Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Alege castigatorii DogMania 2006!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania > Decizia
Cai Lun
Pe acest topic puteti vota pentru concursul DogMania!!
Pentru a putea vota, trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:

- sa fiti inregistrat pana pe data de 6 septembrie 2006
- sa aveti cel putin 1 mesaj scris pana la data de 6 septembrie 2006

Voturile se vor scrie direct. Cine doreste sa voteze va posta pe acest topic un mesaj care sa contina numele concurentei alese. In mesajul vostru trebuie sa treceti DOAR NUMELE CONCURENTEI SI NIMIC MAI MULT.

ATENTIE! Odata ce ati scris mesajul, acesta va deveni invizibil! SINGURUL MESAJ PE CARE IL VETI PUTEA CITI PE ACEST TOPIC ESTE ACESTA! Voturile voastre vor ramane invizibile. Este suficient sa votati o singura data! Ganditi-va bine inainte, pentru ca nu se pot face modificari, iar precizarile ulterioare nu vor fi luate in considerare!

Voturile nu vor fi validate daca:

- nu fac referire strict la o concurent
- exprima o optiune pentru un concurent inexistent
- vin din partea unui membru care a mai votat o data
- daca sunt scrise de un membru care nu indeplineste conditiile de ma sus [data inregistrarii si numarul de mesaje]

Iata, in ordinea intrarii in concurs, participantii:

Tasha [Monica]

Cainele lui Pippo

Dina [anmini]; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9

Max [m@x]; 2; 3; 4

Cainele lui oache reddog

Jack [dinamodgirl]; 2; 3

Cainele lui dinocaine1956D

Lara [super dog female]

Petre [PussyCat]

Cainele lui Dinamoboy07

Cainele lui Red75

Zeus [coolio]

Cainele lui red dog0085

Tina [Hatzu]

Dand click pe numele concurentului veti veti fi derectionati catre mesajul scris de posesorul cainele, care are si poza atasata. [Votul vostru trebuie sa contina obligatoriunumele concurentului si al posesorului - asa cum am scris eu mai sus!]
COSMIN C
Dina [anmini]
Ashtray
Cainele lui RED75
Hatzu
Tina.
redlady08
DINA (anmini)
red_dog 4 ever
MAX
anne
Eu votez cu Tina[Hatzu]
bigbobo
Max [m@x]
ScorpyoN
Jack [dinamodgirl]
dinamodgirl
Jack(dinamodgirl)
DarkSide
Dina[anmini]
divisor
Dina [anmini]
SNapy
Eu votez pentru Petre [PussyCat]
Speedster
Dina
reddogforever84
Jack - Dinamoboy07
free ya mind
Max[m@x]
bianco_rossa
max(m@x)
Cai Lun
Dina [anmini]
red_butterfly
Dina [anmini]
anmini
Max [m@x]
Cai Lun
DogMania a ajuns la final! Voturile dinamovistilor au decis castigatorii. Intentonam sa premiem primele 3 locuri, dar, pentru ca locul trei este ocupat in colectiv de mai multi participanti cu doar cate doua voturi, vom premia doar primele doua locuri.

Asadar, castigatorii sunt:

Locul I: Dina - cainele lui anmini [7 voturi]
Locul II: MAX - cainele lui m@x [5 voturi]

Premierea se va face la meciul cu Rapid, pe 1 octombrie 2006. Pentru a primi premiile este suficient sa vina doar posesorii cainilor, dar asteptam pana duminica filmulete cu cei doi castigatori.
FarfelkugeL
Eu votez pentru (nu neaparat in ordinea asta :D): Tasha [Monica], Cainele lui Pippo, Cainele lui oache reddog, Lara [super dog female], Zeus [coolio].

Sunt frumosi toti insa!
gavros
Dina [anmini]
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.