Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ziarist sau sluga?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
skilly
Acum ca s-a terminat campionatul si agitatia s-a mai stins cred ca putem sa aruncam o privire asupra presei sportive din acest sezon.Cine a relatat evenimentele cel mai obiectiv, cine a pus punctul pe i cand trebuia,cine a pupat unde altii au scuipat si asa mai departe.Si pentru ca la noi exista doar 2 ziare cu profil sportiv parerile noastre se vor imparti intre gazeta si pro sport.
An`TIN
dar cum pot vota ?
Anonymous
pai trebuie sa inregistrezi in forum
An`TIN
k merci
Anonymous
Am votat Gazeta nu pt ca ar fi bubuit de obiectivitate ci pt ca au fost putin mai obiectivi decit gunoaiele de la Ringier (sau Gardianul).
Daca se spune ca anul asta a fost unul destul de bun pt fotbal, pt presa sportiva a fost unul din cei mai mizerabili. Si-au depasit conditia de slugi numai din greseala sau doar ca sa mai stoarca niste bani de la cioban. S-au mutat blaturile din teren in ziare, procese si recursuri.
Anonymous
Desi e putin cam tarziu, am sa-mi spun si eu parerea: [i][size=18]Gazeta Sporturilor, un ziar care mi se pare obiectiv... jurnalistii sunt foarte buni, mult peste cei de la Pros(t)port: Andrei Vochin, Cristi Geambasu, Ovidiu Ioanitoaia, Catalin Tolontan, Maria Andries, Bogdan Stamatoiu, Emanuel Terzian si lista ar putea continua.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.