COSMIN C
Sep 18 2006, 01:18 PM
In sfarsit, cu o mica intarziere ( nu vreau sa stiu ce inseamna la voi o "mare intarziere"

) au venit si vestile de la Vaslui..
divisor
Sep 18 2006, 02:09 PM
mai bine mai tarziu decat niciodata
Dar trebuie sa le intelegi Cosmin ca au sarbatorit si ele
COSMIN C
Oct 16 2006, 08:03 AM
Nu-i nimeni din Bistrita pe aici?
RED75
Oct 16 2006, 08:06 AM

Bistrita, oras frumos, dar sunt toti cu tata Jean, Cosmine
red_dog 4 ever
Oct 16 2006, 10:53 AM
QUOTE(COSMIN C @ 16 Oct 2006, 9:03)

Nu-i nimeni din Bistrita pe aici?
red_baby
COSMIN C
Oct 16 2006, 11:12 AM
Hmmm...chiar asa sa fie RED? Ma faci sa iau la rand toti membrii forumului...
red_dog 4 ever, red_baby e din Beclean, poate afli daca merge la meci.
red_dog 4 ever
Oct 16 2006, 11:14 AM
O s-o intreb daca merge
COSMIN C
Oct 16 2006, 11:18 AM
Cred ca si biancap78 e de acolo, vad ca il intreaba pe Danciu cum poate obtine un autograf cand vine la Bistrita! Hai dom'le ca nu-s toti cu tata Jean !
red_baby
Oct 16 2006, 02:27 PM
da,,eu sunt din jud bistrita,,,,,,,,,,,,,,si normal
ca merg la meci
COSMIN C
Oct 16 2006, 02:28 PM
Si normal ca o sa ne tii la curent cu ce se intampla pe acolo, nu?
deceneu
Oct 16 2006, 02:29 PM
Mi-am dorit si eu sa ajung la meci...din pacate nu pot sa ajung...sper sa faci galerie si pt mine!!
red_baby
Oct 16 2006, 02:37 PM
vocea mea o sa fie vocea principala

o sa se auda cel mai tare,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,o sa fac galerie pt toti cei
care nu pot sa ajunga la meci,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,DOAMNE c
e inima mare am
Bascanu
Oct 16 2006, 02:41 PM
na aici chiar ca ai dreptate!!!!!!! te-o inzestrat natura....
POOL
Oct 16 2006, 02:48 PM
Bine zis bascane.
deceneu
Oct 16 2006, 02:54 PM

Nu stiu daca e mai mare decat imina lu' Bitman, dar sper sa ai voce!!Ramanem datori cu o
biancap78
Oct 18 2006, 02:55 PM
Ma fratilor... Care veniti la Bistrita la meci? Eu va astept acolo sa cantam pt Dinamo...
COSMIN C
Oct 18 2006, 03:00 PM
biancap78, pana atunci noi te asteptam cu vesti, ce ne pregateste Sabau, ce mai face tata Jean...
COSMIN C
Oct 20 2006, 08:31 AM
Echipa se va opri azi la Beclean! Si Dinamobilul! red_baby, sper ca esti pe faza!
rew
Oct 20 2006, 09:28 AM
Frumos cadou, sa vina Dinamo in orasul tau chiar de ziua ta. La multi ani, red_baby! Sa ne spui cum a fost.
Hatzu
Oct 20 2006, 09:30 AM
Eu sper sa vina Dinamobilul si in fata stadionului de la Bistrita nu numai la Beclean ca eu de la Oradea ajung la Bistrita pe la 13:00 nu mai trec prin Beclean :(.
FORZA Dinamo oricum si La Multi Ani red_baby.
COSMIN C
Oct 20 2006, 09:34 AM
Normal ca o sa vina si la Bistrita.Asta in cazul in care nu-l "confisca" red_baby!
La multi ani ! Nu chefui prea mult ca maine trebuie sa fii in tribuna !
Hatzu
Oct 20 2006, 09:35 AM
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
rew
Oct 20 2006, 06:15 PM
Pentru bistriteni si cei care ajung mai devreme in Bistrita:
Daca vreti autografe si poze cu jucatorii ii gasiti la hotelul Bistrita. De obicei jucatorii se trezesc pe la 9:30 si citesc ziarul in holul hotelului pina se aduna toti, apoi pleaca la o scurta plimbare prin oras. Poze se pot face si la hotel si in timpul plimbarii.
biancap78
Oct 21 2006, 10:16 PM
Cosmin C, scuze ca nam dat informatii despre tata jean si sabau da eu cred ca Mircea Rednic ii cunoaste mai bine, chiar daca eu merg la fiecare meci al lor. Si nici nu am mai putut intra pe forum ca nu mo acceptat nici cum din cauza internetului. Deabea acum am vazut mesajul si e cam tarziu pentru informatii ca sa terminat meciul. Dar sa sti ca ceva nu mia convenit pentru ca eu am vrut sa dau o informatie, doua pe la sfarsitul lui septembrie dar nu l-a acceptat forumul de data asta. Si prin chestia asta nu caut scuze.
COSMIN C
Nov 3 2006, 10:22 PM
Intalnire cu fanii din Cluj si din Dej
La Cluj, lotul ros-albilor va ramane peste noapte la "City Plaza Hotel", unde se va intalni cu reprezentantii Fan Club Dinamo din Cluj si Dej. Intalnirea cu fanii din Ardeal va avea loc sambata seara, in jurul orei 20.30, chiar la hotelul amintit, unde nu vor lipsi autografele si sedintele foto.
Programul "Dinamobilului"
Magazinul de prezentare pe patru roti, al clubului din Soseaua Stefan cel Mare, va ajunge sambata la Cluj, la ora 18.00. "Dinamobilul" va putea fi vazut sambata in fata hotelului "City Plaza" si duminica, la ora 12.00, la stadionul "Gruia", cu ultimele materiale de colectie in alb si rosu. (fc.Dinamo.)
ramo_4ever
Nov 27 2006, 05:03 PM
redmary
Nov 28 2006, 09:13 PM

a fost Dinamo la Deva pe
cind era Ando antrenor...atmosfera faina la meciu amical pina
cind a faultat zicu
si au inceput

sa strige
si sa injure...i-a scos Ando de pe teren ...pa
cat.. m**e la

.La jiul petro
sani-Dinamo a fost fain...a venit
si Dinamobilu...am cumparat steag, fular, brelocuri, calendare..tot ce a fost posibil...a venit Radu Stefan la finalul meciului
si am strigat cu totzii M**e
steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maine seara...catre cupa uefa inainte!!!
Cei ce sunt dinamovi
sti/Niciodata nu sunt tri
sti...niciodata nu sunt tri
sti...
SI-A
CASA
SI-N DEPLASARE,
SI-A
CASA
SI-N DEPLASARE,Dinamo-I ECHIPA MARE,Dinamo-I ECHIPA MARE!!!!!!
red_dog_nick007
Nov 28 2006, 10:36 PM
Super....da dc jiulisti retrogradeaza ce fac?????????
FAk orice!!!!!!!
cand o sa joace Dinamo cu jiu o sa vin cu galeria lor da dupa o sa vin la Dinamo(poate imi iau o bataie)
tyn
Feb 12 2007, 06:25 PM
ar fi frumos s joace..cu mai multe chipe din tara,,dar nu au timp baietii,
SkorpionBv
Mar 23 2007, 07:17 PM
QUOTE(tyn @ 12 Feb 2007, 18:25)

ar fi frumos s joace..cu mai multe chipe din tara,,dar nu au timp baietii,
Hai ca au inceput acum...Doamne, de ar veni si la Brasov...:X:X:X...desi sunt multi spurcatzi aici...dar chiar nu imi pasa de ei...

...uite-asa i`as fugari daca i`as prinde pe stadion

...:))...Ultima data am fost cand era FC Brasov in "A"...ce imi placea la meci...stadionul plin de spurcatzi, si castiga Dinamo!!!:X:X:X
soreen20
Mar 24 2007, 10:59 AM
Daca iese tot cu injuraturi ca la moreni sigur nu mai vin
Cai Lun
Mar 24 2007, 01:06 PM
De ce, daca nu vezi majoretele si fanfara nu iti place?
COSMIN C
Mar 24 2007, 01:57 PM
Hai ca marti Dinamo e la Campina, nu se inscrie nimeni de acolo la cuvant?
vip_octavian
Mar 25 2007, 10:16 AM
stiti ceva vine Dinamo LA TARGOVISTE PE 3 APRILIE????
mihaela_n2
Mar 25 2007, 04:33 PM
O sa aiba Dinamo vreun meci amical prin Oltenia?Mai exact pe langa Tg-Jiu?
Fane
Mar 26 2007, 02:07 PM
pai ce sa caute ma Dinamo la olteni? acolo e plin de prazari
Girl_Dog
Mar 26 2007, 06:47 PM
Sper sa vina la Botosani,ca FCBotosani nu mai au sanse la promovare anul asta
COSMIN C
Apr 23 2007, 12:05 PM
Pana una alta Dinamo vine la Constanta! Dinamomaniacii constanteni sunt pregatiti?
mihaela_n2
Apr 23 2007, 12:14 PM
Dar la Tg-Jiu mai vin pana campionatul viitor?
Clau_Goool
Apr 23 2007, 12:16 PM
Mihaela ce-ar fi sa mergi tu dupa ei si sa nu vina ei la tine ???
bianco_rossa
May 4 2007, 09:48 PM
Ora- 18:30....Locatia- Aeroportul Iasi. Dinamovistii din Iasi si din imprejurimi au ajuns pentru a'si intampina favoritii asa cum se cuvine....Padurea din apropiere rasuna intr'una. Se canta pentru si despre Dinamo, "Ciiiiiiiineeeeeeee suntem?"-"Augh Augh Augh", "Cei ce sunt dinamovisti", "Ale o, Ale o, Catalin Hildan inseamna Dinamo!!"...si alte cantecele reprezentative.
Ora 19:00....ajunge autocarul cu care urmeaza sa se deplaseze Cainii pana la hotel. Astfel isi face aparitia jandarmeria si politia. Suporterii canta in continuare, sunt toti cu zambetul larg pe fata si asteapta.....
Ora 19:30....motoare de masini puternice se aud in zare...sunt jurnalistii de la posturile locale si nu numai....atmosfera incepe sa se incinga, suporterii isi fac in continuare treaba, fara a fi stingheriti de cei cu camera si cu microfonul in mana.....
Ora 19:40....se aude un zgomot puternic dinspre pista aeroportului.....la orizont: charter'ul dinamovistilor. Veselie fara limite, atmosfera din ce in ce mai agitata, ordine si disciplina totusi. In final, unul cate unul, ii vezi venind, cu capul sus, cu zambetul pe buze, salutand'ui pe cei care canta neincetat....sunt ei...sunt Campionii Romaniei!!...poze, autografe, discutii scurte...fiecare se multumeste cu ce primeste. In aer pluteste un aer de petrecere si de respect, iar suporterii incearca sa obtina cat mai mult de la campioni.
Totusi, cainii trebuie sa ajunga la destinatie....in spatele autocarului o coloana de masini, lunga......nu se mai tine cont de viteza, semafor, cine nu ar sti, ar putea confunda totul cu o coloana oficiala.Emotiile isi fac simtita prezenta inca o data, in fata hotelului, cand dinamovistii isi mai rezerva cate 1 minut, doua, spre a multumi in felul lor, pentru sustinerea de care se bucura. Rand pe rand, suporterii se duc spre casele lor, fericiti, si cu o mica poveste de spus. Unii mai raman, sperand la mai mult de la aceasta zi, de la aceasta seara.....si asteptarea nu este niciodata in zadar...in linistea serii, domnul Mircea Rednic, paraseste incinta hotelului....are de onorat o invitatie, dar nu inainte de a face niste glume cu cei ramasi pe afara, si nu inainte de a oferi cate un autograf.
E noapte, e tarziu....baietii sunt in camerele lor.....iar noi nu mai avem ce face, decat sa asteptam ziua de maine....O vom lua de la capat, incercand sa stam cat mai mult in preajma idolilor nostri....
Ale o, Ale o
Campioana tarii este Dinamo!!....noapte buna
redlady08
May 4 2007, 10:04 PM
Astazi dinamovistii au avut parte de o primire demna de statutul lor de campioni. Rossa a spus aproape totul. ;))
Daca vreti sa le multumiti sunteti asteptati maine incepand cu ora 11.00 in fata Palatului Culturii. Fotbalistii au liber la sesiunea de autografe si la pozat.
Veniti in numar cat mai mare sa aplaudam CAMPIOANA ROMANIEI!
Cai Lun
May 4 2007, 11:24 PM
..mdea.. si daca le zici sa scrie, sustin ca n-au talent....
Hooligans
May 5 2007, 01:08 PM
amicale mai fac sau nu si in ce orase
bianco_rossa
May 5 2007, 01:58 PM
Ora 9:00- Buna ziua!...."Faceti loc vin Cainii Rosii!!....." Asa ne'am trezit in dimineata asta, fredonand in continuu...Parca nici nu am simtit cand a trecut noaptea....aceeasi senzatie de gol in stomac, aceeasi agitatie interioara, aceeasi zapaceala: "Ce trebuie sa mai iau?...Cine mai vine?....Unde sunteti?"
Ora 10:30.....Locatia: Statuia lui Stefan cel Mare, Palatul Culturii.....Lume, lume..se anunta un mare eveniment. Multi trecatori nu inteleg ce se intampla. De ce s'a adunat lumea acolo?....De ce se canta?...."E vreun concert?...Cine sunt toti "nebunii astia"? ". Asta se aude printre buzele celor aflati doar in trecere. Dar noi stim ce urmeaza , si ne vedem de ale noastre.....discutam, ne dam cum parerea despre rezultatul meciului, a tacticii folosite.....mai cantam, mai facem o gluma pe seama rivalilor.....
Ora 11:10.....Agitatia incepe...toata lumea se aude intr'un singur glas:"Stati dreeeeeepti, trece Dinamo!!!"....Deja se poate citi pe fetele suporterilor bucuria. Da, a ajuns autocarul cainilor, asa cum era stabilit. Jucatorii par tristi, sau poate doar obositi, dar posteaza un zambet pe fata si coboara unul cate unul. Sunt asaltati si din stanga si din dreapta. Bogdan Lobont se aseaza la statuia lui Stefan cel Mare, Radu Stefan ramane langa un tun, Claudiu Niculescu si Ionel Danciulescu abia fac fata celor care vor sa'i vada, sa intre pentru cateva secunde in lumea lor. Restul se plimba de ici-colo, incercad sa'si faca loc prin multimea care fuge ba la Catalin Munteanu, ba la Cristian Pulhac, mai ceva ca paparazii. Toti credeau ca va fi ceva organizat, dar, rezultatul a fost altul.....o intrecere intre suporteri pentru o amintire.
De'odata, baietii se retrag catre autocar......dar nu pleaca, sunt condusi catre Mitropolie......jurnalistii i'au inconjurat din toate partile, admiratorii la fel, iar jandarmeria isi face datoria. Daca vrei sa obtii ceva trebuie sa fii vigilent si sa nu te lasi descurajat de vorbele: "Mai lasa'tii ma, ca trebuie sa respire si ei. Au un program de urmat!!". Oricum, in afara de poze facute parca din avion nu mai apuci nimic......baietii mai au putin si o iau la fuga spre intrarea de la Mitropolie, unde, din bun simt, suporterii hotarasc sa ramana afara......dar nu si presa, pentru ei nu sunt valabile vorbele de mai sus.
Asa s'a incheiat sesiunea de poze si autografe, pentru ca dinamovistii mai aveau de onorat o invitatie...
bianco_rossa
May 5 2007, 02:10 PM
redlady08
May 5 2007, 02:19 PM
Ziua a doua....locatia SPORT PUB (Tudor), ora 12.00
Cunoscut ca locul unde se strang suporterii dinamovisti pentru a urmari meciurile echipei, Sport Pub a gazduit astazi insasi echipa Dinamo. Accesul in incinta a fost rezervat doar jucatorilor, conducerii si presei, restul fanilor veniti in numar mare sa intampine echipa fiind lasati sa astepte afara.
In interior jucatorii s-au destins citind presa si admirand impresionanta colectie de tricouri din bar, pe unde si-au lasat aprenta ca semn ca au trecut si pe la noi.
Afara agitatie mare. Suporterii aveau ocazia sa se intalneasca pentru a doua oara in zi cu echipa favorita. Acompaniati de ritmurile melodiilor cunoscute fiecare isi face planuri pentru ceea ce va urma....cu totii sunt in asteptarea meciului, dar mai e timp si pentru alte amintiri.
Dinamovistii parasesc locatia barului si incepe lupta pentru poze si autografe. Din pacate aici e marea dezamagire...fiecare incearca sa obtina cat mai mult iar in final toti se multumesc cu ce primesc. Pentru unii a meritat asteptarea, iar pentru altii conteaza doar bucuria ca i-au putut vedea si saluta pe cei pe care-i vad de atatea ori doar la tv. Jucatorii se retrag in aplauzele asistentei primind incurajari si imbarbatari pentru intalnirea in urma carei va putea incepe sarbatoarea.
Se putea si mai bine, putina implicare si organizarea unei adevarate intalniri cu fanii in incinta barului sportiv...ca doar a venit echipa CAMPIOANA...dar poate data viitoare.
Pana atunci avem un meci de onorat....asa ca suporterii au pus stapanire acuma pe bar, nu de alta dar sa-si faca curaj pentru diseara....dar....surpriza...nu peste mult timp "linistea" barului a fost perturbata de o prezenta inedita, domnul Badea si-a facut aparitia si au inceput iar scandarile. "Ceausescu nu mai e, nu mai e beleaua ca sa faca ordine sa castigea stiaua" fiind strigarea cea mai apreciata de domnul Badea.
Pregatirile pentru meci continua, fiecare incercand cum stie mai bine sa faca ca timpul sa treaca mai repede pana la confruntare, e un meci de referinta pentru oras, iesenii avand ocazia sa sarbatoreasca primii noua CAMPIOANA A ROMANIEI.
Orele 18-19: Inalnirea suporterilor la stadionul din Copou. Va asteptam in numar cat mai mare sa ne bucuram de un nou titlu.
OLE OLE, OLE OLA, APLAUDATI CAMPIOANA!!!!
redlady08
May 6 2007, 03:39 PM
Seara CAMPIONILOR
Ora 18.00 Agitatie mare in jurul stadionului. Grupuri, grupuri suporterii echipei Dinamo din oras incep sa se adune la intrarea dinspre peluza oaspetilor. Unii mai cu sange rece isi fac loc printre suporterii ieseni in drumul lor spre stadion, nu intarzie sa apara reprosurile, dar sunt prea mici ca sa conteze....important e scopul pentru care mergem.....sa vedem noua campioana a Romaniei.
Ora 19.00 Se decide sa se dea drumul in sectorul rezervat galeriei dinamoviste pe motivul evitarii aglomeratiei chiar daca suporterii din Bucuresti inca nu au ajuns. Bine gandit. In grupuri, suporterii intra organizat. Ne-am strans din toata tara, Cluj, Arad, Suceava, Bucuresti, Iasi si imprejurimi.
In peluza sarbatoare mare, se canta, se danseaza, se asteapta startul partidei pentru ca vocile sa capete intensitate. Intr-un
tarziu soseste si "grosul" galeriei din Bucuresti. Acum suntem toti si meciul poate sa inceapa.
Ora 20.45 Echipele patrund pe teren in aplauzele unui stadion arhiplin. E si normal, doar a venit Dinamo. Galeria noastra isi face simtita prezenta inca din startul partidei. Se aude strigatul de lupta....Cineeee suntem???...AUGH, AUGH, AUGH...si gazdele din tribuna sunt vizibil iritate. Ai nostri din teren inteleg mesajul si ies la lupta, golul nu intarzie sa apara, marcator Niculescu. Astfel sarbatoare poate sa inceapa....OLE OLE, OLE OLA APLAUDATI CAMPIOANA!!! si cantarile continua acompaniate de aplauze bine meritate alungand si ploaia ce incercase la un moment dat sa ne strice sarbatoarea. Cineva acolo sus ne iubeste, dar si noi ii iubim pe ei si nu-i vom uita. Aleo, aleo...CATALIN HILDAN INSEAMNA Dinamo!...DUMITRACHE, FLOREA DUMITRACHE.
Meciul parca nu mai intereseaza pe nimeni, cu toti asteptam fluierul arbitrului pentru a putea da drumul sarbatorii. In teren gazdele ataca incercand egalarea, dar mingea parca nu vrea sa intre in poarta noastra. In tribune sarbatoarea este in toi...STATI DREPTI JOACA DINAMOOO, STATI DREPTI JOACA Dinamo....iar nea Mircea ne da un nou motiv de bucurie, il schimba pe Niculescu dandu-i posibilitatea sa sarbatoreasca mai repede decat colegii sai alaturi de galerie. Clau-gol da tonul petrecerii...Cine suntem??? AUGH, AUGH, AUGH...si stadionul rasuna. E momentul nostru, e anul lui Dinamo.
Meciul parca nu se mai termina, nu mai avem rabdare...intram in prelungiri, gol Poli Iasi dar ce mai conteaza campioni suntem tot noi si de acuma avem tot dreptul sa ne bucuram caci se aude si fluierul de final.
Suporterii ar vrea sa intre pe teren sa-si cante bucuria alaturi de cei care le-au adus-o dar si gardul e la loc de cinste. In aplauzele noastre CAMPIONII vin sa salute galeria. Inarmati cu ochelari de soare si peruci alb-rosii jucatorii sunt miezul petrecerii, se citeste bucuria pe fetele tuturor....dupa doi ani de asteptare suntem din nou campioni...si in ce mod, cu 4 etape inainte de final. Continuam sa cantam, sa aplaudam si sa ne bucuram. Nimeni nu vrea sa plece, jucatorii zabovesc minute bune pe teren, e loc de imbratisari, interviuri si buna dispozitie.
Intr-un final ii lasam sa plece, si-au facut pe deplin datoria fata de noi si acum au de parcurs un drum lung spre casa unde ii asteapta si altii care nu au fost la fel de norocosi ca noi sa-i felicite.
Cat despre noi, ne retragem sa ne continuam sarbatoarea cum stim mai bine.....Multumim Dinamo!
mihaela_n2
May 6 2007, 09:04 PM
QUOTE(Clau_Goool @ 23 Apr 2007, 12:16)

Mihaela ce-ar fi sa mergi tu dupa ei si sa nu vina ei la tine ???

As merge eu dupa ei daca n-as sta la 300 km distanta, dar poate ii vad la vara cand vin la bucuresti

QUOTE(FCDB @ 26 Mar 2007, 14:07)

pai ce sa caute ma Dinamo la olteni? acolo e plin de prazari
si daca sunt prazari ce?...din cate stiu eu si N&D sunt prazari
COSMIN C
May 11 2007, 11:18 PM
Nu avem pe aici nici un galatean?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.