Help - Search - Members - Calendar
Full Version: DINAMOVISTI in VITAN , SALAJAN , TITAN ..ZONA ASTA?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
hitman
care sunteti din zona bagati id-ul asta in mess : d0r1nel sa fim cat mai multi !!!
ReDoG45
Timpuri Noi
Fumey
redog45 !!!!!! stay in timpuri-noi ?? da-mi shi mie add p mess dak intrii plzz !!!! id-u meu: molaninho :D:D:D
martzafooj
si eu in timpuri noi :)
id martzafooj
tuptup
Fratilor care sunteti din vitan epure_alex_tup idd de mess .Mergem la urziceni impreuna.... beerchug.gif
stef 22
eu stau in salajan
id stef_pch_22
n0K1aRedDog
hai noroc' vreau si eu sa stiu unde se intalneste galeria lui Dinamo din cartierul TITAN pt a se duce la meciuri...ca m-am mutat de curand aici,si nu stiu unde sa ma duc sa dau de ei :)
gavros
Cauta atent in forum ca o sa mai gasesti un astfel de topic nu era nevoie sa-l deschizi si u pe asta beerchug.gif
n0K1aRedDog
m-am mutat de curand in titan,si aici nu cunosc pe nimeni...as dori sa stiu unde se aduna galeria lui Dinamo inainte de un meci sa ma duc sa ma bag si eu in seama,sa nu ma duc la meci singur ca prostu'...dak stiti,va rog spuneti-mi...si unde gasesc si eu pe net chestii de genul..pretul biletelor inaintea unui meci?... HAITA_DINAMO.gif
gavros
eu stau in socului, langa stadionul Lia Manoliu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.