Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Steve Irwin (Crocodile Hunter) A incetat din viata
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Florin_Bogdan
Din pacate Celebtul Steve a incetat din viata , 4 septembrie 11.00 ora locala! Coada unei pisici de mare i-a strapuns inima .. traindu-si ultimele clipe ale vieti acolo unde i-a placut cel mai mult.. in natura!!!
Pacat de acest om p care unii poate il credeau nebun... dar el era nebun... nebun dupa animale si dupa viata lor!!
Odihneste-te in pace steve... Lumea este mandra de tine!!!
RflaviusD
Saracul...chiar imi placeau emisiunile lui icon_cry.gif
Florin_Dinamo
Dumnezeu sa il ierte.
dudu1961
MARE PACAT -Dumnezeu sa-l odihneasca ! intrebarile alea nu sint bine puse ,el ocrotea animalele si salva specii pe cale de disparitie ,ducea o campanie furibunda pe aceasta tema de aceea a si facut acel parc natural in Australia ,si promova si celelalte parcuri naturale din toata lumea .Salva si animale bolnave era normal sa faca asta atunci cind le gase sau i se aduceau dar nu asta era meseria lui .
marcher
Afurisita de pisica...n-a gasit decat pe asta sa-l intepe. Pacat de el. Era el cam damblagiu, da un suflet nepereche atunci cand era vorba de animale. Dumnezeu sa-l ierte.
Nexus
e bine ca plangem dupa straini,deoarece plang si ei dupa noi.sunt curios cati fac treaba asta. offtopic.gif
FarfelkugeL
Pacat, mare pacat. Dumnezeu sa-l odihneasca.
mariusl
un om de onoare care si-a riscat mereu viata pt pasiunea vietii lui si in acelasi timp pt protejarea naturii si a animalelor!
Dumnezeu sa-l ierte! rip.gif
doggy8
Un om extraordinar, intr-adevar pasionat de ceea ce facea, lumea il considera "nebun", dar el nu era, facea ceea ce ii place, si uimea lumea

4ever in our hearts Steve Irwin-----Dumnezeu sa-l odihneasca :((
deceneu
Pacat...era un mare iubitor de animale...si lupta pentru salvarea speciilor pe cale de disparitie....sincer, nici macar nu puteam sa ma uit la emisiunile lui de frica icon_redface.gif .... din asta a facut milioane de dollari si cred ca era constient de riscul la care se expunea. Macar sper sa se odihneasca in pace....(parca o sa-l vad prin gradinile raiului alergand dupa sarpele Evei....scuzati gluma proasta)
Florin_Bogdan
Un iubitor de animale extraordinar... ca acest Steve Irwin nu va mai exista :((
Pacat.. a lasat in urma un copil si o nevasta care se mai aventura si ea alaturi de iubitul ei sot!!
Dumnezeu sa il odihneasca.. cu adevarat.. pt tot binele pe care le-a facut vietuitoarelor.. si cu ce ambitie s-a daruit visului sau!!!
bigcry.gif bigcry.gif 256.gif 256.gif
Cai Lun
...ma intreb cate vieti a avut omul asta? Pare o ironie.. nu l-au omorat crocodilii, serpii sau alte oratanii "terestre".. s-a gasit o mćtä de mare.. Nu stiu ce sa zic.. mie chiar imi parea... nemuritor... mi se parea cu neputinta sa pateasca ceva... cine stie de cate ori a scapat miraculos.. cine stie de cate ori era sa o pateasca... de aia ma intreb cate vieti o fi avut de fapt... pacat ca si-a irosit-o si pe ultima.. oricum, un om care a marcat lumea. Probabil cel mai celebru personaj de pe discovery / animal planet... A facut multe in Australia pentru animale. A fost un om mare. Nu il compar cu nimeni, e incomparabil si ca orice astfel de oameni, avea dramul acela de nebunie... s-a dedicat animalelor pana la moarte. Tot respectul si aprecierea. Dumnezeu sa-l odihneasca, pentru ca de iertat nu are ce sa ii ierte...
Florin_Bogdan
Pacat... mare pacat ca a decedat asa de tanar!!!
Dumnezeu sa il ierte... si sa il aiba in paza cum a avut si el animalele si vietuitoarele terrei
red_dog_rahova
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace..
Florin_Bogdan
Am gresit la inceput cand am spus ca a fost muscat...
De fapt coada unei pisici de mare.. i-a strapuns inima!!1
va dati seama ce putere a avut :O
Dumnezeu sa il ierte... si sa se odihneasca in pace
RflaviusD
QUOTE(Nexus @ 5 Sep 2006, 12:07) *
e bine ca plangem dupa straini,deoarece plang si ei dupa noi.sunt curios cati fac treaba asta. offtopic.gif

Stii cum e...daca taceai, intelept ramaneai....
Florin_Bogdan
QUOTE(Nexus @ 5 Sep 2006, 12:07) *

Nush ce ai in cap... da kre k nici nu l-ai vazut.. sau macar auzit de el...!!
ovy_reddog
A murit facand ce-i placea mai mult.Dumnezeu sa-l odihneasca!
mihaiul90
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace... Mare pacat ca a murit acest om
bianco_rossa
Si inca o data Life's a great Bitch!!!!noi stim asta ca am trait'o pe pielea noastra.....mare om...multa munca depusa si totul pentru a sfarsi facand ceea ce'i placea...Ma uitam constant la emisiunile lui...m'a atras(daca se poate spune asa) accentul sau si curajul..
Dumnezeu sa'l odihneasca...
dinamodgirl
Nu mi-a venit sa cred cand am auzit ca a murit ptr am auzit pe mess(nu poti sa crezi tot ce auzi acolo) dar dupaia am auzit la tv!!!Dumnezeu sa-l odihneasca!!
IceByt
mare pacat...R.I.P
BandiT
RIP , Steve!
red&white
Este o pierdere ca Steve a plecat dintre noi,pacat
Hatzu
Pacat, mare pacat, dar asta e, sincer sa fiu chiar vorbeam cu niste amici si majoritatea au spus ca nimeni nu se astepta ca Steve sa moara undeva la 90 de ani, linistit in patul sau, asa cum a trait toata viata, la maxim, asa a si murit... 256.gif
R.I.P. Steve
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.