Help - Search - Members - Calendar
Full Version: La Multi Ani, Dudu Georgescu!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Glorii dinamoviste
Cai Lun
Are in Divizia A mai multe goluri marcate decat au adunat altii prezente. Cele 252 de reusite pe prima scena a fotbalului romanesc, fac din Dudu Georgescu cel mai bun marcator din istoria campionatului intern. Are in palmares doua ghete de aur [1975 si 1977], a fost golgheterul Diviziei A 4 ani la rand, din 1975 pana in 1978. Are 370 de prezente ca jucator in prima liga... si este nascut pe 1 septembrie 1950.

Va invitam sa il cinstim asa cum se cuvine pe acest inegalabil atacant care a fost Dudu Georgescu! La multi ani, MAESTRE! HAITA_DINAMO.gif
mihaiul90
La Multi Ani Dudu Georgescu, sper sa se mai nasca un atacant dinamovist ca tine, avem mare nevoie...
dinamodgirl
La multi ani Dudu Georgescu!!! HAITA_DINAMO.gif
antisteaua
La Multi Ani Dudu Georgescu!!!!!! Sa fii sanatos si poate mai gasesti un atacant pentru Dinamo care sa se apropie de valoarea ta beerchug.gif
red_dog_rahova
Multi ani traiasca Dudu....
Hatzu
LA MULTI ANI nea DUDU Georgescu!!!
bianco_rossa
LA MULTI ANI!!!..multa sanatate...si poate o sa mai fie cineva cu harul tau...
Ashtray
La multi ani pentru o legenda a fotbalului romanesc,in ochii mei neegalata(mai este si Dumitrache) pana acum! bine ar fi sa mai existe unul ca tine...
FarfelkugeL
Cine sa traiasca... La multi ani Dudu Georgescu!!
ALEXANDRA
la multi ani !
red_dog 4 ever
La multi ani Dudu Georgescu beerchug.gif

HAITA_DINAMO.gif Esti Caine pana la moarte HAITA_DINAMO.gif
dudu1961
beerchug.gif LA MULTI ANI ! SANATATE SI TOT CE-TI DORESTI .Eu ce pot sa mai zic dupa cum mi-am dat numele in topic a fost idolul meu eram 4 prieteni si 2 tineam cu Dinamo 1 cu steaua si unu cu craiova (DUDU,DINU ,Dumitru ,si Crisan ) va imaginati ce era cind intram pe teren sau vedeam meciurile ,oricum DUDU a fost si va ramine idolul meu de atunci ,Dumnezeule ce cap avea,mai mult de jumate din golurile lui au fost date cu capul. beerchug.gif
redlady08
LA MULTI ANI DUDU!!!!!...multa sanatate si chiar daca nu te-am prins ca jucator la Dinamo iti port un mare respect pentru tot ce ai facut pentru echipa. beerchug.gif
deceneu
La Multi Ani! beerchug.gif Nu te-am vazut jucand dar i-am auzit pe "batranii" din jurul meu vorbind despre tine. Pacat ca unii jucatori nu pot fi clonati....
bigbobo
La Multi Ani Dudu GEORGESCU...Multa sanatate si viata lunga iti dorim...TE IUBIM...
andra_d
HAITA_DINAMO.gif LA MULTI ANI!!! HAITA_DINAMO.gif
red&white
La Multi Ani!
red dog 70
QUOTE(Cai Lun @ 31 Aug 2006, 21:13) *
Are in Divizia A mai multe goluri marcate decat au adunat altii prezente. Cele 252 de reusite pe prima scena a fotbalului romanesc, fac din Dudu Georgescu cel mai bun marcator din istoria campionatului intern. Are in palmares doua ghete de aur [1975 si 1977], a fost golgheterul Diviziei A 4 ani la rand, din 1975 pana in 1978. Are 370 de prezente ca jucator in prima liga... si este nascut pe 1 septembrie 1950.

Va invitam sa il cinstim asa cum se cuvine pe acest inegalabil atacant care a fost Dudu Georgescu! La multi ani, MAESTRE! HAITA_DINAMO.gif

,,[b][size=7]LA MULTI ANI,DUDU''
red&white
La Multi Ani si iti multumip pentru tot ce ai facut la Dinamo beerchug.gif
doggyy86
LA MULTI ANI!!!
ai fost esti si vei fi un vaine adevarat!!!! HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
gilutza_d
LA MULTI ANI DUDU GEORGESCU! HAITA_DINAMO.gif Sa speram ca Dinamo va mai avea un atacant asa valoros. HAITA_DINAMO.gif
marcher
Ce capatani tragea nenea dudu... Tremurau chilotii pe rivali numa cand i se rostea numele. Tiu minte c-a fost declarat cel mai bun fotbalist din tara, prin 77 parca, de-l filmau aia de la tvr, pe sub poarta, peste poarta, pe langa poarta. Ce mai...lucru mare, dudu nostru. Sarea cat poarta, avea o detenta...mama,mama. LA MULTI ANI, CAINE
albert_r3d_dog
La multi ani DUDU, si sper ca la Dinamo sa se mai nasca fotbalisti precum ai fost tu. HAITA_DINAMO.gif
Serban Stoicescu
Sa traiesti 1000 de ani DUDULE!! football.gif
Cai Lun
Nu inchidem topicul pana nu scrie si Iuliu! icon_lol.gif
iuliu
Are cineva curaj sa-l refuze pe Cai Lun ?
In 2003 UEFA isi sarbatorea jubileul de 50 ani publicand o lista a 250 mari jucatori europeni si organizand un sondaj pentru a alege pe primii 10.
Erau pe lista nume legendare ca Di Stefano , Yashin , Puskas , Eusebio , Platini , Beckenbauer , Best , si .....Dudu Georgescu. Nu stiu pe ce loc a fost clasat Dudu , sigur nu intre primii 100 , dar insasi aparitia pe o asemenea lista e o onoare.
Prima mea amintire mai serioasa despre Dudu nu e prea fericita , in 1973 era sa pierdem un campionat din cauza lui dupa un 1-4 la Resita in care ne-a marcat 3 goluri. In toamna lui 1973 Dudu era deja la Dinamo , facand cuplu cu Dumitrache. Contrar tuturor asteptarilor cei doi au colaborat perfect , formand un cuplu redutabil , cu Mopsul jucand in fata in sufletul apararilor si cu Dudu venind din linia a doua. In anul urmator Dudu Georgescu era deja singur omul de gol al lui Dinamo si al echipei nationale.
A jucat la Dinamo pana in 1983 , are la activ 4 campionate (1975 1977 1982 si 1983) si o cupa (1982 cu doua goluri in finala 3-2 cu Baia Mare)
Dudu a fost un luptator , un om de gol cu un stil cu totul deosebit , un permanent pericol in fata portii. A fost de prea multe ori tinta jocului brutal al adversarilor , a fost de multe ori accidentat , dar a revenit de fiecare data si-a reluat locul in varful atacului , nu s-a menajat , nu s-a ferit de ciocniri si cele doua GHETE DE AUR spun probabil totul.
Am in memorie multe goluri marcate de Dudu , dar pentru mine cel mai frumos si mai important gol al carierei lui ramane golul victoriei din dramaticul meci cu Inter Milano , gol marcat de....Orac. 1-0 , 1-1 , prelungiri , 1-2 , totul pare pierdut , 2-2 dar nu e de ajuns. Si cam cu 10 minute inainte de sfarsit , Dudu care se refugiase pe dreapta pentru a scapa de marcajul italienesc , a primit o mingie pe extrema , a trecut in viteza de trei "calai" italieni , a intrat in unghi mort , portarul Bordon i-a iesit in fata si cand toti asteptam un sut disperat in portar , Dudu a simulat sutul dar a saltat mingea peste Bordon in fata portii goale. Orac a venit din urma , plonjon cu capul si ... 3-2 . Poate fi ceva mai frumos pentru un adevarat golgheter decat sa fie creatorul unui asemenea gol ?
Pentru acest gol , pentru cele doua GHETE DE AUR , pentru cele patru titluri de golgheter , pentru atatea si atatea goluri marcate pentru Dinamo sau pentru echipa nationala , numele lui DUDU GEORGESCU se inscrie la loc de frunte in istoria fotbalului romanesc
LA MULTI ANI !!!
Max
La multi ani !
Juvet
LA MULTI ANI DUDU GEORGESCU!!!!!!!!!!!!!!!!
SNapy
La multi ani DUDU!!!!!!
airxlns
La multi ani!
beerchug.gif
football.gif
Nu inteleg de ce nu li se acorda oamenilor de o certa valoare posibilitatea de a creste noi valori!?
dinamovescu
la multi ani unuia dintre cei mai prolifici atacanti ai ROMANIEI si unui dinamovist adevarat. mi-ar fi placut sa prind timpurile cand era spaima apararilor dar cum nu le-am prins stiu multe lucruri din povesti carti reviste. Inca o data LA MULTI ANI DUDU GEORGESCU!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.