Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stirile spun ca pleaca Andone de la Dinamo!!!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
bibishte
Am vazut jurnalul sportiv pe National TV (cel de la 18:50) si au spus ca Andone va pleca de la Dinamo ghiciti unde .. in China, la echipa lui Schumacher. Cica dupa finala Andone a avut o cearta violenta cu Borcea caruia i-a reproshat ca nu i-a adus nici un jucator pe care i-a vrut pana acum shi s-a orientat spre jucatori batrani (Ciobi, Miu, Ganea) ceea ce Andone nu vroia. Au mai zis valoarea contractului , 400.000 euro pe an.

Nu-mi vine sa cred! Dar la noi nimic nu mai ar trebui sa ne mire. Nu este nici o vrajeala iar cei care au vazut stirile pot confirma.

Totushi, sunt cam sceptic avand in vedere ca povestea lor cam scartzaia ... nu shtiu daca chinezii vor plati in EURO shi de asemenea, nici un alt post nu a mai zis nimic (inca). Urmeaza la 19:35 stirile sportive pe tvr, antena1 si protv ... poate acolo ne vom edifica.

In alta ordine de idei, cred ca Danciu Ciprian va veni la Dinamo pentru ca i-au fost luate cate interviuri despre finala si parea destul de "diplomat" ca sa nu mai zic ca mai avea putin si ii felicita pe viitorii colegi.
maskin
sper sa fie o gluma proasta (foarte proasta, de altfel ...)
ar fi o lovitura mult prea grea, ceva la care nu s-ar fi asteptat nimeni
desi si eu am vazut stirile sportive de la televiziunea carbogazoasa, nu pot sa cred asa ceva - ar fi prea de tot
daca se dovedeste a fi o gluma proasta, ar trebui dati in judecata astia de la National TV(si toate televiziunile care dau stiri de genul asta) ca ne dau emotii prea mari si nici nu isi verifica sursele pe care le au

ne vedem din toamna la meciurile lui Dinamo in Champions League ! vin la faculta in Bucuresti din vara ! (de la Arad)
FORZA DINAMO !!!
bibishte
ma "BUCUR" cand vad cat feedback am primit la un subiect asha de important. Chiar nimanui nu ii pasa? Ba mai mult, chiar nimeni nu vrea sa foloseasca acest forum sa comunicam mai eficient shi sa raspandim shtirile mai ushor?

Revin cu nishte completari.. Ma uit la shtirile sportive:

TVR a spus ca daca Dinamo ii va vinde pe Petre, Danciulescu, Barcauan, Grigorie, etc, Andone va da curs uneia dintre oferte, cel mai probabil in Emirate

La Antena 1 a fost Andone intrebat daca a conditzionat ramanerea lui de pastrarea unor jucatori iar Andone a spus ca nu.

Cat despre ProTV .. ce sa zic. Shtiri ieftine, ca de obicei, despre psiholoaga lui Dinamo, armele lui Marica shi agentzia matrimoniala a lui Zicu.

Sa spera, ca shtirea de la Natzional TV a fost o minciuna sfruntata sau, macar sa speram ca Ando nu va pleca!
Anonymous
Nici o stire, cit de proasta, despre Dinamo nu a existat sa nu se adevereasca, pina la urma. Cum au fost alungati dinamovisti crescuti la club, ca Lupescu, Prunea si Raducioiu, sau jucatori care au dat ce-au avut mai bun cind au trecut pe la Dinamo, ca Mateut, Vladoiu si Iftodi, nu m-ar mira ca Andone sa fie urmatoarea victima a conducerii mizerabile. Sint sigur ca Ando se stapineste cu greu, si in folosul echipei, sa nu i-a public atitudine in fata conducerii. Sint sigur ca nu e doar un zvon ca Ando s-a certat cu borcea si intr-o zi o sa-l vedem plecat si pe el, pentru ca nu va mai suporta bataia de joc de a-i fi vinduti jucatorii chiar si in mijlocul campionatului.
bibishte
intrebarea este cine ar putea veni in locul lui? Singurul nume la care ma pot gandi acum este Lupescu, dar el nu va dori sa vina la Dinamo ACUM, cu conducatorii actuali. Vreti sa va spun care va fi solutia conducerii pentru o plecare a lui Andone? Mihaescu sau Mateutz principali. Sunt caini, ii iubesc, dar momentan Dinamo e o palarie prea mare pentru ei.

Am vazut shi emisiunea Fanatik unde a fost invitat Nicolae Badea. Acesta s-a eschivat mai tot timpul shi a preferat sa raspunda prin glumitze intrebarilor moderatorului. Glume la care, aparent, numai noi nu radem.
Bogat
La asa o conducere fara scrupule e posibil orice.
Totusi nu pot sa nu remarc faptul ca de cand mergem bine s-au inmultit cei care ne "poarta sambetele" si tot prorocesc cataclisme pe la noi, doar, doar s-o imputi atmosfera. Ando a devenit deranjant pentru gashca de la Steaua, el face performanta cu loturi decimate, cotate valoric mult sub cel al rivalilor.
De tineri nu se poate plange Ando, a tot avut, mai sunt ceva juniori proprii in lot. Un Ciobotariu nu mai pleaca asa usor de la echipa, a jucat pe afara, are o varsta cand nu prea mai pleci dupa bani. Daca va juca bine (nu prea mai stiu multe despre el) va fi cel putin doi ani jucator de baza. Tineri gen Marica, Zicu zboara imediat ce prind cateva jocuri mai rasarite. Nu te poti baza pe ei prea mult timp.

Ce antrenor normal la cap, dupa ani de truda, isi permite luxul sa plece atunci cand are sansa sa atace C.L.? Cu orice lot, Ando sigur viseaza la intrarea in grupe. A si marturisit public.
Iarasi, dupa ce te chinui vreo 10 ani sa antrenezi prin Romania, la primul an cu performante notabile te opresti si brusc pleci in China...Inteleg daca ar fi fost prin Europa dar in China...Ando ar avea sansa sa obtina contracte mult mai bune prin Europa daca ar repeta macar performanta de anul trecut in UEFA, o plecare in China ar insemna sa renunte practic la toata munca de pana acum si la cat de orgolios il stiu nu cred ca o va face vreodata.

Concluzie: tot ceea ce se spune acum prin presa despre plecarea lui Ando cred ca sunt flapsuri.
skilly
Stati linistiti ca nu pleaca ando.Si de lucescu nu poate sa fie vorba sa vina la noi.
bibishte
Shi eu sper ca nu va pleca. Sunt multzi jurnalishti care cauta senzatzionalul dar uita ca in acest mod creaza atmosfere tensionate in randul suporterilor shi chiar la echipa.

Am citit azi Evenimentul Zilei (este shi pe site articolul) shi se spune ca vin Stelea shi Tararache despre care ziarul are parerea ca, impreuna cu Ciobotariu, sunt jucatori terminatzi care nu mai fac fatza afara. Cum se poate ca ziarishtii au laudat shi lauda jucatori mai terminatzi decat aceshtia shi mai expiratzi ca margarina, dar care sunt la echipele rivale. Rachita nu a fost in viatza lui la natzionala, iar Ciobi a fost ... la 35 de ani "Vivi-muşeţel" e laudat mai abitir ca răţoi. Tararache are 28 de ani shi e un caine adevarat, Andone sigur poate sa faca din el un fotbalist mare din nou... cat despre Stelea, ce sa spun, siamezul lui, Florin Prunea, apara perfect la aceeashi varsta.

Se mai spune ca vor fi adushi jucatori din pachetul lui Giovanni... sincer sa fiu, i-ash vrea doar pe Stancu, pentru ca Semeghin nu are inlocuitor, sau pe Vasilache, care a fost considerat urmashul lui Sanmartean.
Anonymous
Sper ca Ando sa nu plece. altfel va fi de rau...
Anonymous
Ando .. a raspuns la telefon shi dupa ce am inteles eu a fost o neintelegere...:) .... adica el a primit niste oferte ...dar nu a avut timp sa raspunda... iar raspunsul lui era categorig "nu" ...
Anonymous
Ando ramane tehnicianul lui Dinamo. Nu pot decat sa ma bucur...
Anonymous
Ce ma bucur...
Anonymous
Il admir pe Ando, a stiu sa profite de situatie sa-si renogocieze contractul. Oricum merita a marire de contract dupa ce a scos echipa din rahatul care era anul trecut si ne-a adus eventul. Merita fiecare banut din saluriu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.