Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ECHIPA 2004-2005
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
drimacus
Cum vedetzi voi echipa 2004-2005 in sezonul viitor .... un 11 de baza ... si in asta sa luam in calcul ... plecarile aproape sigure ale lui danciulescu si alexa ... si ... posibilele veniri

Munteanu - Barca Ciobi Iordache(Miu) - Petre Tararache Tames Semeghin(Frunza) - Grigorie(Cocis) - Niculescu Cigan(Mara)

pe ciobi l-am pus libero pt ca asta am intzeles ca a jucat cel putzin in ultimul an in belgia
in cigan am mare incredere insa nu cred ca va fi titular ...
pe mara l-am pus varf ... desi ... in ultima vreme el a jucat mai mult pe banda dreapta ... chiar si fundas ...
bibishte
sa intzelegem ca Danciulescu pleaca? :>

in mare ader la aceasta echipa .. mi se pare destul de buna, cu specificatzia ca Petre s-ar putea sa plece, iar lui Semeghin i se poate aduce un fundash stanga ofensiv care sa-i faca reala concurentza.

Problema noastra consta in REZERVE! care trebuie sa fie bune!!! Sa nu mai patzim ca anul asta cand daca se accidenta N&D-ul nu shtiu cum mai dadeam goluri.

Aici ma enerveaza un lucru in Romania : jucatorii nu shtiu sa fie rezerve! Totzi vor sa fie titulari shi daca nu sunt titulari incepe sa comenteze shi sa faca tam-tam shi, pana la urma, sa plece! Vlad Munteanu nu trebuie pierdut pt ca el a fost o rezerva utila.

A, era sa uit, pe langa Semeghin shi Tames poate deveni rezerva.. nici el nu e de inlocuit. In rest e bine

Sa zicem :

Munteanu - Barcauan, Ciobi (Alistar), Iordache - Petre, Tararache (Alexa), Tames, Semeghin - Grigorie, Niculescu, Danciulescu (Cigan, Baltoi, Keseru, Mara, Cocis)

Apropo, cica Steaua l-a acontat pe Buga shi trateaza cu Cocis acum. Eu sper ca U Cluj sa nu uite ca Dinamo i-au ajutat cand au avut probleme financiare shi sa nu-l dea pe cocis la Steaua. Dar nici sa ceara Cocis 100.000 dolari. Ce dracu!
Silviu_Ionut_37
De und epana unde Mara?Vine la dinamo inapoi?ar fi o chestie misto...da nu cred
drimacus
da ..se discuta cu Mara ... care mai are 1 an contract in China .. dar a declarat ca ar fi tentat sa revina in circuitul natzionalei .. si pt asta e cam obligatoriu sa joace in europa .. si cum .. oferte nu are decat de la Dinamo shi lol FC Sibiu ... care d-abia a promovat in B ... cred ca sunt sanse sa vina ... totusi la cat de zgarcitzi sunt conducatorii nostrii ....s-ar putea sa ni-l fure Sibiul :)
bibishte
daca ashtia continua sa vanda shi nu achizitzioneze nimic, echipa va arata asha :

Oltean - Balan, Burca, Vatavu - Perenyi, Naidin, Badea,Tames, Semeghin - Baltoi, Dragan
drimacus
mda .. pai .. eu am intzeles ca d-aia au intrat jucatorii la finalul meciului cu apulum insotziti de o grupa de copii ( cei nascutzi in 93-94 probabil) .. ca voi sa-i obisnuiasca cu atmosfera .. ca in 1-2 ani se bazeaza andone pe ei ... asta e singura sansa sa joace la noi un jucator mai mult de 2 ani ... sa joace de la 13 la 18 ani ...
Bogdanescu
QUOTE(bibishte)
daca ashtia continua sa vanda shi nu achizitzioneze nimic, echipa va arata asha :

Oltean - Balan, Burca, Vatavu - Perenyi, Naidin, Badea,Tames, Semeghin - Baltoi, Dragan

Esti sigur ca va ramane .... ,sa zicem, Burca? :?: PArca are o clauza de vreo 600 mii?!
Anonymous
La ora actuala lotul lui Dinamo ar fi urmatorul cu precizarea ca transferul lui Danciu nu s-a realizat inca iar Petre ar vrea sa plece, dar conducerea deocamdat zice ca nu-i da drumul cat jucam in cupele europene.

Portari: Cristian Munteanu, Stefan Preda, Vladimir Gaev, Mircea Oltean ("U" Cluj)
Fundasi: Cosmin Barcauan, Adrian Iordache, Ovidiu Burca, Liviu Ciobotariu, Angelo Alistar, Szabolcs Perenyi, Dorin Semeghin, George Galamaz (Rapid), Bogdan Onut (Farul), Marin Vatavu ("U" Cluj)
Mijlocasi: Florentin Petre, Iulian Tames, Stefan Grigorie, Ionut Badea, Vlad Munteanu, Cristian Ciubotariu, Leonard Naidin, Cristian Irimia (Rapid), Ionut Balan (Farul), Sergiu Costea ("U" Cluj), Alexandru Pacurar ("U" Cluj), Ciprian Danciu (Otelul), Cristian Pulhac (Sportul)
Atacanti: Ionel Danciulescu, Claudiu Niculescu, Cristian Cigan, Claudiu Dragan, Alexandru Baltoi (Farul).
Anonymous
inteleg ca s-ar mai putea finaliza transferul celor 2 Cristea (Andrei & Adrian), Tararache NU (negociaza in Elvetia), iar pe Mara (vezi gașca slugilor proaste) ar fi pus ochii Rapid...
Aplicand formula de joc utilizata de Ando in meciul cu FC Zürich, m-as gandi la:
MUNTEANU - BARCAUAN (Galamaz cu Zilina), ALISTAR, CIOBOTARIU (Iordache) - PETRE (Irimia), NAIDIN, TAMES, SEMEGHIN (Balan daca confirma) - GRIGORIE - DANCIULESCU & NICULESCU (Cigan introdus treptat pe finaluri de meci oficiale).

Sa vedem in ce masura va confirma Baltoi (care a avut timp sa se rodeze) si eventuala noua gaselnita Burca la inchidere...
bibishte
pentru Zilina trebuie sa jucam cu

Munteanu - Galamaz, Alistar, Iordache - Petre, Naidin, Tames, Semeghin - Grigorie, Danciulescu, Niculescu

in rest

Munteanu - Galamaz, Alistar, Iordache - Petre, Naidin, Barcauan, Semeghin - Grigorie, Danciulescu, Niculescu
drimacus
aici trebuie sa postam o echipa probabila in fiecare zi ... dupa ce pierdem 2-3 jucatori
Anonymous
Munteanu - Alistar, Ciobotariu, Iordache - Tames, Naidin, Grigorie, Irimia - Niculescu, Danciulescu, Fl.Petre
Anonymous
Munteanu - Ciobotariu, Alistar, Iordache - Irimia, Petre, Margaritescu, Grigorie, Vlad Semeghin (Vlad Munteanu) - Danciulescu, Niculescu

Echipa dupa meciul cu MU (vom trece totusi, cu greu, de Zilina)

Munteanu - Ciobotariu, Alistar, Iordache - Irimia, Pacurar, Margaritescu, Grigorie(Dennis Serban), Semeghin (Vlad Munteanu) - Cigan, Baltoi

Titular pe lista de transferari: NAIDIN
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.