele clubului. Decizia, pe langa faptul ca este una aberanta, este si unica in Europa. Peste tot in lume galeriile si suporterii diferitelor echipe au dreptul sa afiseze bannere. Desigur cu conditia ca acestea sa nu contina texte jignitoare, rasiste, xenofobe sau care sa incite la violenta. Italia, Olanda, Germania sau Belgia sunt doar cateva exemple in acest sens. De altfel, este cunoscut faptul ca la meciul Standard Liege - Steaua, suporterii belgieni au afisat zeci de bannere albe, fara nici un fel de embelma a clubului care contineau mesaje pentru jucatorii favoriti. Majoritatea critice.
Doar laude
Pe stadioane nu vor mai putea fi vazute decat mesaje de incurajare sau laudative. Pentru ca asa vor Mitica Dragomir si Mircea Sandu. Criticile si reprosurile vor lipsi. Spre exemplu suporterilor le va fi interzis sa mai ceara, in scris, demisia unui antrenor sau sa isi arate nemultumirea fata de evolutiile echipei favorite sau fata de alte aspecte.
In acelasi timp, prin aceasta masura, atat Mircea Sandu, cat si Dumitru Dragomir incearca sa se apere de eventualele "atacuri" ale suporterilor. Asta intrucat este foarte probabil ca pe stadioane sa nu mai fie vazut nici un banner pe care sa stea scris, spre exemplu, "Mircea Sandu, demisia" sau "Dumitru Dragomir, demisia". Si aceste bannere vor fi interzise. Pentru ca ele, asa cum ne-a declarat purtatorul de cuvant al FRF, Paul Zaharia, sunt "injurioase".
Totusi, asemenea bannere vor putea fi afisate doar daca vor contine emblema sau insemnele clubului sustinut de respectivii spectatori. Caci asa au decis tot Dragomir si Sandu: "Cu insemnele clubului, poti sa scrii: (...) jos Dragomir, jos Dracu si asa mai departe...", a spus Mitica Dragomir, joi seara, la emisiunea "Nasu'" de pe B1 Tv. Un aspect din nou cat se poate de aberant, pentru ca opinia unui simplu spectator, sau a mai multora, nu trebuie sa coincida de fiecare data cu cea a clubului. Practic, mesajele contra conducatorilor fotbalului romanesc nu vor mai putea fi afisate decat daca sunt scrise pe un steag sau fular al echipei.
Constitutia calcata in picioare
Ce nu stiu insa "Nasu'" si "Corleone" este ca decizia de interzicere a bannerelor pe stadioane, cele care nu instiga la violenta, rasism, xenofobie sau care nu jignesc, este total neconstitutionala. Mai exact, ea incalca articolul 30 al Constitutiei referitor la libertatea de exprimare. Astfel, conform alineatului 1 al acestui articol, "libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile". Totodata, la alineatul 2 al articolului 30 din Constitutie se prevede cat se poate de clar ca "cenzura de orice fel este interzisa".
Pe de alta parte, potrivit alineatului 6, "libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine". "Sunt interzise de lege defaimarea tarii si a natiunii, indemnul la razboi de agresiune, la ura nationala, rasiala, de clasa sau religioasa, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenta publica, precum si manifestarile obscene, contrare bunelor moravuri", se arata la alineatul 7 al aceluiasi articol.
Este cat se poate de clar ca acele bannere critice la adresa anumitor persoane sau fata de un anume club, dar care sunt insa decente, nu pot fi interzise in nici un fel. Bannere pe care sta scris spre exemplu "Demisia Mircea Sandu", "Pleaca Dumitru Dragomir" sau "Nu mai vrem coruptie in fotbal" nu aduc atingere deminitatii, onoarei, vietii particulare sau a dreptului la imagine. De asemenea, ele nu indeamna la razboi de agresiune, la ura nationala, rasiala, de clasa sau religioasa, nu incita la discriminare, la separatism teritorial sau la violenta publica, si nici nu sunt obscene sau contrare bunelor moravuri.
Pe de alta parte, trebuie mentionat ca o asemenea decizie nu se justifica tinand cont de faptul ca exista deja ordonanta 11/2006 pentru prevenirea si combaterea violentei in sport.
Interpretare dupa bunul plac
Juristul FRF, Iustin Stefan, sustine ca singurele bannere care nu pot fi introduse sunt cele de genul celor rasiste, xenofobe sau rasiale. Lucruri care insa nu sunt specificate in nici un fel in regulamentul FRF. "Singurele bannere care sunt interzise sunt cele care contin afirmatii rasiste, xenofobe sau rasiale", ne-a declarat Iustin Stefan. Spre deosebire de purtatorul de cuvant al Federatiei care a precizat ca un banner cu continutul "Demisia Mircea Sandu" este injurios, acesta sustine ca un asemenea afis poate fi introdus pe stadion. Totusi, in spiritul sefilor sai, Mitica si Nasu', Iustin Stefan a tinut sa precizeze ca "fotbalul nu este un loc de exprimare a ideilor". Ca dovada ca aceste noi regulamente sunt interpretate dupa bunul plac este si afirmatia juristului in ceea ce priveste un banner in care sa fie scris "Nu mai vrem coruptie in fotbal". "In momentul in care spunem nu mai vrem coruptie, afirmatia trebuie sa fie dovedita", ne-a spus Iustin Stefan. Referitor la bannerele care sa contina mesaje catre rivali, dar decente cum ar fi "Echipa voastra nu are valoare", juristul lui Mircea Sandu a precizat cat se poate de clar ca acesta poate fi afisat doar cu emblema clubului. Deci, in opinia lui Iustin Stefan, ideile suporterilor trebuie neaparat sa coincida cu cele ale conducatorilor clubului.
Munca in zadar
De asemenea, o alta decizie care loveste in plin in simplii microbisti, dar de aceasta data si in fotbalisti, este cea privind depunctarea echipelor in cazul in care conducatorii sau oficialii acestora se jignesc. "Cand oficialul care a fost sanctionat pentru savarsirea uneia din abaterile disciplinare prevazute de alin. 3 si/sau 4 ale art. 32 savarseste din nou o fapta care intruneste elementele constitutive ale abaterii disciplinare prevazuta de alin. 1 al art. 32, pe langa sanctiunea aplicata acestuia, clubul caruia apartine va fi penalizat cu 3 puncte", se arata in alineatul 5 al articolului 32 din Regulamentului Disciplinar.
Juristul FRF ne-a explicat la ce se refera concret aceasta modificare. "Daca oficialii unor cluburi se jignesc, ei vor fi suspendati intre trei si patru etape. La a doua abatere, echipele lor vor fi depunctate. Daca un reprezentant al unui club jigneste un oficial LPF sau FRF, el va fi suspendat intre sase si opt etape. La a doua abatere clubul pe care il reprezinta va fi penalizat cu trei puncte. Pe langa depunctare, oficialul care a comis fapta va fi suspendat conform regulamentului", ne-a spus Iustin Stefan.
Este cat se poate de clar ca si aceasta decizie este una aberanta. Cei care vor suferi cu adevarat, in cazul depunctarii unei echipe, vor fi jucatorii si sustinatorii acesteia. Care nu au nici o vina pentru jignirile si balacarelile ce au loc aproape zi de zi intre oamenii de fotbal si in care de multe ori sunt implicati chiar Dumitru Dragomir sau Mircea Sandu. Practic, munca jucatorilor nu va mai conta. Pentru ca "Nasu'" si "Corleone" arata un dispret total fata de ei. In aceste conditii nici un meci nu va mai putea fi considerat castigat nici dupa terminarea lui. Clasamentul se va putea schimba in orice moment, iar clubul care are cei mai civilizati oficiali ar putea sa castige chiar si campionatul.
La adapost
Pe de alta parte, la fel ca si in cazul bannerelor, Mircea Sandu si Mitica Dragomir se protejeaza fata de eventuale atacuri mai dure venite din partea unor oficiali ai anumitor cluburi. Din 2 octombrie, o declaratie precum "Sandu poate influenta soarta unui campionat. El comanda arbitri, el comanda tot", facuta, in urma cu cateva zile, de finantatorul Stelei, Gigi Becali, poate duce la depuncterea clubului. Desi nu este o jignire, desi cel ce a facut aceasta afirmatie poate fi actionat in instanta si eventual pedepsit, fotbalistii si suporterii vor fi cei care vor suferi. Pentru ca echipa lor va fi depunctata. Ceea ce nu e deloc normal. Important este ca Mircea Sandu si Mitica Dragomir vor fi in siguranta. Intangibili. Si curati. Doar aparent.
Multe vrejuri si alte plante carnivore lui mitica militianul si lui sandu nasu.
Sezran
Sep 30 2006, 07:04 PM
articol imbecil, scris de un imbecil:
Practic, suporterii, din galerie sau nu, nu vor mai putea intra in stadion fara nici un fel de banner
adica suporterii vor fi obligati sa intre cu bannere, fie ca vor fie ca nu vor. atit il duce minte pe autorul acestei mostre de limba de lemn.
marcher
Sep 30 2006, 07:08 PM
A obosit omu...daca a scris juma de pagina de topic
Sezran
Sep 30 2006, 07:16 PM
nu ma refeream la cane loco, ca nu e el autorul. cind a szis de masuri probabil ca s-a gindit impotriva autorului acelui asa zis articol.
in plus, se folosesc cuvinte zornaitoare in speranta ca aduc mai multa greutate argumentelor. se folosesc aiurea, din abundenta, sa fie (totalitarism, comunism, ceausism) multi nici nu stiu ce e cu ele.
Emy2k
Sep 30 2006, 07:31 PM
A murit Ceausescu. A murit Brucan. Nu mor si comunistii de la FRF si LPF Sandu si Dragomir?
Eu as propune sa se posteze pe forumul UEFA ilegalitatile facute de acesti doi dinozauri din fotbalul romanesc!
Hei PCR-istilor cititi Constitutia Romaniei (sau rugati pe cineva care stie sa vio citeasca, ca pe o poveste poate basm) TITLUL II - Drepturile, libertăţile şi îndatoririle fundamentale CAPITOLUL II - Drepturile şi libertăţile fundamentale ARTICOLUL 30 - Libertatea de exprimare
ARTICOLUL 30
(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă.
(3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.
(4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.
(8) Răspunderea civilă pentru informaţia sau pentru creaţia adusă la cunoştinţă publică revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestării artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, în condiţiile legii. Delictele de presă se stabilesc prin lege.
Deci Sandule crapa ca regulamentul vostru e in conflict cu LEGEA DE BAZA A ROMANIEI si ceea ce faci tu este ilegal!
cane loco
Sep 30 2006, 07:31 PM
da gazetarul respectiv nu a creionat prea stralucit articolul asta dar e bine cu toate defectele lui ca in presa se scrie despre chestia asta, in mod normal toata presa indiferent ca e vorba de ziare de sport sau cotidiene ar trebui sa isi intre in rolul de ,,caine de paza al democratiei'' si sa atace aceasta hotarare aberanta in speranta ca ar determina un val mai mare de proteste si ar schimba ceva in privinta acestei hotarari(lucru greu de crezut tinand cont de increngaturile mafiote de la frf si lpf).
@marcher.
Nu am stat sa scriu eu in casuta articolul respectiv, exista sfanta functie a calculatorului copy/paste.
Pepid
Oct 1 2006, 02:33 PM
Da-mi pace nene ca is aberatii astea cu bannerele.Ce mai vreau astia sa interzica????
Torte inteleg si obiecte ce pot rani dar s-a ajuns chiar asa rau sa omori un om cu un banner si o bucata de hartie???
Las-o incolo de treaba deja e prea mult se duce de rapa tot spectacolul pe care il creeaza suporterii mai precis cei de la Dinamo pentru ca dupa cum se stie GALERIA LUI Dinamo E CEA MAI TARE.
TINETI-O TOT ASA.NIMENI NU NE POATE OPRI.

Clacam totul in picioare ( dar nu in sensul ala brutal )
Max
Oct 10 2006, 11:59 AM
Daca stam bine sa ne gandim , de unde au pornit incidentele de la meciul cu steaua?..Deci, se poate ajunge la omoruri pentru un banner sau steag.
dudu1961
Oct 10 2006, 12:59 PM

Pina acum nu am vrut sa ma bag in discutia asta ,pt. ca am considerat ca nu as avea argumente ,dar dupa ce s-a intimplat la jocul nationalei lasati-ma sa am rezervele mele fata de anumiti "suporteri"--daca voi chiar credeti ca o echipa nu se poate sustine decit cu faclii si benere asta inseamna ca nu aveti idei fratilor __uitati-va la englezi cum isi sustin echipele ____cind un stadion intreg ridica fularele in aer si striga toti la un ison ti se zuburleste parul in cap (fac timpenii dar in afara Agnliei unde nu sint monitorizati )daca la ei sa putut ,acolo unde se considera ca sint cei mai rai suportei la noi de ce sa nu se poata ___si de ce noi dinamovisti sa nu fim primi care da tonul la a fi cei mai eleganti si bine crescuti suporteri ____parerea mea e ca se poate ___daca Badea presedintele clubului stie sa raspunda elegant si ironic la acuzele unor badarani suporteri de ce nu? a face asta ar arata cu cit le sintem noi lor superiori ____altfel cadem in cocina pe care au intis-o si au umpluto cu dejectii cei de la steaua in meciul de simbata al nationalei .Poate o sa imi atrag multe injuraturi la aceasta opinie dar este a mea si mi-o sutin ,mai ales ca ma deranjeaza ca sintem bagati toti in aceeasi oala si eu nu vreau sa fiu bagat la fiert cu un rapidist sau un stelis ___asa cum in viata de zi cu zi sint considerat destept asa vreau sa fiu si pe stadion nu "golan, retardat,si drogat "pt. ca nu acestea sint insusirile mele ____si mai cred ca acest club nu merita sa aiba asemenea suporteri care nu sint insatare sa faca diferenta dintre bine si rau sau dintre frumos si urit _____si inca ceva cei care vin la stadion sa isi refuleze neimplinirile sa se duca intii sa faca un dus rece sau sa se dea cu capul de pereti pina simte ca nu mai este frustat si apoi sa vina la stadion .
COSMIN C
Oct 11 2006, 12:39 PM
QUOTE(Ashtray @ 28 Sep 2006, 19:00)

AAhh , ai naibii comunisti, cum adica FARA BANNERE mai inculti descaltati

??
Adica
asa.
Max
Oct 11 2006, 12:45 PM

o mostra de civilizatie in tribuna..luati exemplu