Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ultrasi, luati atitudine!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2
Leaveyou
Borcea zis, după ce a ieşit zvonul, că Moţi este netransferabil ... Acuma, îl credem pe Borcea, nu-l credem ...
deceneu
Daca vroiau sa faca echipa de UCL o facea de ani de zile. Eu zic ca totul e de vanzare. Macar sa-i dea pe mai multi bani. Eu sper sa avem lotul actul cativa ani.

FORZZA HAITA_DINAMO.gif
mihaiul90
Poate ca de abia acum le-a picat fisa, dupa ce au vazut cati bani o sa stranga ciobanasul din calificarea in UCL. Sper si eu sa mai tinem de lot macar 4 ani, bine cu modificarile de rigoare ca peste 4 ani deja o sa fie prea batrani atacantii de acum.
bianco_rossa
pana la anu uita borcea de tot ceea ce gandeste acum....ajungem in CL....poate il da pe Moti si te trezesti ca spune..."lasa'ti ca o sa achizitionam un fundas si mai bun"..ca la mintea lui totul este posibil si nimic nu ma mai mira warning.gif
ScorpyoN
Da, asta ar fii tragic. Sa castigam campionatul , sa ne calificam in grupe UCL, dar apoi sa inceapa actionarii nostrii "dragi" chioscul.
bianco_rossi
dupa ce k nu au reusit sa il aduca pe gabi tamas :(.... acum sa vanda si liderul apararii.... ar fi urat dina partea domnului Borcea , si nu numai a lui, sa strice iar echipa!!
abia acum incepe sa se "sudeze" legaturile de joc dintre moti - radu stefan (despre care eu cred k va ajunge mai mare decat chivu football.gif ).. asa k domnilor actionari... NU STRICATI IAR ECHIPA CUM ATI FACUT SI IN IARNA, cand echipa era pe primul loc..!! FORZZA Dinamo HAITA_DINAMO.gif
dogmania
cei de la gașca slugilor proaste nar trebui sa fie bagati seama dar totusi ,stiindul pe porcea , daca lar vinde pe moti ,care dupa parerea mea valoreaza peste 7-8 mil euro , la cine stie ce echipa din cine stie ce tara pe sufletul apararii noastre atunci avem o cunducere care siar arata din nou idiotzenia

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Leaveyou
Şi ar fi ceva anormal ? crazy.gif
Idioţenia lor, disperarea noastră ! 256.gif
Wlad_red_dog
Am mai spus pe undeva si o mai spun odata: Borcea n-o sa vanda pe nimeni ca se supara Rednic si pleaca si nici macar dl. Borcea nu vrea asta!!!
POOL
De la Borcea ne putem astepta de la orice... Asta nu se gandeste numai la bani.. Poate o sa-l vanda pe Moti si o sa aduca in locul lui 2 fundasi ( care nu fac nici cat goian) si in felul asta o sa se "scoata" o sa zica a plecat Moti da' au venit alti 2 jucatori pe postul lui... Domnule Borcea nu cantitatea conteaza, ci calitatea. thumb.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.