Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jean-Phillipe Mendy
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori > Foști jucători și antrenori la Dinamo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Corsarul roib
Tocmai am aflat si eu de transferul unui jucator francez pe nume Jean Philip in Groapa.N-au mentionat de la ce club vine(poate liber de contract?).Are cineva alte informatii ?Macar daca este adevarata stirea?Altfel s-ar putea sa visez Delwarzi toata noaptea...
super_dog
Se pare ca a fost remarcat de Rednic in amicalul cu Chenois si a semnat cu Dinamo pe un an cu drept de prelungire. Pe langa Jean Philip Mendy se pare ca va reveni in groapa si Denis Serban. thumb.gif
doggyy86
pai pe acest Jean Philip Mendy a vrut domnul Rednic sa-l aduca din vara dar acesta nu a vrut sa renunte la scoala!
am inteles ca si parinti luil-au sfatuit sa continue studiile desi Dinamo ii oferise continuitate la un liceu din Bucuresti!
sa speram ca va fi un jucator cel putin de valoarea lui Blay!
poate dam lovitura cu transferul lui in Stefan cel Mare!
stie el domnul Rednic ce face!
FORTA Dinamo!
edy
Din cate am inteles eu Mendy are 18 ani si vine de la Chenois...
are cineva imagini cu el de la vreun antrenament , ceva?? football.gif
red&white
Am mai spus odata el nu cred ca va fi titular in dauna celor 3 atacanti pe care i avem,dar cine stie?Poate in viitor cand Ganea sau alt atacant va pleca de la Dinamo sau se va retrage diablo.gif
red_dog 4 ever
welcome.gif
Hatzu
Sa vedem acuma, nici eu nu cred ca va juca in fata celor "trei magnifici" :), dar e tanar, se poate cizela pe undeva la echipa a doua, in meciuri mai usoare si sa vedem, e bine ca facem investitii in jucatori tineri.
Florin_Dinamo
Mda, sa speram ca va fi un fel de Bratu, pr vremea cand acesta era la rapid. welcome.gif si multa bafta. Daca l-a vrut Rednic, inseamna ca e bun. HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
ScorpyoN
Poate avem noroc si a gasit Rednic pe noul Henry 010.gif
dinamodgirl
Poate dar mas mira oricum sa speram thumb.gif welcome.gif
mihaiul90
Important e ca in cazul in care acesta va confirma sa nu il vanda de la o varsta frageda cum s-a facut cu Mutu...
IL BulDog
icon_rolleyes.gif .. sa ia si el nr. 13 ca si asa nu are nimeni .. tongue.gif
mihaiul90
010.gif lasa ca 13 au numai aia buni (Carlos) ...
red_dog_rahova
oricum ar fi , stiu ca rednic are ochi buni la jucatoriu straini...asa ca sunt sigur ca vom da lovitura cu mendy...
Wlad_red_dog
Din cate am auzit se pare ca Rednic la jucat in amicalele recente da se pare ca nu a facut nimic. Oricum e nou venit pate nu stie bine romaneste asa ca eu nu o sa-l critic de la primele aparitii. Sa speram ca rednic va scoate golgheterul din el

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Ba eu am auzit ca sambata a jucat foarte bine . Oricum e prea devreme sa ne pronuntam.
Nexus
E un jucator de perspectiva francezul asta.Decat jucatori ca Denis Serban de 30 de ani mai bine tineri neexperimentati.Sa nu uitam ca Rednic foloseste jucatori tineri pentru a creea o formatie imbatabila.
Florin_Bogdan
QUOTE(Wlad_red_dog @ 4 Sep 2006, 11:22) *
Din cate am auzit se pare ca Rednic la jucat in amicalele recente da se pare ca nu a facut nimic. Oricum e nou venit pate nu stie bine romaneste asa ca eu nu o sa-l critic de la primele aparitii. Sa speram ca rednic va scoate golgheterul din el
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif

Sa iei rezumatul ala... sa vezi ce pase a dat... si sa vezi si sutul ;)
Mi se pare un jucator bun.. dar ramane de vazut ce va face !!
dinamovescu
sa speram ca isi face treaba si in primul rand sa il vedem cum pune suflet pt culorile alb-rosii HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
marcher
QUOTE(Nexus @ 4 Sep 2006, 12:03) *
E un jucator de perspectiva francezul asta.Decat jucatori ca Denis Serban de 30 de ani mai bine tineri neexperimentati.Sa nu uitam ca Rednic foloseste jucatori tineri pentru a creea o formatie imbatabila.

Ca dumneata bobocule...mai rar. Bine mai stii sa zici. Daca azi am auzit o vorba desteapta...atunci asta e
mariusl
acest mendy mi se pare un tanar de perspectiva! are fizic de atacant! nu degeaba l-a cautat Rednic 3 luni, sunt convins ca a vazut multe calitati la francez! sper sa ajunga ca henry! bananasmile.gif
nunweiller
e foarte tehnic si mi s-a parut cu tupeu. nu stiu daca stie sa stea in teren. daca stie si asta ar fi un jucator excelent.
ma gindesc ca unul thereau juca prin aceeasi divizie cu mendy anul trecu si acum au dat unii pe el o jumatate de milion de dolari.
red&white
Este un jucator valoros,dar asta este nu are in locul cui juca,speram ca pe viitor sa intre direct titular,e tehnic si are mult tupeu in el.Bafta Mendy HAITA_DINAMO.gif
ovy_reddog
Sa speram ca daca are valoare il pastreaza sa nu-l vanda fara a juca prea mult cum au facut cu Marica
dinamodgirl
Dap, dar ce numar va avea?
Florin_Bogdan
Trebuia sa il incerce macar astazi. cu vasluiul la 2-0... sa vedem si noi ce poate.. sper sa fie un jucator cu care sa ne mandrim:D
nunweiller
va juca si el, stati linistiti. de la 1 octombrie incolo, daca trecem de xanthi vom avea nevoie tot lotul.
Claugoll09
MAi stie cineva ceva de MEndy ms
edy
Sper sa-l vedem la joc cu Shaktior sau macar cu ungurii football.gif
catzelus_berceni
si io vreau sa il vad la lucru!am o impresie buna despre el!sa il bage un meci 2 macar sa vedem in ce forma e
Hatzu
Sper si eu sa il bage cu Sahtioru sa vedem cum se misca...nu ma pot pronunta pana nu il vad, dar dupa tot ce a facut Rednic in acest an..probabil ca l-a vazut bine si pe Mendy.
gavros
sper sa joace bine si ca mircea sa joace pe viitor cu 3 atacanti si el sa fie rezerva si asa nu se vor mai supara Ganea Clau si Danciu ca sunt rezerve
Wlad_red_dog
Cred ca mai mult ca sigur va juca cel putin un meci cu Mendy in atac.
nick_REDdog
MENDY a juca bine in acele ultime minute..este BUN,sper sa joace in meciul ku faru
k merge bine acest MENDY!!
Cai Lun
Ce frumos a zis cineva la comentarii > "Acest Camataru negru".. thumb.gif
hunter
Mendy nu s-a miscat rau..mi-a adus aminte de Jeremy Njock...sau daca vreti sa fortam un pic-- de Camataru
andrew_red_dog
a jucat bine...e foarte ambitios ...mai are de lucrat la finalizare dar are timp sa se perfectioneze thumb.gif

Click to view attachment
red_dog997
Sincer, nu cred k va face fata aici, va fii prea greu pentru el. Sper sa fie un jucator de baza, si sa faca fata, dar ma tem ca nu va putea face asta.
bigbobo
Mi-a placut foarte mult Mendy. Este de perspectiva pentru Dinamo. Sper sa aiba sansa sa joace vreo 2, 3 partide oficiale pentru a-si demonstra potentialul.
edy
cred ca a jucat destul de bine aceasta echipa de juniori , in frunte cu Mendy , care azi a jucat cam putin
Wlad_red_dog
A jucat f bine acest Mendy, puteti sa ziceti ce vreti dar mie mi-a adus aminte de stilul de joc a lui Marica. E un atacant masiv tare pe picioare si greu de deposedat, cu driblinguri simple si o insistenta sacaitoare. Sper doar ca in cazul lui sa nu se procedeze ca in cazul lui Marica 149.gif

PS Mesaj pt stelisti: Francezul nostru e mai bun decat al vostru!
red_dog997
Vad ca este laudat de multi, sper sa-mi pot schimba parerea despre Mendy, mi-as dori foarte mult asta. El a fost perceput ca un Transfer @la gramada@ si probabil de asta am si eu o parere ca asta...
red&white
Va fi un jucator de viitor,are foarte multe calitati si are talent. HAITA_DINAMO.gif
caine_tm
pare un jucator de viitor, asa ca sper sa ramana, nu stiu daca anul acesta poate devenii titular, dar in anii viitori sunt sigur ca poate devenii un jucator important pt Dinamo, apropo stie cineva pe cat timp are contract cu Dinamo

ce imi place la rednic, pe langa rezultate si joc, este modul ca poate creea jucatori, iar francezul acesta poate fi una din marile lui creatzii football.gif

HAITA_DINAMO.gif
reddog88
Sper sa depaseasca recordu' de longevitate al lui Petre. NOI SA FIM SANATOSI romania.gif HAITA_DINAMO.gif romania.gif
POOL
Imi place baiatu!!! Daca ar avea putin mai multa tehnica in el ar fi perfect. thumb.gif
marcher
Nu stiu de unde vine, nu stiu ce fotbal are in bostan, nu stiu nimic...nici de ma-sa, nici de tac-su. Stiu ca-i negru si are 2 picioare.
mihaiul90
Mie mi-a placut cum a jucat cu Sahtioru, sper sa il bage si intr-un meci oficial macar in repriza a doua, dar e greu ca nu o sa mai poata Rednic sa foloseasca cele 3 varfuri consacrate icon_lol.gif . Totusi ar trebui gasita o solutie sa bifeze si el cateva minute intr-un meci oficial ca are potential.
DougyGiro
e puternic, dar trebuie sa o bage si in ate. Cu Sahtior s-a miscat bine, cu Sopron mai putin. E o solutie de viitor dar in momentul de fata nu are cum sa prinda nici macar banca de rezerve.
ScorpyoN
Mi-a placut cum a jucat cu Sahtior.
Are fizic de atacant, e rapid, bataios, dar mai trebuie sa se perfectioneze la finalizare.
In concluzie, un castig pentru Dinamo thumb.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.