"Vom taia in carne vie!"- declara mitica de la liga.Stiind cat de "legist" este si beneficiind de serviciile lui Boc care gaseste explicatie la orice, ma gandeam ca lucrurile se vor indrepta si pe la comisii, baietii astia mitici vor imparti corect dreptatea si radoii stelisti nu vor mai putea sa dea coate in gura fara pedeapsa de rigoare. Am avut mici dubii cand lui Dinita i s-a anulat o suspendare, dar ce putem face daca recomanda UEFA, FIFA si ....mitica. Cand Burdujan a primit vreo 3 etape pentru un cot iar Danciu 2 pentru o impingere, mi-am zis ca mitica de la primarie s-a hotarat in final sa taie...corect. Dar iata Gazeta Sporturilor anunta ca dupa multe tentative, răţoi a luat ...o(una) etapa suspendare pentru un cartonas rosu. Ma gandesc ca astia au luat in considerare ca răţoi nu are ...antecedente!.De fapt antecedente(prea multe) nu ar avea Hamutovski despre care nici n-a amintit nimic GS, desi a beneficiat si el de un .... carton.
Mai domn primar mitica, pai judecand ....drept si razand manzeste de fiecare data cand ..."indreptatesti" steaua, nu faci decat sa dai apa la moara contestatarilor lui .... mm stoica - un nedreptatit din nastere care vede doar "barnele" altora, iar unde nu sant le fabrica el prin zbierete. Sau, poate te-ai gandit ca e vacanta si nu se mai prinde nimeni?.
Te-am prins razand manzeste din nou si probabil spunandu-ti: " mitica fi destept ca geme tara de prosti"!. Sa vina aia cu deratizarea dupa ce ne-om mai destepta si nu te-om mai vota, ca altfel ne deratizezi tu pe noi. Si uite asa ....mititelu' pune deja umarul la noile realizari pentru campania de toamna-iarna a pastorului!.