florin_pch
Sep 12 2006, 12:01 PM
Nu vreau sa o tin din meci in meci cu aceste titluri dar dupa o perioada in care a trebuit sa vedem doua nationale penibile, trebuie sa aducem un tribut fotbalului jucat de ai nostri. Incep prin a spune ca echipa trisa in teren de Piturca cu Bulgaria nu ar fi avut sansa de a conduce cu 2-0 intr-un meci cu primul nostru 11. Sunt ferm convins ca Dinamo i-ar fi batut pe bulgari fara nici un fel de problema. Oricum, lasand de o parte meciuri imaginare si revenind cu picioarele pe pamant, ne uitam in urma la 6 meciuri castigate fara prea mari emotii, la un fotbal excelent si in fata la un viitor care suna bine. De 7 din 7 nu se pune problema, 8 din 8 va veni greu si atunci vom fi deja departe. Cum am anticipat anterior, competitia nu este atat de mare incat sa tina pasul cu noi. In sfarsit pe primul loc, cel pe care il meritam in acest an.
Despre meciul cu UTA nu e mare lucru de spus. Fluier de start, n ocazii dinamoviste, 2 goluri, fluier final. Un joc simplu care nu a cauzat nici un fel de problema echipei noastre. Inca un meci in care Rednic se joaca cu rabdarea atacantilor si in acelasi timp pune in teren o echipa mult mai omogena decat ne-am fi asteptat la inceputul campionatului. De remarcat (zice lumea) a fost Ze Kalanga. Din tribune jocul lui a parut bunicel dar mie mi-a lasat uneori impresia ca vrea sa faca mai mult decat poate. Cert este ca se vede la el o pofta incredibila de joc si isi doreste mult sa joace bine si sa ajute echipa.
Urmeaza spectacolul de joi cu echipa automobilistilor de la Skoda. Stim foarte bine toti care va fi deznodamantul acelui meci. 2-3 goluri diferenta pentru a asigura un joc spectaculos in retur cu o ploaie de goluri. Sa ne amintim de Bacau, Rapid si Everton cu 16 goluri si sa numim la anul aceasta perioada "Vaslui, Steaua si Xanthi".
red_dog_rahova
Sep 12 2006, 03:05 PM
well done....florine...
djmihaitza
Sep 12 2006, 03:11 PM
[....]Sa ne amintim de Bacau, Rapid si Everton cu 16 goluri si sa numim la anul aceasta perioada "Vaslui, Rapid si Xanthi"
Sa transformam tripleta in patrulater...! Are loc si zdeaua intre Vaslui, Rapid si Xanthi. Ordinea corecta ar fi "Xanthi, Vaslui, zdeaua, rapid"
SNapy
Sep 12 2006, 03:55 PM
Eu am incredere totala in echipa si in antrenori.Dar nu vreau sa fiu rau dar noi am avut meciuri destul de usoare(cu exceptia lui Poli) .Si in etapa urmatoare(Vaslui) o sa avem un meci destul de usor ,trebuie sa le bagam vreo 2 in porta..Meciurile grele vor veni de acum in colo( cu stoia crapid meciurile din grupe si hai sa spun si Clujul).In aceste meciuri o sa ne aratam adevarata valoare.dar ce conteaza sunt cele trei puncte puse in joc.
Florin sper ca pe viitor sa scri 10 din 10 si poate chiar mai mult.
coolio
Sep 12 2006, 04:33 PM
E simplu cum vezi tu lucrurile Florine...(m-as bucura sa fie asa de simplu)
Insa nu trebuie sa uitam ca toate aceste victorii s-au obtinut cu sudoarea jucatorilor si nervii antrenorului.
Sunt si ei oameni si vor avea esecuri(sper eu cat mai tarziu).....cu Vaslui zic eu va fi un meci greu.
Toate echipele se vor stradui sa bata Dinamo fie din orgoliu fie impinsi de la spate de banii oierului.
Imi doresc ca Dinamo sa bata la diferenta mare echipa stelei (chiar daca ar piered cu rapid)numai sa arate tuturor "corectitudinea meciurilor practicate de stiaua pana acum.
florin_pch
Sep 12 2006, 11:19 PM
@red_dog_rahova ms
@djmihaitza scuze, era steaua in loc de rapid, nu stiu ce m-a apucat :D corectez imediat
@snapy si coolio aveti dreptate amandoi, am avut meciuri destul de usoare dar trebuie sa recunoasteti ca jucam un fotbal bun. Eu am incredere intr-un succes cu steaua indiferent de scor. Si chiar daca nu va fi un succes nu voi fi dezamagit de echipa pentru ca am vazut un joc bun pana acum, echipa da senzatia de siguranta in teren, jucatorii par a fi alaturi de galerie, pana si conducerea pare sa mearga pe drumul cel bun. Ce va fi, vom vedea. Nu putem decat sa speram la ce e mai bun pentru noi. Pana la meciul nostru cu steaua, sa le tinem pumnii fratilor nostri din Kiev :)

KIEV
maniaca
Sep 13 2006, 12:09 AM
DA ERA SI RANDUL NOSTRU...VICTORIILE PE LINIE NU SUNT INTAMPLATOARE!Dinamo DEFILEAZA PENTRU CA ARE MENTALITATEA INVINGATOAREI SI AICI E SI MERITUL LUI REDNIC..SA-I DAM CEZARULUI CE-I AL CEZARULUI!
Ashtray
Sep 13 2006, 09:12 AM
nu mai scrie cu litere mari...Scuze de offtopic
Hatzu
Sep 13 2006, 09:17 AM
Este meritul lui Rednic, al echipei, si, desi mie greu sa o spun, si conducerea s-a comportat, deocamdata, foarte bine. Fara comentarii aiurea, fara acuze, dar cine stie cat vor dura astea....
ovy_reddog
Sep 13 2006, 09:33 AM
toate bune si frumoase vor fi pana vor incepe sa vanda din jucatori.daca nu vor vinde pana in vara cu siguranta vom fi la anul calificati in grupe.rednic a facut o echipa frumoasa.numai sa nu fie destramata.la vaslui va fi un meci dificil.sunt si ei sclavii lui jiji
florin_pch
Sep 13 2006, 01:00 PM
Echipa se bazeaza si pe foarte multi jucatori tineri si ma indoiesc de faptul ca vor pleca atat de repede. In cel mai rau caz cred ca vindem ceva jucatori cu experienta. Poate si pe Moti, Doamne fereste!
bianco_rossa
Sep 13 2006, 02:02 PM
Si daca era sa ne luam dupa fotbalistii nostri care nu'l vroiau pe Rednic?...unde se ajungea acum? la sapa de lemn?..pe locuri de la 5 in jos?hmm..
Dar nici echipele pe care le'am intalnit pana acum nu au fost dintre cele mai bine cotate...gen uta, craiova, nationalul, jiul....stiu ca e important sa acumulezi puncte si sa joci bine sau foarte bine....dar din moment ce adversara sta numai in jumatatea ei..pentru ca nu are mentalitatea si puterea de a trece de linia de centru...normal ca pe noi ne scoate in fata...Nu spun ca jocul nu a fost unul de calitate....sau lipsit de creativitate...dar adevaratele teste o sa se vada cu cei din europa, pana atunci....se face treaba buna la Dinamo
Hatzu
Sep 14 2006, 12:34 PM
Ar fi minunat sa batem si la Vaslui si inainte de meciul cu spurki sa avem 7 din 7 :)
dudu1961
Sep 14 2006, 12:56 PM
Hai sa visam frumos ____ ce ati zice voi daca am termina campionatul neinvinsi ?
Hatzu
Sep 14 2006, 12:58 PM
Pai daca trecem de hopurile cu shtoia si crapid eu zic ca cel putin turul il putem termina neinvinsi...ar mai fi deplasarea de la Cluj...care va fi un meci f greu...
dudu1961
Sep 14 2006, 01:04 PM

steaua si rapid ok. dar clujul lasma frate cu dopati tai .
Ashtray
Sep 14 2006, 01:06 PM
Jucatorii de la cluj NU SUNT DOPATI! s-a suparat cineva ca a ajuns clujul acolo sus si acum vrea sa ii dea jos(oare cine e echipa cu aceelasi numar de puncte cu clujul care este incomodata de trupa lui Dorinel...?)
Hatzu
Sep 14 2006, 01:08 PM
Nu sunt dopatii mei...in primul rand.
In al doilea rand din cate imi aduc eu aminte ultimele meciuri la Cluj au fost cam grele pentru Dinamo si, acum, parerea mea, Clujul nu joaca rau. De aceea am zis ca si cu CFR vom avea un meci greu.
SNapy
Sep 14 2006, 04:22 PM
Lasa-ti pe clujeni in pace ca is buni chiar foarte buni.Daca l-am avea la conducerea noastra pe Pascani ar fi numai miere.Omul acela tace si face.E un super conducator.
florin_pch
Sep 14 2006, 10:43 PM
Poate mi se pare mie dar am impresia ca supraevaluati clujul. sa fim totusi seriosi si sa ne amintim ca anul trecut la dadeam 5 boabe si acum 3 ani parca jucau in b. orice echipa poate avea o perioada nebuna. clujul e poate la cel mai inalt nivel pe care il poate atinge dupa norocul chior din intertoto.
l.e.: ce ziceti de Kiev? :| eu cred ca au avut nesansa ca steaua sa concretizeze mai mult decat ei. oricum au meritat victoria spurcatii desi ma deranjeaza asta. iar se umfla lana pe pieptul oilor.
si mai later edit: vorbeam mai sus de perioada skoda, steaua, vaslui. skoda a venit cu 4 goluri. urmeaza steaua si vaslui carora trebuie sa le dam in total 12 goluri sa ne facem norma :)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.