Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jean-Phillipe Mendy
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Capirossi
Mi se pare corecta delimitarea fotbalist - jucator de fotbal. Mai exista si extensia mingicar. Mendy momentan e numai jucator de fotbal.
Florin_Bogdan
QUOTE(FarfelkugeL @ 1 Jul 2007, 11:59) *
rofl.gif

Pot sa stiu de ce razi ? il cunosti personal pe Mendy sa stii ce caracter are?
Stiti voi.. Cine rade la urma rade mai bine! o sa vedeti daca apuca sa aibe jocuri in picioare, atunci o sa-l regretati!
Cand o sa-l vedem pe la Urziceni sau cine stie ce echipa si ne percuteaza 2-3 goluri in meciul direct! sa vedeti ras pe voi atunci!
Sa-l imprumute la o echipa unde sa joace.. si o sa-l vedem apoi!
QUOTE(POOL @ 1 Jul 2007, 14:25) *
Pentru Mendy aproape pasele pe care le primeste sunt "incomode". icon_rolleyes.gif

Tie cum ti-ar fi pasele daca ai juca 2 sau 3 meciuri intr-un sezon? si in alea maxim 45 de minute

Uitati ca a dat un gol destul de important! si daca nu sunteti siguri de valoarea lui luati si vedeti golul marcat de el cu Levski si cu tottenham!
Cu tottenham a fost foarte sigur pe el si nu a ezitat deloc!
Si cu levski a facut o faza pe care liviu ganea din 10 incercari nu ii iese!
Florin_Bogdan
Tocmai a afirmat Mircea Rednic ca mendy s-a transferat la un club din Romania! Inca nu se stie daca este imprumut sau definitiv!

"Stanici, Codreanu si Mendy nu vor face deplasarea în Austria. Lui Mendy i-am gasit echipa în Liga I, unde sa joace. Ze Kalanga va veni miercuri în tara si apoi se va prezenta sii el în Austria. Sînt multumit de prima parte a pregatirii, dar urmeaza greul. Fiecare se bate pentru un loc în echipa. Nu mai e loc de achizitii, dar daca avem posibilitatea sa aducem un jucator bun, îl vom lua".
rew
Nici macar la Dinamo 2 nu avea loc, era atit de PENIBIL incit Talnar era nevoit sa-l schimbe inca din prima repriza. Nu cred ca exista echipa in liga1 unde sa fie titular.
red_dogvitan
S-ar putea sa nu isi gaseasca echipa din Romania ca sa joace si sa fie nevoit sa plece in strainatate
POOL
@Florin se vede pe el ca n-are "stofa" de fotbalist, iti dai seama dupa felul cum atinge, duce, opreste mingea. thumb.gif Cam asa e si N'jock ala
red_dog 4 ever
Na ca a si plecat
Hizo: "L-am luat pe Mendy"
2007-07-03 17:02:00

Viorel Hizo a confirmat pentru Gazeta Sporturilor că Jean-Phillipe Mendy va evolua în sezonul următor la Piatra-Neamț: "Da, l-am luat pe Mendy. Avem o super-echipă!",
POOL
verystrange.gif Super echipa.. Auzi fix Mendy le lipsea pentru a avea o superechipa. 010.gif
redmania
QUOTE(rew @ 1 Jul 2007, 10:25) *
Rednic nu vrea sa priceapa ca a pariat pe un cal mort. mendy ocupa degeaba locul unui atacant care putea fi incercat in perioada asta.

Uite ca a priceput.
Ultimul ramas in echipa e Blay, cand va gasi unul mai bun il va da si pe asta...
red_dogvitan
Sa se duca la Ceahlaul daca au nevoie de el 010.gif
mihaiul90
Ma bucur si pentru Mendy si pentru pietreni. Cred ca e o afacere care multumeste pe toata lumea. Acum nu mai ramane decat sa batem Ceahlaul in meciul direct ca sa le aratam ca Dinamo e o echipa si mai super 010.gif In rest ii urez numai bine lui Mendy si sa se intoarca la Dinamo mai bun decat a plecat...
deiutza
sper si eu sa se intoarca mai bun decat a plecat deoarece el a riscat mult venind la Dinamo
radu
Ce naiba a riscat? A venit praf de la niste amatori si a plecat la fel de praf.

PS Ovidiu acum esti fata?
mihaiul90
Si-a facut operatie pentru schimbare de sex 997 ? icon_lol.gif
POOL
@ Radu, putem zice ca "si-a riscat studiile", motivul pentru care nu a vrut la inceput sa vina in Romania.
radu
Asta cu studiile e draguta. Se stie dealtfel ce studii superioare au fotbalistii. Pai daca dorea studii trebuia sa fi ramas acolo ca poate avea mai mult succes decat la fotbal. Dar in fine sa il vedem si la Ceahlaul. Poate e fotbalist de subsolul clasamentului icon_lol.gif
DiliBili
Cel mai potrivit transfer pentru el ar fi fost la Cluj ... varza a la Cluj
Capirossi
Multumiri pt. golul ( de onoare ) de la Londra.
ebola
Sper sajoace mult la ceahlaul si alaturi de voika sa capete experienta . Mendy are nevoiede jocuri in picioare . E bine ca a fost imprumutat .
red_dogvitan
Sa demonstreze la Ceahlaul ca are valoare si viteza si daca da randament acolo poate sa se intoarca din nou la Dinamo poate vom avea nevoie de el pe viitor
Clau_Goool
Francezul Jean Philippe Mendy se va întoarce la Dinamo, întrucît a fost mai tot timpul accidentat, iar Hizo a considerat că are deja concurență în compartimentul ofensiv. "Sînt supărat, mi-ar fi plăcut la Piatra. Îi aveam aproape pe Goian, Matache și Vranjkovici și nu-mi era teamă de concurență! Asta e, revin la Dinamo", a spus atacantul de 20 de ani.
Florin_Bogdan
ce bine`mi pare :):)
BINE AI REVENIT MENDY
rew
Pina si Ceahlau l-a aruncat ca pe-o masea stricata, chiar nu are ce cauta la Dinamo. Nici Talnar nu are ce face cu el la Dinamo 2. Ar trebui sa-i dea un sut in cur pina in Franta.
razvan_ptm
Daca nici la Ceahlaul n-are loc....atunci ce sa facem cu el la Dinamo unde sunt Niculescu, Danciulescu, Bratu....si multi altii mai buni ca el
gavros
ia nu va mai luati de Mendy atat, mie imi place cum joaca, daca si Rednic ar avea mai multa incredere in el,poate o sa ajunga mai sus
florin_80
Siiigur, sa-i mai dea Rednic inca 2354757 de sanse. Nici la Ceahlaul nu a fost bun, desi alora le ardea buza dupa orice jucator. Iar la Dinamo 2, sa fim seriosi, sunt atacanti super pe langa tancul asta.
Sa-l lasam sa mearga acasa pentru a-si continua studiile. Poate iese un contabil eminent...si, cine stie, poate, candva, in aceasta postura (care i se potriveste mult mai bine decat cea in care da cu piciorul in minge), se va intoarce la Dinamo.
mihaiul90
Imi pare rau pentru el... E clar ca aici nu are loc, inca mai sper sa reuseasca sa prinda vreun imprumut pe la o echipa mai slaba.
gavros
imprumut da, dar sa nu il vanda
COSMIN C
Stai linistit. Nu-l vinde....pentru ca nu-l cumpara nimeni.
Capirossi
Filip e genul de piatra-n casa.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.