Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Romania - Bulgaria
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamovişti > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
RED75
Cine-s bre Milane "farulistii" ? rofl.gif rofl.gif
milan_bulgar
Si Farul si Levski este albastru, haide noi si voi va batem albastru pigs.
red_dog 4 ever
Daca vii la meci sambata sa nu fii tu albastru pe la ochi rocky4.gif
Max
busted_blue.gif Poate ne batem cu bulgaroii sambata si ne mai da astia .UE !... icon_redface.gif
Haita
QUOTE(Sezran @ 29 Aug 2006, 19:54) *
tropicul racului, tropicul capricornului si tropicul ... lui milan?!? care sinteti pe la scoala, s-a schimbat geografia lumii?

pe de alta parte, daca mai aduce citiva ca el ii dam un premiu.

010.gif icon_lol.gif Sezran mereu pe faza si mereu cu o replica pe masura.

Referitor la meci:

Am vazut ambele meciurile disputate de Bulgaria impotriva Suediei in preliminarile CM 2006. Mi s-a parut o echipa agresiva, tehnica dar neexperimentata. S-au "taiat" foarte rapid dupa ce scandinavii le-au dat prima boaba. Pana la gol insa au jucat bine si chiar pareau ca domina meciul. Antrenorul lor a parut ca mai mult ii stresa pe jucatori cu iesirile sale isterice de la marginea terenului. Faptul ca acum este suspendat si nu poate sa stea pe banca, poate prezenta un avantaj pentru jucatorii bulgari care nu vor mai stresati de antrenorului lor isteric.

Din pacatele stirile care vin din tabara lui Piti nu sunt prea bune. Petre, Rosu, Codrea, Dica la mijloc. Asta chiar e tampit. Pe langa ca nici unul din acesti jucatori nu are fata de echipa nationala, toti sunt la jumate de metru (in afara lui Dica), nici n-au jucat impreuna pana acum. Adica omogenitate 0 la zona de mijloc. Si chiar ma intreb cine va face deposedarile? Ametitul de Codrea?
Cine va da centrarile Petre si Dica care habar n-au sa dea o centrare ? Rosu ce cauta acolo?

Nici in aparare nu stam bine. Tamas de cand a plecat de la HAITA_DINAMO.gif n-a mai jucat, decat la nationala. Chivu in meciul cu Inter a dat semne de nervozitate, iar Contra sa ne scuze, dar de vreo 3 ani el n-ar fata de echipa nationala.

Ce rost a mai avut turneul american, acolo unde Piturca a observat ca jucatorii din campionatul intern folositi pe baza relatiilor de joc create la echipele de club au fost mai buni decat vedetele din strainate?

Parerea mea este ca Bulgaria va castiga clar acest meci.
Haita
Echipa lui Piturca n-are agresivitate, n-are sarea si piperul care iti trebuie sa castigi un meci. Parerea mea ca un 11 ideal in conditiile de accidentari, forma jucatorilor si ce au jucat ei pe la cluburi in ultima vreme ar fi :

Portar: LOBONT (ramane cel mai bun portar roman)

Fundas dreapta: OGARARU (mult peste Contra, stie jocul, e tare pe picioare, ocopera bine banda, a fost unul dintre atuurile Stelei in Cupa UEFA anul trecut, poate sa foloseasa aruncarea de la margine ca o lovitura libera)

Fundas central dreapta: MOTI (parerea mea ca este peste Tamas care n-a mai jucat de cand a plecat de la Dinamo)

Fundas central stanga: CHIVU (ramane capitanul echipei nationale)

Fundas stanga: RAT (n-are inca rival pe acel post)

Mijlocas dreapta: NICOLITA (este mai solid pe picioare, mai complet decat Petre. are si avantajul mediei de inaltime superioare lui Florentin)

Mijlocas la inchidere: MARGARITESCU (clar la ora actuala alaturi de accidentatii răţoi si Paraschiv cel mai bun inchizator roman. este peste Codrea care n-are agresivitate si prezenta in joc a lui "China")

Mijlocas stanga: MUTU (asta este postul pe care Adrian a jucat la Juventus in campionatul trecut. Romania n-are un mijlocas stanga de meserie. Mutu este cea mai buna solutie. Ar fi si o mutare surpriza pentru Bulgari).

In fata as juca cu 3 oameni:

MARICA pe partea dreapta, GANEA in centru si NICULAE pe stanga. Cei trei ar schimba locurile intre ei, ar cobora si la mijloc, toti fiind jucatori bataiosi, cu o conditie fizica excelenta.

Ar fi o formatie 1-4-3-3 care se poate transforma intr-un 1-4-2-3-1 sau 1-4-3-2-1, o echipa agresiva, ofensiva si elastica care i-ar termina pe bulgari. Ar avea banda dreapta omongena prin cuplul Ogararu-Nicolita cu un Margaritescu furnicuta la mijlocul terenului, cu un Mutu care sa joace pentru echipa, cu un atac foarte agresiv, si cu o aparare mai sigura prin imperialii Moti si Chivu.

Dar eu sunt doar un chibut de pe un alt continent. Piturca va juca cu parasutele sale, 2 la metru: Rosu, Petre, Codrea si cu papagalii gen Contra sau Dica, cu Tamas care ne poate spune totul despre cum este sa lustruiesti banca de rezerve, o echipa care va ingropa inca din primul meci sansele Romaniei de a participa la CE.
divisor
Bune comentarii Haita beerchug.gif
Pai turneul din USA a fost o cacealma menita sa ascunda mai multe lucruri necurate. M Sandu avea nevoie de un pretext pentru a-si vedea fata, S Prigoana o fi cautat vreun picior de lemn prin state sau sa spele niste bani, Mititica vroia sa joace la cazino etc.
Stelistu'
Corect, Haita. Fata de varianta ta eu as avea o modificare: Dorinel la mijloc pe stanga si Mutu in fata in locul lui Marica (eventual in spatele lui Ganea si Niculae).
red_dog 4 ever
Am inteles ca tampitul de Stoicikov este suspendat pentru meciul asta si isi va conduce castravetii din tribuna
Hatzu
Trebuie sa ii batem pe castraveciori, nu se punde in discutie, intra Ganezu si le da doua boabe, mai da una Mutu si pleaca linistiti de aici cu 3-0. Cat despre faptul daca sa ne batem cu ei, suporterii, eu zic ca de ce nu, oricum acolo o sa fie dezastru. Mai bine le dam noi primii, amintiti-va cum a fost cu ungurii, ne-au spart autocarele, masinile cu numar de Romania, si la Bucuresti nu mai au avut tupeu sa vina.
Red District IS
la dam doua boabe scurt si se apuca de pus muraturi....
Haita
In prosport:

"Mijlocasul ex-dinamovist promisese zilele trecute ca va “musca” din bulgari. “Petre? N-am auzit de el prea multe, doar ca e foarte mic”, spunea Stoicikov, care ieri a dezvaluit într-un interviu acordat agentiei Sportal o alta latura a personalitatii sale. Stoicikov a marturisit ca merge regulat la un salon de înfrumusetare, unde îsi face manichiura, pedichiura, si unde îsi îndeparteaza pilozitatea faciala. Apoi, Hristo a mai spus ca homosexualii ar trebui respectati, deoarece sunt si ei oameni si ca în Bulgaria prostitutia ar trebui legalizata."

Concluzia despre Hristo o las s-o trageti voi... 010.gif

Poate reusim un concurs de idei de bannere pentru meci pe aceata tema. icon_lol.gif
super_dog
Castigam cu bulgari la 2 goluri diferenta. Primu gol Mutu in min 30, si inca un gol Ganea in repriza a 2 a. Iar Stoicikov sa-si vada de saloanele lui si sa nu mai dea atatea declarati despre valoarea si echipa Romanie. HAI ROMANIA !!!! romania.gif
bianco_rossa
Trecem de bulgari....chiar daca ei sunt motivati cu bani 010.gif 010.gif 2-0 sau 3-1 scurt diablo.gif
anja86
bananasmile.gif Acum ca l-a luat si pe Andrei Margaritescu la nationala e mai bine, ca avem si noi 2 dinamovisti. Margaritescu a venit la antrenamentul nationalei cu viteza cu care o sa-i bata pe bulgari-200 km/ora.
Asa sa fie............... Hai dinamovistilor "mancati castravetii"! bananasmile.gif bananasmile.gif
2-0 sau3-0 football.gif
ScorpyoN
QUOTE(Haita @ 1 Sep 2006, 1:06) *
In prosport:

"Mijlocasul ex-dinamovist promisese zilele trecute ca va “musca” din bulgari. “Petre? N-am auzit de el prea multe, doar ca e foarte mic”, spunea Stoicikov, care ieri a dezvaluit într-un interviu acordat agentiei Sportal o alta latura a personalitatii sale. Stoicikov a marturisit ca merge regulat la un salon de înfrumusetare, unde îsi face manichiura, pedichiura, si unde îsi îndeparteaza pilozitatea faciala. Apoi, Hristo a mai spus ca homosexualii ar trebui respectati, deoarece sunt si ei oameni si ca în Bulgaria prostitutia ar trebui legalizata."

Concluzia despre Hristo o las s-o trageti voi... 010.gif

Poate reusim un concurs de idei de bannere pentru meci pe aceata tema. icon_lol.gif

verystrange.gif verystrange.gif verystrange.gif verystrange.gif NU m-am putut abtine icon_lol.gif
deceneu
Sper sa-i batem pe nesimtitii astia de bulgari... axe.gif axe.gif NU stiu, dar parca se cred buricul pamantului...Poate e mai bine asa ca-l motiveaza pe Ganea si mai da vreo 3 goluri doglaugh.gif
Hatzu
Bulgari, castraveti, saracie, prostie, femei urate, cam atata stiu despre ei, dar acuma vad ca aflu lucruri noi le place si sa-si dea la ochiu maro.
PS nene fratilor numa sa nu fie BLAT sa si-o traga Piti cu Stoicikov ca si nea Piti a avut experiente de gen, a sta in puscarie pt barbut poate se indragostesc astia doi unu de funduletul altui si fac un egal, asa de dragul "prietenie" 010.gif
BULGARI SPURCATZI HOMOSEXUALI RATATZI!!!!!!
dudu1961
diablo.gif Voi stiti de ce sint ei ofticati asa ? 1-ca nu se joaca in Bucuresti- ca nu mai au de unde sa isi faca cumparaturi si sa vada si ei cu adevarat o capitala europeana (pt ca orice am zice noi Bucurestiul este totusi frumos asa cum e el ) 2__ca sint mai uriti ca noi -mult mai uriti ,3_ca sint PROSTI de bubuie ,4 _ca politic si economic stam mult mai bine ca ei .In afara de castraveti si de raketi si stoicikov cu ce se mai pot lauda mamba.gif
Nu am citit regulamentul 3
verystrange.gif thumb.gif s astii k ai f mare dreptate...si o sa demomnstram k si la fotbal suntem peste ei...si ai uitat un aspect f important...noi avem femei pe strada la care ei doar viseaza...
Florin_Bogdan
mutu da 2 clar astazi.... si ii linisteste... sa nu mai zica nimeni k e drogat si blowup.gif
O sa le para rau pt toate declaratiile p kre le-au facut!!
3-0 Sec... Si 3 pct meritate ptr romania!!!! romania.gif romania.gif
dudu1961
nana2.gif Ce frumos ar fi sa le dea in primele 5 min. MUTU gol ___da ar fi nemaipomenit__sa titreze a doua zi ne-a dat "drogatul " gol_____Dumnezeule INFECTI sint axe.gif Sa ii batem sa ne auda de la sofia . Eu daca as fi in locul lui Piturca le-as citi toata presa bulgara cu ce s-a scris depre noi sa ii ambitionez si mai tare __ar fi cea mai tare montare psihica mamba.gif
bigbobo
Scurt...2 - 0 pentru Romania...Sper sa-i intepe Mutu cel putin o data....HAI ROMANIA!!!!
milan_bulgar
Nu intelege de unde acest optimizm. Nu avete nic bun antrenor, nic buna ecipa. 010.gif Va vorbim dupa mecul.

Va asculta un refren daupa minutul 10, va se asculta numai galeria nostru, care va scanda: "BULGARI IUNATI"

FORZA BULGARIA
deceneu
Bine ca aveti voi echipa, si mai ales antrenor!!!!! Vad ca la vorbe intreceti masura...
milan_bulgar
Vedea stiri pe Antena 1, Piturca se teme de Bulgaria- este normal. 010.gif
Pentru Hagi si Becali este mare bucurie se filmat cu balonul de aur. football.gif
divisor
taci milan
sa vezi ce castraveti va luati maine...cu sacosa o sa-i duceti acasa axe.gif
redlady08
si tu chiar l-ai crezut?? 010.gif ...vedem maine dupa meci care echipa e mai buna....da eu zic sa o lasi mai moale ca prea mult optimism strica....vezi ce au patit prazarii care la fel de mari se dadeau 010.gif 010.gif
deceneu
Ce sa-ti spun...daca si de voi ne e frica atunci ar trebui sa ne lasam de fotbal. Stoicikov a fost el bun dar nu-l putem compara cu Hagi....Milane, poate ai treaba si te retinem, e toamna...nu ai de pus castraveti la murat???
mihaiul90
Romania o sa bata bUlgaria, suntem peste ei, numai sa nu inceapa pitzi cu vreun marinash pe stanga sau vreun tziganash ciobanel pe dreapta, in rest avem sanse mari. 2-0 poate 2-1 pentru noi...

PS Milane vezi ca antrenorul vostru e mai varza decat al nostru... Stoichkov ca antrenor e la fel ca Hagi (daca a fost balonul de aur nu inseamna ca e antrenor bun)
marcher
Bulangiul de pokerist o sa joace cu sleahta lu nea jiji si cand o sa arda camasa pe el o sa-i bage si p-ai nostri. Si cum nesimtirea e atuul lui, dupa flocaiala, o sa dea vina pe ei. Sa-mi ziceti mie cutzu de n-o fi asa axe.gif axe.gif axe.gif
Ashtray
Daca stana o da-n bara sa vedeti voi ce o sa zburde piti dupa ce primeste un sut acolo unde nu ajunge niciodata lumina de la nasu'
mihaiul90
Daca pitzi o sa inceapa cu Rosu ala titular nu vad situatia chiar roz.... n-a gasit si el alt mijlocas stanga decat pe ala ........ O sa fie super aiurea mai bine il retrage pe Mutu, il baga pe Dica pe stanga si ii trimite in atac pe Ganea cu Marica, dar la cat de incapatanat e pitzi nu o sa faca asa mai mult ca sigur ...
IL BulDog
.. a fost mai bun Stoicikov decat hagi .. warning.gif
genghis han
Sper sa-i batem pe bulgari ca altfel o sa ne plictisim de cate glume se vor face pe seama noastra.Daca nu batem sa-si dea demisia piti si sa plece dracului cu rosu,d.niculae,petre marin,paraschiv.
antisteaua
pai ce ia bataie Romania? de unde, ia bataie steaua. Eu nu stiu daca voi putea sa ma bucur daca va da dica gol. cred ca voi trage o injuratura, asa din reflex
mihaiul90
E trist ce se intampla cu nationala noastra .... Poate avem noroc sa-l dea afara pe pitzi asta si sa-l aduca pe Ando selectioner, pai sa vezi atunci .... HAITA_DINAMO.gif Ar fi perfect Rednic la Dinamo si Ando la nationala nana2.gif
deceneu
O sa fie ando antrenor cand o sa fiu eu presedinte...parerea mea... stupidemoticon0rv.gif
Mythok
Haideti ba baieti...nu fiti chiar asa de carcotasi....personal am incredere in Piti,oricum fata de ceilalti antrenori care au fost in ultimii ani....
3-0 pentru noi ,nu conteaza cine inscrie(prefer insa Ganea si Mutu) HAI ROMANIA muscati din castraveti...
topi
Nu stiu de ce se face atata tam-tam in jurul acestui meci,sa fie oare din cauza ca PITI nu a inceput reconstructia echipei nationale?am inceput sa ne temem de bulgari? cu albanezii ne vor tremura chilotii? incercam o noua calificare la un turneu final cu echipa cu care am ratat cealalta calificare?cand se incepe reconstructia echipei nationale? de ce nu chemam la lot tinerii PITI? o sa ne trezim la meciul cu OLANDA ca trimiti in teren aceasi babalaci?lasa-i acasa pe cei batrani .acum era timpul sa incerci intinerirea lotului.in aceste doua meciuri.Pulhac era ideal,Margaritescu ma mir ca te-ai indurat sa-l chemi in ultim moment si asta fortat doar de imprejurari,ori cum va fi un meci urat cel cu bulgarii.Daca vrei sa vezi presiune pe adversar,faza defensiva facuta de atacanti,deposedari,rautate in joc ,priveste bine la jocul lui Dinamo.ACUM AVEM ECHIPA.MULTUMESC REDNIC ! Acum aratam ca o echipa de fotbal.sper ca DENIS nu a fost adus de dragul lui tata socru.sper sa confirme.va salut! CAINI PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA!
milan_bulgar
Eu nu va se bucura acest seara mult cand noi batem Romania, voi stie eu mare iubitor ecipa nationala vostru si fotbal romun. Va se bucura mult daca voi reusite se calificat locul 2 la acest grum si mergete cu noi la calificare.
Dupa acest mec, eu doresc sucesc la tot mecule. Eu sigur Romania va castiga puncte care va pierdut acest seara.
Hai Romania.
Hai Bulgaria
010.gif thumb.gif
marcher
Dupa acest mec, eu doresc sucesc la tine gat, sa nu ne mai zapacesti cu cska-ul tau 010.gif 010.gif
topi
Pe toti castravetii tai milane ,de ce crezi tu ca bulgaria se va califica?CHIAR CREZI CA AVETI ECHIPA?STAI SA VEDEM DUPA MECI CUM STATI SI VOI. football.gif
milan_bulgar
Da, dupa mec eu va fi aic. Numai eu va rog nu se nerveze.
deceneu
Bulgaria a batut Romania!!!Dupa care milan bulgar s-a trezit s-a spalat si si-a dat seama ca e doar un vis. In realitate.......
HAI ROMANIA romania.gif
ForzaLazio
Bey milane,eu numai ca existi tu nu vreau sa se califice bulgaria!!!ca ai fatza aia de ciorditor :))...cre'k altii isi doresc s nu se califice bulgaria,ca poate ajungi prin austira si elvetia si le furi la aia ciocolata :))...
sper sa bata Romania,da' daca joaca piturca cu stana.....tin cu bulgarii(din instinct!!!) :)))
deceneu
Mai est putin pana la meci...ma duc sa-mi scot drapelul romania.gif si tricoul romaniei de la naftalina! 010.gif De cand asteptam...
Haide ROMANIA!!!! romania.gif romania.gif
mihaiul90
Hai Romania, tocmai am deschis un borcan cu castraveţi muraţi sa muşc din ei cum vor muşca băieţii diseara din castraveţii ăia de bulgari 010.gif
florin_80
QUOTE(milan_bulgar @ 2 Sep 2006, 15:44) *
Da, dupa mec eu va fi aic. Numai eu va rog nu se nerveze.

Milane, ti-a placut ce-a facut ofiterul de presa al vostru? Astia sunteti...sunteti rusinea Europei. Sper ca diseara sa va calcam in picioare, nesimtitilor.
milan_bulgar
Deja are incidente la Constanta. La orasul suporteri vostru inteput aruncat butlci pe suporteri nostru. Bulgari atacat romuni si batut el. Apoi la stadionul are batea la sector 27 unde 2 duportei se batut, dar politia elimina batae.
010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.