Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 5 din 5
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
florin_pch
S-au scurs deja 5 etape din acest sezon si Dinamo arata din ce in ce mai bine. S-ar parea ca lupta pentru posturile de titulari in atac si la mijlocul terenului, nu face decat sa ambitioneze jucatorii in cauza. Tupeul incredibil al lui Rednic de a juca de multe ori cu tineri in locul celor mai experimentati da roade. Jucatorii au intrat intr-un circuit titular-rezerva si, in ciuda unor aparente scandaluri la club, echipa joaca fotbal adevarat. Ba mai mult jocul e mai bun cu fiecare etapa. Kalanga si-a gasit locul in echipa, Blay joaca aproape constant bine, Ganea a marcat 4 goluri intr-un meci, Niculescu a inscris chiar si impotriva timisoarei dovedind profesionalism in cele din urma, Munteanu ne-a salvat in cateva meciuri reusind chiar sa si marcheze, Matache ofera de multe ori siguranta, Moti isi pastreaza evolutiile la un nivel excelent, Danciulescu isi face treaba in atac si la mijloc cand este cazul dovedind altruism, Predescu, Ropotan si Pulhac se afirma de cate ori Rednic le da ocazia si laudele la adresa jucatorilor nostri pot continua pe multe pagini. Rednic, cu un singur egal si restul victorii in acest sezon, pare sa stie exact ce face, multumind pana acum atat suporterii cat si conducerea clubului. Singurul inconvenient al acestui sezon este competitia acerba de pana acum, Dinamo clasnadu-se inca pe locul 2 in ciuda parcursului perfect de pana acum. Au trecut si reusitele in Uefa, fara prea multe emotii. O tragere la sorti oarecum norocoasa ne-a oferit prima sansa de calificare in grupe. Dinamo da dovada de maturitate si ofera speranta unei treceri lejere de grupa Uefa. In acest ritm nu exista echipa care ne poate invinge fara ca macar sa opunem o rezistenta majora. Un Levsky sau un Heerenven nu ne-ar mai face fata de aceasta data, TSKA, Omonia si Everton ar fi din nou invinse la Bucuresti si Olimpique nu ar mai beneficia de comfortul unui arbitraj facil in fata unei echipe slabe in conditiile in care ambitia tinerilor jucatori si a celor cu pretentia de rezultate se arata din ce in ce mai mare. Dinamo nu va dezamagi in acest sezon, se va indrepta cu pasi repezi spre un nou titlu si va aduce puncte valoroase tarii noastre in competitiile europene. Acesta este anul cainilor. HAITA_DINAMO.gif
red_dog_rahova
dupa cum merge Dinamo, urmatorul topic ar trebui sa se numeasca 6 din 6????icon_lol.gif beerchug.gif
Ashtray
Bun articolul!sa mai scrii unul cand o sa fie 10 din 10
red_dog_rahova
aha..deci merge din 5 in 5....
doggyy86
eu sper sa facem 34 din 34 asta cu ajutorul domnului!!
cred ca ar fi record mondial sa facem 102 puncte din 102 puncte posibil!
o sa ne numin agenti 034 ->0 infrangeri 34 victorii
forta Dinamo!
belea rau de tot topicul asta!
beerchug.gif
bananasmile.gif
boxing.gif
Ashtray
Sansele sa castigam tot sunt la fel de mici ca si sansele pe care le are levski si zdeaua sa iasa din grupe!Dar, cine stie?miracole exista
doggyy86
si poate da domnu
red_dog 4 ever
Eu vreau sa pierdem si meciuri dar sa castigam campionatul
florin_pch
ms pt aprecieri. levsky si steaua vor iesi din grupe...de pe locul 4. levsky nu are sanse cu chelsea barcelona si nu mai stiu cine era acolo si e penibil ca steaua sa fie considerata peste Dinamo Kiev (vezi grupele valorice). In ceea ce priveste Dinamo, la un moment dat ne vom impiedica fara sa ne pese foarte mult insa. sunt sigur ca vom defila prin campionat anul acesta si sper ca macar acasa sa castigam 17 din 17 :) 18 e pe drum. HAITA_DINAMO.gif
ForzaLazio
Este un inceput foarte bun,insa greul de acum incepe...as vrea 34 din 34,dar este foarte greu de realizat acest obiectiv..
As vrea sa castigam tot cu echipele mici,si in derby'uri sa facem 2 egaluri si sa castigam de 2 ori(macar atat)...
Meciurile cu echipele mici trebuie tratate foarte serios,mie personal mi'e frica de meciul cu puta arad...insa sper sa iasa bine...Doamne Ajuta!!! HAITA_DINAMO.gif
ScorpyoN
Eu vreau ca pe la mijlocul iunie 2007 (atunci se termina campionatul, nu?) sa ne mandrim cu NUMARUL 18. SI cine stie? Poate facem performanta Arsenalului de a nu fii invinsa deloc intr-un sezon in campionat.
Cainii abia si-au aratat coltii! Vor musca din oi si ciori in etapele 8 si 10 si ii va durea rau! HAITA_DINAMO.gif
andra_d
ar fi bn dak s-ar mentine rezultatele de pana acum si echipa sa joace la fel de bn....de ce n-am face si noi performanta Arsenalului? HAITA_DINAMO.gif
Hatzu
"Victoriile aduc si mai multe victorii"
Doamne Ajuta. Intrarea in grupe, iesirea, titlul 18 .... HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
dudu1961
HAITA_DINAMO.gif Sa dea dumnezeu __ar fi asa frumos
deceneu
sper sa ajungem 34 din 34. De ce nu??
bananasmile.gif
florin_pch
Trebuie sa fim si putin realisti. Teoretic este posibil dar ne asteapta un campionat lung. In orice caz, fie vreme buna, fie vreme rea, tineti mine. Terminam campioni !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.