Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tactica lui Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2
marcher
Mihaiule...pana sa-l bagi pe zicu in formula, stai nitel. Sa semneze.
mihaiul90
Stam sa credem tot ce dezinformeaza astia ? Cum sa nu semneze, doar a si declarat ca e fericit ca a venit la Dinamo. Eu sunt convins ca nu mai are cum sa cada acest transfer.
marcher
Eu stiu ce sa zic?
POOL
A semnat nea marcher, stai linistit. thumb.gif A zis-o si Victor becali pentru fanatic sau prosport nu mai retin... Din moment ce s-a auzit clar la telefon "sunt bucuros ca am ajuns la Dinamo", ceea ce a aparut azi in libertatea e o magarie.
Siegfried
La lotul nostru cu multi jucatori ofensivi de calitate as merge si eu pe un 4-1-2-1-2 sau 4-1-3-2. Parca prima varianta este insa mai flexibila si permite folosirea optima a lui Zicu - mijlocas central ofenisv, ceva intre atacant si mijlocas mai bine zis, imediat in spatele celor 2 varfuri (Bratu si Niculescu).
POOL
Cam asa vad si eu tactica potrivita pentru lotul pe care il avem acuma. thumb.gif
Leaveyou
Din partea mea, să adopte ce tactică vor: să ardă holdele, să otrăvească fântinile, numai la sfârșit să văd că au câștigat. Mi se pare o idee bună și stimularea jucătorilor la număr de goluri date.
cane loco
cea mai buna tactica e schimabarea jucatorilor ,,vedete'', sa treaca la echipa a doua sau pe bancuta de rezerve si aducerea cat mai multor tineri de talent si viitor, 60 - 70% din echipa se vede ca nu mai joaca sau nu vrea sa joace mai nimic.Daca o sa procedeze Rednic asa o sa aiba si optiuni tactice din belsug tactica vine dupa ce ai un lot de jucatori pregatiti si dornici de joc.
das@mir
4-3-3 cu jucatori inteligenti treci usor la 4-4-2 sau daca e nevoie la 4-5-1
POOL
@ cane, i-am vazut azi si pe tinerii jucatori de la Dinamo 2 si au ajuns de 2-3 ori la poarta brasovului in tot meciul, iar in aparare a fost vraiste, pe benzi ne-au terminat, centrau dinorice pozitie, reluau cu capul fra sa ii deranjeze nimeni si tot asa. Sincer n-am putut remarca vreun jucator dupa un asemenea meci, desi au jucat Ganea, Lemnaru, Alexe sau Craciun. icon_rolleyes.gif

Ceea ce nu imi place acuma mie la Dinamo, este ca nu avem un mijlocas calumea de banda. Ze era bunicel, da' facea aceasi fenta de fiecare data.
gavros
nu ma intereseaza ce tactica adopta antrenorul, dar vreu sa vad pressing complaining.gif
razvan_ptm
O sa vezi presing de la ei cand or intineri Danciulescu si Niculescu
antisteaua
Pai Danciulescu a tot facut presing dar Niculescu se multumea sa priveasca.
red_dogvitan
Cand vom avea alti atacanti in echipa mai tineri atunci vom avea parte si de mai mult pressing......
redlady08
buna tactica asta de-a astepta sa-ti cada mingea la picior, dar nici atunci unii nu stiu ce sa faca cu ea complaining.gif ...ca sa nu mai spun de cand n-am mai vazut un sut de la distanta tras de ai nostri icon_rolleyes.gif
gavros
erau bune niste suturi de la distanta, tinand cont ca iarba era uda
redlady08
da... si cine sa-i invete? cine sa le traga cand ei erau mai preocupati sa cada, sa mimeze fotbalu....pomanagii...faceti de rusine tot ce au construit altii in ani de zile prin MUNCA, DEVOTAMENT, DARUIRE si mai ales prin FOTBAL.
BoYkA
parerea mea e ca cea mai buna este 4-4-2, sau orice tactica pe care o gandeste Rednic numai sa castigam. Insa nu stiu ce le zice Rednic numai sa numai arunce mingile alea in fata ca boii mai ales cand nu joaca Bratu.

...........................
]DINAMO SUNTEM NOI !!!

da, da, da si eu vreau sa vad pressing insa unii jucatori doar stau si se uita pe cand altii alearga. Doar Danciulescu mai face de unu singur un pressing acolo mic.
matador
nu vi se pare deplasat termenul de tactica?adica jucatorii au jucat panaacum mai mult pe ce stiau ei!!parerea mea
POOL
Tactica lui Dinamo: Ii trimitem in teren pe Ropo, Torje si Pulhac care ametesc adversarul, dupa care inscriem necontenit. doglaugh.gif
COSMIN C
Adica fara numar, fara numar...
red_dogvitan
Se intrec la cate pahare beau fiecare poate asta e cea mai buna tactica pentru ei
DinamoEver
sa nu-l uitam pe fratele mai mic si mai prost Lucica
dudu1961
complaining.gif Ce ...tactica nu s-a vazut in filmuletul ala !
poate erau oamenii prea anonimi si ce si-au spus; hai sa devenim vedete cumva complaining.gif si au devenit !
Mai ne miram de ce joaca cum joaca .
Unii dintre noi (nu eu ) se dau cu capul de pereti ca Dinamo nu joaca nimic si nu stiu de ce , dau vina pe oricine mai putin pe cei care decid soarta unui meci adica ....jucatorii complaining.gif complaining.gif complaining.gif complaining.gif
Leaveyou
QUOTE(POOL @ 25 Nov 2008, 2:09) *
Tactica lui Dinamo: Ii trimitem in teren pe Ropo, Torje si Pulhac care ametesc adversarul

Cu răsuflarea ? 010.gif
POOL
Poi cu ce altceva? verystrange.gif Sufla odata Ropotan catre Tames, se tot arunca asta la pamant.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.