Help - Search - Members - Calendar
Full Version: www.FcDinamo.ro
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2
Hatzu
Noul si in acelasi timp vechiul site oficial www.fcdinamo.ro este din nou activ, intrati si spuneti-va parerea, este mai bun, este mai rau...
P.S. Asteptam shop-ul virtual
radu
E mai mult in constructie si cam slabut..
red&white
Sper sa fie mai frumos,dar nu mai este in constructie?
Hatzu
Pai se poate intra pe el dar inca mai sunt chestii care sunt in constructie, sper sa il termine cat mai repede.
djmihaitza
Fata de cel vechi arata mai mult decat bine, se apropie cumva de site-urile cluburilor respectabile din Vest.

Sa vedem si insa finalizarea paginilor aflate inca in constructie.
mariusl
era si timpul sa se miste lucrurile din acest punct de vedere! HAITA_DINAMO.gif
RED75
Este bine ca in sfarsit nu mai e "total under construction".

Totusi, la o prima privire:
1. Culoare de fundal putea sa fie mai spre rosu aprins ca... parca aduce a Rapid putin 010.gif
2. In sectiunea "Glorii" trebuiau sa astepte sa stranga informatii despre mai multi jucatori, ca asa, l-au bagat pe Mihalcea dar nu sunt altii mult mai importanti in istoria clubului dupa parerea mea.

Si ar mai fi, dar bine, e un inceput....
gigiredog
Grafica site-ului e super tare, in mod sigur cea mai buna din categoria site-urilor sportive Continutul insa este in mare parte cel al vechiului site 256.gif
red_dog 4 ever
Sa scoata dracu pozele ala cu zicu si cu alexa de acolo 149.gif
Ashtray
Imi place sectiunea cu infiintarea unui fan-club.E folositoare
ScorpyoN
Fata de site-ul dinainte, arata mult mai bine. Asteptam shop-ul virtual thumb.gif
P.S. red_dog 4 ever, unde ai vazut poze cu zicu si alexa? shocked.gif
ovy_reddog
nu stiu de ce dar parca nu e mare diferentenu s-a miscat mare lucru.si apropo de poze cum au putut sa-l lase pe zicu acolo care e o rusine pt Dinamo.sper sa nu mai fiu de aceeasi parere dupa ce il termina ca acum inca e in constructie.
red_dog_rahova
si n-am castigat nimic la tombola....
Raikkonen
Arata bine,a cum sa-l si termine, sunt curios daca se vor vinde produse originale( nu ca inainte ) la magazinul online :D
redlady08
e un inceput ca s-au gandit la reconstructie, dar mai sunt inca multe de pus la punct....mai astept cu un verdict 010.gif pana e gata
Hatzu
Nici eu nu am castigat, dar, asta e.....
PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA
dinamodgirl
QUOTE(RED75 @ 6 Sep 2006, 12:13) *
Este bine ca in sfarsit nu mai e "total under construction".

Totusi, la o prima privire:
1. Culoare de fundal putea sa fie mai spre rosu aprins ca... parca aduce a Rapid putin 010.gif
2. In sectiunea "Glorii" trebuiau sa astepte sa stranga informatii despre mai multi jucatori, ca asa, l-au bagat pe Mihalcea dar nu sunt altii mult mai importanti in istoria clubului dupa parerea mea.

Si ar mai fi, dar bine, e un inceput....

Chiar ca zici ca-i visiniu nu rosu!!!Dar e mai bn ca inainte. HAITA_DINAMO.gif

QUOTE(red_dog 4 ever @ 6 Sep 2006, 12:30) *
Sa scoata dracu pozele ala cu zicu si cu alexa de acolo 149.gif

Da si yo am vazut pozele cu zicu 149.gif
DrOG
Eu...dimpotriva...!
Spre deosebire de voi,care n-atzi castigat ,eu n-am castigat nimic,niciodata... 010.gif
da' mi se si cam rupe tare de tombola lor...Bine,ca le-am si scris alora de la marketing@fcdinamo.ro si i-am balacarit de inca nu cred ca si-au revenit... diablo.gif Ma-ndoiesc insa ca luarile astea de pozitzie de la suporteri-muritori de rand or fi contribuit cu ceva...Bine ca s-a relansat...Cam prea relaxat...M-asteptam totusi la un flash mai de Doamne-ajuta,de 2006....Usor rudimentar,da' mai bine decat inainte,clar!
Bravo echipa de la marketing!Victorieeeee!Atzi infraaaant!Giovani presedinte!!! jester.gif
iuliu
Este vorba de o prezentare noua a vechiului material , copiat din vechiul Site cu aceleasi greseli. Exemplu : la palmares editia 1981-82 jucatorul Dudu Georgescu figura si figureaza de doua ori , o data cu 47 goluri marcate ( gresit vezi editia 1976-77) si o data cu 11 goluri ( corect)

Sectorul suporterilor - "fanclub / link-uri" - ( n-or fi gasit cuvinte romanesti ?) este inca in constructie si aici cineva dintre moderatorii nostri cu ceva relatii ar putea aranja o completare . In vechiul Site figurau adrese Internet pentru tot felul de grupe de suporteri dar lipsea adresa noastra - Dinamomania.net. Este foarte important sa figuram in noul Site pentru ca asta ar putea atrage noi corespondenti. In urma cu vreo 4 ani asa am ajuns si eu aici , cautand pe internet cuvantul "Dinamo" ajungand la fcdinamo.ro , intrand la suporteri si gasind acolo adresa vechiului cucuriguboys.
Florin_Bogdan
E mult mai complex acum ;)
mariusl
e destul de bun, trebuie sa se definiteveze acum! clar e peste cel vechi!
Milan
Am si eu o intrebare: forumul de pe fcdinamo.ro merge sau e pus acolo doar ca sa zica ca are si site-ul oficial asa ceva?
In rest slabut, informatiile sunt aceleasi din vechiul site.Astept sa vad daca o sa fie ceva cu shop-ul, sau doar vrajeala.
PS:Am vazut si eu pozele alea cu alexa si zicu, care trebuie scoase urgent.
bianco_rossa
mda.....un sut in fund...un pas in fatza...se profileaza ceva mai bun decat ce a fost..
dar totusi....mana pe tastatura si bagati mare acolo...ca mai este de muncit

p.s....am asistat la un blat...iar n'am castigat 010.gif 010.gif 010.gif
coolio
Imi e tare cunoscut modelul acesta de site.(aranjarea in pagina etc )
Noi nu avem oameni destepti care pot crea ceva original, autentic, UNIC?!?!
Cum au mai spus si altii culoare de fundal aduce a rrapid.
mult imbunatati fata de cel anterior....mergem spre mai bine
super_dog
Situ ara bine, imi place foarte mult noul format dar ma enerveaza culorile alea (verde, galben parca am vazut si albastru). La prima vedere e ok, mai trebe doar sa ma acomodez cu el. diablo.gif Oricum se putea si mai bine
Mihai11
e varza site`ul.. nu`mi place deloc.. cel mai mult, mi-a placut ala primu, simplu si la obiect, merge bine si isi facea treaba, doarca era actualizat cam rarutz.. dar mergea.. asta in schimb.. e in constructie, si sa nu fie asa, dar eu prezic ca in mare parte asa o sa ramana.. sper ca magasin`ul virtual o sa fie ceva de capul lui, daca nu va fi, sa moara totzi din conducere.. si daca va fi ceva de capul lui sa moara toti din conducere si stelistii.. hai ura..
red&white
E destul de fain site'ul,dar primul parca era mai fain,mai simplu,mai fain. doglaugh.gif HAITA_DINAMO.gif
Alun
e bunicel, rosul trebuia sa fie mai aprins si sa se termine "constructia" la el
Hatzu
Nu stiu cine il administreaza sau cine se ocupa de el dar deja eu cred ca nu mai trebuia sa fie nimic in constructie...Nu pot sa imi dau seama de ce le ia atata timp...de ce nu fac odata magazinul ala virtual...Sau nu ar avea ce pune in ele numai alea vechi...cu lotto..?
edy
mie mi se pare cam slabut site-ul icon_rolleyes.gif

offtopic.gif De revista Fc Dinamo se mai aude ceva?

Sau e editie anuala 010.gif ?
Hatzu
Pai era pe dinamomania la un moment dat o filmare cu cum poza Rednic pt noul numar al revistei oficiale..da de atunci...NIMIC!!!
Oricum mi-am stricat colectia (intreaga, nici un numar lipsa) ultimul numar aparut nu a "ajuns" si la Oradea 256.gif
Mythok
Mie i-mi place foarte mult noul site..
Am participat la tombola si am castigat o sapca cu sigla clubului nostru iubit...astept sa ma contacteze...
ForzaLazio
e dragut noul site...deocamdata,nu e complet:P...i'ar mai trebui niste link'uri utile si actualizate,ca alea vechi nu erau bune de nimic...
reddog88
Arata bine,neasteptat de bine,tot raul spre bine Dinamo FACE LEGEA HAITA_DINAMO.gif
bogdy_pc
a mai trecut ceva timp, si totusi, nimica nu sa schimbat:

- Abonare Newsletter - out of oder
- Forum - out of order
- Chat - out of order
- Meciuri, Revista - out of order
- Scoala de fotbal - in constructie
- Shop online - in constructie
- Galerie foto: prima fotografie: "Ianis Zicu in actiune" crazy.gif
- lot - Mendy ji Gaev saracii cred k nu au incaput in poza icon_lol.gif
- FanClub - inexistent 256.gif
- actualizare zilnica - sa zicem ca .. nu

In rest totul arata bine. FORZA DIAMO HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif

redlady08
aici era vorba de site-ul oficial, nu de cum joaca echipa.....sunt doua lucruri diferite...iar site-ul inca nu se ridica la asteptarile unui club ca Dinamo.....dar nu stiu ce ma mai mir k la noi vad ca marketing-ul e varza, promovarea zero.. 149.gif
FarfelkugeL
Tricourile lui Claudiu Niculescu si Ionel Danciulescu, purtate in victoria impotriva Stelei, au fost scoase la licitatie

http://www.fcdinamo.ro/licitatii.php
caine_roshu
E super misto.Tot asa baietzi.Asteptam shop-ul virtual

FORTZA Dinamo HAITA_DINAMO.gif
Mihai11
au fost si tricourile, acum este mingea... pe viitor.. jucatorii..dupa prostul obicei..
aa.. sa nu o dau in off topic.. incercati pe site sa vedeti daca merge "cautare" .. mie mi se pare tare suspecta treaba.. :)..pe site AICI
Stefan86
SHOP-ul ne intereseaza si fix aia nu se repara

I LOVE Dinamo
Catalin1984
Site-ul arata chiar foarte bine insa cand se da drumu la Forum si Newsletter ?? Eu nici nu am m-ai intrat pe site pentru ca de cand si-a schimbat `look-ul` e incomplet.... bigcry.gif
Blu
Rabdare fratilor , ca e "in constructie" ! 010.gif
COSMIN C
Cam mult dureaza "constructia "asta. Dar vorba ta, sa avem rabdare, ca vorba ceea, lucru bun la noua luni!! 010.gif
adebayor : haita_lui_odin
arata binisor pacat ca aproape 40% din el e in continuare in constructie...
bogdy_pc
sa-mi explice cineva de ce e site-ul oficial al lui Dinamo Bucuresti scrie la meciurile din Cupa UEFA Dinamo - Besiktas 0-0? crazy.gif
adebayor : haita_lui_odin
da, da site-ul asta e in completa reconstructie.. nici nu stiu de ce e deschis
Kity_reddog
nu stiu ce se intampla ca e tot in constructie!arata bine site-ul,dar degeaba,pt ce folos?Ca aproape ca n-are nimic interesant.Cine are informatii suplimentare?Ce naiba se intampla cu el? diablo.gif
Raikkonen
Inca n-au pus la punct forumu`, online shopu( daca va exista vreodata )...sa vedem ce`or face.
ardey_teddy90
149.gif Noul site www.fcdinamo.ro este frumos din punct de vedere al aspectului dar ce tine de altceva este naspa...cel putin mie nu imi place!!! banned.gif
Leaveyou
E, ce să-i faci asta e boală veche. La noi ce-i în construcţie cam aşa rămâne, vezi noul stadion al lui Dinamo ! 251.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.