va rog sa imi scuzati injuraturile care o sa le scap, dar f**** **** *** de antrenor stelist care este piturca ca nu se mai poate, si am si eu o intrebare pt el: de ce in locu lui Codrea nu il putea baga pe Ganea??? Ca e la Dinamo?? Ganea e de 15 ori mai bun si mai experimentat decat Codrea. Asta una la mana, doi la mana, la ce ma** dracului l-a bagat pe maftei in teren, cand mai era mult de jucat??? DE CE TREBUIA SA NE APARAM????? puteam baga 3-0 cu china sau ganezul. 3 la mana, vreau o explicatie logica de la marele Piturca: "Cum sa se inteleaga F. Petre cu Dica"??? Ori bagi Jardel-Dica ori Margaritescu-Petre Nu S-D sa mor io ati vazut ca nu s-au inteles deloc cei doi, si cat il injura Dica ca nu ii pasa "cum trebuie" Petre tacea. Oare ne vom trezi la realitate?
Vreau sa ii felicit pe Marica, Rosu si Chivu , joc impecabil facut de cei 3. Mutule se putea mai bine, dar lasa ca iti iei revansa cu Olanda, este?
Daca nici de data asta nu ne calificam e clar, ne batem sa iesim din anonimat, ca Ungaria
QUOTE(RED75 @ 4 Sep 2006, 15:20)

As completa spunand ca am tranzitat anul trecut Bulgaria si situatia s-a mentinut... Un Opel Kadet din 79 acolo inseamna limuzina si, din cate am vazut, nu cred ca au auzit de termopane

Bine ce-i drept am tranzitat-o rapid ca mi-era sa nu ma apuce noaptea si sa incap pe mainile prietenilor lui Milan !
Red si paddy hai sa fim sinceri in Bulgaria e mult mai multa saracie decat in Romania, cu toate ca la noi sunt mai multe carute. La noi sunt 3 maybachuri, la ei 0.
QUOTE(topi @ 3 Sep 2006, 21:56)

Radem noi de Stoicikov, dar s-ar putea sa le mearga tactica pe care o aplica,incep sa cred ca atacurile din presa nu au fost intamplatoare.
Astept cu nerabdare meciul cu Albania, Cacanaru de Piturca va incepe meciul tot cu cracanatul de Dica ?. A priceput ceva din meciul cu Bulgarii ???
Tare ma tem ca nu.

abea dupa ce ratam si calificarea asta de la Euro 2008 poate va fi demis piti dar ma cam tem (mama lui de stelist spurcat si mama ce i-asi zice cateva daca l-as vedea, 2 goluri in 1 min, vina nu e a jucatorilor ca un "sef" e impartial si corect cu doar cativa)