Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ultrasi, luati atitudine!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2
Milan
http://www.blogașca slugilor proasteort.ro/geambasu/2006/08/2...tan-de-vinzare/

Conform lui Catalin Geambasu(gașca slugilor proaste), conducerea lui Dinamo, in speta Borcea, pregateste plecarea lui Moti in iarna la Levski.
Exact cand Rednic a inceput sa construiasca o echipa puternica, cand Dinamo se pregateste sa domine aceasta editie de campionat, Borcea revine la vechea lui meteahna, acea de a vinde jucatorii primului ofertant.
Daca am avea o conducere care sa-si doreasca performanta, jucatorii ar trebui pastrati si valorificati numai la oferte extrem de generoase venite de la cluburi puternice din Occident. Cel mai bun exemplu este al lui Dinamo Kiev, care i-a crescut pe Shevcenko,Rebrov si Kaladze pentru a-i vinde pe toti trei in 1999 pentru o suma totala de 60 milioane Euro.
Ultrasi, luati atitudine! Nu-l mai pupati pe Borcea in fund, difuzand in permanenta interviuri cu el! Dovediti-va atasamentul fata de echipa si de Rednic! Afisati de pe acum bannere impotriva acestei tranzactii! Aratati-i lui Borcea ca Dinamo nu e propria lui taraba, unde poate sa vanda ce vrea cand vrea!!!
doggyy86
trebuia sa inceapa acest personaj sa strice atmosfera din cadrul clubului!!!!
il vinde pe moti si ne putem lua adio de la visul de a juca in grupele Champions League pt ca fara el in centrul defensivei ajungem pe locul 4-5 mai mult ca sigur!!!!
BORCEA NU UITA
Dinamo NU E DOAR A TA!!!!
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Mihai11
Ultrasii nu publica interviuri cu borcea sau oricare altul..asta parerea mea;)
offtopic.gif
catalinmv2002
DEOCAMDATA E DOAR UN ZVON.SA NU-L LUAM FOARTE IN SERIOS,CHIAR DACA IL STIM PE BORCEA. HAI Dinamo!
junior
zvon, nezvon trebuie să se ia atitudine!!! pentru că nu iese fum unde nu este foc...dacă vom avea rezultate sper să nu plece nimeni .
DrOG
Ultrasi, luati atitudine! Nu-l mai pupati pe Borcea in fund, difuzand in permanenta interviuri cu el! Dovediti-va atasamentul fata de echipa si de Rednic! Afisati de pe acum bannere impotriva acestei tranzactii! Aratati-i lui Borcea ca Dinamo nu e propria lui taraba, unde poate sa vanda ce vrea cand vrea!!!
[/quote]

argument.gif super tare,frate! de departe cea mai tare din ultimele saptamani ,asta cu "ultrasi...nu-l mai pupatzi in fund pe B..."....Dementziala! 010.gif Cand ai vazut ultimu' ultrash dandu-i limbi si prestandu-i masaj bucal (= la buci) lu' Borcea?Si daca da,ce culori purta?Ca sigur nu era dinamovist... beerchug.gif Pasibila de 80 de beri faza asta...Victoriiiiie!Am infraaaaaant!!!
Milan
Scuza-ma, dar cum ar trebui sa interpretez faptul ca pe DinamoMania se publica saptamanal interviuri cu "domnul" Borcea, in care i se cere parerea pe diferite teme?
Sa nu se uite faptul ca Borcea Porcea e cel care a vandut atitia jucatori de la Dinamo pentru sume de transfer minuscule comporative cu valoarea jucatorilor. El e cel care se lauda ca baga bani la echipa, dar de fapt baga in propriul buzunar o parte din banii din transferuri.
Borcea a fost, este si va fi cancerul lui Dinamo! Fara el si cu un conducator adevarat, am fi ajuns mult mai departe!
Ashtray
Eu de mult nu mai am incredere in gașca slugilor proaste(propagandisti spurcati) si nu cred ca porcea ar face o asemenea magarie! Ar trebui sunat de Dinamomania si intrebat daca zvonurile sunt adevarate!Eu totusi cred ca gașca slugilor proaste a vazut ca Dinamo merge bine si acum vrea sa distruga tot cu zvonuri tampite care sa strice atmosfera la echipa!
FarfelkugeL
Pai atat le trebuie. Sa-l vanda pe Cosmin ca ii sar buteliile Domnului Porcea in aer.
Cred ca e constient de asta.
gavros
QUOTE(red_rottweiler @ 28 Aug 2006, 10:35) *
Eu de mult nu mai am incredere in gașca slugilor proaste(propagandisti spurcati) si nu cred ca porcea ar face o asemenea magarie! Ar trebui sunat de Dinamomania si intrebat daca zvonurile sunt adevarate!Eu totusi cred ca gașca slugilor proaste a vazut ca Dinamo merge bine si acum vrea sa distruga tot cu zvonuri tampite care sa strice atmosfera la echipa!

ai dreptate si eu cred ca e doar un zvon al celor de la Gazeta Spurcatilor
red&white
Daca ne luam dupa ce spun cei de la gașca slugilor proaste inseamna ca am inebunit,aia sunt niste mincinosi si pentru mine nu exista acel ziar de sport,cu siguranta Moti nu va pleca de la Dinamo avem nevoie de el este cel mai bun fundas dinamovist si nu va pleca pentru ca este RESITEAN de al MEU diablo.gif HAITA_DINAMO.gif
reddog88
Borcea este oaia neagra de la Dinamo,singurul care i s-a impotrivit a fost Ganea si pentru asta a fost amendat diablo.gif
ScorpyoN
QUOTE(red&white @ 28 Aug 2006, 16:07) *
D,cu siguranta Moti nu va pleca de la Dinamo avem nevoie de el este cel mai bun fundas dinamovist si nu va pleca pentru ca este RESITEAN de al MEU diablo.gif HAITA_DINAMO.gif

Sa te auda DUMNEZEU! Dar porcea , jigodie cum e el, crezi ca te va auzi? 256.gif 256.gif
Nexus
Cred ca deocamdat nu trebuie sa ne luam dupa zvonurile editorialistilor de la carpeta.In orice caz daca Moti pleaca de la Dinamo atunci sa plece deodata cu el si cei din conducere.Sa mearga la purecosii de bulgari.
edy
Amintiti-va si de episodul Ganea , faptul ca Moti va putea sa plece la levsky e o mare ABERATIE

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Corsarul roib
Fabulatii.E simplu o noua tentativa a gașca slugilor proaste de a baga intrigi si a strica a stabilitatea interna a clubului.Stim prea bine atitudinea lui Ioanitoaia fata de Dinamo,nu este la prima incercare,mai ales dupa umilinta de la Craiova.In orice caz,Borcea nu este chiar intr-un asemenea hal de moron...
Max
Posibil ca Milan sa aiba dreptate , nu va culcati pe'o ureche ca borcea vrea binele clubului 251.gif
Alun
Oricat de dobitoc pare Porcea, si pote chiar este. eu prea cred... totusi cat de dobitoc poate porcea sa fie?
Corsarul roib
Poate fi un sambure de adevar,insa mi se pare prea exagerat,chiar si dupa standarde borcesti...
ForzaLazio
Daca il vinde....e cel mai prost conducator de club posibil!!!!apararea sta in Moti,e de 10 ori mai bun ca mirela si daca intram in liga ar putea lua cel putin 5 milioane pe el decat sa il vanda acum...
da' prost cum e borcea...
red_dog_rahova
sigur nu iese fum fara foc.....asa ca trebuie sa luam atitudine...
ForzaLazio
Daca Dinamo nu mai vinde nimic 4 ani,o sa avem o echipa care sa poata trece de grupele ucl...uitati'va la linia de fund(Pulhac,Moti,R. Stefan si Mihut-pe blay nu il iau in calcul,e mult prea slab),uitati'va la mijloc(Catalin Munteanu-are doar 28 de ani,Ropotan,Adrian Cristea,Predescu si,uneori,Predescu),uitati'va la linia de atac,unde Ganea mai poate juca un sezon si vin din spate si L. Ganea si Codreanu...deci este o echipa foarte valoroasa,care a confirmat pana acum,dar care mai are multe de demonstrat...si sunt sigur ca am mai uitat niste tineri...
DACA UNUL DIN EI VA FI VANDUT ESTE DE RAU,pentru ca fiecare din ei reprezinta o piesa in puzzle'ul Dinamo...sper ca porcea sa nu dea cu piciorul acestui vis frumos,cum a dat celui de dinainte(Marica,Mitea,Stoican,Barcauan,M. Niculae si altii)...
red dog 70
QUOTE(Milan @ 28 Aug 2006, 8:04) *
http://www.blogașca slugilor proasteort.ro/geambasu/2006/08/2...tan-de-vinzare/

Conform lui Catalin Geambasu(gașca slugilor proaste), conducerea lui Dinamo, in speta Borcea, pregateste plecarea lui Moti in iarna la Levski.
Exact cand Rednic a inceput sa construiasca o echipa puternica, cand Dinamo se pregateste sa domine aceasta editie de campionat, Borcea revine la vechea lui meteahna, acea de a vinde jucatorii primului ofertant.
Daca am avea o conducere care sa-si doreasca performanta, jucatorii ar trebui pastrati si valorificati numai la oferte extrem de generoase venite de la cluburi puternice din Occident. Cel mai bun exemplu este al lui Dinamo Kiev, care i-a crescut pe Shevcenko,Rebrov si Kaladze pentru a-i vinde pe toti trei in 1999 pentru o suma totala de 60 milioane Euro.

daca pleaca COSMIN,ia ,,GROAPA'' foc.
nunweiller
Transferul lui Moti a fost cu siguranta pe teava.

1. Oare de ce il apucasera pe moti durerile inainte de meciul cu Poli? Unii ziceau ca are intindere la picior, altii la burta. Poate nu trebuia sa aiba sanse sa se accidenteze?

2. Pe un alt site al suporterilor moti era acuzat ca nu a jucat cu poli la ordinele lui netoiu, idee care a fost plantata si pe un topic al acestui forum. De ce? Ca sa fie atacat tradatorul si astfel sa fie suportabila plecarea lui.

3. a urmat o deplasare in bulgaria, iar marti nu se stia daca moti va juca(din motive medicale - unii, din motive de forma sportiva - rednic - "s-ar putea sa incep cu goian"?!). oare pt ca i se negocia transferul?

4. E bine ca nu s-au inteles la pret in bulgaria, dar vin si intreb: daca steaua ofera 3 milioane de euro pe moti, va fi sau nu va fi vindut?

5. Din cauza asta cred ca ar trebui intervievati borcea si turcu si sa fie intrebati:
a) cite procente din moti are Dinamo?
b) este transferabil?
c) si daca este si daca nu este transferabil, care ar fi pretul lui?
d) cati ani cred actionarii ca vor mai sta la Dinamo moti si radu stefan?

Bucurati-va de Moti cat mai poarta alb-rosu si joaca in alb-rosu meciurile de acasa(adica din bucuresti)

Edit: As fi curios cine este userul care a plantat ideea ca moti nu joaca pt ca e comandat de netoiu. si daca ne vede sa ne spuna de unde stia lucrul asta. fac pariu ca nu va mai aparea si aici.
RED75
Eu il cred pe Borcea in stare de orice daca e vorba de bani 149.gif

De acord cu ideile exprimate de Nunweiller.
antisteaua
Daca il aduc astia pe denis serban si il vand pe Moti inseamna ca nu suntem decat un srl de vandut butelii si jucatori.
nunweiller
iarasi intrebari:
Care atacant va fi vandut? (Mendy nu o fi venit el degeaba)
Care mijlocas va fi vandut? (D Serban trebuie sa manince si el piinea cuiva)

Raspunsuri:
1. Niculescu
2. Habar n-am. Poate Margaritescu... Poate Tames...

PS Am si eu o bucurie: Marii strategi oli si mihaela nu au reusit sa aduca linga cimitir doi anonimi necunoscuti si sub 21 de ani. in timpul asta rednic si borcea au reusit sa transfere mai multi straini care pina una alta sint titulari la Dinamo si au dat si ceva pase de gol.
mihaiul90
Trebuie sunat Borcea sa se afle exact, nu trebuie sa renuntam la nici un jucator macar am zis macar pana vara viitoare, nu acum cand avem rezultate bune si echipa arata super, nu acum cand suntem pe cale sa facem un sezon extraordinar de bun. Daca ar fi vandut Moti la iarna sau acum ar fi cea mai mare greseala si nu ar avea de castigat decat levskarii ca si Borcea daca s-ar gandi ar castiga mai mult . Ori il vinde peste 3 - 4 ani cu 10 - 15 milioane de euro , ori pastram lotul si doar aducem jucatori ca sa ajungem echipa de liga campionilor si acolo o sa castige si borcica mult mai multi bani decat ia pe transferurile astea la minut ... Ar trebui sa ne oprim odata din vanzarea de jucatori si sa pastram echipa ca sa avem PERFORMANTA !!!
Corsarul roib
QUOTE(nunweiller @ 29 Aug 2006, 20:21) *
Transferul lui Moti a fost cu siguranta pe teava.

1. Oare de ce il apucasera pe moti durerile inainte de meciul cu Poli? Unii ziceau ca are intindere la picior, altii la burta. Poate nu trebuia sa aiba sanse sa se accidenteze?

2. Pe un alt site al suporterilor moti era acuzat ca nu a jucat cu poli la ordinele lui netoiu, idee care a fost plantata si pe un topic al acestui forum. De ce? Ca sa fie atacat tradatorul si astfel sa fie suportabila plecarea lui.

3. a urmat o deplasare in bulgaria, iar marti nu se stia daca moti va juca(din motive medicale - unii, din motive de forma sportiva - rednic - "s-ar putea sa incep cu goian"?!). oare pt ca i se negocia transferul?

4. E bine ca nu s-au inteles la pret in bulgaria, dar vin si intreb: daca steaua ofera 3 milioane de euro pe moti, va fi sau nu va fi vindut?

5. Din cauza asta cred ca ar trebui intervievati borcea si turcu si sa fie intrebati:
a) cite procente din moti are Dinamo?
b) este transferabil?
c) si daca este si daca nu este transferabil, care ar fi pretul lui?
d) cati ani cred actionarii ca vor mai sta la Dinamo moti si radu stefan?

Bucurati-va de Moti cat mai poarta alb-rosu si joaca in alb-rosu meciurile de acasa(adica din bucuresti)

Edit: As fi curios cine este userul care a plantat ideea ca moti nu joaca pt ca e comandat de netoiu. si daca ne vede sa ne spuna de unde stia lucrul asta. fac pariu ca nu va mai aparea si aici.

De acord,insa ca Moti,jucator tanar,proaspat,care abia incepe sa se afirme ca o valoare capitan la nationala de tineret si baza apararii dinamoviste sa fie vandut in Ghena,fie si pentru 3 milioane de euro,mi se pare imposibil.Nu pot crede ca Borcea ar face asa ceva,mai ales luand in considerare dispretul lui vadit fata de Canalia Suverana.Dar,intr-adevar,trebuie intrebati cat adevar se afla in aceste zvonuri si daca e posibil ca el sa fie vandut in viitorul apropiat.
nunweiller
nimeni nu mai trebuie vindut! moti nu trebuie sa plece de la Dinamo. nici acum, nici peste cinci ani! doar daca ajunge vreun cannavaro ceva intre timp.
si nici altii... si nici nu trebuie ausi aiurea jucatori cind avem trei atacanti puternici si curtea plina de tineri valorosi.
Corsarul roib
Daca lasam echipa curenta sa creasca fara a o mai disturba,intr-un sezon,poate doua,vom domina lejer campionatul,asa vad eu lucrurile,chiar si cu toata "adversitatea" Canaliei Suverane si a mass-mediei.
nunweiller
nu in doi ani. la anul va fi o echipa extrem de tare daca nu se pleaca si daca se mai aduc 2, maxim 3 oameni noi. si daca nu pleaca rednic.
RED75
Eu recunosc ca am fost foarte pesimist la inceputul campionatului (din cate tin minte si nunweiller).
Dar acum chiar am mari sperante! Rednic a gasit tineri de perspectiva, transferurile din afara sunt reusite (am incredere si in Kalanga si Blay care mi se pare ca merg spre bine) si ce e mai important Niculescu si Danciulescu alearga mai mult decat inainte. De mutarea Ganea, nu mai vorbesc...In plus publicul a inceput sa revina la stadion!

Daca Borcea va face ce a mai facut in trecut cred ca va distruge definitiv totul ! Si la cat il duce capul.... Singurul lucru pe care mizez este ca se va gandi ca banii vor fi mai multi dupa o calificare in UCL !
Ashtray
Doamne asculta-l pe red si pune un 4*langa numarul de neuroni al lui borcea sa vada ca este mult mult mai profitabil sa intri in CL decat sa vinzi pe jucatorii pe 3 lamai si un castravete bulgaresc
ScorpyoN
Eu zic ca trebuie luat un interviu lui borcea in care sa fie intrebat catusi de sincer daca are de gand sa vinda ceva pana in vara.
RED75
Nu-l mai bagati in seama pe marele ultras-razboinic de la Jiji ca de fapt asta isi doreste 010.gif

On Topic: Interviu, interviu dar Borcica poate sa zica ce vrea, eu nu prea am incredere
mihaiul90
offtopic.gif Pariu ca amaratu` de mai devreme are pielea ca abanosul ? rofl.gif M-am mai contrazis la mare cu un colorat amarat , imi zicea el mie ce tare e stoaia lor ca joaca cu arsenal rofl.gif si dupa aia aaa cu real madrid vroia sa zica rofl.gif numai fani d-astia au oile. Si inca o chestie pt dobitocu` de mai devreme : fenomenul ultras din Romania nu vine de la armata lor amarata, Nuova Guardia a infiintat fenomenul sau la Nuova Guardia a luat amploare, contraziceti-ma daca gresesc ca nu ma supar dar eu asa cred.

On Topic : Avem o echipa foarte buna, e incredibil ce a reusit Rednic sa faca cu acesti baieti si ar fi mare pacat sa ne dezbine acum borcea pt foamea lui temporara de bani .... la anu` intram in grupe si ne vine de 5 ori mai mult decat lua el acu pe Moti, cel putin.
nunweiller
am fost f pesimist red. pt ca nu cred ca e momentul unei reconstructii care inseamna pierderea unui an important. intre timp m-am mai linistit si tot ce face echipa asta cu 2 jucatori din b, 2 fosti accidentati, unul din rusia si un negru de care nu stia nimeni pt mine este un bonus incredibil. daca tb sa asteptam inca un sa asteptam, ca mai avem de trait multi. dar daca incep sa vinda e grav, ca nu mai e reconstructie, nu mai e nimic.
si cu moti e adevarat totul. au vrut sa il dea. si inca repede.

iar pt echipa ce e mai greu de-abia incepe. daca ma voi bucra, ma voi bucura abia la sfirsitul lui septembrie. cred ca stiti ce program are Dinamo pina atunci, nu?

Iar daca atunci vom fi in grupele uefa si ii vom termina pe spurcati imi inghit frazele scrise asta vara.:)

pina atunci sintem o echipa tinara in reconstructie din care nu trebuie sa plece nimeni important cel putin 4-5 ani.
mihaiul90
Au inceput sa apara de ceva timp din nou aceste manifestari antiDinamo... daca stam sa ne gandim e bine , inseamna ca a inceput sa le fie din nou frica de noi 010.gif : Oilor, tzarani care ascultatzi scooter-maria, crapizi si prazari , va inteleg fratilor ca sunteti frustrati ca Dinamo joaca bine si v-a batut sau o sa va bata, nu-i nimic continuati asa si bagati-va unghia in gat cat mai adanc ca dupa cum se stie : Anul asta e al nostru HAITA_DINAMO.gif
ScorpyoN
QUOTE(nunweiller @ 29 Aug 2006, 23:01) *
pina atunci sintem o echipa tinara in reconstructie din care nu trebuie sa plece nimeni important cel putin 4-5 ani.

Sa dea DOMNUL sa te auda borcea!!! busted_blue.gif busted_blue.gif
nunweiller
"Dupa meciul Beitar - Dinamo, bulgarii au pus pe masa trei milioane de euro pentru ca Moti sa ramina la Sofia. Sefii lui Dinamo au refuzat insa inca o data, invocind acelasi motiv: e netransferabil! Campionii tarii vecine, proaspat calificati in Champions League, au promis ca nu vor renunta si ca oferta ramine in picioare, dar cei din Stefan cel Mare au fost fermi: Moti nu pleaca." Sport Total
Cred ca borcea a intrat deghizat pe topic aseara si ne-a dat raspunsul prin sport total.

oricum, o premiera acest refuz in istoria de dupa 90 a lui Dinamo. parca tot nu-mi vine sa cred.
RED75
Deghizat, deghizat .... Dar in cine ? Sper ca nu in Kretzoo sau Sileanu rofl.gif
p,s Apropo imi spune un prieten ca stie sigur ca sunt si multi gazetari care isi petrec ceva timp sub pesudonim pe forumuri.
nunweiller
Kretzoo ala ma gindeam eu. Dar daca sint ziaristi situatia e clara. A raspuns ff repede.
Totusi prea a vrut cretu ala sa termine discutia serioasa si prea a venit prompt raspunsul.
Ashtray
Daca era kretzoo gazetar ajungeam azi in ziare drept forumul "cu vena umflata" 010.gif
On topic: Conducerea chiar face treaba buna sau am eu vedenii?Au tinut si de Moti si de Niculescu si i-au oferit(acum cateva saptamani) lui Marius Niculae salariu de 400000 daca tin bine minte!cred ca lui borcea i-a picat fisa ca scoti bani buni din CL
red&white
Si eu la fel ma gandeam ca Kretzo
reddog88
Borcea este ce-a mai proasta faptura de pe suprafata terrei,pe langa asta mai este si o curva de om cu doua fete.... beerchug.gif
ForzaLazio
Sper ca a inteles si borcea ca Dinamo,la ora actuala,are o echipa de 10 ori mai buna decat steoaia...iar daca jiji a obtinut 3 MILIOANE de euro pe ogararu(suma foarte mare,pe un jucator care nu sralucea),atunci Dinamo,daca ii tine pe Radu Stefan si pe Moti macar 3 ani,va lua pe ei cel putin 10 milioane de euro(tinand cont ca vom ajunge si vom trece de grupele UCL)...si mai sunt si alti jucatori...
P.S.:Sper sa nu vina denis serban(oricat de bun ar fi),ca nu prea ar mai avea Ropotan sanse sa joace :((..macar pentru asta ar putea sa puna borcea presiune la Rednic...FORZA Dinamo-NON MOLLARE MAI!!!
SilviuC

Ar trebui suporterii sa faca un juramant ...daca borcea il vinde pe Moti acum sau in iarna..atunci sa fie ultimu transfer pe care el il face la Dinamo diablo.gif ...nu uitati ca Dinamo a vandut enorm de multi jucatori(majoritatea de perspectiva) in ultimii ani 256.gif ...si printre artizanii campaniilor de atunci a fost si Borcea. 149.gif ..omu daca asa s-o fi invatzat trebuie dezvatzat 010.gif
SNapy
Nu cred ca Borcea o sa-l vanda pe Moit sau pe oricare jucator Deoarece daca isi vinde jucatorii ii scad sansele la titlu.Iar acum Borcea ar face orice ca sa castige titlul numai sa mearga in CL.Nu cred ca prin aducerea unui jucator trebuie sa fie vandut altul.
Milan
QUOTE(nunweiller @ 30 Aug 2006, 7:51) *
"Dupa meciul Beitar - Dinamo, bulgarii au pus pe masa trei milioane de euro pentru ca Moti sa ramina la Sofia. Sefii lui Dinamo au refuzat insa inca o data, invocind acelasi motiv: e netransferabil! Campionii tarii vecine, proaspat calificati in Champions League, au promis ca nu vor renunta si ca oferta ramine in picioare, dar cei din Stefan cel Mare au fost fermi: Moti nu pleaca." Sport Total

Ar fi prea frumos sa fie adevarat. La cate magarii a facut Borcea eu am mari indoieli privind articolul asta din Sport|Total.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.