Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Brainstorming
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3
Cai Lun
Tocmai vroiam sa deschid un topic nou pe o tema ne mai abordata la noi pe forum si intampinam lacune in inspiratie. Asa ca m-am gandit ca poate aveti si voi idei! Ce nu exista pe forumul DinamoMania si crezi ca ar fi bine sa apara? Ce exista si crezi ca ar putea fi imbunatatit?

Daca aveti idei noi, propuneri, recomandari sau reclamatii, scrieti aici!
RED75
Reclamatii ?!? Ce greseala .... Nu trebuia sa pomenesti de astea ! russian_roulette.gif rofl.gif
divisor
un shop virtual ar fi interesant si produse marca Dinamomania
DiliBili
daca tot ne-am batut capul, 2 zile, la ARU... un topic de succes ar fi unul cu retete culinare
RED75
QUOTE(divisor @ 3 Sep 2006, 21:04) *
un shop virtual ar fi interesant si produse marca Dinamomania

Este o idee buna pe care am mai sustinut-o si eu odata! Banuiesc ca Dinamo este marca inregistrata dar probabil si Dinamomania este. In felul asta s-ar putea stange fonduri pentru premieri la jocuri si concursuri ! Eu vreau o sapca cu poza din profilul lui Haita si un tricou cu "Clanul Soprano - Campiile lui Ares" beerchug.gif
anmini
QUOTE(DiliBili @ 3 Sep 2006, 21:09) *
daca tot ne-am batut capul, 2 zile, la ARU... un topic de succes ar fi unul cu retete culinare

gunshot.gif
aia cu soprano e tare.
Cai Lun
anmini... oricum "pe umerii tai" ar cadea onoarea unui asemenea topic.... mai ales ca am auzit ca te pricepi... icon_lol.gif

Aia cu shopul da, e de discutat...
anmini
verystrange.gif nono.gif ai fost pacalit....... icon_redface.gif
marcher
Problema nu se invarte in jurul ideilor noastre. Mai degraba, dupa mine, partea nasoala a lucrurilor e ca cei ce modereaza forumul sa accepte varietatea topicurilor si a modurilor de discutie in ele. Forumurile au fost inventate prin prisma necesitatii schimburilor de idei. Unele accepta derapajele, altele nu. Acu, cai lune, n-o zic sa-mi apar interesele, dar cele mai accesate topicuri, si implicit forumuri sînt cele in care se accepta schimbul de idei, fie el mai ascutit sau moderat, fara folosirea fortei din partea celor ce o au.
topi
Chiar prezinta interes un magazin virtual cu produse Dinamo.!!!!
AM NEVOIE DISPERATA DE DOUA ESARFE PENTRU MECIUL CU STEAUA SI RAPID !
Cai Lun
Daca e sa fie magazin virtual, va fi cu produse DinamoMania, nu Dinamo! Pentru asa ceva te poti deplasa matale pana la club...
RED75
Ar puea fi cu produse Anti-Sheeps 010.gif De exemplu un tricou cu "Noi nu suntem oi !"
topi
Cai lun sunt din Alexandria ,si nu am timp sa ajung la Bucuresti, sper sa ajung la meciul cu steaua dar nu stiu cum cad in tura????
ScorpyoN
QUOTE(RED75 @ 3 Sep 2006, 22:12) *
Ar puea fi cu produse Anti-Sheeps 010.gif De exemplu un tricou cu "Noi nu suntem oi !"

Sau tricouri gen:
"STOP Cooperativa ghencista"
"Pentru noi sunteti niste oi"
"Musetel stoaia"
Desigur tricourile in alb si rosu.
Mi se pare o idee buna cea cu produsele DinamoMania bananasmile.gif intr-un magazin virtual.
Xcentric
cu un shop ash fi si eu de acord ..pentru acei fani care nu sunt din Bucuresti si si-ar dori ceva ...
COSMIN C
QUOTE(anmini @ 3 Sep 2006, 21:21) *
verystrange.gif nono.gif ai fost pacalit....... icon_redface.gif

In cazul asta poate deschizi un topic cu traume din bucatarie!!! 010.gif
Hatzu
PRODUSE ANTI-sheep, asta chiar ca mi-ar trebui, un tricou rosu -si cu stema daca ar fi- pe care sa scrie in fata Dinamo(mania) si pe spate Anti-Steaua...superb icon_rolleyes.gif
g481_shm
nu e mare lucru..eu am un tricou negru..pe fata scrie SOPRA TUTTI SIAMO NOI..si pe spate ANTIsTEAUA...doar k mai greu ies cu el pe afara...doar la meciuri (stau in rahova-ghencea..:( zona spurcata)..tare ideea..si usor de realizat
Bascanu
un topic "ultima carte citita"! daca tot este unu cu prima care citita...
Cai Lun
Ai chiar doua topicuri unde poti scrie despre utlima carte citita: fie la "arta si cultura", fie la "filme si literatura"...
paddy
Topicul cu pestele am vrut sa-l deschid cu ceva timp in urma, dar mi-a fost frica ca nu va avea succes si auzeam in capul meu tot felul de reprosuri de genul " ce dracu e aici ma, prescarie??? " 010.gif mai am citeva idei dar nu vreau sa-mi iau castane poate gasesc un kamykaze sa-l bag inaintas 010.gif daca va fi bun culege roadela daca nu isi fura castanele 010.gif ........
Cai Lun
Pai da o solutie pentru a evita repetarea bancurilor si se rezolva!

PS> paddy.. adica eu eram kamykaze? icon_rolleyes.gif buuuuuuuun.... FIREdevil.gif
RED75
Hai Sezran, da-le jucaria inapoi, ca parca nu se repetau chiar asa des ! Si mai spunea si Bandit unul dimineata de inviorare, Castorry unul seara de noapte buna... countingsheep.gif
anmini
shocked.gif shocked.gif shocked.gif shocked.gif margea? cum vine asta, margea? am vazut eu niste exprimari...... icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif de-alea pescaresti............maestre, nono.gif nono.gif warning.gif
RED75
QUOTE(RED-castorryy @ 5 Sep 2006, 23:36) *
banned.gif
ps. eu nu sunt egoist si de aceea iti voi ceda TIE definitiv jucaria

Red-Castorry, chiar n-am zis-o cu rautate, voiam sa pun o vorba buna la Sezran beerchug.gif
Cai Lun
QUOTE(anmini @ 6 Sep 2006, 1:15) *
shocked.gif shocked.gif shocked.gif shocked.gif margea? cum vine asta, margea? am vazut eu niste exprimari...... icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif de-alea pescaresti............maestre, nono.gif nono.gif warning.gif

?!
anmini
bag.gif
un topic cu si despre masini? icon_redface.gif
RED75
un topic cu si despre masini?

budgie.gif budgie.gif budgie.gif Da !!!! Il punem pe Bandit moderator ca se lauda ca are masina tare thumb.gif
anmini
tomato.gif tomato.gif tomato.gif i-l dam pe cel culinar. si sa ne dea mai intai reteta pentru pastrama de oaie.
red_dog_rahova
sau poate un topic pentru sahisti???????
Cai Lun
Ce masina are bandit? football.gif Cred ca e buna ideea cu topicul despre masini.. daca mai e cineva interesat sa ridice mana! 010.gif

Asta cu sahu' cred ca ar intra mai bine la unul de pasiuni / hobbyuri, etc..
Sezran
eixsta destule forumuri despre masini.
anmini
diablo.gif noi nu avem in forum topic despre masini. decat la cratita, mai binem deschidem unul cu masini. crazy.gif
dinamodgirl
Ai dreptate anmini!! Un topic cu masini taunt.gif

------
NU MAI CITA! daca e ultimul mesaj cel pe care il citezi, tu nu vezi cum apare?? Mesajul initial, apoi din nou acelasi mesaj in citat, si abia apoi o replica! Nu ti se pare aiurea?!
dudu1961
axe.gif CONCURSURI DE MASINI ______OAMENI BUNI ______F1 ,RALIURI ,MOTO GP.Exista intradevar dar pina intri acolo te uita D-zeu si tu ce vroiai sa spui ,nu mai zic ca si la noi se intimpla la fel in zile de meciuri _____sau poate am gresit si printre voi nu sint iubitori de masini si motociclete ? argument.gif
Bascanu
eu sunt!!!!!!
Cai Lun
Ah.. si eu care credeam ca avatarul tau reprezinta un radar... crazy.gif
anmini
icon_redface.gif avatarul lui aduce cu un ceas care-ti arata temperatura cuptorului......... drunk.gif
Cai Lun
icon_lol.gif E clar. Deschidem topic culinar! thumb.gif anmini.. il moderezi? Ca sa nu cumva sa puna cineva cantitati gresite in retete.. pizza.gif
anmini
rofl.gif rofl.gif rofl.gif ok. dar te rog sa ma ajuti. nu stiu daca sa incep cu o marca nemteasca, sau cu una frantuzeasca. ce zici?
Cai Lun
Bine, nu-l mai dechidem... icon_lol.gif
COSMIN C
Eu zic sa-l deschidem ! Si cel care mai apuca sa posteze dupa ce mananca ceva preparat dupa reteta prezentata de anmini, sa fie premiat !!! 010.gif
anmini
Nu va faceti griji, primul fel de mancare efectuat il voi incerca pe Cosmin. snoopy.gif
Ashtray
O sa se inmulteasca cratitele cu tinta Cosmin...=))
anmini
010.gif cand raman fara, dau cu prezoane.
marcher
Ce anmini ...ce cosmin. Va zice si face tata marcher niste retete...ca-n armata, pe vremea lu ceasca am fost si bucatar, si veselar, si vacar si furier...meserie tata. Apropo...stie vreunul dintre voi cum se pregatesc fuduliile de cal? 010.gif 010.gif 010.gif Ca de caine nu se pune.
red_dog 4 ever
icon_eek.gif de cal? shocked.gif
marcher
Gresit, intr-adevar. De armasar...ca iapa n-are 010.gif 010.gif
red_dog 4 ever
verystrange.gif doglaugh.gif
cane loco
un topic despre spionaj, conspiratii si in special despre aspecte incomode din lumea fotbalului de la noi, ar fi interesant de deschis un topic in care sa fie invitati toti suporteri care au au avut de a face cu chesti de culise legate de manevre in fotbal, avand in vedere ca spurcati sunt in mare verva in a face toate mizeriile posibile, oricum asa au facut intotdeauna, bineinteles fara a face reclama cuiva sau a dezvalui sursele de informare.Si chiar daca nu s-ar gasi oamenii care sa fi avut parte de experiente de genul asta sa fie un topic in care sa se dezbata si sa se analizeze toate aspectele sa le zicem oculte din lumea fotbalului si nu numai pentru ca de obicei fotbalul se leaga ca si alte domenii de multe alte sfere de activitate.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.