Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Red District - 1 an!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
FarfelkugeL
Au ramas in gandul meu pentru meciul din sezonul trecut: Poli Iasi 0 - 0 Steaua, 04.05.05, cu bannerul "PENTRU Dinamo TRAIM" cu care au isterizat oile.
Geniala idee :D
Pe viitor vor sa faca multe, bafta!
MULTI AANI TRAIASCAAA!

Red District
FarfelkugeL
sandra
La multi Multi Multi ani si la cat mai multe gesturi onorabile ! beerchug.gif
Nu e toata tara plina de ovine , iar asta e dovada vie - luati exemplu de la ieseni! ( pt microbistii confuzi) thumb.gif
Red District IS
multumiri pentru urari... beerchug.gif
mai avem un link cu "urari de bine pentru oi" : http://www.dinamomania.net/galeriefoto/thu...s.php?album=129
si un mini site la care mai trebuie lucrat...auzi Mutule?? 010.gif http://www.rdis-online.piczo.com/?cr=5&rfm=y
si inca niste realizari ale unui membru de-al nostru.... http://www.dinamomania.net/galeriefoto/thu...s.php?album=122
sper sa nu va agasez prea mult
Numai bine...

Precizare: e vorba de 1 an de la prima aparitie oficiala cu banner in PCH...la meciul cu everton anul trecut....unii din membrii nostri au state vechi
bigbobo
Bravo si felicitari pentru initiative...Si nu in ultimul rand La Multi Ani... beerchug.gif beerchug.gif
rednorth
La Multi Ani pt cel mai activ grup dinamovist din tara.
Fiti puternici si mandri!
vlad
La multzi ani RD IS shi la cat mai multe deplasari! thumb.gif
RED75
La multi ani ! Faza cu oay-bachul e bestiala thumb.gif
sandra
Toata lumea va spune numai de bine , asa ca trebuie sa mai existe si cate un carcotas , o sa fiu eu - cred ca ati putea imbunatatii site-ul http://www.rdis-online.piczo.com/?cr=5&rfm=y , se poate mult mai bine.
HAITA_DINAMO.gif thumb.gif
FarfelkugeL
Eh siteul e slab, insa sunt sigur ca vor lucra la el.
E facut repede, sa spuna cateva cuvinte + cateva poze.
Max
Traiasca Red District Iasi ...suntem mandrii de voi , ati dus simbolul nostru pe cele mai inalte varfuri din lume..asteptam sa'l vedem priponit si pe Everest HAITA_DINAMO.gif
N'a , sa moara ciobanu de necaz ca oitele lui nu poa' sa psca pe varfurile alea doglaugh.gif
Haidi bai HAITA_DINAMO.gif
tudormutu
[b]ne simtim cu toti onorati sa fim apreciati si bagati in seama,ma bucura faptu' k munk noastra de un an de zile nu a fost in van si sper ca in anii ce vor urma vom realiza mult mai multe..asa ca sa moara spurcatii si sa vada ce inseamna iubirea pt culorile bianco-rossi! www.pentru-Dinamo-traim.piczo.com

Dinamo E VIATA NOASTRA!
COSMIN C
Felicitari! Si La Multi Ani ! HAITA_DINAMO.gif Si sa aveti cat mai multe ocazii sa cantati si sa va bucurati pentru Dinamo !!!
ALEXANDRA
la multi ani ! si sa traiti o mie de ani .
forta Dinamo
shushureddog
QUOTE(rednorth @ 18 Sep 2006, 19:01) *
La Multi Ani pt cel mai activ grup dinamovist din tara.
Fiti puternici si mandri!

Esti sigur? Oricum LA MULTI ANI si de la Guardia Oradea!
stefan_bst
Bv :D felicitarile mele :* LA MULTI ANI !!! ToT PT Dinamo!!!
viktor
Pe langa urarea de "La multi ani!" , ma ofer sa ajut si eu in dezvoltarea site-ului respectiv. Sunt iesean, dupa judet, motiv ptr. care ma intereseaza proiectul. Ma gasiti pe mess la catalin_iacob25.
Bafta!
reddog88
Suntem mandrii de voi,intr-o tara plina de spurcati,dinamovistii trebuie respectati HAITA_DINAMO.gif
tudormutu
Click to view attachment

o mare parte din cei care alcatuiau "red district iasi" au parasit aceasta grupare preferand sa o ia de la zero intr-un nou grup decat sa suporte in continuare comportamentu' anumitor personaje.
departe de ceea ce se poate numi ultra' grupul isi anunta impartirea in doua brigazi ROT BEREICH ("Regiunea Rosie" - facand referire la Moldova,majoritatea membriilor fiind din imprejurimi) si RED DISTRICT care isi va continua activitatea sub un nou format cu alt grup de membrii...
nu asteptam sa fim criticati sau apreciati pentru aceasta decizie - ramanand ca Unicul Capitan sa fie singurul care poate sa ne judece!

ma simt in masura sa fac cunoscut acest fapt deoarece am facut parte din membrii fondatori a Red Districtului si consider ca am facut destul de multe pt acest grup...ceea ce imi confera un anumit drept :D..

PS: Multumiri speciale pt. Cristi <ph> care ne-a ajutat cu sfaturi! si a devenit "designerul" grupului!
EyesOnly
a fost un an frumos petrecut alaturi de membrii grupului Red District shi le mutumesc tuturor pentru aceasta. chiar daca au fost divergente uneori shi le urez le urez multa bafta in continuare acelora care au hotarat sa ramana RD IS
ORICE AR FI
QUOTE(Red Dawg48 @ 18 Sep 2006, 15:49) *

cum zicea shi mutu am hotarat sa ne continuam activitatea sub numele ROT BEREICH shi ne vom sustine in continuare echipa "la bine shi la rau, fie vreme buna , fie vreme rea" sub aceasta titulatura
multumiri tuturor celor care ne0au ajutat shi ne vor ajuta in continuare
Bascanu
chiar am ramas placut impresionat de miscarea baietiilor de la iasi!!!! bv baieti
Red District IS
bafta tuturor cainilor...RDIS se reorganizeaza
andy-mereudinamo
La multi ani! beerchug.gif

Cainii Tulceni 1997
LUISSS
la multi ani . faceti treaba buna acolo la iasi. tineti`o tot asha ca faceti bine ce faceti. hai Dinamo HAITA_DINAMO.gifHAITA_DINAMO.gif:haita:haita:

la multi ani inca o data. va rog sa`mi rexplicati unu cum sa`mi pun poza
pls
Red District IS
Red District Iasi - printre putinele grupari din provincie care au fost prezente la Lisabona

tinand cont ca deplasarea s-a facut in mod independent, nu e chiar de ici-colea...
super_dog
Bravo, tineti-o tot asa thumb.gif
nicolle_reddog4ever
La multi ani si tineti-o tot asa... beerchug.gif
Red District IS
inca ceva...am avut si un om care in ziua meciului a urcat pe Sierra Nevada, langa Granada..ducand culorile alb-rosii la peste 3000m bananasmile.gif
red_dog_rahova
felicitari....
pending
Respect RDIS si toti membrii :) ..
AdrianRDIS
la mai multzi ani impreuna ma :x sa traim sa vedem si ziua cand steoaia se va duce in B ;x fuck.gif fuck.gif
Juve
si eu am fost acolo ..... cel mai mult mi-a placut reactia oilor ....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.