Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Grupa C (Italia, Suedia, Danemarca, Bulgaria)
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Anonymous
ITALIA
SUEDIA
BULGARIA
DANEMARCA

14 Iunie 2004
17:00 Danemarca - Italia 0-0
19:45 Suedia - Bulgaria 5-0 (Ljungberg (32), Larsson (57, 58), Ibrahimovic (78-pen.))

18 Iunie 2004
17:00 Bulgaria - Danemarca 0-2 (Tomasson (44), Gronkjaer (90+2))
19:45 Italia - Suedia 1-1 (Cassano (37) / Ibrahimovici (85))

22 Iunie 2004
19:45 Italia - Bulgaria 2-1 (Perrotta (48), Cassano (90+4) / Martin Petrov (45-pen.))
19:45 Danemarca - Suedia 2-2 (Tomasson (28, 66) / Larsson (47-pen.), Jonson (89))
Snoop
Eu sunt un mare fan al Italiei....dar am fost dezamagit de cum au jucat cu Danemarca....sper insa sa isi revina...si sa faca spectacol, ca echipa are! :)
Anonymous
Italia a jucat mult prea defensiv in duelul cu Danemarca. In plus, a parut ca se multumeste cu un egal. Slabe sanse sa prinda finala...poate isi revin pe parcurs, dar meciul inaugural mi-a lasat o impresie proasta.
web_dog
Fac pariu cu cine vrea ca o sa mearga mai departe Suedia si Danemarca!!!!
Italienii ashtia au jucat super urat in primu meci si oricum sunt varza!
Doamne.......daca era si ROMANIA acolo!???
Brigantes
Cat timp e in atac vieri, Italia nu are cum sa dea gol. Doar daca primeste vreo pomana de la arbitru. Trapatoni e depasit!
Anonymous
Suedia si Danemarca au din nou sansa unui blat nordic cum s-au vazut cu zecile pina acum, nu numai la fotbal ci la toate sporturile posibile. Italienii merita sa se duca acasa, dar de bulgari imi pare rau.
cheloo
Suedia are echipa merita sa mearga mai departe ,au demonstrat-o!!!!!
Anonymous
_____________J__V__E__P__GM__GP___P
SUEDIA ______3__1__2__0___8____3___5
DANEMARCA__3__1__2__0___4____2___5

ITALIA _______ 3__1__2__0___3____2___5
BULGARIA____ 3__0__0__3___1____9___0
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.