Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Inca un meci aranjat de spurcati!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
ForzaLazio
Nu stiam unde sa scriu,dar o voi face aicI...
Vreau sa va informez,dragi frati Dinamovisti,ca ieri,in jurul pranzului,mm stoica(imi cer scuze ca am scris numele asta) s'a intalnit cu presedintele consiliului de administratie(sau ce o fi el) pentru a lua masa si pentru a discuta despre meciul de sambata...nimic deosebit pana acum(si Badea a luat masa cu mititelu),dar mm stoica a avut cu el o geanta plina cu euro pe care nu a mai avut'o la iesirea din respectivul restaurant...
Nu e un lucru in premiera,tot Pitestiul stie,dar poate ca sunt singuru din Pitesti pe forumul acesta si m'am gandit sa va spun si voua...Cum comentati aceste mizerii facute de cei de la steoaia???
Ashtray
Unde ai vazut ca avea geanta cu bani la intrare si ca la iesire nu o mai avea?Ar fii prea de tot sa faca blaturi in public...
ForzaLazio
Nu sunt blaturi in public,el a fost la un restaurant din Pitesti,discutand cu penescu...taica'meu il stie pe patronul de la restaurantul respectiv si acesta i'a zis astea...
Cred ca topicul asta va fi cel mai activ pana la finalul campionatului...oricum,va asigur ca la pitesti se va striga din primul minut 'aranjorii' si 'blatistii'...ma gandesc sa fac si un banner pe tema asta...
Florin_Dinamo
Nu ne ramane decat sa asteptam meciul cu steaua, de pe 20 septembrie, si sa speram ca vom tunde oile rau de tot, asa cum am fript mititeii la meciul cu craiova, asa cum am golit doze de Timisoreana, la meciul cu Poli, si asa mai departe.
Acuma, sa fac un pic haz de necaz: Tu de unde stii ca nu si-a uitat geanta cu euro in restaurant? 010.gif 010.gif
RED75
Au dat la TV o declaratie a patronului de la Arges in care acesta isi avertiza jucatorii ca "daca se fac doar ca joaca in meciul cu Steaua si el se va face ca ii plateste " doglaugh.gif
mihaiul90
Tipic pentru oi sa cumpere meciuri... chiar eram curios care va fi urmatoarea echipa care va face blat. Cred ca din nou va fi 3-0 pentru stoaia la fel ca la celelalte 2 blaturi din sezonul asta cu UTA si Farul argument.gif
Ashtray
Bravo patronului daca a vorbit serios...oricum,tare declaratie 010.gif 010.gif doglaugh.gif doglaugh.gif
mihaiul90
QUOTE(RED75 @ 7 Sep 2006, 13:18) *
Au dat la TV o declaratie a patronului de la Arges in care acesta isi avertiza jucatorii ca "daca se fac doar ca joaca in meciul cu Steaua si el se va face ca ii plateste " doglaugh.gif

Lasa ca acum isi va schimba subit declaratia daca e adevarat ce spune ForzaLazio 010.gif
Hatzu
Cred ca si daca aveai filmata faza pe Mitica Pulica tot nu il interesa 149.gif
Cat o sa mai stea toata lumea din fotbalul romanesc fara sa faca nimic la BLATURILE PE FATA ale spurcaciunilor??? 149.gif
Bagami-as picioarele in ei, nu mai rezist, nu se mai poate asa 149.gif
mariusl
pur si simplu nu putem face nimic! cat timp va fi nenorocitu ala de dragomir la liga blacksheep.gif isi vor face de cap in continuare! de meciurile blacksheep.gif tb sa ne interesam doar atunci cand joaca cu Dinamo crapid cfr si poate puli ! in rest toti, absolut toti stau capra cu ...oile 149.gif
red&white
Daca este adevarat ce a scris ForzaLatzio noi nu stim dar si daca este adevarat sa le fie rusine spurcatilor de la Steaua,astea sunt blaturi ascunse,hai cu toti sa declaram asta si presei,doar daca avem dovezi nu vorbe.
Rusine sa le fie,asa au facut si la titlul 22 respectiv 24 s-au intalnit cu presedinti altor echipe.
De ce m-am nascut in Romania nu stiu?Asta numai la noi se putea intampla,la tarani aia
Rusine Spurcatilor!
Hatzu
Trebuie cumva demonstrat ca spurcatzi fac blaturi, sa ii prindem cumva si sa ii bagein B, ce mama dracului, daca si Juve a fost retrogradata, nu o sa fie spurcatii?
TREBUIE REZOLVATI CUMVA!!!!
Ashtray
@red&white:Nu cobi frate,titlul 23 nu 24!
red&white
Sa stiti ca nu putem face nimic atata timp cat Dragomir conduge LPF-ul,si aia ce s-a intamplat la Pitesti tipic ca la tarani. doglaugh.gif
doaga
QUOTE(Hatzu @ 7 Sep 2006, 13:21) *
Cred ca si daca aveai filmata faza pe Mitica Pulica tot nu il interesa 149.gif
Cat o sa mai stea toata lumea din fotbalul romanesc fara sa faca nimic la BLATURILE PE FATA ale spurcaciunilor??? 149.gif
Bagami-as picioarele in ei, nu mai rezist, nu se mai poate asa 149.gif

Pai cum sa-l intereseze cand omu are treburi mai importante cum ar fi terasele din Herastrau?
red&white
Trebuie sa afle toti ce fac cei de langa CIMITIRUL GHENCEA!
Ashtray
Lasati-l in pace pe mitica ca pe el l-a facut masa patriot:Ajuta zdeaua sa faca "o figura frumoasa in sampions Lig"(daca s-ar obosi la meciurile din campionat, cum ar mai bate ei pe MARELe real?)mi-e scarba de nesimtitii care fac asemenea lucruri
bianco_rossa
dar cam cat de prosti ii credeti pe mm...sau pe jiji....cum sa riste ei asa ceva??..mie imi miroase la VRAJEALAAA...nu ca steOAIA nu afce blaturi dar nu cred ca's asa de evidente...
hunter
si daca afla toti crezi ca o sa se schimbe ceva ?
ce crezi ca pana acuma nu stiau toti ?
mariusl
e inadmisibil asa ceva, trebuie sa se ia masuri urgent, altfel va fi rau de tot! trebuie sa-i prinda cineva in flagrant si atunci nici masa lu dragomir nu-i mai salveaza! din pacate e foarte greu ...si presa e cu ei...cred ca ce a fost pe vremea lu' ceausescu a fost gradinita...pur si simplu nu mai suport sa vad in fiecare saptamana cum defileaza numa cu 3-0 si dp 2 etape aceleasi echipe joaca de parca ar juca finala champions league cu noi si cu crapid! si toata lumea se face ca nu vede... bigcry.gif
DiliBili
eu in locul lui Borcea as angaja detectivi particulari sa-l urmareasca pe mihaela stoica, doar mai sunt meciuri doglaugh.gif

- jiji in viitor... cage.gif , mm dupa ce afla ca jiji e la mititica russian_roulette.gif
Ashtray
Eu ii cred FOARTE prosti pe amandoi!Si oricum nimeni nu ar lua atitudine si daca ar stiga cu un megafon meehhmeehh in piata universitatii ca a aranjat un meci!Deci sunt si prosti si acoperiti de toti sefii fotbalului romanesc
ovy_reddog
oricum din cate meciuri a avut steoaia in afara de ala de la timisoara toate echipele au jucat ca si cum aveau prima la infrangere nu la victorie
hunter
Mai tineti minte cazul Neaga? toti stiau ca trebuia suspendat, dar pentru ca s-a transferat la Steaua, Dragomir nui-a mai facut nimic ca a zis ca ar face rau fotbalului romanesc ...ca Steaua e o echipa de cupele europene....

Si acum probabil daca ii dadea cineva o inregistrare ca a luat bani Penescu de la mihaela tot zicea ca nu are nimic...ca sa ii menajam pe stelisti ca joaca in liga campionilor....etc....
djmihaitza
Fara probe nu putem demonstra nimic. Celor de la Juve (si nu numai) li s-a dat la cap cu probe, inregistrari audio, video, foto, dar mai presus de toate justitia italiana a fost cu adevarat OARBA.

Era o blacksheep.gif pe aici care zicea ca ne printeaza flyere daca putem demonstra blaturile numerelor 22 si 23.

Il asteptam cu o oferta concreta in cazul de fata. Sa ia legatura cu initiatorul topicului...(ForzaLazio), poate exista in restaurantul cu pricina niste camere de supraveghere.
mihaiul90
Cat o sa fie Dragomir la Liga si Basescu la Cotroceni nimeni nu o sa ia atitudine impotriva spurkatzilor argument.gif
redmania
FMM mumule...trebuie luate masuri, dar cine sa le ia...
Ar trebui angajati niste detectivi care sa aduca dovezi clare...si daca nici asa nu se face nimic...
Hatzu
Sunt niste penibili aurolacii astia, daca nu ii batem in Stefan cel Mare am pus-o, parca il vad pe MM cum o sa se bucure, desi ar trebui sa ii spulberam ca ei o sa fie obisnuiti cu aia care stau in capra cand joaca cu ei
Asfaltel
Sa ne vedem cat mai multi la meciu cu spurcatii pe 20 sept ! cand batem cu 3-0 ..doamne cat mi-as dori..CAINE PANA LA MOARTE !! SI ANTI stiaua !! kiar daca nu prea am timp sa scriu pe forum !! salut ..numa bine ..haideti si pe mess sa mai vb asfaltel2003
Hatzu
Trebuie sa ii batem pe spurcatzi si pe toti aserviti lor, Farul, UTA, Vaslui etc sa crape de ciuda, sa planga cand ies de pe teren....
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
ForzaLazio
declaratia lui penescu e cel mai bun alibi luat inainte de un aranjament...asa nu'l mai poate acuza nimeni de blat...e logic ;) :P...
rossoblu
de unde stii ca era o geanta plina cu euro si nu era cu dolari? suna a inventie povestioara asta.
Ashtray
Poate ca asta e inventie dar la celalalte meciuri au fost tot basme?Nu cred...
ForzaLazio
QUOTE(bianco_rossa @ 7 Sep 2006, 13:38) *
dar cam cat de prosti ii credeti pe mm...sau pe jiji....cum sa riste ei asa ceva??..mie imi miroase la VRAJEALAAA...nu ca steOAIA nu afce blaturi dar nu cred ca's asa de evidente...

Ei nu au riscat nimic,pentru ca nu a auzit nimeni de cina asta a lor,in mod oficial...dar umlba zvonurile prin oras,si mi'a fost confirmata chestia asta...e adevarat 99%...i
A spus cineva mai devreme ca poate exista camere d luat vederi...ele trebuie sa existe,dar numai politia le poate verifica,si numai daca ii sesiseaza cineva...altfel,nimeni nu le face nimic...

QUOTE(rossoblu @ 7 Sep 2006, 15:05) *
de unde stii ca era o geanta plina cu euro si nu era cu dolari? suna a inventie povestioara asta.

si rossoblu suna a spurkt ;)
rossoblu
ti-a fost confirmata tot de un dinamovist obiectiv ca tine nu-i asa ? =))) atunci e clar
ForzaLazio
vorbim dupa meci...va spun de pe acum ca scorul va fi la cel putin doua goluri diferenta...daca nu va fi asa,ma voi retrage de pe forumul asta...e bine asa???
vedem noi daca e inventie sau nu...
Hatzu
Ce sa zica ei acuma spurcati, "ce ca UTA a jucat cu noi 15 min?" "ce sa le facem noi la Faru daca sunt slabi?" "vaslui nu e echipa..." numai din astea....se scot spurcatzii ca sa credem ca ei sunt buni de aia nu joaca echipele cu ei.....
redlady08
indiferent de ce fac blacksheep.gif daca noi ii vom bate pe 20 septembrie va fi cea mai mare satisfactie si le vom scoate atunci blaturile pe nas......chiar daca nu aparea istoria asta cu banii tot ii banuiam pe argeseni de blat ca fac parte din turma blacksheep.gif si nici nu ma gandesc ca oile nu vor castiga meciul. Noi va trebui sa avem mare grija cu UTA ca tot niste slugi pentru oi sunt si sa rezolvam disputa in meciurile directe ca se pare ca acolo va sta soarta campionatului anul acesta. HAITA_DINAMO.gif
red&white
DA este adevarat ca si-au aranjat meciul,trebuie sa facem ceva
Hatzu
Nu se poate face nimic, mai ales fara dovezi, numai cu zvonuri, daca Mitica Putzulica de la Liga nu vede ceea ce este evident, ce vede o tara intreaga, cand joaca spurcatzii cu faru, vaslui, uta, doar nu credeti ca o sa se ia dupa simple zvonuri...parca il si vad...
"Ce draq dom'le da nu mai are voie lumea sa manance la restaurant, daca sunt amici"
ScorpyoN
Ne vom convinge dupa cum vor juca argesenii. Daca vor juca precum niste balerine, fara cartonase e totul clar.
ovy_reddog
la sfarsitul turului o sa tragem linie si o sa vedem campionatul cam asa vreo 4 echipe:Dinamo,rapid,timisoara, cluj+echipele lui jiji.desi eu nici in timisoara n-am incredere ca imi aduc aminte cum in camp 2004-2005 conduceau in deplasare cu 1-0 si au luat subit 2 goluri.apoi a mai fost faza cu datul lui ovidiu petre sa ajute blacksheep.gif in CL
ForzaLazio
Cu timisoara s'au inteles si anu asta...n'ati vazut dupa meci cum se pupau in c*r iancu cel gras cu jiji???dup'aia a venit scandalu ala in care iancu cel gras a spus adevarul despre jiji(faptul ca e un mascarici etc.)...cu craiova cred ca a fost singurul meci corect(desi nu bag mana in foc)...
Aaaaaa....mi'au zis niste spurcati ca noi am aranjat meciurile cu poli si craiova =)) 010.gif 010.gif ...prostie mai mare nu am auzit....asta e mintea lor de oi neintarcate...
hunter
ce sa mai vorbim atata despre acest subiect? se stia inca de la inceputul campionatului ca in afara echipelor din Bucuresti plus inca 4-5 echipe,celelalte nu vor pune probleme stelei ca sa nu fie stresati in cupele europene...

Farul ,Arges, Jiul, Otelul, Pandurii, Vaslui, UTA sunt cele mai bune exemple in acest caz...
Hatzu
E pacat, toate astea o sa traga ca la ultimul meci cu noi..si spurcatzii o sa defileze....va fi greu, foarte greu
ForzaLazio
ceea ce e bine e ca 4 din ele vor retrograda...sper sa fie si argesul printre ele,nu ma mai intereseaza dupa ce au facut magariile astea si cu craiova si cu steoaia...
hunter
plus ca daca li se alatura si Tata Jean si Pinalti care mai au antecedente, o sa fie 9 echipe, exact jumatate din Liga I. In conditiile astea, doar castigand ambele meciuri directe putem emite pretentii

sa vedem cum o sa se inteleaga la retrogradare
ForzaLazio
tata jean le'a luat 6 puncte anul trecut spurktilor...iar daca ramane sabau acolo,nu o sa se lase...
si ceahlaul le'a luat niste puncte...ati uitat de otelul galati:P
COSMIN C
Pana la urma discutia asta e tot despre Rivalii din tara. Asa ca topicul se inchide.
Continuati aici
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.