Inca un meci, inca o victorie. In ciuda celor 3 goluri primite, Dinamo marcheaza 4 si isi trece pe tabela inca 3 puncte in competitii europene. Am simtit toti dezastrul de la 3-3 si ne-am asteptat poate la ce e mai rau, pastrand totusi speranta. Schimbarile lui Rednic au inceput sa ne deruteze si pe noi, cei care stim echipa, nu mai spun de tehnicienii adversi. Insa schimbarile au adus aseara pentru Dinamo exact ce ne trebuia si anume un gol. Ne-am mirat toti cand au fost introdusi doi fundai in locul a doi mijlocasi. Antrenorul grecilor scoate si el fundas si baga mijlocas, se crede pe val. Insa undeva pe partea stanga a atacului dinamovist apare un tanar jucator ce ii demonstreaza selectionerului nostru ca nu l-a urmarit degeaba in acest meci. Pulhac da cu subsemnatul pe lista marcatorilor si mai mult, aduce victoria. Avem 4 goluri in deplasare. Returul are un singur deznodamant: victorie. Dar cum ar fi fost returul la un 3-3? Ne-am fi temut poate de forta de revenire a grecilor, de un alt inceput furtunos cu gol in primele 5 minute, de un alt joc avansat cu fundasii la mijlocul terenului si asa mai departe? Nu mai vorbesc despre moralul jucatorilor. Dar toate astea nu conteaza datorita lui Cristi Pulhac, un jucator care isi arata coltii meci de meci, chiar daca nu marcheaza. Pentru prestatia de aseara si pentru victoria adusa pe final de meci, eu il consider pe Pulhac principalul "vinovat" al calificarii noastre. Nu voi mai vorbi si despre ceilalti jucatori ai echipei pentru ca as repeta aceleasi vorbe de lauda pe care le spun articol de articol, meci de meci. Cred ca e timpul sa laudam echipa ca un intreg si sa facem abstractie de declaratiile unora sau altora, din conducerea dinamovista sau nu. Si daca tot am ajuns la conducerea dinamovita, cred ca e timpul sa ne vedem mai mult de treaba noastra, sa luam atitudine prin a merge la meciuri si a sustine echipa in orice fel posibil. Cred ca ne vaitam prea mult de vanzari si de declaratii de ceva vreme incoace. Suntem niste simpli suporteri fara nici un fel de putere de decizie si credeti-ma ca aratam penibil cand ne plangem si ne exprimam dorinte de genul "sa nu mai vindem jucatori vreo 4 ani". Stim toti ca ar fi solutia ideeala dar e timpul sa ne gandim la ce rol jucam noi in tot ce inseamna Dinamo. Daca actionarii vand jumatate de echipa si incepem sa jucam prost, sa pierdem meciuri prea usor si asa mai departe, nu vom mai sustine echipa? Sau mai bine zis, nu vom mai sustine echipa la fel de mult? Eu cred ca orice s-ar intampla un
suporter va sustine echipa in egala masura. Am uita toti de jucatorii vanduti destul de repede si am continua sa ne vaitam de jocul echipei. Dar daca ne-am vaita atunci si ne vaitam si acum cand suntem pe val, va intreb, cand vom fi multumiti, cand vom intra pe forum sa scriem numai vorbe de lauda si sa cand vom incepta sa ne exprimam dorinte si aspiratii care nu tin de noi? Cati oare sunt de acord cu ce am scris aici? Probabil prea putini si la fel de probabil o parte din forum va continua sa fie un caietel de plangeri la aresa clubului sau a antrenorului din cand in cand.