Leaveyou
Nov 30 2007, 05:23 PM
Ce să lucrăm la imagine când astăzi în Gazeta a fost articolul ăla cu cât costă un arbitru. Din articol am rămas cu părea că, de fapt, jiji este un inocent și a aflat de la hahalera de Borcea cât mai costă să dai un ban negru la arbitrii ... Deci, pe cale de consecință, Borcea știe pentru că dă bani la arbitri în continuare. De imaginea asta n-o să scăpăm multă vreme.
DJVALY
Dec 4 2007, 01:26 AM
DOMNII..............(nu dau nume)CIND NE FACETI SI NOUA UN STADION?
DOMNII.............CONDUCEREA LUATI CA ATARE SI CERINTELE SUPORTIRILOR.VREM UN STADION DE STANDART EUROPENE
DOMNII......................ADICA CIOBANII SI MORTACIUNILE LUI ARE STADION SI NOI NU.GANDITI_VA DOAR LA ASTA DC: NU VA GANDITI LA SUPORTERI.MULTUMESC CA M_ATI ASCULTAT.DINAMOVIST PANA LA MOARTE.
matador
Dec 4 2007, 10:53 AM
sa cerem e simplu,dar sa ne miscam hoitul la meci nu!! e vina in primul rand a noastra ca nu ne facem auziti! nu prin pumni si degete mijlocii trebuie,ci prin reprezentanti ai suporterilor care nu pleacala pomanadupa coliva si purcoiul de bani de la conducatori. ca sa te faci auzit ai nevoie de coloana vertebrala
criss_dyavolyta
Dec 4 2007, 12:10 PM
Va tot intrebati de ce nu se face stadion???? cati dintre " cainii pana la moarte" isi misca siluetele pe stadion aproape de echipa??? pt ce avem nevoie de el daca se umple numai la meciuri importante??? nu va inteleg si oricum nu se tine cont parerile noastre
DJVALY
Dec 5 2007, 01:36 AM
e adevarat cris si asta.dar eu personal dc. nu ajunc la fiecare meci (SI PROPABIL SINT MULTI CA MINE) asta nu inseamna ca nu sintem alaturi de echipa.meritam totusi si noi un stadion.

FORZA DINAMO
cateaua rosie
Feb 3 2008, 10:46 PM
fratilor,trebe musai sa cumparati ultima revista, aia cu Ropotan si Margaritescu pe coperta!!!Are un calendar super tare!Mi-a cumparat-o sotul meu sa-mi faca o bucurie

Sunt fericita si norocoasa:am un sot minunat si o echipa de care sunt mandra, orice ar fi!
The Game
Feb 3 2008, 11:47 PM
Daca a aparut la Cluj, ar fi trebuit sa apara si la Ploiesti. Sa vad, desi rareori apuc revista pe aici...
Cai Lun
Feb 4 2008, 08:55 AM
Aveți grijă: o dați în
The Game
Feb 4 2008, 09:10 AM
Pai revista Dinamo nu face parte din campania de imbunatatire a imaginii clubului?
Cai Lun
Feb 4 2008, 09:24 AM
Așa-i că nu ai citit mesajul cu care a fost deschis acest topic?
Încearcă să nu mai răspunzi si acum cu un alt off topic...
ingineru
Feb 15 2008, 10:54 PM
In primul rand de ce nu se mai aude nimic de Dinamo tv?In al doilea rand cred ca ar trbui din partea suporterilor un reprezentant platit de catre noi din cotizatii sa incerce sa faca demersurile necesare pt construirea unui stadion(nu este greu trebuie doar sa gasim persoana potrivita)Stadionul sa poarte numele sponsorului si acesta sa plateasca chiria dar sa profite de spatiul creat printr o inchiriere pe un anumit nr de ani
Astept raspunsuri
Leaveyou
Feb 15 2008, 11:48 PM
Dom' inginer, păi nici de stadion nu se mai aude nimic. Dinamo TV ? Ce să dea ? Un sezon de excepție, două vai de noi ? Dinamo TV a fost un proiect în măsura în care Dinamo își negocia drepturile TV singură. Părerea mea. Pentru restul citiți și primele pagini după cum bin-a spus-o și CaiLun. Eu nu știu ce sponsor din România ar accepta să construiască stadion și să plătească și chiria. Dacă am înțeles bine. Cum să profite de spațiul creat ? Adică să fie al lor ? Hai dom' inginer !
Me_Sama
Jul 28 2008, 09:18 PM
Weekendul asta am fost la festivalul de la Sighisoara, de unde, alaturi de tot felul de suveniruri, microbistii puteau sa-si cumpere si bretari sau insigne cu echipa lor preferata. Cum eram un grup mai mare, suporterii echipelor steaua, rapid, otelul galati etc. au inceput sa aleaga ce voiau. Normal ca nu ma puteam lasa mai prejos, asa ca am vrut sa-mi cumpar si eu ceva cu Dinamo. Dar, surpriza! cu Dinamo e era NIMIC.

Si nu e vorba doar de un stand, ci de un intreg oras. Din pacate, lipsa articolelor cu Dinamo nu se datora faptului ca acestea au fost cumparate imediat
Florin_Bogdan
Aug 3 2008, 02:36 PM
Dinamo trebuie restructurata. Incepand cu stadionul.....Daca vrem o echipa competitiva in Europa trebuie investiti niste bani.. nu doar de scos! Acum ce spunem noi aici.. aici ramane deci putin conteaza, ca si daca ar citi borcea d-aia nu ar mai dormi el noaptea! Sa bage frate bani, sa ia jucatori de valoare, sa faca un stadion de UCL si atunci o sa fim echipa care cred actionarii ca suntem!
Khan
Aug 25 2008, 11:40 PM
degeaba dai atat de sus si tare cu stadionul. Din punctul meu de vedere stadionul nu va mari numarul de simpatizanti ai clubului. Exista mereu mentalitatea "mosului" care vrea sa se modernizeze si considera televizorul noua modalitate de a vedea meciul. Si pe de alta parte sunt parintii "speriati de bombe" carora poti sa le arati stadion unde fiecare-si vede meciul printr-o gaura intr-o cusca de otel ca tot vor credea ca e periculos pentru puslamalele lor.
Eu consider, sau poate chiar as pune singur in practica daca as avea banii, ca trebuiesc facute urmatoarele:
- un mic "muzeu" al clubului. Aici pe langa suveniruri cu echipa preferata ar trebui sa fie puse proiectii cu meciurile vechi si chiar sa fie puse la vanzare aceste meciuri pe DVD. Desi calitatea nu va fi cea mai buna (din cate am vazut saracii aia de la OTV dau meciurile spurcatilor de prin 88 desi se vad prost), cred ca fiecare ar avea un zambet pe buze vazand un fotbal miraculos asa cum nu se mai practica in ziua de azi. Prezentele unor foste glorii dinamoviste pentru a impartasi din trairile lor alaturi de club vor fi de asemeni bine primite. Imaginati-va un pusti care merge a doua zi la scoala (gen clasa 1-a sau a 2-a) si le povesteste colegilor lui ce fapte de curaj a auzit de la insusi Orac, sau cum s-a simtit Niculescu dupa ce a dat 4 goluri in Giulesti (ca e mai de actualitate).
Ar mai fi de adaugat si fie reviste cu tot cu inregistrari cu fostele glorii dinamoviste. Multi habar nu au cum arata Micha Klein sau Florea Dumitrache, ce sa mai zic de fratii Nunweiller care sunt un simbol al clubului.
Fiindca putem face asta printr-o organizatie si nu putem depinde de club, iar prin materialele vandute se pot scoate si bani astfel incat cei care se ocupa de asta sa se poata dedica complet acestui proiect.
- daca nu in interiorul "muzeului" sus amintit, cel putin sa existe un bar care sa fie stabilit ca locatie de intalnire pentru suporteri. Nu prea pot sa pun "Red Dogs" in aceasta categorie mai ales din cauza modului jenant in care poti vedea un meci acolo. Nu zic sa fie un bar unde sa-mi cante Stefan Banica la cafeaua de dimineata dar un loc unde pot gasi pereti cu poze cu dinamovisti, fulare or something, nu cred ca exista un astfel de loc.
ovycta
Sep 4 2008, 01:37 AM
Mai intai de toate, cred ca ar trebui sa plecam de la o conditie esentiala, si anume scopul. In cazul nostru, asa cum spune si topicul <imbunatatirea imaginii clubului>.
Luand exemplul individului, identificat drept suporter, actiunile ce au drept scop promovarea imaginii clubului nostru sunt strans legate de comportamentul sau in societate, de respectul pe care il emana, ori ba, in mediul in care traieste. De aici, apar sau nu rezultatele in tot ceea ce suporterul, in mod individual, intreprinde.
Cand scopul este acelasi pentru doua sau mai multe persoane (plecand de la conditia de baza a individului), identificam notiunea de grup. Ea se poate atribui fie unor indivizi care iubesc in alb si rosu, dar care se rezuma la intalniri la scara blocului, de exemplu, acolo unde le dezvolta si imprima si altora dragostea pentru Dinamo, fie in grupuri organizate, denumite galerii, unde actiunile lor devin vizibile, cu urmari notabile asupra maselor. Aici, am ales doua exemple ce-mi par a fi semnificative si totodata opuse din punct de vedere al efectului asupra multimii indecise sau la inceput de <cariera> de suporter. 1. Cea mai frumoasa galerie a tarii preda o lectie celorlalte grupari din tara la meciul Dinamo - Lazio. Asemeni spartanilor istorici, <spartanii> dinamovisti castiga o batalie in fata mult mai titratilor laziali, aratand tuturor ca suprematia se dobandeste si se mentine de catre cei puternici. Efectul: castigarea respectului si, in acelasi timp, nasterea unei noi <clase> de tineri spartani ce au privit cu admiratie la ceea ce poate insemna Dinamo in doar 90 de minute. Ei au o sarcina dificila, si anume asigurarea continuitatii, iar tocmai de aceea rolul nostru devine unul important. Cat timp vom sti sa-i formam, sa-i modelam, pentru sarcina grea ce le revine, cu atat mai putin vor avea de luptat pentru a se identifica printre cei multi. Iar dinamovistii de azi, prezenti in tribuna, au reusit sa asigure viitorul. Si 2. O altfel de galerie, asa cum a fost perceputa, o galerie care le-a transmis tinerilor ca nu avem nevoie de ei, ca Dinamo <moare> odata cu noi. Iar momentele de rascruce s-au manifestat atunci cand <cei de azi>, raspunzand mesajelor venite din opusul tribunei, nu s-au rezumat sa <loveasca> in adversar, ci au generalizat, raspandind mesajul intr-un oras intreg. Graitor este textul folosit de <cei de azi> la partidele cu Farul de la Constanta, unde toti constantenii sunt trimisi la origini, cand, in definitiv, <securea> se duce cu un delicvent inconjurat de trei lebede vopsite la santierul naval in culorile marii... Adevarat, multe oi am in turma numita Constanta, dar mai respectati imi sunt prietenii cu care stapanim in alb si rosu. Nici pentru 99 RED, nici pentru 11 PCH sau 79 DOG si ceilalti, traseul nu se schimba, iar vopseaua nu capata urme lasate de oi nesupravegheate. Prin urmare, zicala <omul sfinteste locul> are samburi de adevar, iar tinerii de maine vor intelege ca optiunea lor este strans legata de istorie, de adevar, de ceea ce infaptuim fiecare dintre noi.
Si cel din urma, si poate cel mai important aspect in atingerea scopului este dat de catre cei care conduc destinele clubului nostru. Mai intai cine sunt ei, apoi de unde provin, ce trecut au, si, in final, ce fac ei pentru ca noi <cei de azi> si <cei de maine> sa percepem clar mesajul DINAMO. Aici, in mod evident, ar trebui sa deschid un nou comentariu, sau mai multe... Mi-e foarte greu sa dezvolt in cateva randuri si o imagine, macar de ansamblu, despre ceea ce sunt si ce rol joaca ei in viata noastra, a dinamovistilor. Cu siguranta voi reveni. Este trecut de ora 2.00, iar prezenta din camera alaturata, <cei de maine>, imi spun ca trebuie sa fiu in forma de la prima ora, caci, in mod direct, lui trebuie sa-i asigur viitorul, un viitor datator de sperante, in... alb si rosu.
cane loco
Sep 4 2008, 09:20 AM
mai nene imaginea lui Dinamo si cresterea performantelor nu se va face decat daca scapam de acesti ,,actionari'' si sa se realizeze o noua schema de conducere cu un unic sef care sa fie ajutat de un consiliu al suporterilor adevarati sau al sponsorilor.Vorbim de imagine si performanta dar e clar ca din cauza prostiei, semianalfabetismului, lacomiei in primul rand, a relatiilor mafiote pe care le au acesti ,,actionari'', nu le avem nici pe una nici pe alta, aici e buba la mana asta de bijnitari infecti.
mousiniRD
Sep 4 2008, 03:24 PM
Atata timp cat clubul asta o sa fie condus de 100 de actionari printre care se afla oameni gen Borcea si Turcu care nu stiu de unde sa mai traga bani spre propriile buzunare nimic nu se va schimba.Voi chiar credeti ca daca se vand 10 tricouri si 10 fulare Dinamo va deveni peste noapte cea mai iubita echipa din tara ? Sa fim seriosi ... oamenii vor performante nu praf in ochi(sau poate eu sunt singurul suporter care vrea performanta). Cand Dinamo va reusi sa castige campionatul de 2-3 ori la rand si totodata sa acceada in Grupele Ligii Campionilor unde sa si puna probleme nu doar sa stea capra ... atunci sunt mai mult decat sigur ca nu va mai fi nevoie sa vindem nu stiu cate fulare si tricouri pentru ca Dinamo sa atraga din ce in ce mai multi suporteri. Asadar, singurul lucru de care avem nevoie este performanta ... cum o putem obtine ? cu riscul de a ma repeta o mai zic o data(sunt sigur ca toata lumea stie acest lucru) : Dinamo are nevoie de un singur actionar care sa bage bani in echipa. Salarii mari pentru jucatorii care merita ... care nu afara si adusi altii ... jucatori vanduti foarte rar. Finantatorul sa-si vada de treaba lui ... fara declaratii belicoase pe la TV de genul celor oferite de Turcu(a fost intrebat ce parere are despre ce a zis patronul celor de la Buzau care afirmase ca unii jucatori s-au dat la o parte in meciul cu Dinamo(sau ceva de genul) ... la care Turcu a dat un raspuns de gradinita, grupa mica ... probabil domnul Bucur n-a dormit bine azi-noapte). Pai cand dai asemenea declaratii la ce te astepti din partea presei ? sa faca bascalie sau sa te felicite ? bine ... pe Turcu nu-l intereseaza ca se face de rahat de atatea ori, dar toata lumea stie ca "baga bani" la Dinamo ... asa ca din nou Dinamo are de suferit ...
dudu1961
Sep 4 2008, 07:52 PM
Hai sa va zic una despre imaginea lui Dinamo se pare ca se preagateste debarcarea lui Marcel Poescu din fruntea lui Dinamo . Stiu ca nu va place dar citi blogul lui ioanitoaia din gașca slugilor proaste .
Nikolle
Nov 5 2008, 03:18 PM
Am citit cam toate parerile,ideile si sugestiile suporterilor din ac topic...
parerea mea este k atat actionarii cat si cei ce lucreaza in cadrul clubului ar trebui sa fak cv pt imaginea echipei in primul rand
deoarece este una deteriorata,iar certurile si injuriile dintre actionari si membrii clubului nu fac decat sa fak o reclama proasta pt jucatori,pt echipa in general.Ei chiar nu se gandesc la suporteri,la echipa...vor doar bani...iar castigurile mari d p urma echipei au existat,insa ei se fac k uita si nu le pasa...dak vin unii cu vreo propunere d cumparare a vreunui jucator ei fie il vand fara sa se gandeask inainte kt d bn face plekrea lui echipei sau rau,fie cer o suma mult prea mare pt performantele lui si atunci normal k este o harababura interna.D acolo pleak toate problemele aparute p seama echipei...
Poi cum sa nu ne enervam,cum zicea si bianco_rossa si red75...cand conducatorii clubului nu fac nik sa reabiliteze numele echipei!!!!p ei nu ii intereseaza dekt banii si sa vb aiurea p la tv!!

asa cv nu se face!sau cel putin nu ar trebui facut...
Sugestia mea ar fi sa se fak "curat" mai intai in interiorul clubului,sa se spele acolo "rufele murdare" p kre le au toti asa-zisii sefi d la Dinamo si sa isi rezolve mai intai problemele dintre ei,apoi sa fak "curat" si la echipa...sunt jucatori d kre nu avem nevoie si kre ar treb sa plece si mai sunt alti jucatori kre nici ei nuj c cauta p acolo...dar k sunt si iau niste bani aiurea si nici macar nu joak...in fotbal treb pus suflet si asta nu se va intampla dak un jucator vine si plek in intervale mici d timp...pt a avea jucatori d valoare trb sa stii sa ii pastrezi si sa stii sa ii tii la echipa si atunci ei t vor rasplati jucand cum pot si cum stiu ei mai bn!
Dupa "curatzenia generala" ar trebui urmati alti pasi p kre nu are rost sa ii repet si acestia sunt d fapt sugestiile facute d fani:kteva din ele ar fi deplasarea echipei prin tzara pt jocuri amicale sau meciuri demonstrative ori caritabile,inaugurarea unor magazine mai mari si "mai pline","mai diversificate" cu tot felul d accesorii,treninguri s.a cu sigla FC Dinamo,deasemenea ATENTIA care ar trebui acordata fanilor dinamovisti ar trebui sporita,pt k fara ei echipa nu ar mai fi in picioare,fara ei nu ar avea castiguri la club s.a.m.d.Sunt foarte multe sugestii si idei care ar trebui reluate,dar ele au mai fost spuse,unele repetate de ktiva membrii si zic eu au fost fixate,au baza,fundamentul este clar,bine-definit,mai trebuie doar ridicate,cladite si intretinute.Numai asa numele echipei DINAMO va fi nu numai reabilitat ,dar dus mai departe cu gloria d la inceput,cu cinstea si onoarea caracteristica culorilor ALB-ROSU!
Sper k am putut fi macar putin d ajutor prin exprimarea opiniei mele.Sunt alaturi (fie doar si cu sufletul) d toti suporterii dinamovisti si d echipa si sper k toate discutiile d p forum sa aiba efect si sa fie puse in practica cat mai repede!
Hugo Boss
Nov 6 2008, 03:19 AM
Campania de imbunatatire a imaginii clubului Dinamo trebuie inceputa prin fugarirea lui Turcu , Borcea , Badea ...
andrei_pch
Nov 30 2008, 03:18 PM
QUOTE(Me_Sama @ 28 Jul 2008, 21:18)

Weekendul asta am fost la festivalul de la Sighisoara, de unde, alaturi de tot felul de suveniruri, microbistii puteau sa-si cumpere si bretari sau insigne cu echipa lor preferata. Cum eram un grup mai mare, suporterii echipelor steaua, rapid, otelul galati etc. au inceput sa aleaga ce voiau. Normal ca nu ma puteam lasa mai prejos, asa ca am vrut sa-mi cumpar si eu ceva cu Dinamo. Dar, surpriza! cu Dinamo e era NIMIC.

Si nu e vorba doar de un stand, ci de un intreg oras. Din pacate, lipsa articolelor cu Dinamo nu se datora faptului ca acestea au fost cumparate imediat

Vreau sa iti spun ca eu sunt din Sighisoara si sunt foarte multi fani aici dea lui Dinamo. Am fost la multe meciuri. Nu sti tu toate dedesubturile , nu stiu cati din Bucuresti au camera facuta numai cu articole cu Dinamo si multe alte treburi sau caiete scrise pentru Dinamo. Credema sunt foarte multi Dinamovisti, astia care vin cu tarabele sunt din sud toti. Asa ca .... Sighisorenii nu fac bratari cu Dinamo, aici sunt doar artistii din cetate , care il picteaza in toate pozitiile pe Vlad Dracu si cetatea...
Si ca sa iti mai zik ceva... Sunt cativa in Sighisoara care isi dau viata pentru Dinamo, unu din ei e Nae, care poate e cunoscut de multi din Bucuresti. Cand au aparut caciuli cu Dinamo , dupa moartea lui Catalin Hîldan , a mers in piatza si a cumparat toate sepciile ca sa nu ia vreun stelist caciula si sa o arda sau treburi de genu. Asa ca....
luis
May 30 2010, 07:34 AM
Asta da dinamovist! Numele de Dinamo nu trebuie luat in desert!
iulianreddog
Aug 30 2010, 02:19 PM
Scria cineva pe Dinamomania: "CFR-ul joaca penibil, Rapid o sa se incurce, despre Unirea nu mai au rost comentariile, spurkkatii il au pe Iliuta Dumitrescu antrenor
deci ar trebui sa fim favoriti"
Baiatul are dreptate. Curios este ca numai noi vedem lucru asta. Este o conjunctura favorabila cu care sigur nu ne vom mai intalni curand.
Oare conducerea nu gaseste 1-2kk cu care sa aduca 3-4 fundasi buni cu care sa castigam campionatul? Sau strategiile astea le sunt straine?
Cred ca mai sigur este la casele de pariuri. Acolo un 0-3 la pauza are cota frumoasa.
Nimeni nu va intelege, jegosilor !
adolf
Mar 10 2011, 08:11 AM
atata timp cat nici un oficial de la Dinamo nu ia atitudine impotriva asazisilor reporteri sau comentatori noi nu putem decat posta pe forumuri ! Dinamo da dovada de dezinteres fata de imaginea clubului si accepta sa fie terfelit numele echipei prin emisiuni pro steoaia pe la gașca slugilor proaste si sp.ro ! cand se vb urat de Dinamo nu intra nici un oficial in direct sa le dea peste nas sa le mai taie macaroana ....accepta toti defaimarea numelui echipei ............dupa care se bay cu pumnul i piept cat de dinamovisti sunt !!!!!!
adolf
Mar 10 2011, 08:24 AM
Va mai aduceti aminte de campania aia de promovare "Dinamo echipa tuturor" asta ar trebui sa faca conducerea campani de promovare , nu sa stea ascunsi cu trabucul in gura in spatele biroului in timp se la gașca slugilor proaste ne desfinteaza asazisi reporteri sau avem parte de comentarii superostile la meciuri .....echipa trebuie promovata la tv . cu cine o sa tina copiii de maine cand daca dau drumul la TV incepe cu steoaia se termina cu steoaia ....dati de curiozitate pe gașca slugilor proaste sau pe sport.ro 90 % din stiri sunt steaua.steaua steaua vreo 3 % cu dinamo si 2% alte echipe .! poate multi nu si-au dat seama dar la gașca slugilor proaste si sp.ro se duce o campanie agresiva de promovare a spurcatilor .....deci cu cine or sa tina copiii de maine daca ei vad numai steaua la tv si Dinamo e ca un fel de zvon ,o soapta care nu sunt siguri daca au auzito , cum credeti ca au ajuns spurcati sa aibe atatia suporteri ? .....desigur prin campaniile tv ! nu numai ca sunt pro steoaia dar sunt numai cu steoaia . Vrem nu vrem copiii de maine or sa fie 90% stelisti mai putin cei care au parinti dinamovisti ...restul de mici li se umple subconstientul cu steaua .
farkas
Mar 20 2011, 10:08 AM
Sunt de acord cu asta. Ar trebui sa creem o fundatie, o organizatie cu personalitate juridica, care sa lupte pentru apararea numelui DINAMO.
In primul rand:
-infiintarea unui ziar de sport, cu acoperire nationala, in care primele 5 pagini sa fie cu si despre Dinamo;
-negocierea cu proprietarii Parcului sportiv Dinamo, in vederea obtinerii unui spatiu pentru construirea unui stadion numai pentru fotbal. Locul nostru este AICI, nu pe National Arena;
-alte activitati de promovare mediatica.
vikio
Mar 20 2011, 04:29 PM
QUOTE(farkas @ Mar 20 2011, 10:08 AM)

Sunt de acord cu asta. Ar trebui sa creem o fundatie, o organizatie cu personalitate juridica, care sa lupte pentru apararea numelui DINAMO.
In primul rand:
-infiintarea unui ziar de sport, cu acoperire nationala, in care primele 5 pagini sa fie cu si despre Dinamo;
-negocierea cu proprietarii Parcului sportiv Dinamo, in vederea obtinerii unui spatiu pentru construirea unui stadion numai pentru fotbal. Locul nostru este AICI, nu pe National Arena;
-alte activitati de promovare mediatica.
Vise ...tu vorbesti aici de investitii imense...Daca se face ceva se poate face doar cu primaria...ceia ce e greu de crezut avand in vedere foamea care bantuie Romania in vremurile astea!
farkas
Mar 20 2011, 06:20 PM
Cu vointa si unitate orice este posibil. Daca fiecare suporter dinamovist ar da numai 100 de lei, ar fii un bun inceput. Sa nu mai vorbim ca sunt sute de oameni cu foarte multi bani, care iubesc Dinamo. La prezentarea unui proiect credibil, prezentat de o societate credibila, ar putea fii foarte generosi.
adolf
Dec 16 2011, 05:42 PM
dincolo de management ...care e relativ prost ...dragi nostri actionari nu inteleg cel mai elementar lucru din fotbalul profesionist ! nu poti face performanta fara cascaval ! nu poti sa bati steaua cand ei in ultimi 2 ani au mai cumparat o echipa si nu din aia liberi de contract ! tot ce a aparut valoare pe piata fotbalului a ajuns la steaua ! la noi a ajuns dorel stoica si luchin (300000) si l-am dat pe torje (4-7 mil) .....atata timp cat aia ia tot ce apare si ru stai si te uiti si nu iei nimic ......joci cu jucatori batrani ca danciu , catalin munteanu dorel stoica , patrascu , care sa fim seriosi ati vazut si pe teren ca nu mai poate sa alerge 90 de min , sunt depasiti , nu au idei de joc si cel mai mult care conteaza ...nu mai au motivatie .....cum vrei sa mai faci fata cu steaua ....sa desfintat urziceni toti au ajuns la steaua sa desfintat craiova toti la steaua( inafara de bordeianu si gaman ca nu ia vrut jiji ca si aia ajungeau) a retrogradat timisoara toti ajung la steaua (in afara de luchin si alexa )
cum sa te mai bati cu ei ? cand tu nu iei nimic ..ai nevoie de fundas dreapta ai nevoie de mijlocasi de banda de creatie de cel putin un atacant si tu te uiti la alti cum transfera ...........dupa aia ai pretenti sa bati sau sa te califici in europa
performanta se face cu bani domnilor actionari ! fara cel putin 4-5 transferuri nu prindem nici uefa anul asta !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.