Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo vine in orasul tau !
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamovişti > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4
COSMIN C
Urmaresti meciurile lui Dinamo la TV si-i invidiezi pe cei privilegiati, care locuiesc in Bucuresti ! Distanta te tine departe de echipa iubita.Dar ai totusi sansa ca orasul in care locuiesti sa aiba echipa in Liga lui Mitica.
Si atunci...ei da, atunci... Dinamo vine la tine acasa !
Fii o data pe an corespondent pentru Dinamomania in orasul tau ! Vrem sa aflam totul de la tine :adversari, atmosfera, ce scrie presa locala despre cainii rosii, ce simti tu inainte de marea intalnire si mai ales, asteptam sa scrii cronica meciului pentru noi !

Pe 17 septembrie Dinamo se deplaseaza la Vaslui !!! Preia cineva ‘’ microfonul ‘’ ?
red&white
Nu am mai vazut Dinamo in Resita din sezonul 1999-2000 cand pe atunci echipa locala CSM Resita a fost umilita cu 6-2 de cea mai buna echipa a Romaniei pe atunci cu Mutu,Hîldan si M.Niculae in echipa,de atuncea nu am mai vazut pe Dinamo echipa de suflet in oras,doar la Timisoara am vazuto,dar din motive necunoscute nu am putut intra in galeria cainilor.Sper ca in aceasta editie a Cupei Romaniei Dinamo sa vina la Resita:evident daca FCM Resita va trece de Lugoj,anul trecut FCMR au luat bataie de la Rapid,anu acesta sper sa vina si Dinamo,daca mi se va indeplini visul voi fi prezent la meci si sper sa ma lase in galeria cainilor 010.gif .
coolio
Cand vad in unele orase atmosfera anti-dinamovista mi se face scarba.....
Nici nu vreau sa ma mai gandesc la meciul lui Dinamo de la Satu Mare (din cupa Romaniei) s-au adunat toti taranii in galeria echipei locale numai sa huiduie.
Nici nu mai vorbesc de minciunile spuse la stiri (protv: satmarenii i-au intampinat pe dinamovisti cu "who let the dogs out")nici vorba insa de asa ceva.
Presa locala a fost mai "blanda".Am fost 4000 de oameni in galerie (inca 15000 samantari) toti strigand -fie ca erau doar fani veniti o data in viata lor pe stadion-impotriva echipei Dinamo.
COSMIN C
coolio, pai asta e si ideea topicului. De ce sa citim in presa ca Dinamo a fost primita numai cu huiduieli la Satu Mare , si sa ramanem cu impresia asta, cand putem afla adevarul de la tine ?!
Florin_Bogdan
Dinamo a fost la rosiori o data pt un amical cu divizionara c rova rosiori p care a invins-o cu 3-0
Sper sa mai vina si sa vina cu lotul complet.. pt k atunci majoritatea erau la nationala :((
bianco_rossa
eu vreau microfonu'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...pentru vaslui...si stii tu pentru care orase:))...io m'am inscris la vaslui 010.gif 010.gif ..si nu las pe nimeni axe.gif 010.gif 010.gif HAITA_DINAMO.gif
POOL
Eu unul habar n-am cand a venit ultima data Dinamo la Baia Mare (cel putin cu echipa de fotbal).
redlady08
rossa...nici cu mine nu imparti microfonul??? tongue.gif
COSMIN C
Rossa, ce te faci daca apar vasluienii si revendica microfonul? Sper sa nu se lase cu incidente !!! 010.gif
Aaaaa, si pentru cronica meciului am inteles cum rezolvi, dar cu avancronica ce te faci? Te muti de luni la Vaslui? football.gif
bianco_rossa
Lady....la tine nici nu se pune problema;))... doglaugh.gif
Cosmine..io daca vreau ceva doglaugh.gif ...iti spun tot de la intrarea cainilor in vaslui..pana cand ajung in camere.... 010.gif 010.gif
si care vasluieni?..io m'am inscris...nu ma intereseaza:)):)):))
ForzaLazio
e una din cele mai frumoase zile cand vine Dinamo la Pitesti...am ocazia sa o vad pe viu si la Bucuresti,da' tot imi place cand suntem 4000 de oameni si cantam la unison pentru acelasi ideal:Dinamo CAMPIOANA!!!...cel mai frumos a fost in 2004-2005,chiar daca au luat spurcatii titlul am digerat mai usor pentru ca eram alaturi de fratii Dinamovisti....(tot n'o uit p'aia care a zis ca e 2-0 pentru timisoara x( )....
dar mai frumos e cand vine steaua si bat toti puradeii aia dezorientati...:)))...si cand le arat fularu cu Dinamo....sa'i vezi cum turbeaza :))
Bascanu
La Sibiu nu prea vine echipa de fotbal.....dar in schimb vine Dinamo-Erbasu, desi in ultimu timp nu o mai castigat la Sibiu, si nici nu-i vad in viitoru apropiat sa castige.
mihaiul90
Daca au noroc poate Dunarea Giurgiu o sa promoveze in Liga 1 in cativa ani, vad ca au rezultate anul trecut au terminat pe 5 si acum sunt pe 3 ... sa speram ca intra in A ca sa pot sa vad si eu mai des pe Dinamo. Numai ca ar fi o problema, echipa locala e sponsorizata de primarie si primarul e blacksheep.gif 149.gif , sper ca nu o sa fie inca o echipa vasala zdelei ...
antisteaua
Stai linistit mihai ca nici nu vor sas intre in Liga 1 pentru ca le trebuie prea multi bani. Deocamdata sunt multumiti cu cat au.
red_dog 4 ever
Deci au ca obiectiv evitarea promovarii? rofl.gif
COSMIN C
Aloooo..... Sa nu indrazniti s-o dati in off-topic , ca ... banned.gif
free ya mind
Pai si daca revendic eu microfonul c se intampla???As fi cea mai indreptatita s-o fac...sunt fix la fata locului... icon_lol.gif
bianco_rossa
pai ce sa se intample in afara de ceva bun? 010.gif 010.gif ..o sa fie mai multe "reportaje" doglaugh.gif HAITA_DINAMO.gif
FarfelkugeL
Lasa ca revendic eu microfonul.. o sa fiu la vs :D
free ya mind
E bine atunci ..."unde-s multi puterea creste" 010.gif 010.gif .
Despre Vaslui c sa va zic,la nivel de suporteri predomina blacksheep.gif blacksheep.gif blacksheep.gif ca mai peste tot,dar din cati dinamovisti cunosc eu,desi putini,sunt caini in adev sens al cuvantului si nu doar suporteri de forma.Anul trecut la meciul cu Dinamo am stat in tribuna Vasluiului fiindca n-am avut cum sa intru la Dinamo,ceea ce sper sa nu se intample si anul asta,atmosfera era destul de ostila fata de Dinamo,care venea dupa esecul de la Sofia si stelistii din Vaslui aveau cu ce ne scoate ochii.

Sper sa fie cat mai multi caini la Vaslui!!! HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif

Da vad ca chiar e concurentza ptr microfonu' asta!!!
paddy
Si cind te cindesti ca e doar un singur microfon 010.gif 010.gif 010.gif
COSMIN C
Nici vorba Paddy, suntem firma serioasa, avem destule microfoane ! beerchug.gif
Fr_Titus
Ma abonez deja pentru luna noiembrie cand va veni Dinamo la Cluj. Sper sa nu mai fie ca in returul trecut, cand Ultrasii din Oradea se injurau cu fanii din Cluj (din pacate toti fani ai echipei Universitatea, veniti sa-i injure pe ceferisti) si cu cei din Bucuresti. Cainiii rosii sunt in zona!!! Clujul va asteapta. Bafta multa!!!! HAITA_DINAMO.gif
f_rares
QUOTE(bianco_rossa @ 12 Sep 2006, 11:19) *
pai ce sa se intample in afara de ceva bun? 010.gif 010.gif ..o sa fie mai multe "reportaje" doglaugh.gif HAITA_DINAMO.gif

daca se bat cap in cap reportajele... drunk.gif

Vorba lui Bascanu'...prin Sibiu echipa mare nu prea ajunge...cel putin nu se poate organiza oare un turneu cu DinaMobilul prin majoritatea oraselor tarii??Asa as avea acces mult mai usor la materiale originale .... beerchug.gif
dinamodgirl
lasa-ma ca in pitesti la magazin cu articole am vazut tricourile cum le zik io "de pe vremea lui Hildan" in dungi alb cu rosu!!! deabia mi-am gasit trivou, da macar am gasit bananasmile.gif
vlad
oke, da pt iasi ma abonez eu !!! icon_lol.gif
bogdy_pc
La Targu-Mures chiar ca nu mai trec deloc, ultima data (defapt singura data) cand i-am vazut in oras, a fost acuma 8 ani, in Cupa Romaniei. Imi amintesc ca meciul acela s-a terminat cu cantec 010.gif , dupa un gol a lui Jean Vladoiu, meciul a fost intrerupt ptr ca un fan muresean a aruncat cu o brigheta sau ceva de genu in tusierul care nu a acordat offsaid la faza golului icon_rolleyes.gif

Daca imi amintesc bine, nici atunci nu s-a lasat sa intri in galeria Dinamovista nono.gif
Hatzu
La Oradea ultima data a fost Dinamo pentru un amical...a pierdut Dinamo cu 4-0 :(, dar am reusit sa iau autografe de la baieti, de la Ando...Ce se mai intampla cu Dinamobilul??? Mai exista, mai vine prin orase???
free ya mind
"Pregătiri pentru meciul cu Dinamo

Chiar dacă vor trebui să facă fată unei echipe care se află pe primul loc, vasluienii nu dezarmează în fata trupei antrenate de Mircea Rednic. Duminică, elevii lui Gigi Multescu sunt decisi să le facă zile negre dinamovistilor si vor încerca să producă prima surpriză plăcută din acest campionat.

După înfrângerea înregistrată sâmbătă în fata Rapidului, scor 2-0, Gigi Multescu a hotărât să-si mobilizeze mai bine elevii pentru partida de sâmbătă cu Dinamo Bucuresti. Astfel, „galben-verzii“ se află în cantonament la Husi, unde vor sta până la meciul cu Dinamo. Chiar dacă vor da piept cu liderul campionatului, antrenorul, jucătorii si oficialii vasluieni sunt decisi să joace cu trupa lui Rednic de la egal la egal. „Îmi doresc foarte mult să câstigăm acest meci. Nu contează că jucăm cu liderul campionatului, nimic nu e imposibil. Vom lupta de la egal la egal cu ei“, a declarat fundasul vasluian Buhus. Presedintele clubului, Octavian Apetrei, s-a arătat, de asemenea, optimist: „Este adevărat, Dinamo este echipa cea mai în formă din acest campionat, dar cred în jucătorii nostri, că vor fi mai concentrati la acest meci si că vom izbuti să scoatem un rezultat care să ne multumească.Totul depinde de vointa jucătorilor si, de asemenea, ajutorul suporterilor, care sunt foarte importanti pentru jucători.“

Sursa:Adevarul de Vaslui

Deocamdata optimismul domneste la Vaslui,optimism alimentat de rezultatul din Stefan cel Mare in sezonul trecut,insa multe lucruri s-au schimbat de atunci ... thumb.gif
bianco_rossa
010.gif bai rares...cum sa se bata reportajele in cap?..ca doar toti vedem un singur meci:))....si o sa relatam aceleasi lucruri dar sub o alta forma doglaugh.gif
shushureddog
nene copii eu sper sa nu ajunga Dinamo la mine acasa pt. k ultima data am luat 4 boabe de la sclavii lu spurcatia. Decat sa joace la ORADEA mai bine la POCIOVELISTE! Promit k va tin eu la curent cu desfasurarea meciului!
COSMIN C
Free ya mind, nu se mai aude nimic de la Vaslui? drunk.gif Le-ai speriat si pe Rossa si Lady ,vad ca si ele au tacut.... 010.gif
bianco_rossa
010.gif Cosmine....io ajung maine dimineatza pe la 7 in vaslui.... doglaugh.gif
free ya mind
010.gif Poi e cam liniste la Vaslui sa stii,s-au speriat astia de haita lui Rednic si d asta nu prea comenteaza icon_lol.gif ,interesul ptr partida destul de scazut,bilete sunt cate vrei,in fine c poti sa ceri unora inca in extaz dupa "magnifica" lor stea icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif

Aoleoooo ,Rossa da tu chiar te trezesti dimineatza ? icon_lol.gif
lory_dinamo
eu ii astept sa vina cat mai repede in Timisoara! ca sa ma duc la hotel sa fac poze cu ei!!!
super_dog
lory_dinamo mai sunt cam 6-7 luni pana vine Dinamo in Timisoara. Si io ii astept sa vina thumb.gif. Ca am decat cateva sanse sa-i vad live.
In Timisoara, Arad chiar si la Petrosani. As vrea sa merg si la Bucuresti dar datorita distantei si timpului sunt slabe sanse 256.gif

Oricum Dinamov1stii timisorenii asteapta echipa cu bratele deschise. beerchug.gif
bianco_rossa
pai ce sa fac free?...ata ete... 010.gif
dinamodgirl
Cam cu noaptea in cap rossa!
bianco_rossa
Mâine, începând cu ora 17.00, FC Vaslui va sustine cel de-al saptelea meci din actualul sezon, în compania echipei Dinamo Bucuresti.

"Elevii lui Gigi Multescu vor încerca mâine să dea totul pe teren, pentru a obtine măcar un punct din acest meci, având în vedere si faptul că dinamovistii sunt obositi după meciul de joi din Cupa UEFA, cu echipa greacă Xanthi Skoda. „Este un meci extrem de greu, dar oricum ar fi, noi vom juca ofensiv. Vom încerca să-i surprindem si poate asa vom înscrie. Trebuie profitat de faptul că vin la Vaslui după un meci dificil în Grecia, e greu să joci două meciuri în patru zile“, a spus tehnicianul „galben-verzilor“. Si jucătorii sunt hotărâti să oprească seria de sase victorii consecutive a „câinilor“: „Atât eu, cât si colegii mei, ne dorim foarte mult să câstigăm acest meci. Chiar dacă se află pe primul loc, nu ne temem de Dinamo! Vom lupta de la egal la egal cu ei“, declara Bogdan Buhus."

Sursa....."Adevarul de Vaslui"

"La ultima conferinta de presa organizata, Multescu a lasat sa se înteleaga ca este la fel de optimist ca si înaintea meciului cu Rapid si ca spera sa-l învinga pe Rednic. „Vom îndrazni mai mult decât la meciul cu Rapid. Se va vedea duminica ce voi încerca“, a declarat antrenorul FC Vaslui. Dorinta antrenorului Multescu este cu atât mai greu realizabila cu cât lotul este foarte restrâns. Dincolo de problemele de defensiva, din punct de vedere al lotului Multescu nu pare sa fie nici pe departe multumit. Desi s-a întors fiul ratacitor Laurentiu Ivan si Alexander Madar a trecut cu bine de probe, tehnicianul vasluian nu are la dispozitie mai mult de 18 jucatori pentru a alcatui echipa de mâine, datorita accidentarilor. „Ivan s-a întors din luna de miere, a trecut luna... a ramas mierea. Cred ca va intra în teren duminica, pentru ca îl bag si pe Horatiu. (...) Madar a trecut cu bine de probe si sper sa îl am duminica pe banca. Marian Alexandru s-a accidentat, la fel si Bukvic, Buhus, Cornea si Sabou, ultimii patru accidentându-se dupa meciul cu Rapid“, a declarat Multescu. Antrenorul FC Vaslui spune ca nu va putea face performanta decât atunci când va avea „ o aparare beton“. Multescu acuza apararea fiind convins ca stilul jocului sau este mult prea ofensiv. „Eu zic ca se poate. Am nevoie de o victorie de moral. La Rapid nu s-a putut, asta este. Rapid este o echipa valoroasa, ia pe cine vrea. L-a vrut pe Mazilu, l-a luat pe Mazilu, s-a vazut. Eu am jucat prea ofensiv. La meciul cu Farul am avut zece ocazii, dar scorul a fost 3 - 1 pentru ei. Când voi avea aparare beton, atunci voi avea si puncte“, spune antrenorul. Concluzia se autoanuleza: daca ne gândim la ultimul meci, la cel cu Rapid, constatam ca vasluienii nu au putut lansa nici un sut pe poarta lui Coman. Galeria vasluiana a anuntat ca îl va ignora complet pe Rednic, datorita faptului ca a parasit echipa înainte de finalul sezonului trecut. La Vaslui, Mircea Rednic a obtinut rezultate impresionante, mai ales daca luam în calcul remizele cu Steaua si Rapid si victoria cu Dinamo. În ciuda performantelor pe care le-a acordat Vasluiului, galeria vasluiana nu îi va acorda nici o atentie fostului antrenor. „Nu îl vom baga în seama pe Mircea Rednic. Daca a stiut ca nu va ramâne la Vaslui, de ce nu a zis înainte de a pleca, ca sa stim si noi. Îl respectam pentru tot ceea ce a facut la Vaslui, însa numai atât“, a declarat unul din liderii galeriei galben-verzi."

Sursa...Monitorul de Vaslui

Asta scriu ziarele locale despre intalnirea de maine....aaa....si baietii nu vor mai fi cazati la Hotel Racova,(ca sezonul trecut) ci vor fi la 20 kilometri distanta de Vaslui
dinamodgirl
Pana la urma la cine-i microfonul?
deceneu
Ia ziceti-mi si mie daca biletele au fost puse in vanzare? daca mai sunt la tribuna...daca mai gasesc maine..ca eu vreau sa vin cu taica-miu si cu sotia si nu vreau sa-i bag in galerie....chiar daca sunt dinamovisti inraiti si ei...pe ei o sa-i las la tribuna si eu vin in galerie... doglaugh.gif
vlad
trebuie sa platim bilet pt peluza rezervata pch ?
free ya mind
QUOTE(bianco_rossa @ 16 Sep 2006, 21:19) *
.aaa....si baietii nu vor mai fi cazati la Hotel Racova,(ca sezonul trecut) ci vor fi la 20 kilometri distanta de Vaslui

aia 20 km is cam vreo 5 icon_lol.gif ....acu vin d acolo ...dar n-am vazut nimic interesant,ca is paziti mai ceva ca papa crazy.gif ..poate maine:D:D:D

@deceneu-biletele au fost puse in vanzare de miercuri ,da mai sunt destule la ce tribuna vrei,parca era 10 lei pretzu la trib 1si2,numai retin exact.
La peluza rezervata pch(peluza sud) e 7lei biletu ,n-am idee daca o sa se plateasca ..eu una mi-am luat bilet ,k sa fiu sigura

@dinamodgirl-impartim microfonu ca nu-i problema
deceneu
merci mult free ya mind
divisor
Buna dimineata fetelor!
Sau inca dormiti? doglaugh.gif
Cum e vremea la Vaslui? ca la mine ploua de azi noapte. Gazonul in ce stare e?
free ya mind
n-a plouat deloc aici,nici o problema cu gazonu icon_lol.gif
COSMIN C
Unde sunteti ,fetelor? Sarbatoriti? Pai asa ne-a fost vorba?! 149.gif
COSMIN C
Copilul cu multe moase ramine cu buricul netaiat......Si noi fara nici o veste de la fetele care isi disputau "microfonul"....Bravos! diablo.gif
free ya mind
icon_redface.gif A fost doar o mica intarziere atat,dar am sarbatorit si eu drunk.gif ,ca doar o data p an vine Dinamo la Vaslui bananasmile.gif

Dinamo a facut un meci destul de slab la Vaslui,dar biectivul a fost atins si au plecat acasa cu 3 puncte,restul nu mai conteaza.Am urmarit toate meciurile Vasluiului pana acum ,dar atata daruire n-am vazut 149.gif 149.gif .vasluienii contesta arbitrajul si zic ca infrangerea cu Dinamo a fost curat ghinion icon_rolleyes.gif

"Nemultumit de arbitraj

După meci, fostul finantator al lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, s-a arătat nemultumit fată de maniera de arbitraj a lui Tiberiu Lajos: „La acest meci s-a văzut că Dinamo este peste tot în tară (n.r. făcând aluzie la faptul că Dinamo este ajutată de arbitri). La acest meci, nu a arătat a echipă mare si n-are fată de echipă de pe primul loc. Prima repriză s-a decis în urma unor grave erori de arbitraj. Moti a faultat de sapte ori si nu a primit niciun avertisment. Se pare că Lajos a arbitrat cu lista în buzunar, avea directivă clară cui să-i dea avertisment. Un arbitru de Liga I nu are voie să comită atâtea greseli“. În minutul 39, pe un contraatac al vasluienilor, Viorel Frunză pătrunde în careul dinamovist si este faultat de Moti, solicitând penalty, însă Tiberiu Lajos face semn că jocul poate să continue. Această decizie a intrigat banca tehnică a Vasluiului care a protestat vehement la această decizie. „A fost penalty clar ca lumina zilei, dar arbitrul s-a făcut că n-a văzut. Nici la al doilea gol al lui Dinamo n-a văzut faultul în atac. Ce să zic? Dacă arbitrul de la Timisoara s-a retras la pauză, Lajos trebuia să se retragă înainte de meci“, a adăugat, ironic, Adrian Porumboiu."

Sursa Adevarul de Vaslui

ptr a nu stiu cata oara am obs cat d tampiti sunt unii jandarmi,si ca si anul trecut am avut probleme pentru a intra in galerie la Dinamo.NUmai ca de data asta am reusit bananasmile.gif
HAITA_DINAMO.gif
bianco_rossa
Vremea a fost perfecta pentru desfasurarea unui meci de fotbal...terenul s-a prezentat destul de bine, iar stadionul a fost ocupat in proportie de 85-90%. Galeria cainilor a ajuns cu aproximativ o ora inaintea de inceperea meciului, timp in care, suporterii veniti din provincie au fost tinuti destul de departe de stadion de un cordon de jandarmi, cu ordine foarte clare:"Pe aici nu se trece". Desigur ,erau sa izbucneasca incidente intre cei de la Peluza Sud si fortele de ordine, deoarece bucurestenii nu au fost lasati sa parasesca acel loc rezervat lor,din afara stadionului, pentru a-si lua niste provizii, dupa cum afirma unul dintre ei. PCH a ajuns cu surle si trambite in jurul orei 16, insotita de masinile jandarmilor. Totul a decurs apoi conform planului, provincialii au fost lasati sa se alature celor din Bucuresti si astfel si-a facut aparitia si galeria lui Dinamo pe stadionul municipal din Vaslui. Atmosfera nu a fost deloc ostila, cele doua galerii respectandu-se reciproc.
Despre coregrafia vasluienilor nu ar fi prea mult se spus, doar 3 bannere afisate si niste cantece care nu s-au auzit pana in tabara dinamovista.

Meciul a inceput, iar in galeria cainilor s-a aprins acea ardoare cu care ne-am obisnuit deja. “Toate palmele suuuuuuuuuuuuuus” am auzit strigand din fata noastra, iar intr-o fractiune de secunda cei peste 200 de suporteri s-au pregatit pentru renumitul...."Ciiiineeeee suntem?" Inca din primele minute galeria Vasluiului a fost acoperita de scandarile noastre. Toti cantau, toti erau cu zambetul pe buze desi echipa era prinsa mai mult in aparare. Doar in clipele in care poarta lui Matache a fost amenintata serios, timpul parca se oprea in loc, iar toata suflarea dinamovista se concentra asupra fazei. Dupa cateva secunde totul se trezea la viata si se auzeau din nou cantecele si incurajarile alb-rosilor. Steaguri fluturau, fulare si esarfe erau tinute cat mai sus, iar noi cantam...."Aeeee....aooo”…
Pe parcursul celor 90 de minute, galeria si'a facut simtita prezenta, atragand atentia camerelor de filmat.
A urmat minutul 53....Ze Kalanga suteaza in bara, mingea ricoseaza la Ionel Ganea care deschide scorul....0-1 si "peluza sare in aer", oameni care se imbratiseaza, topaie, striga si apoi se reunesc toti intr'un singur glas impotriva rivalilor din ghencea......Minutul 72, centrare Catalin Munteanu...la finalizare....Ionel Danciulescu....0-2 si cainii erau dezlantuiti. Cantecele veneau cursiv si la o intensitate din ce in ce mai mare. A urmat si minutul 93, in care Bukvici a inscris golul de onoare al vasluienilor, dar care nu a avut nici o repercursiune in tabara dinamovista....toti erau bucurosi si deja se pregateau pentru marele derby. Pe un stadion care a ramas aproape plin doar pana la deschiderea scorului, cainii au facut legea in tribune si pe teren, fiind inca o data la inaltimea asteptarilor.
S-a auzit fluierul de final, iar suporterii s-au catarat pe micul gard aflat in fata lor, pentru a saluta asa cum trebuie jucatorii.....dupa o ploaie de aplauze s-a auzit incurajarea pe care toti aveau nevoie s-o auda...."Bate pe steaua...Dinamo bateeeeee pe steaua". Cantau si fotbalistii, cantam si noi, iar stadionul vuia pana in Bucuresti.
Am parasit peluza cu un singur gand....de a umili stelistii, si cu invitatia de a ne alatura celor din PCH in Groapa, miercuri....Microbuzele au plecat unul cate unul, formand o coloana oficiala si fiind escortate de jandarmi, iar din fiecare se auzea acelasi lucru: traditionalele urari de bine pentru steaua…Ca doar suntem buni romani…
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.