Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Romania - Bulgaria
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
caine_tm
Mai bulgarul rade pt ca are de ce, stoicicov are si el motive sa fie impertinent pt ca scos un rezultat bun, bulgaria nu e cine stie ce dar a scos 1 punct in deplasare la principala contracandidata pt baraj, ceea ce este foarte mult, nu cred ca prapaditii lui piturca pot sa scoata egal in bulgaria. si acum sincer mie nu imi pasa de rezultatele jocul legumelor de la sud de dunare, dar imi pasa ca nat romaniei joaca tot mai prost pe zi ce trece. e jale
bulgarii sunt afoni, dar si noi suntem la fel de buni, selectia e prost facuta, nu ca nu e nici un dinamovist, dar e prost facuta palanel si cu dica nu au ce cauta la national, ei joaca doar cand dirijor e ciobanasul din pipera, in rest sunt la pamant.
lobont nu a ajuns degeaba al 7 portar la ajax si acum la fiorentina, asta ii este valoarea. mutu nu joaca. contra e deja iesit din uz ce naiba mai cauta. tamas a luat rosu din cauza ametitului de contra ca era tot aiurea si partea dreapta e bulevard.

dar na mai e o speranta, sa trecem la jucat boboraoze , acolo poate poate

si mai e ceva, ce e cu ifosele astea la nationala, cu sute de jandarmi la antrenamente cu blocada presei, vreau si eu ca nationala romaniei sa fie deschisa, sa vedem ce e cu ei.

asa ca PITIIIIIIIII steaua te asteapta bag.gif
paddy
Acest castravete pidarast pe nume Stoicikov , ne-a umilit in propia tara facindu-ne "mamaligi" si trimitindu-ne acasa, de parca meciul ar fi avut loc in Bulgaria.
Iar bravii nostri ziaristi rideau ca niste idioti in loc sa riposteze.......am vazut cu totii destule intepaturi la CM, intre ziaristii germani si cei italieni sau olandezi, respect pt ei , scirba pt ai nostri care nu sint decit o gloata de tembeli .......
Suporterii bulgari au strigat "tiganii" cit i-au tinut bojocii, sint curios daca FRF va face memoriu la UEFA, sa le fie suspendat terenul acestor capatinosi, dar cum triunghiul bermudelor e format din Giovani, Mircea Sandu si Piturca banuiesc ca nu se va intimpla nimic.........din pacate nimeni nu a luat pozitie la aceste jigniri aduse romanilor, se pare ca ura rasiala e valabila numai in campionatul lui Mitica.

Trebuie sa-i aduc aminte lui Stoicikov pidarastul, ca acum 15 ani cind in Bulgaria nu existau decit doua masini straine , "furate din Germania" in Romania nu mai aveai loc de ele ... fuck.gif fuck.gif fuck.gif fuck.gif
RED75
QUOTE(paddy @ 4 Sep 2006, 15:17) *
Trebuie sa-i aduc aminte lui Stoicikov pidarastul, ca acum 15 ani cind in Bulgaria nu existau decit doua masini straine , "furate din Germania" in Romania nu mai aveai loc de ele ... fuck.gif fuck.gif fuck.gif fuck.gif

As completa spunand ca am tranzitat anul trecut Bulgaria si situatia s-a mentinut... Un Opel Kadet din 79 acolo inseamna limuzina si, din cate am vazut, nu cred ca au auzit de termopane 010.gif Bine ce-i drept am tranzitat-o rapid ca mi-era sa nu ma apuce noaptea si sa incap pe mainile prietenilor lui Milan !
doggy8
va rog sa imi scuzati injuraturile care o sa le scap, dar f**** **** *** de antrenor stelist care este piturca ca nu se mai poate, si am si eu o intrebare pt el: de ce in locu lui Codrea nu il putea baga pe Ganea??? Ca e la Dinamo?? Ganea e de 15 ori mai bun si mai experimentat decat Codrea. Asta una la mana, doi la mana, la ce ma** dracului l-a bagat pe maftei in teren, cand mai era mult de jucat??? DE CE TREBUIA SA NE APARAM????? puteam baga 3-0 cu china sau ganezul. 3 la mana, vreau o explicatie logica de la marele Piturca: "Cum sa se inteleaga F. Petre cu Dica"??? Ori bagi Jardel-Dica ori Margaritescu-Petre Nu S-D sa mor io ati vazut ca nu s-au inteles deloc cei doi, si cat il injura Dica ca nu ii pasa "cum trebuie" Petre tacea. Oare ne vom trezi la realitate?

Vreau sa ii felicit pe Marica, Rosu si Chivu , joc impecabil facut de cei 3. Mutule se putea mai bine, dar lasa ca iti iei revansa cu Olanda, este?

Daca nici de data asta nu ne calificam e clar, ne batem sa iesim din anonimat, ca Ungaria

QUOTE(RED75 @ 4 Sep 2006, 15:20) *
As completa spunand ca am tranzitat anul trecut Bulgaria si situatia s-a mentinut... Un Opel Kadet din 79 acolo inseamna limuzina si, din cate am vazut, nu cred ca au auzit de termopane 010.gif Bine ce-i drept am tranzitat-o rapid ca mi-era sa nu ma apuce noaptea si sa incap pe mainile prietenilor lui Milan !

Red si paddy hai sa fim sinceri in Bulgaria e mult mai multa saracie decat in Romania, cu toate ca la noi sunt mai multe carute. La noi sunt 3 maybachuri, la ei 0.

QUOTE(topi @ 3 Sep 2006, 21:56) *
Radem noi de Stoicikov, dar s-ar putea sa le mearga tactica pe care o aplica,incep sa cred ca atacurile din presa nu au fost intamplatoare.
Astept cu nerabdare meciul cu Albania, Cacanaru de Piturca va incepe meciul tot cu cracanatul de Dica ?. A priceput ceva din meciul cu Bulgarii ???
Tare ma tem ca nu. doglaugh.gif

abea dupa ce ratam si calificarea asta de la Euro 2008 poate va fi demis piti dar ma cam tem (mama lui de stelist spurcat si mama ce i-asi zice cateva daca l-as vedea, 2 goluri in 1 min, vina nu e a jucatorilor ca un "sef" e impartial si corect cu doar cativa)
caine_tm
QUOTE(ScorpyoN @ 3 Sep 2006, 3:29) *
Marga - mijlocas la inchidere.
Maftei - fundas central.
Maftei a intrat ca mijlocas la inchidere, desi el nu a jucat niciodata pe acel post.
Ma poate lamuri cineva de aceasta schimbare?

da, atat pricepe blegul de pitiii
bag.gif
Stelistu'
Eu zic ca trebuia sa joace si cu Ganea in atac, cu trei atacanti si sa nu-l fi bagat deloc pe Dica sau pe Petre. Lobont n-avea ce cauta in poarta, e rezerva la club, si avem mai multi portari mai buni ca el. Contra n-avea ce cauta pe teren cata vreme Ogararu e mult mai tare ca el. De altfel golul doi l-am luat pe partea lui. Tamas nu e bun decat ca mardeias in Brasov, dar a fost titular. Cata vreme joci cu un portar prost si doar cu doi fundasi adevarati (Chivu si Rat) e greu sa nu iei gol. Si capac la toate, il mai bagi si pe Maftei sa se-mpiedice pe teren, ca nu reusise la incalzire. Lasa-ne, pitzi!
red_dog 4 ever
Dupa demisia lui Putirca parca il si vad pe olaroiu favorit in locul lui FIREdevil.gif
marcher
Mai incape indoiala? 149.gif 149.gif
milan_bulgar
Stoickov are dreaptate, voi de 1989 mizeria mare. Noi de acest timp poarte bine. Voi nu are si televiziuna si vedea TV nostru, si nu va are EAT (pe englez). Acest tim noi avem tot, toate lumea fara probleme la mare. Si acum mare vostru este mizeria, cel mai frumos oras de mare vostru Mamaia este cau mai mizer nostru. Voi tot pleca la mare la noi. Voi stie acesta este asa.
Cand zialisti nostru vad Constanta, siurprize mare pentru acest oameni, este cau la Bulgaria din 1992.
010.gif

De ecipa nationala nu asteapta surpirize cu Slovenia si cu alte ecipe, daca voi doresc se calificate, trebvue eliminat Olanda, noi deja mai sus de voi, si la clasament final va fi mai sus.
Voi scrie aic 3:0, scrie Cehia mai buna de noi, a noi facem egal fara joc. Este tragedia de voi, si noi nu vinovat. Suporteri caini mare baeti, atacat un cafenea unde are numai femei si copii de Bulgaria, daca acesta este rzbunare, voi baeti mare. 149.gif
DiliBili
Milane.... pe zi ce trece te tampesti mai tare
deceneu
Bai Milane.....vezi-ti de bulgaria ta daca sunteti asa de civilizati...uita-te la televizor, ca ai la ce...si nu ne mai plictisi si pe noi.....Cat despre Mamaia, acolo sunt mai multe masini de lux decat productia voastra de castraveti pe un an de zile. Lumea vine la voi ca este mai ieftin decat la noi.
Oricum o faza futere care a patit-o o amica in Bulgaria, la mare. Erau la plaja, cineva a furat (normal doar suntem in patria hotilor) cheile de la masina si a subtilizat un catefon din masina. Ce e mai comic, ca hotul a adus cheile la locul lor(cred ca era un hot cu bun simt, educat prin vest).
COSMIN C
Milane, te intreci cu gluma! Mi se pare ca nu te-ai invatat minte, o cauti cu lumanarea...
doggy8
Am citit in evenimentul zilei de ieri. Citez cuvintele lui Jean Vladoiu (care e stelist...): "Piturca a facut cele mai neinspirate schimbari, probabil nu se astepta ca bulgarii sa intoarca rezultatul. Primul 11 a fost oarecum bine ales, dar as fi inceput cu Ganea titular" "Da-i naibii pe bulgari ca ii batem in retur"

Tin sa mentionez GANEA NU A FOST PE FOAIA DE JOC (si daca nu ma insel nici china)

Apropo Milan tine cu Cska Sofia (ar trebui sa tina si cu Dinamo si stim de ce)
mariusl
castravetii nu au aratat fotbal nici cat armenia! dc scapam de puturca, ii batem la sofia fara probleme, oricum nu cu bulgaria ne vom bate la locul 2 ci cu slovenia! dc pleaca "marele antrenor" ne vom califica fara probleme chiar dc pierdem pct in albania!
pitzi banned.gif
ScorpyoN
Probabil daca se va desfasura un campionat mondial de barbut, si pentru Romania joaca pitzi, suntem campioni mondiali clar.
Tare mi-e ca pitzi va incepe tot cu d-alde Dica, Nicolita (chiar titular).
Eh, deja ne-am obisnuit cu statul acasa si privitul la tembelizor.
milan_bulgar
Va termina acest discusia pe factul eu plece Romania. De ce masine de lux? 70 % masine vostru este Dacia.
Haide, terminem vorbim de sociala Bulgaria si Romania, aic este tropic de fotbal si va vorba de acest sport.
Cu Slovenia va jocam fara Berbatov si portarul Petcov, dar si cu acest caz, va batem mai putin cu 2:0.
De acesta grupa putem avem pierdere numai de Olanda. Noi deja calificat.
Dorezc supcesc si la voi. Romania cu noi joca poarte bun fotbal si merita se califica acest forum europen.

Numai Pro sport va transmite mecule campions lige? Nu este bine pe mine, nu va putea urmareasca ecipa vostru.
Ashtray
Bai muratura, uitat-te la tara ta! E o mare mizerie, e cea mai saraca tara pe care am vazut-o vreodata! Aveti orase oribile cu oameni saraci, fabrici dezafectate si pe langa aia sunteti si cea mai mare natie de hoti si asasini!La voi mers rau de tot dupa 1989, voi este saraci si nesimtiti! On-topic: v-am condus si v-am dominat pana in minutul 81 si dupa min.82 tot noi am dominat.Ati dat un gol comic si din prostia lui maftei(piti-prost om , foarte prost)
divisor
nu e echipa noastra milane care joaca in CL asa ca nu prea ne intereseaza cine transmite
paddy
[quote name='milan_bulgar' date='5 Sep 2006, 10:22' post='90644']
Stoickov are dreaptate, voi de 1989 mizeria mare. Noi de acest timp poarte bine. Voi nu are si televiziuna si vedea TV nostru, si nu va are EAT (pe englez). Acest tim noi avem tot, toate lumea fara probleme la mare. Si acum mare vostru este mizeria, cel mai frumos oras de mare vostru Mamaia este cau mai mizer nostru. Voi tot pleca la mare la noi. Voi stie acesta este asa.
Cand zialisti nostru vad Constanta, siurprize mare pentru acest oameni, este cau la Bulgaria din 1992.
010.gif
Suporteri caini mare baeti, atacat un cafenea unde are numai femei si copii de Bulgaria, daca acesta este rzbunare, voi baeti mare. 149.gif

Milane pe zi ce trece, semeni din ce in ce mai mult cu un tropic 010.gif
Ce dracu aveti voi ma ???.......nu vezi ca Bulgaria seamana cu un pasalic, si Sofia e cel mai jegos si urit oras din Europa, iar noi mergem la Nisipurile de aur ca sa va frecam bulgaroiecele, ca sint mai ieftine 010.gif 010.gif
Stoicikov e un pedarast la fel ca si voi, si se poarta ca un golan, banuiesc ca asa sinteti cu totii, un popor de capatinosi care supravietuiti din exporturile de castraveti.........
O sa va batem in retur ca sa ne tineti minte toata viata.......
Unde ai vazut tu ca suporterii lui Dinamo au atacat vinzatorii de castraveti, vorbesti numai ca sa te afli in treaba gunshot.gif
milan_bulgar
"Stoicikov e un pedarast"

Pe acest plan zilalisti vostru se bate se poza cu Stoickov si Hagi si Ioan Becali se bucuraia mult de balonul de aur.
010.gif

Presa vostru scria voi nic nu va avea jocator cau Stoickov. 010.gif
DiliBili
Milane stiai ca Stoicikov a luat balonul de aur in schimbul a 10.000 borcane de castraveti + 10.000 borcane dulceata de trandafiri
florin_80
Ha, ha, ha...cica ei pierd puncte doar cu Olanda. pai, dupa cum jucati n-ar fi exclus sa pierdeti puncte si cu Luxemburg. Sper sa-l tineti cat mai mult pe derbedeul ala de antrenor. Locul 4 nu vi-l ia nimeni.

P.S. Si mai lasa-ne dracului cu rahatul ala de tara a voastra. Apropo, se mai impusca oamenii in plina strada la sofia, acest Medellin al Europei (cred ca e capitala cu cea mai ridicata rata a criminalitatii...poate Moscova sa-i intreaca)? Cum aparea unul cu bani..pac, pac. Di nou apropo, ne spui si noua ce a patit Petre imediat cum a ajuns in Bulgaria? Ne spui si noua cum caracterizezi comportamentul derbedeului de antrenor, comportamentul aghiotantului sau si comportamentul animalelor (suporteri nu-i pot numi) de la sud de Dunare? Voi va puteti numi fiinte rationale? Voi va puteti numi oameni civilizati? Nu...Europa nu are nevoie de asemenea lighioane.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.