Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Viata noastra'i Dinamo!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
florin_pch
Inca un meci, inca o victorie. In ciuda celor 3 goluri primite, Dinamo marcheaza 4 si isi trece pe tabela inca 3 puncte in competitii europene. Am simtit toti dezastrul de la 3-3 si ne-am asteptat poate la ce e mai rau, pastrand totusi speranta. Schimbarile lui Rednic au inceput sa ne deruteze si pe noi, cei care stim echipa, nu mai spun de tehnicienii adversi. Insa schimbarile au adus aseara pentru Dinamo exact ce ne trebuia si anume un gol. Ne-am mirat toti cand au fost introdusi doi fundai in locul a doi mijlocasi. Antrenorul grecilor scoate si el fundas si baga mijlocas, se crede pe val. Insa undeva pe partea stanga a atacului dinamovist apare un tanar jucator ce ii demonstreaza selectionerului nostru ca nu l-a urmarit degeaba in acest meci. Pulhac da cu subsemnatul pe lista marcatorilor si mai mult, aduce victoria. Avem 4 goluri in deplasare. Returul are un singur deznodamant: victorie. Dar cum ar fi fost returul la un 3-3? Ne-am fi temut poate de forta de revenire a grecilor, de un alt inceput furtunos cu gol in primele 5 minute, de un alt joc avansat cu fundasii la mijlocul terenului si asa mai departe? Nu mai vorbesc despre moralul jucatorilor. Dar toate astea nu conteaza datorita lui Cristi Pulhac, un jucator care isi arata coltii meci de meci, chiar daca nu marcheaza. Pentru prestatia de aseara si pentru victoria adusa pe final de meci, eu il consider pe Pulhac principalul "vinovat" al calificarii noastre. Nu voi mai vorbi si despre ceilalti jucatori ai echipei pentru ca as repeta aceleasi vorbe de lauda pe care le spun articol de articol, meci de meci. Cred ca e timpul sa laudam echipa ca un intreg si sa facem abstractie de declaratiile unora sau altora, din conducerea dinamovista sau nu. Si daca tot am ajuns la conducerea dinamovita, cred ca e timpul sa ne vedem mai mult de treaba noastra, sa luam atitudine prin a merge la meciuri si a sustine echipa in orice fel posibil. Cred ca ne vaitam prea mult de vanzari si de declaratii de ceva vreme incoace. Suntem niste simpli suporteri fara nici un fel de putere de decizie si credeti-ma ca aratam penibil cand ne plangem si ne exprimam dorinte de genul "sa nu mai vindem jucatori vreo 4 ani". Stim toti ca ar fi solutia ideeala dar e timpul sa ne gandim la ce rol jucam noi in tot ce inseamna Dinamo. Daca actionarii vand jumatate de echipa si incepem sa jucam prost, sa pierdem meciuri prea usor si asa mai departe, nu vom mai sustine echipa? Sau mai bine zis, nu vom mai sustine echipa la fel de mult? Eu cred ca orice s-ar intampla un suporter va sustine echipa in egala masura. Am uita toti de jucatorii vanduti destul de repede si am continua sa ne vaitam de jocul echipei. Dar daca ne-am vaita atunci si ne vaitam si acum cand suntem pe val, va intreb, cand vom fi multumiti, cand vom intra pe forum sa scriem numai vorbe de lauda si sa cand vom incepta sa ne exprimam dorinte si aspiratii care nu tin de noi? Cati oare sunt de acord cu ce am scris aici? Probabil prea putini si la fel de probabil o parte din forum va continua sa fie un caietel de plangeri la aresa clubului sau a antrenorului din cand in cand.
HAITA_DINAMO.gif
Ashtray
nu te supara,(articolul e grozav ca de obicei) dar pulhac a jucat ORIBIL in aparare!nu a facut marcaj cum trebuie si a lasat culoare mari libere!si la gol... nu a fost meritul lui
maniaca
Sunt de acord cu tine Florin,trebuie sa fim multumiti k avem o echipa de locul 1 si ca rolul nostru al dinamovistilor este sa fim alaturi de echipa si la victorii si la infrangeri!Cat despre Pulhac,un mare caracter,ca jucator va avea multe de spus...
sandra
Suntem prea nemultumiti . Si ce -i daca am luat 3 goluri ? Meciul viitor o sa ne descurcam mai bine.
Totusi eu sper ca jucatorii importanti din lot vor ramane la Dinamo in continuare . Mai mult ca sigur ca vor pleca sau vor fii imprumutati cativa dintre noii jucatori dar cei care joaca si contribuie la fiecare succes nu trebuie lasati sa plece indiferent cati bani se ofera pt ei , asa cum e cazul lui Moti!
florin_pch
@Ashtray ms. cat despre pulhac...fiecare vee jocul in felul lui. si fiecare are anumite asteptari de la un jucator sau altul. poate eu am unele mai mici de la pulhac, asa s-ar explica impresia buna pe care mi-a lasat-o. nu am spus nimic despre jocul lui in aparare si oricum rednic sunt sigur ca a fost de acord cu tine (a se vedea introducerea lui Pascovici). Eu consider ca este meritul lui la gol pentru simplul fapt ca a avut sange rece si a tras bine la poarta, intr-un moment greu al meciului. Nu incerc sa scad din meritul celorlalti jucatori, chiar consider ca a fost un contraatac scoala la finalul caruia am avut omul potrivit pentru acea finalizare.

Totusi eu sper ca jucatorii importanti din lot vor ramane la Dinamo in continuare . Mai mult ca sigur ca vor pleca sau vor fii imprumutati cativa dintre noii jucatori dar cei care joaca si contribuie la fiecare succes nu trebuie lasati sa plece indiferent cati bani se ofera pt ei , asa cum e cazul lui Moti!

Despre asta vorbeam mai sus...imi pare rau sa vad astfel de post-uri.
bianco_rossa
hmmm....stau si ma uit atent la unele posturi si vad asa......cand cineva spune ca echipa ar trebui incurajata mai mult, ca jucatorii sunt "pe val"...imediat apar personaje care sunt total de acord cu anterioarele, sau aproba de fiecare data o parere....cand se intampla invers..si jucatorii sunt huliti, injurati, etc.....apar cam aceleasi personaje si spun la fel ca cel care si'a exprimat opinia...si ma intreb DE CE nu gandeste fiecare in felul sau? DE CE nu'si exprima singuri opiniile?? si asta influentzeaza ideea de suporter....si ca sa dau si un exemplu concret...Amintiti'va cand a inceput peluza sa strige impotriva lui Alexa...de ce?..pentru ca la momentul acela un singur om ar fi spus ca Dan a injurat galeria..dar de fapt cati au auzit sau vazut?si pentru ce 3 sferturi s'au luat dupa altii?
florin_pch
Alexa a fost un caz separat. Eu unul recunosc, am strigat atunci dar nu l-am vazut zicand ceva rau de Dinamo. Problema mea cu Alexa a fost in primul rand plecarea de la Dinamo la o mare rivala. Deranjant era oricum jocul lui de cand s-a intors la noi dar si mai deranjant a fost sa-l vad jucand mult mai bine pentru timisoara. Desi s-a strigat in mai multe randuri, de doua ori s-a intamplat dupa doua faulturi din spate, imi amintesc bine. Concluzia, deranjanta a fost atitudinea din teren in primul rand. Sa nu uitam ca Danciulescu ne-a aratat gesturi obsecene pe care le-am vazut toti si au fost difuzate la tv dar l-am iertat pentru ca a stiut sa-si ceara iertare prin joc. Cat despre mentalitatea de turma, este nevoie de o parere exprimata bine pentru ca altii sa se identifice cu ea.
shushureddog
QUOTE(florin_pch @ 15 Sep 2006, 20:05) *
Alexa a fost un caz separat. Eu unul recunosc, am strigat atunci dar nu l-am vazut zicand ceva rau de Dinamo. Problema mea cu Alexa a fost in primul rand plecarea de la Dinamo la o mare rivala. Deranjant era oricum jocul lui de cand s-a intors la noi dar si mai deranjant a fost sa-l vad jucand mult mai bine pentru timisoara. Desi s-a strigat in mai multe randuri, de doua ori s-a intamplat dupa doua faulturi din spate, imi amintesc bine. Concluzia, deranjanta a fost atitudinea din teren in primul rand. Sa nu uitam ca Danciulescu ne-a aratat gesturi obsecene pe care le-am vazut toti si au fost difuzate la tv dar l-am iertat pentru ca a stiut sa-si ceara iertare prin joc. Cat despre mentalitatea de turma, este nevoie de o parere exprimata bine pentru ca altii sa se identifice cu ea.

Daca tu l-ai iertat gresesti foarte mult frate. Un asemenea caracter nu trebuie iertat NICIODATA! Cea mai mare problema este cand mai e si capitan. Atunci imi vine sa dau cu capu de perete. Ce a facut individul e de neiertat! Uita-te de ex. la Vladoiu. Ala a jucat la toate echipele mari dar niciodata nu a zis nimik rau sau sa faca gesturi obscene. Om cu caracter. (de spurcatul ala ai uitat cand s-a pisat pe noi la coltul terenului si imita un caine?). Eu nu am uitat si nu o sa uit NICIODATA! De iertat ce sa mai vb. Si acum e capitanul tau si mai are si nr.10. RUSINE!
florin_pch
Demolezi un jucator care a facut multe pt echipa. Chiar daca au fost si rele sunt mai multe bune. In plus a reusit sa vina de la steaua la Dinamo, lucru aproape imposibil de realizat astazi. chiar daca a fost anti-Dinamo toata viata sau inca mai este anti-Dinamo si astazi jocul lui tot bun este si ajuta echipa. eu tin cu Dinamo, nu cu Danciulescu, nu cu Alexa, nu cu Vladoiu. Cat timp jucatorul ajuta pe Dinamo este bine venit din partea mea. Ceilalti sunt niste anonimi pt mine.
p.s cred ca ne ducem rau off-topic. putem sa discutam despre atitudinea jucatorilor intr-un alt thread.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.