cane loco
Sep 16 2006, 09:21 AM
MosIonRoata
Nov 28 2006, 12:32 AM
Asazisii zambareti trebuie sa fie de indata dezactivati
pentru ca sunt vulgari, oribili si de cel mai prost gust.
Daca facem o estimare cu privire la mesajele de pe
forumuri observam ca, in medie, numarul de zambareti
pe mesaj este invers proportional cu numarul de cuvinte scrise,
car'vazica cu cat un mesaj contine mai putine cuvinte,
cu atat mai multi zabareti are. Noi intelegem ca
moderatorii Dinamomania doresc sa dea posibilitatea
de a spune "Hai Dinamo" sau mai degraba "M..e Steaua"
si celor care nu cuvanta, care in momentul de fata
reprezinta majoritatea, dar trebuie a sti onoratii moderatori
ca Lumea a fost, este si va fi pusa in miscare de catre
cei putini dar cuvantatori.
Sanatate!
Cai Lun
Nov 28 2006, 12:57 AM
antisteaua
Nov 28 2006, 01:33 AM
Cai Lun ia termina cu zambetele astea imperialiste! De fapt ia inchide siteul ca si asta e o idee de provenienta imperialista. Cata indrazneala sa dai voie oamenilor sa se exprime asa cum cred ei!
Domnule sau tovarase (nu vreau sa fiu ironic) Mos Ion Roata
Exprimarea este un atribut al omului si felul in care o face tine de fiecare. Atata timp cat este decenta exprimarea se poate face in spatiul public in orice fel. De fapt unii spun ca omul se exprima mai putin prin cuvant si mai mult prin gesturi. Exista deci si o comunicare nonverbala pe care nu putem sa o ascundem sau sa ne facem ca nu exista.
Apoi nu inteleg ce este vulgar, oribil si de prost gust la zambareti. Poate ne zici si noua.
MosIonRoata
Nov 28 2006, 02:00 AM
Mai , antisteaua, draga, mie nu mi te poti adresa cu apelativul "domnule" pentru eu nu sunt "domn",
eu sunt taran.
Nici cu "tovaras" sa nu mi te adresezi pentru ca eu nu sunt si nu pot fi tovaras cu tine. Mie sa-mi spui
asa scurt: "MosIonRoata" sau "mai draga tarane, MosIonRoata".
Exprimarea nu este asa ceva care sa fie la bunul plac al fiecaruia ci respecta anumite reguli stricte
de ordin gramatical, lexical, de stil si juridic, fara de care noi oamenii nu ne-am mai intelege unii
cu altii. Afirmatia conform careia noi exprimam mai putin prin cuvant si mai mult prin gesturi este
un mare neadevar si contine intr-ansa premisele decaderii societatii omenesti catre o epoca
mult anterioara epocii de piatra. Este de aceea necesar ca aceste tendinte sa fie combatute si aici pe forum
pentru ca "Dinamomania" este cea mai avansata pagina de Fotbal de pe INTERNET si pentru ca
este dreptul si datoria, a noastra a Dinamovistilor, de a ridica pe o treapta si mai inalta
faima si prestigiul Dinamovismului in Lume. Zambaretii sunt vulgari pentru ca sunt pe placul vulgului-
nici un text serios nu contine zambareti- sunt oribili datorita aspectului respingator si de cel
mai prost gust pentru ca substituie in mod samavolnic cuvintele si ideile.
Sanatate!
Cai Lun
Nov 28 2006, 02:14 AM
Asta e mai degraba o discutie sociologica, daca e sa o trata mserios.
A te impotrivi anumitor tendinte e ca si cum te-ai regasi in piele lui Don Chihote [ca sa zic pe limba lui MosIon] in timpul luptei cu celebrele mori de vant.
Treaba asta cu zambaretii, ca si multe alte curende de care se dezvolta in paralel cu fondul clasic al comunicarii fac parte din evolutie. Niciodata evolutia condusa de tineri nu va fi pe placul varstiniclor. Aici nu dozvolt, cine vrea sa inteleaga intelege. Dar vorba e ca, probabil, nici cand a inceput fusta aceea care atarna pana in pamant sa se tot scurteze, MosIon nu a fost de acord... La inceput era considerata imorala o fusta care permitea vederea gleznelor, mai apoi imorala a fost cea care ermitea vederea gambleor, a genunchilor.. si tot asa.. pana azi cand nimic din ce se poarta nu mai poate fi considerat la unison impertinent. Ca idee, nu e imoral pentur ca ne place, dar daca e sa o iei asa, tocmai ca de aceea este imoral, pentru ca nu iti place! Felol in care omul se misca, arata si se imbraca nu trebuie sa starneasca nici un fel de reactie, fie ea de placere sau de dezgust, pentru ca deja pune sub semnul intrebarii motivul pentru care o face. Teoretic viata trebuie traita cu masura, cu deminitate si modestie, fara epatare, mandrie si expunere... nu-i asa, MosIoane? Dar daca ar fi asa, inseamna ca ar trebui sa traim cu vreo 200 de ani in urma, cand aproximativ asa se desfasura viata. Iata ca evolutia ne-a adus aici.. si daca nu am disparut ca specie inseamna ca nu a fost de rau. Atunci cand pun un zambaret si eu mizez pe faptul ca nu-mi va crea probleme si ca in evolutia viitoare, aceasta adaptare a mea imi va aduce beneficii, asa cum si adaptarea ta la a folosi calculatorul si internetul te-a adus aici...
RED75
Nov 28 2006, 09:58 AM
Dupa mine, zambaretii pe forum au rolul sa substituie elemente precum intonatii ale vocii sau mimica. De fapt cred ca de aia le si spune "zambareti".
Eu pot sa-i spun lui Antisteaua "Nu cumva te-ai dat cu oile?" - si sa se supere pe mine
sau sa-i spun "Coane, nu cumva te-ai dat cu oile

?" si sa se prinda ca e o gluma.
Oricum cine nu vrea, nu-i foloseste.
p.s Anti, stiu ca nu e cel mai bun exemplu

(zambaretul-papagal ce o insemna ??)
Max
Nov 28 2006, 10:36 AM
ca ai nevoie si de pereche

...ptr papagal bre
Leaveyou
Nov 28 2006, 01:35 PM
QUOTE(RED75 @ 28 Nov 2006, 11:58)

p.s Anti, stiu ca nu e cel mai bun exemplu

Depinde cine-l foloseşte ...
Ashtray
Nov 28 2006, 01:51 PM
QUOTE(MosIonRoata @ 28 Nov 2006, 0:32)

Asazisii zambareti trebuie sa fie de indata dezactivati
pentru ca sunt vulgari, oribili si de cel mai prost gust.
Daca facem o estimare cu privire la mesajele de pe
forumuri observam ca, in medie, numarul de zambareti
pe mesaj este invers proportional cu numarul de cuvinte scrise,
car'vazica cu cat un mesaj contine mai putine cuvinte,
cu atat mai multi zabareti are. Noi intelegem ca
moderatorii Dinamomania doresc sa dea posibilitatea
de a spune "Hai Dinamo" sau mai degraba "M..e Steaua"
si celor care nu cuvanta, care in momentul de fata
reprezinta majoritatea, dar trebuie a sti onoratii moderatori
ca Lumea a fost, este si va fi pusa in miscare de catre
cei putini dar cuvantatori.
Sanatate!
MosIon nu se lasa...a mai incercat odata sa ne arate cat de oribili si malefici sunt zambaretii dar nu a reusit...si nici de data asta nu o sa reuseasca

... draga tarane, MosIonRoata, daca tie nu iti convine democratia e treaba ta...noua ne convine de minune
iulian_reddog
Nov 28 2006, 02:10 PM
rednorth
Nov 28 2006, 02:11 PM
Mai, mosu are intr-o oarecare masura dreptate.
Dar din moment ce nu ne aflam pe forumul Academiei si nu facem doar schimb strict de informatii, cifre, date si ne aflam intr-un loc in care ne prind diferite stari de fericire sau melancolie, in care putem rade cu gura pana la urechi sau putem deopotriva plange, eu le gasesc bine venite si amuzante.
antisteaua
Nov 28 2006, 02:17 PM
In cazul in care zambaretii ar fi folositi in mod excesiv si ar substitui cuvintele Mosul ar avea dreptate sa puna problema scoaterii lor. Dar atata timp cat ei sunt folositi pentru a exprima anumite stari emotionale nu vad nici o problema in folosirea lor. Si vorba lui RED75, nu poti doar prin scris sa exprimi o gluma, ca nu se poate folosi aici si intonatia vocii care ar da de inteles ca este vorba de o gluma dar folosind "zambaretii" e mult mai simplu sa priceapa celalalt ceea ce ai vrut sa spui de fapt.
Cai Lun
Nov 28 2006, 08:45 PM
QUOTE(iulian_reddog @ 28 Nov 2006, 14:10)

Pentru injuraturile astea ar trebui sa te suspend!
Red, in loc de >

ai putea sa pui un > [glumesc!]
Kity_reddog
Nov 28 2006, 09:46 PM
Draga tarane,sau mos ioane,nu cred ca e cazul sa intram intr-o anumita extrema si sa tragem de coada unele idei ce sti si tu foarte bine ca nu le putem gasi o solutie pe placul tuturor,in acest caz privind zambaretii pe care nu trebuie sa-i folosesti daca nu-ti plac.Saracii....i-ai facut in toate feluriile.
Acest forum se deosebeste de multe altele prin niste reguli specifice ce fac din acesta sa se ridice deasupra multor altor forumuri prin complexitatea topicurilor si prin strictetea si severitatea prin care moderatorii impun respectarea regurilor de gramatica ale limbii nostre de toate zilele,care,pe zi ce trece este tot mai pocita de tinerii nostrii agramati si de incultura care invadeaza micul ecran.In concluzie pe langa aceste reguli bine venite,nu cred ca este nevoie si de o nota de sobrietate in exprimare prin scoaterea din uz a zambaretiilor.Ce naiba!Fiecare se exprima cum vrea si prin acest forum si in afara lui daca consideram ca traim in democratie,unde puterea si libertatea de exprimare ar trebui sa se gaseasca la apogeu in orice situatie.Mare lucru si deranj cu zambaretii astia...
Cai Lun
Nov 29 2006, 01:34 AM
Se prea poate, totusi, ca in ultimul timp sa fi lasat o ceva mai mare libertate de exprimare pe forum. Nu neaparat din dorinta proprie, ci din lipsa de timp. E adevarat ca dezvoltarea forumului nu poate decat sa ne bucure, dar nu e de neglijat nici faptul ca devine tot mai greu de coordonat.
A nu se intelege ca o plangere acest fapt, ci pur si simplu ca o stare de lucruri la care consideram ca putem face faţă..
DiliBili
Nov 29 2006, 09:19 AM
QUOTE(RED75 @ 28 Nov 2006, 11:58)

asta cred ca inseamna: disponibil(a) la jumulit
EarThy
Feb 13 2007, 10:33 AM
am shi eo o propunere pt 2 jocuri :D
1. I ASK YOU , YOU ASK ME
in acest joc este vb despre : X shi Y persone Diferite
X: Caine sau Pisica ?
Y: Caine k ala musca
Y: Nokia sau Romtelecom ?
shi asha mai departe
2. Hai sa adaugam cuvinte la nesfarsit
este vb despre :
cineva incepe o propozitzie ( ex : Dinamo e Viatza Mea... ) shi alta persoana o continua ( ex: Dinamo e Viatza Mea Shi Cea Mai Buna Echipa...) shi asha mai departe
COSMIN C
Feb 13 2007, 10:50 AM
Ce ti-am spus in pm n-a fost suficient? Topicuri in genul celor propuse de tine au mai existat pe forum si au fost inchise. Acum e clar?
COSMIN C
Dec 30 2008, 04:27 PM
Hai ca stiu ca unii dintre voi sunteti foarte timizi si nu scrieti la comentarii si nici mail la webmaster nu aveti curaj sa trimiteti. Asa ca....ce va doriti in forum in anul 2009???
Rexton_reddog
Feb 2 2009, 03:43 AM
a venit unu' cu o idee buna mai demult.....despre pescuit...si cum vad ca la intrebarea "Ar trebui ca forumul DinamoMania sa se dedice exclusiv fotbalului?" aproape 90% au raspuns "Nu, sunt interesante si alte genuri de discutii", consider ca ar fi bune si discutiile despre alte pasiuni in afara fotbalului..
Cai Lun
Feb 2 2009, 03:59 AM
Pai ai aici o intreaga sectiune - DinamoMania Extra - dedicata si altor pasiuni... nu e bine?
dudu1961
Feb 3 2009, 11:08 PM
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.