Cai Lun
Aug 31 2006, 09:13 PM
Are in Divizia A mai multe goluri marcate decat au adunat altii prezente. Cele 252 de reusite pe prima scena a fotbalului romanesc, fac din Dudu Georgescu cel mai bun marcator din istoria campionatului intern. Are in palmares doua ghete de aur [1975 si 1977], a fost golgheterul Diviziei A 4 ani la rand, din 1975 pana in 1978. Are 370 de prezente ca jucator in prima liga... si este nascut pe 1 septembrie 1950.
Va invitam sa il cinstim asa cum se cuvine pe acest inegalabil atacant care a fost Dudu Georgescu! La multi ani, MAESTRE!
mihaiul90
Aug 31 2006, 09:20 PM
La Multi Ani Dudu Georgescu, sper sa se mai nasca un atacant dinamovist ca tine, avem mare nevoie...
dinamodgirl
Aug 31 2006, 11:05 PM
La multi ani Dudu Georgescu!!!
antisteaua
Aug 31 2006, 11:13 PM
La Multi Ani Dudu Georgescu!!!!!! Sa fii sanatos si poate mai gasesti un atacant pentru Dinamo care sa se apropie de valoarea ta
red_dog_rahova
Sep 1 2006, 07:44 AM
Multi ani traiasca Dudu....
Hatzu
Sep 1 2006, 08:38 AM
LA MULTI ANI nea DUDU Georgescu!!!
bianco_rossa
Sep 1 2006, 09:01 AM
LA MULTI ANI!!!..multa sanatate...si poate o sa mai fie cineva cu harul tau...
Ashtray
Sep 1 2006, 09:25 AM
La multi ani pentru o legenda a fotbalului romanesc,in ochii mei neegalata(mai este si Dumitrache) pana acum! bine ar fi sa mai existe unul ca tine...
FarfelkugeL
Sep 1 2006, 09:59 AM
Cine sa traiasca... La multi ani Dudu Georgescu!!
ALEXANDRA
Sep 1 2006, 10:57 AM
la multi ani !
red_dog 4 ever
Sep 1 2006, 11:00 AM
La multi ani Dudu Georgescu
Esti Caine pana la moarte
dudu1961
Sep 1 2006, 01:43 PM

LA MULTI ANI ! SANATATE SI TOT CE-TI DORESTI .Eu ce pot sa mai zic dupa cum mi-am dat numele in topic a fost idolul meu eram 4 prieteni si 2 tineam cu Dinamo 1 cu steaua si unu cu craiova (DUDU,DINU ,Dumitru ,si Crisan ) va imaginati ce era cind intram pe teren sau vedeam meciurile ,oricum DUDU a fost si va ramine idolul meu de atunci ,Dumnezeule ce cap avea,mai mult de jumate din golurile lui au fost date cu capul.
redlady08
Sep 1 2006, 03:28 PM
LA MULTI ANI DUDU!!!!!...multa sanatate si chiar daca nu te-am prins ca jucator la Dinamo iti port un mare respect pentru tot ce ai facut pentru echipa.
deceneu
Sep 1 2006, 03:33 PM
La Multi Ani!

Nu te-am vazut jucand dar i-am auzit pe "batranii" din jurul meu vorbind despre tine. Pacat ca unii jucatori nu pot fi clonati....
bigbobo
Sep 1 2006, 04:06 PM
La Multi Ani Dudu GEORGESCU...Multa sanatate si viata lunga iti dorim...TE IUBIM...
andra_d
Sep 1 2006, 08:54 PM

LA MULTI ANI!!!
red&white
Sep 1 2006, 09:18 PM
La Multi Ani!
red dog 70
Sep 2 2006, 07:16 AM
QUOTE(Cai Lun @ 31 Aug 2006, 21:13)

Are in Divizia A mai multe goluri marcate decat au adunat altii prezente. Cele 252 de reusite pe prima scena a fotbalului romanesc, fac din Dudu Georgescu cel mai bun marcator din istoria campionatului intern. Are in palmares doua ghete de aur [1975 si 1977], a fost golgheterul Diviziei A 4 ani la rand, din 1975 pana in 1978. Are 370 de prezente ca jucator in prima liga... si este nascut pe 1 septembrie 1950.
Va invitam sa il cinstim asa cum se cuvine pe acest inegalabil atacant care a fost Dudu Georgescu! La multi ani, MAESTRE!

,,[b][size=7]LA MULTI ANI,DUDU''
red&white
Sep 2 2006, 07:42 AM
La Multi Ani si iti multumip pentru tot ce ai facut la Dinamo
doggyy86
Sep 2 2006, 07:46 AM
LA MULTI ANI!!!
ai fost esti si vei fi un vaine adevarat!!!!
gilutza_d
Sep 2 2006, 10:42 AM
LA MULTI ANI DUDU GEORGESCU!

Sa speram ca Dinamo va mai avea un atacant asa valoros.
marcher
Sep 2 2006, 11:29 AM
Ce capatani tragea nenea dudu... Tremurau chilotii pe rivali numa cand i se rostea numele. Tiu minte c-a fost declarat cel mai bun fotbalist din tara, prin 77 parca, de-l filmau aia de la tvr, pe sub poarta, peste poarta, pe langa poarta. Ce mai...lucru mare, dudu nostru. Sarea cat poarta, avea o detenta...mama,mama. LA MULTI ANI, CAINE
albert_r3d_dog
Sep 2 2006, 03:35 PM
La multi ani DUDU, si sper ca la Dinamo sa se mai nasca fotbalisti precum ai fost tu.
Serban Stoicescu
Sep 2 2006, 05:01 PM
Sa traiesti 1000 de ani DUDULE!!
Cai Lun
Sep 3 2006, 12:01 PM
Nu inchidem topicul pana nu scrie si Iuliu!
iuliu
Sep 3 2006, 03:16 PM
Are cineva curaj sa-l refuze pe Cai Lun ?
In 2003 UEFA isi sarbatorea jubileul de 50 ani publicand o lista a 250 mari jucatori europeni si organizand un sondaj pentru a alege pe primii 10.
Erau pe lista nume legendare ca Di Stefano , Yashin , Puskas , Eusebio , Platini , Beckenbauer , Best , si .....Dudu Georgescu. Nu stiu pe ce loc a fost clasat Dudu , sigur nu intre primii 100 , dar insasi aparitia pe o asemenea lista e o onoare.
Prima mea amintire mai serioasa despre Dudu nu e prea fericita , in 1973 era sa pierdem un campionat din cauza lui dupa un 1-4 la Resita in care ne-a marcat 3 goluri. In toamna lui 1973 Dudu era deja la Dinamo , facand cuplu cu Dumitrache. Contrar tuturor asteptarilor cei doi au colaborat perfect , formand un cuplu redutabil , cu Mopsul jucand in fata in sufletul apararilor si cu Dudu venind din linia a doua. In anul urmator Dudu Georgescu era deja singur omul de gol al lui Dinamo si al echipei nationale.
A jucat la Dinamo pana in 1983 , are la activ 4 campionate (1975 1977 1982 si 1983) si o cupa (1982 cu doua goluri in finala 3-2 cu Baia Mare)
Dudu a fost un luptator , un om de gol cu un stil cu totul deosebit , un permanent pericol in fata portii. A fost de prea multe ori tinta jocului brutal al adversarilor , a fost de multe ori accidentat , dar a revenit de fiecare data si-a reluat locul in varful atacului , nu s-a menajat , nu s-a ferit de ciocniri si cele doua GHETE DE AUR spun probabil totul.
Am in memorie multe goluri marcate de Dudu , dar pentru mine cel mai frumos si mai important gol al carierei lui ramane golul victoriei din dramaticul meci cu Inter Milano , gol marcat de....Orac. 1-0 , 1-1 , prelungiri , 1-2 , totul pare pierdut , 2-2 dar nu e de ajuns. Si cam cu 10 minute inainte de sfarsit , Dudu care se refugiase pe dreapta pentru a scapa de marcajul italienesc , a primit o mingie pe extrema , a trecut in viteza de trei "calai" italieni , a intrat in unghi mort , portarul Bordon i-a iesit in fata si cand toti asteptam un sut disperat in portar , Dudu a simulat sutul dar a saltat mingea peste Bordon in fata portii goale. Orac a venit din urma , plonjon cu capul si ... 3-2 . Poate fi ceva mai frumos pentru un adevarat golgheter decat sa fie creatorul unui asemenea gol ?
Pentru acest gol , pentru cele doua GHETE DE AUR , pentru cele patru titluri de golgheter , pentru atatea si atatea goluri marcate pentru Dinamo sau pentru echipa nationala , numele lui DUDU GEORGESCU se inscrie la loc de frunte in istoria fotbalului romanesc
LA MULTI ANI !!!
Juvet
Sep 3 2006, 05:36 PM
LA MULTI ANI DUDU GEORGESCU!!!!!!!!!!!!!!!!
SNapy
Sep 3 2006, 05:58 PM
La multi ani DUDU!!!!!!
airxlns
Sep 4 2006, 04:54 PM
La multi ani!
Nu inteleg de ce nu li se acorda oamenilor de o certa valoare posibilitatea de a creste noi valori!?
dinamovescu
Sep 4 2006, 05:44 PM
la multi ani unuia dintre cei mai prolifici atacanti ai ROMANIEI si unui dinamovist adevarat. mi-ar fi placut sa prind timpurile cand era spaima apararilor dar cum nu le-am prins stiu multe lucruri din povesti carti reviste. Inca o data LA MULTI ANI DUDU GEORGESCU!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.