Help - Search - Members - Calendar
Full Version: STIE CINEVA CAND SI UNDE SE PUN IN VANZARE BILETELE PT. CUPA
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
mario69
Mey, stie cineva cand se pun in vanzare biletele pt. duminica !!! si unde se pun in vanzare??? daca da! da-ti si voi un raspuns!
MERSI
skilly
mai asteapta si tu putin ca nu se stie nimik.S-ar putea sa se joace sambata(cred ca ar fi mai bine)Urmareste si tu pe site ca sigur apare ceva.
drimacus
s-a luat astazi decizia sa se joace Duminica de la ora 19.00 ..pe Cotroceni
mai mult ca sigur bilete se vor putea cumpara de la Stadionul Dinamo si de la Cotroceni
Anonymous
QUOTE(drimacus)
s-a luat astazi decizia sa se joace Duminica de la ora 19.00 ..pe Cotroceni  
mai mult ca sigur bilete se vor putea cumpara de la Stadionul Dinamo si de la Cotroceni

Pai in Gazeta de azi 1 iunie scrie ca Dinamo inca nu a oferit un raspuns in privinta disputarii partidei daca este sau nu de acord sa se joace sambata .... de unde stii de sambata si de cotroceni ... ??
skilly
cotroceniul e sigur dar ziua nu se stie
Anonymous
Duminica pe Cotroceni de la ora 19. Ce idioti! De parca se umplea maidanu cu spectatori de rugby si nu mai aveau loc decit pe National. Si ne-au lasat noua un stadion cu 14 mii de locuri, ca la meciu cu FC Bruges, cind jucasera hokey pe 23August. Mircea Sandu e un cretin.
drimacus
....a fost decizia clubului sa joace cu FC Bruges pe Cotroceni ...si oricum d.p.d.v al atmosferei cred ca e mai misto pe Cotroceni .. pt ca-s tribunele f aproape de gazon ... in cazul asta .. nu stiu dc s-a decis sa se joace pe Cotroceni .... poate pt ca s-a plictisit Dinamo sa tot joace finale pe natzional :) :) ca de 5 ani incoace ne-am abonat
Anonymous
Dinu nu a fost de acord sa jucam cu FC Bruges pe Cotroceni. Imi amintesc ca era f. suparat pe aia care le-au permis fatalailor cu hokey-ul pe iarba sa distruga gazonul de pe 23August.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.