biancap78
Oct 10 2006, 02:19 PM
Cred ca Dinamo a facut o treaba buna cand la adus insa vreau sa-l vad putin mai mult la treaba. Deocamdata a facut o treaba buna dar sper sa se mai perfectioneze si daca se va intampla asta, cred ca rednic nu va sta pe ganduri si il va baga mai des in teren.
adebayor : haita_lui_odin
Nov 2 2006, 05:10 PM
saracu ce sa mai zica... vede ca in cazul unei eventuale plecari a lui ganea vine m niculaie, alt atacant care ii va lua fata
FarfelkugeL
Nov 7 2006, 01:14 PM
Vineri, in Liga a III-a - Dinamo II - Portul Constanţa 5-1 (scor pauza 4-1).
Mendy (2 goluri), Lemnaru, Craciun, Goian.
stef 22
Nov 7 2006, 01:50 PM
ar fi bine sa dea vreo 2 si in meciul cu pandurii, asta daca o sa joace
caine_tm
Nov 7 2006, 04:43 PM
sper sa joace maine si sa dea 2 goluri la juvetii astia in miniatura
POOL
Nov 7 2006, 05:25 PM
Si eu cred ca maine MEndy va fi titular sau cel putin va intra pe parcurs.
Florin_Bogdan
Nov 7 2006, 08:47 PM
Dc nu il baga si pe el :((
Nov 7 2006, 10:28 PM
sper sa-l vedem cat mai mult in meciu de maine.... si cati mai multi jucatori de viitor sa intre pe parcurs
stef 22
Nov 12 2006, 04:35 PM
In sfarsit a avut si el ocazia sa debuteze in liga 1si a facut-o cum nu se putea mai bine .Desi a jucat numai 10 minute la singura faza avuta a dat dovada de mult altruism pasandu-i lui Danciulescu in loc sa traga la poarta.Dupa ce Danciu a impins mingea in poarta Mendy s-a bucurat ca un copil,ceea ce demonstreaza ca astepta de mult momentul debutului in primul esalon fotbalistic romanesc.
Am observat un lucru care nu mi-a placut:ceilalti componenti ai echipei evitau sa-i trimita pase desi francezul se afla destul de liber.
Bravo Mendy!!!!!!!!!!
budauiulian
Nov 12 2006, 04:50 PM
Asa este in 10 minute la debutul sau Mendy a demonstrat ca ar trebui introdus si ca merita un loc in primul 11 sau cel putin se poate conta pe el oricand.Si-a demonstrat clasa.
edy
Nov 12 2006, 05:05 PM
Mendy promite multe...
Exact asta am observat si eu ca desi era liber nu prea primea pase, poate doarece nu s-a acomodat foarte bine si nu stie traseele de joc
stef 22
Nov 12 2006, 05:15 PM
sau poate pentru ca ceilalti (in special danciu) il privesc ca pe un concurent in lupta pentru a prinde lotul si de ce nu locul de titular
cine stie...
reddogs_addict
Nov 12 2006, 06:45 PM
Imi pare mie ca Rednic a mostenit valoarea extraordinara de a gasi jucatori de la mentorul sau Lucescu. Asa cum creatorul marelui Dinamo din 89-90 a gasit si format jucatori despre care nimeni nu auzise si care apoi au ajuns vedete internationale, asa procedeaza si Rednic acum. Cred ca nici un antrenor de la Dinamo nu a avut o mana asa de buna in selectie in ultimii 15 ani.
"Opera" lui Rednic: Radu Stefan, Ropotan, Mendy, Ze Kalanga, Blay, Pulhac, Predescu...
Daca Borcea & co nu se vor napusti la barcanelul cu miere, avem mari sanse la o echipa de Europa in Stefan cel Mare. Amintiti-va ce echipa excelenta construise Rednic in Giulesti (pe care a stricat-o dementul de Giovanni Becali), echipa care a fost la 45 minute de liga campionilor. Numai frica i-a facut pe rapidisti sa piarda atunci calificarea. Daca treceau de Anderlecht nu aveau nici o problema cu Wisla Cracovia.
Revenind la Mendy, cred ca se va impune la Dinamo. Decat sa mai aducem vedete ca Marius Niculae, care nu mai joaca nimic de vreo 2 ani, mai bine le dam incredere unora ca Mendy si vom avea mai bune rezultate.
Resita
Nov 12 2006, 08:03 PM
Mendy va fi un mare jucator si foarte bine a facut Rednic ca la adus la echipa,este un castig si tot odata va fi idolul fanilor
POOL
Nov 12 2006, 08:09 PM
Inca o calitate pe care o descopar la Mendy: altruismul.
iulian_reddog
Nov 13 2006, 08:55 AM
Mi-a placut Mendy.....E mare, are forta...la 19 ani.....poate ajunge departe
Hatzu
Nov 13 2006, 09:43 AM
Este un jucator bun, tanar, cu ambitie, are fuleu (asa s-a desprins de fundasii galateni :)... ). Sa vedem pe viitor daca mai are curaj Rednic sa il foloseasca...
Pepid
Nov 13 2006, 10:10 AM
Nu e vorba ca nu primea pase,acum sa fim un pic mai lucizi,orice jucator care vine si e nou si intra intr-un grup trebuie un pic sa se remarce si dupa aia va primi cu adevarat incredere din partea colegilor. E greu la inceput dar are mari sanse sa se integreze in echipa si eu il vad ca un potential varf indispensabil pentru Dinamo pe viitor. Si cu timpul se vor obisnui si coechipierii cu el ca doar familia Dinamo e primitoare si iubitoare cu orice fotbalist care joaca pentru culorile clubului si pentru mandria de a fi caine.
Nov 13 2006, 02:00 PM
eheh promite multe... oare ce o mai zice ganea ? dar netoiu? :)) >:)
ma mira la ce s-o fi gandit mendy cand pch ii scanda numele :)
stef 22
Nov 13 2006, 07:53 PM
mi-as dori sa fie folosit mai mult.
daca ar fi dupa mine l-as baga titular pentru meciul cu urziceniul alaturi de ganea,deoarece niculescu trebuie odihnit pentru meciul de la brugges iar danciu nu prea este in forma, din pacate.
Nov 13 2006, 08:36 PM
vad din ce in ce mai multe declaratii suparatoare de la ganea, sper ca sunt doar inventii ale presei, insa daca sunt reale(desi nu as vrea) se pare ca i se face loc la echipa lui mendy....
Leaveyou
Nov 14 2006, 12:27 PM
QUOTE(edy @ 12 Nov 2006, 19:05)

Mendy promite multe...
Exact asta am observat si eu ca desi era liber nu prea primea pase, poate doarece nu s-a acomodat foarte bine si nu stie traseele de joc
Păi frate, şi Răducioiu când a debutat nu a primit pase cu toate că era în poziţii mai bune decât Mandy. Cred că este normal la orice echipă.
budauiulian
Nov 20 2006, 02:55 PM
Ar trebui sa i se acorde si lui o sansa,sa-l mai bage nea Mircea.
Consider ca are potential deoarece in meciul cu otelul galati a intrat pe final si a dat o pasa de gol.
stef 22
Dec 5 2006, 03:08 PM
cea mai tare faza a lui Mendy din meciul cu national a fost cand la final,cand se pregatea sa intre la vestiar a incepur sa strige:m...e steaua cu accentul lui frantuzesc
Mie mi se pare cam stangaci in preluari si pase

.
Dar poate ca e doar o impresie si va deveni un jucator mare
caine_tm
Dec 5 2006, 05:26 PM

avem antrenor care stie sa creeze mari fotbalisti, se pare ca mendy poate devenii in viitorul apropiat, un mare fotbalist
RED75
Dec 5 2006, 05:30 PM
Eu merg pe mana lui Rednic. Mendy e doar un pusti si nu putem sa ne facem o parere asa repede, dar cred ca daca se tine de treaba o sa ajunga mare.
Totusi in cele doua meciuri cand a intrat doar pe final putea sa inscrie de fiecare data: cu Otelul i-a pasat lui Danciu care a marcat, iar cu National a bubuit-o destul de bine dar a aparat portarul. Eu zic ca asta spune ceva.
Daca era afon ori nu se intalnea deloc cu mingea, ori se panica si dadea pasa la portar su in PCH.
redmania
Dec 5 2006, 06:06 PM
Nu uitati ca Mendy are 19 ani...
stef 22
Dec 5 2006, 06:09 PM
pai tocmai faptul ca are doar 19 ani ne face sa ne punemmari sperante in el
stef 22
Dec 15 2006, 11:37 PM
pana la urma cum se scrie numele fracezului:mendy sau mendi(ca am vazut la meciul cu tottenham ca pe tricou era scris cu i)?
marcher
Dec 16 2006, 01:06 AM
Acum ti-ai gasit sa dai gol? Poate nu dai si cu zdeaua
caine_rosu_turbat
Dec 16 2006, 01:17 AM
Ce mi-a placut la el ca are ''sange rece'' ! L-a ''executat'' p-ala elegant la coltu' scurt.....ia lectii bai Zicule !!!
gavros
Dec 16 2006, 01:21 AM
caine_rosu_turbat
Dec 16 2006, 01:29 AM
A gresit nene !

e prea emotiv ca sa ajunga mare jucator.....s-o credea vreun ''killer''...da' nu-i decat o iluzie....mai bine numara cate ratari incredibile a avut....de ''cascadorii rasului'' ! mai bine ca a plecat ! N-are ''fatza'' de titular la Dinamo...ca de Inter...Never !!! P.S - M-as bucura sa ma contrazica.....''pe bune'' !
Kity_reddog
Dec 16 2006, 06:26 PM
de fiecare data cand rednic i-a dat sansa sa joace a jucat cu determinare iesita din comun.se simtea ca el era cel ma determinat mai ales ca-l baga pe final cand de obicei erau jocurile facute.imi place ca nu are frica,miroase a tanar jucator cu o anumita educatie ce reiese clar din atitudinea lui din teren.poate ajunge mare daca va fi la fel de motivat pt ca aici vorbim deja de alta mentalitate.asta nu mai e tanarul roman...
the dog
Dec 16 2006, 07:04 PM
Ar putea fi un jucator important pentru Dinamo in viitor.Sa nu uitam ca in vara juca in liga a-III-a din Franta la o echipa de amatori si acum joaca intr-o tara tara straina la o echipa foarte importanta cu pretentii europene.Eu zic ca daca avem rabdare cu el in viitor va fi titular la Dinamo
Capirossi
Dec 16 2006, 07:19 PM
Sa bea din acelasi pahar cu Ganezu', poate da si el vreun gol in UEFA Cup. Filip a jucat in UEFA 5 minute si a dat un gol, Ganezu' e vesnic nemultumit. Cum scria cineva mai sus, poblema de educatie, la unu' e peste medie, la celalalt...
Nu e bine totusi sa fie ridicat in slavi, n-a dat decat un gol dintr-o deviere fericita. Cu rabdare, tact si un bun profesor de romana, Rednic poate sa il cizeleze pe noul Raducioiu. Pana in februarie are tot timpul.
nick_REDdog
Dec 16 2006, 07:26 PM
E tanar,talentat,ambitios.Nu credeti k ar trebui sa joace mai des,ptr a-si arata in totalitate calitatile?
!!FORZA Dinamo!!
Ashtray
Dec 16 2006, 07:31 PM
Unde? Intre Niculescu, Danciulescu si Ganea?Poate daca Ganea o sa decida sa plece va juca mai mult...dar pana atunci sa stea linistit ca abia a venit. Daca va reusi inca 3-4 meciuri constante poate ca ar trebui sa fie folosit titular macar de incercare.
Kity_reddog
Dec 16 2006, 07:32 PM
are timp sa tot joace.doar nu vrei sa fie noul titular al postului de atacant.ar fi prea mult pt inceput,dar daca continua asa va ajunge titular dupa anumita perioada de timp
florin_80
Dec 16 2006, 07:38 PM
Cred ca ar trebui sa i se acorde mai multe sanse...ca daca sta numai pe banca si joaca doar cateva minute din cand in cand, nu prea are ce demonstra.
bigbobo
Dec 16 2006, 08:36 PM
Foarte frumos golul lu' Mendy de la Londra. Este un atacant promitator in care am incredere. Inca de la amicalul cu Shatior mi-a placut foarte mult. Bafta multa in continuare Mendy!!!
tiby_reddog
Dec 16 2006, 09:09 PM
Marea problema este ca Mendy pana acum nu a prea avut ce sa demonstreze,findca nu a prea fost folosit,iar atunci cind a evoluat si'a facut pe deplin datoria.Sper ca de la anul sa i' se dea mai mult credit,pentru ca spun eu este un jucator promitator si foarte talentat...
Mult succes Mendy !!!
ebola
Dec 17 2006, 03:29 PM
Cred ca Mendy ar trebuie sa fie folosit mai mult ...mai ales ca Danciuescu a aratat o mare lipsa de forma in aceasta toamna . Poate ca daca se va vedea rezerva lui Mendy se va trezi si el . Mendy da dovada de mult talent si are si fizic de atacant ..totul e sa fie folosit din ce in ce mai mult .
Nu am citit regulamentul 2
Dec 19 2006, 01:17 PM
Cred ca este inlocuitorul lui Ganea,este un fotbalist foarte talentat acest Mendy
anaronalda
Jan 15 2007, 04:52 PM
QUOTE(reddogs_addict @ 12 Nov 2006, 18:45)

Imi pare mie ca Rednic a mostenit valoarea extraordinara de a gasi jucatori de la mentorul sau Lucescu. Asa cum creatorul marelui Dinamo din 89-90 a gasit si format jucatori despre care nimeni nu auzise si care apoi au ajuns vedete internationale, asa procedeaza si Rednic acum. Cred ca nici un antrenor de la Dinamo nu a avut o mana asa de buna in selectie in ultimii 15 ani.
"Opera" lui Rednic: Radu Stefan, Ropotan, Mendy, Ze Kalanga, Blay, Pulhac, Predescu...
Daca Borcea & co nu se vor napusti la barcanelul cu miere, avem mari sanse la o echipa de Europa in Stefan cel Mare. Amintiti-va ce echipa excelenta construise Rednic in Giulesti (pe care a stricat-o dementul de Giovanni Becali), echipa care a fost la 45 minute de liga campionilor. Numai frica i-a facut pe rapidisti sa piarda atunci calificarea. Daca treceau de Anderlecht nu aveau nici o problema cu Wisla Cracovia.
Revenind la Mendy, cred ca se va impune la Dinamo. Decat sa mai aducem vedete ca Marius Niculae, care nu mai joaca nimic de vreo 2 ani, mai bine le dam incredere unora ca Mendy si vom avea mai bune rezultate.
Absolut adevarat. Sincer, nici nu-nteleg de ce multi au impresia ca s-a slabit compartimentul ofensiv al lui Dinamo cu plecarea lui Ganea. Poate ca nu l-au vazut pe Mendy la datorie. Trebuie lasat sa arate ce poate. Si eu zic ca poate multe.
edy
Jan 15 2007, 05:30 PM
Eu cred ca e cam dezordonat in miscari si in preluari , dar astea se pot indrepta.
Presimt ca va avea un viitor mare
the dog
Jan 15 2007, 06:37 PM
Cu viteza sta mai prost dar eu zic ca daca va continua cu aceeasi ambitie si determinare va ajunge titular la Dinamo.
RedDog_For_Life
Jan 17 2007, 11:49 PM
In ritmul asta, va ajunge titular la Dinamo in vreo 1000 de ani, si ceva.....
Ori face treaba ori se duce si isi termina facultatea ca nu-i musai sa se faca super jucator.
Respect d-le Mircea Rednic
RED75
Jan 17 2007, 11:55 PM
Nu trebuie sa-l judecam dupa un meci amical. Parerea mea este ca pentru un pusti ca el, faptul ca in cele cateva meciuri oficiale in care a intrat pe final, a reusit o pasa de gol in campionat si un gol in UEFA este OK.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.