Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Unde este Dinamo iubită?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
BandiT
QUOTE(paddy @ 12 May 2006, 10:53) *
Voi ati fost prezenti numai la meciurile din cupa UEFA dunno.gif in rest vaza, uitate pe statistici si ai sa-mi dai dreptate crazy.gif nu vezi cum se roaga MM de voi ca sa veniti la meciul cu Clujul 010.gif

ai dreptate. exact asta am zis: la un meci normal sunt 3..4 mii de spectatori.
si mm are dreptate: cu un stadion plin avem mai multe sanse cu clujul.
red_dog 4 ever
Mai multe sanse sa-si taie toti gatul la sfarsitul meciului cand vad ca au furato de la cfr
DiliBili
QUOTE(BandiT @ 12 May 2006, 8:42) *
sunteti voi rautaciosi degeaba...
ca toti taranii tin cu steaua...
dar in bucuresti cum stati?
tot stelistii sunt mai multi !
si faptul ca voi considerati ca sunteti mai putini , dar mai buni...
ce sa zic ?
daca erati voi mai multi atunci nu mai conta ca ceilalti sunt putini da buni. ca laudati ca sunteti mai multi!
treaba asta cu suporterii mai multi sau mai buni , nu se poate cuantifica decat la meciuri pe stadion: sa fie stadionul plin de fiecare data si sa incurajati echipa inteligent si eficient si atunci da : sunteti mai buni , sunteti mai adevarati ,sunteti mai destepti.
dar din moment ce la steaua si dinamo vin (in afara de derbiuri) cate 3..4 mii de spectatori , si aia mai mult injuratori .....slab
pai fc brasov e in divizia B , si tot cam atatia spectatori are la un meci normal...
deci mai bine fiti zmei pe stadion... pe forum toti suntem mai viteji , mai multi , mai destepti decat ai lor etc.

DINAMOVISTII SUNT MAJORITARI IN BUCURESTI IN ZONA STEFAN CEL MARE, OBOR, PANTELIMON,...STELISTII DOAR IN GHENCEA, CIOROII IN CRANGASI SI GIULESTI, IN CELALALTE FIIND UN ECHILIBRU RELATIV NESEMNIFICATIV IN BALANTA FINALA
SUPORTER, FAN ...NU INSEAMNA CA DACA TE INTREABA CINEAVA CU CINE TII RASPUNZI CU ECHIPA CEA MAI MEDIATIZATA...stiaua
marcher
QUOTE(paddy @ 11 May 2006, 23:11) *
Am vazut un sondaj, la o emisiunea ........nu vreau sa-i fac reclama.........suna cam asa..
Rep.....Cu ce echipa tineti ???....
Per......Pai eu tin cu Zdeau......
Rep.....De unde aceasta pasiune pt Zdeaua.......
Per......Pai...Eu tin cu Zdeaua pt si prietenul meu tine tot cu Zdeaua 010.gif

Rep.....Cu ce echipa tineti.....???
Per......Eu tin cu Zdeaua ....
Rep.....De cind ???......
Per....De cind m-au batut niste politai 010.gif
Rep....Cu cine tineti???.......
Per.....Cu Zdeaua
Rep...Puteti sa-mi spuneti niste jucatori......
Per.....a..a..a....lacatus,Lucescu, si Mircea Sandu.. 010.gif
Vai de mama lor de aurolaci, la asa sef de galerie asa suporteri diablo.gif

Asta era buna de pus la aia cu jurnalisti la dinamomania, sa vaza totzi. Bravo, paddy
Red_Dog
stelistu ala mai bine s-ar duce sa pasca in continoare oile decat sa vb pe situl nostru......sau mai bine sa se duca la muls de berbeci!!!
reddog_ovimaster
DINAMO este cea mai iubita echipa in SATU MARE. intradevar sunt si cateva turme pe la noi dar stitzi ca la SM.se organizeaza in fiecare an in satul Certeze SAMBRA OILOR (adica urcarea oilor la munte). Or fii oi mai multi in tara dar noi SUNTEM ADEVARATI SI MAI SPECTACULOSI restul sunt doar copii xerox.
alecsa_rd
nu conteaza pana la urma cati suntem...eu cel putin imi sustin punctul de vedere si nu ma ascund atunci cand dinamo este batuta cu 3-0 sau cu 5-4 si nici macar atunci nu mi-e rusine ca tin cu Dinamo!!Pt ca io ma consider suporter adevarat!! nu ca blacksheep.gif care atunci cand castiga steaua ies toti pe strada, iar pe la colturi se aude numai scooter- maria...iar cand pierd...nimeni nu vrea sa vorbeasca de fotbal si se ascund si le e rusine...pai nu asta inseamna sa sustii o echipa fratilor>!...eu cel putin asa consider...si asa ii vad pe stelisti, si cred ca majoritatea la fel...
dinamovista11
dinamovist nu devii de pe o zi pe alta...trebuie sa ai in sange....suntem mai putini dar tocmai de aia ne iubim si mai mult echipa... thumb.gif
Blu
QUOTE(crazy_rednwhite @ 12 May 2006, 11:29) *
era invers citatu'....da' merge si asa.... thumb.gif

stiu ca negruzzi a spus " prosti , dar multi " dar eu am inversat citatul deoarece in varianta originala calitatea este eclipsata de cantitate, in timp ce in versiunea mea cantitatea isi pierde valoarea din cauza calitatii ... beerchug.gif
crazy_rednwhite
ce frumos ai spus-o.... thumb.gif diablo.gif HAITA_DINAMO.gif
cane loco
Ba stielistule ba imaginea voastra cea ce va caracterizeaza pe voi e tarania, reprezentata de jiji razboinicu' mielului si colierul de sarma numit meeemeee, aurolacul si inapoierea.Oricum spurcatii sunt complexati de faptul ca noi Dinamovisti suntem mai destepti si mai tari in materie de sustinatori dovada sunt si coregrafiile noastre si actiunile de strada, in fine poate ca echipa noastra nu merge prea bine in momentele astea dar la capitolul suporteri suntem cu mult peste oile astea belite.Aveti pamant in buletin, va creste fasolea pe fularul spurcat, oitelor.
Sergiulica
QUOTE(cane loco @ 12 May 2006, 22:48) *
Ba stielistule ba imaginea voastra cea ce va caracterizeaza pe voi e tarania, reprezentata de jiji razboinicu' mielului si colierul de sarma numit meeemeee, aurolacul si inapoierea.Oricum spurcatii sunt complexati de faptul ca noi Dinamovisti suntem mai destepti si mai tari in materie de sustinatori dovada sunt si coregrafiile noastre si actiunile de strada, in fine poate ca echipa noastra nu merge prea bine in momentele astea dar la capitolul suporteri suntem cu mult peste oile astea belite.Aveti pamant in buletin, va creste fasolea pe fularul spurcat, oitelor.

Sunt total de acord cu tine nana2.gif
10mai
Sa vedem.

Ardeal - echilibru total , cu zone si zone ! In Cluj si mai ales in Alba Iulia dinamovistii sunt la putere. In Oradea si Brasov , Steaua e baza. In schimb la sate procentul e 90 % oi , 10% ciobani

Moldova - Iasiul e cu noi. Bacau e cu ei. Restul taranilor sunt cu Steaua.

SUD:
Oltenia e anti Bucuresti.
Constanta e zona lor.
In rest iarasi echilibru , dar au avantaj ei.

De ce s-a ajuns aici ?

-> presa, adica gașca slugilor proaste , unde parca ar fi Gabi Safta redactor sef

-> rezultatele lor internationale (chiar daca noi am luat titluri si cupe pe banda rulanta , mereu am fost contestati ) ei au dat lovitura in Europa si au lipit repede multi stelisti

->MM Stoica , care e foarte simpatizat in randul copiilor care se uita la Pokemon

-> Jiji , apreciat de batrani , pensionari si altii

Noi in schimb suntem aia blatisti , furam cu arbitru , vindem tot , etc

Deci : PRESA E DE VINA !
Gabriel
Iasul in nici un caz nu e cu Dinamo (in proportia pe care o insinuezi tu).

Vorbesc din proprie experienta.
tazz870
yo cred ca dinamo este iubit in oradea.acolo e cel mai bine in afara de capitala.
oricum suntem net superiori spurcatilor.
red_dog 4 ever
Valoric ca numeric nu prea
Aragorn
Valoarea conteaza mai mult decat numarul suporterilor . Decat sa te aduleze tziganii plini de flegme mai bine sa te sustina un profesor sau un inginer .Decat aia cu pokemon mai bine cei din Gondor .
DiliBili
In tara Dinamo e iubita in Alba Iulia, Arad, Satu Mare, CAMPINA, Urziceni, .... chiar si in Oltenia sunt caini ( ex: Slatina si Corabia )
Nu e iubita in nici un canal din tara (teritoriul stelistilor ) si nici in aer ( teritoriul ciorilor ) 010.gif
RflaviusD
Sunt destui dinamovisti in toata tara...dar trebuie sa ne gandim si la toti puradeii astia mici care au tot vazut in ultimii ani pe spurcati in europa si au inceput sa tina si cu ei...mai nou, acum se aplica aceeasi chestie si la ciori!!!Sa-l intrebam pe Borcica daca se va aplica vreodata si pe la noi cat e el la echipa...
reddog88
Dinamo este iubita peste tot beerchug.gif gunshot.gif vampire.gif
ALEXANDRA
DINAMO bananasmile.gif este iubita in toata lumea

HAITA_DINAMO.gif bananasmile.gif HAITA_DINAMO.gif

forta DINAMO
paddy
Dinamo e iubita in toata tara, din pacate nu prea ii vede nimeni pe acesti suporteri din cauza ca Dinamo nu prea are rezultate, neavind rezultate suporterii nu se pot manifesta .... beerchug.gif
POOL
Bine spus paddy. beerchug.gif Anu' trecut dupa meciul cu everton am vazut cativa dinamovisti unii cu tricou altii cu fularul (pe caldura) printre care am fost si eu. Daca exista performanta, restul vine de la sine. thumb.gif
Max
thumb.gif
alexyutza
Dinamo e iubita la Urziceni..... tongue.gif
cainelemontrealez
Si in Montreal este iubita Dinamo! HAITA_DINAMO.gif
fl0r1nel
La Lugoj sunt mai multi spurkati. Da va zic ceva: eu intr-o perioada stiam si numerele de pe tricouri la dinamovisti, in timp ce suporterii spurky nu stiau nici makr un jucator, cate titluri are echipa lor, etc etc. Dupa ce i-am batut cu 3-0 in cupa pe cotroceni, i-am intzepat pe nenorocitii aia, si "eu nu tin cu nimeni,", si au inceput cu vrajeli din astea. Asa k: mai bine sa tina cu ei toti tiganii, iar cu noi sa tina cei adevarati. beerchug.gif HAITA_DINAMO.gif
anca_07
Din pacate,DINAMO nu prea e simpatizata in "preaminunatul" Bacau icon_sad.gif!!orasul e plin de oii spurcate si asta de cand cu evolutia lor in cupa UEFA,iar castigarea campionatului a umplut paharul!!imi pare nespus de rau si imi provoaca sila in acelasi timp sa vad numa tricouri ros-albastre!! 014.gif
Caini sunt mai putini dar sper eu ADEVARATI!! HAITA_DINAMO.gif

si cu ocazia asta as vrea sa stiu daca pe forum sunt dinamovisti din bacau? beerchug.gif HAITA_DINAMO.gif
ScorpyoN
In Constanta spurkatii sunt la putere, se poate observa la meciurile Farului cati vin in tricourile spurkatilor, insa dinamovisti sunt :D ...
Putini, dar decat tzinagi, tzarani si redusi mintali ce sunt stelisti , mai bine mai putini si dinamovisti :D
red_dogvitan
In tara nu prea este simpatizata Dinamo decat in cateva orase.... putine diablo.gif
Sorin
In constanta sint destui dinamovisti dar de cand cu jiji lumea a pus botu la ei da o sa isi revina...sper...ca daca nu vin si la noi rezultatele(europene) o sa uitam cu ce ekipa tinem
punkrock
Sunt multi dinamovisti si in Targoviste.....40%Dinamo.....50%behaituri.....10%rrapidisti,argeseni+restu
Clau_Goool
[b] Am un numar mare de amici dinamovisti aici la mine in Cluj-Napoca , desi sunt shi spurcatzi eu zic ca noi suntem mai multzi cel putin in aria de amici pe care ii am eu.dar mergand la meciurile lui Dinamo de la Cluj cu cfr am observat ca mai multa lume s-a dus la meciul cfr-stoia decat la cfr-Fc Dinamo.oricum WE KICH ASS ALL THE TIME !!!
FORZZA DINAMO HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
fl0r1nel
Pacat ca nu are si Lugojul echipa in A. Numa Cimishoara are, iar eu nu am timp sa ma duc acolo. Oricum, sHTOIA e mai iubita aici, dar dinamovistii sunt seriosi, si nu din aia care nu stiu nici macar cine e antrenor la echipa.
ScorpyoN
Sorine, chiar esti asa de sigur ca in Cta sunt chiar asa multi dinamovisti? La noi 75% dintre oameni sunt oi.
red_dog 4 ever
Sunt multi te asigur eu dar nu prea au curaj sa se arate si nu inteleg de ce
ScorpyoN
Pai probabil (parerea mea) pentru ca Farul e Ghencea #2 bigcry.gif
Bascanu
pai cam in toata tara ciobanii tin cu steaua...oare de ce??? nici in Sibiu nu-i diferit. ne consolam cu faptu ca avem ceva dinamovisti!!!! HAITA_DINAMO.gif
Nexus
Sa se mute Dinamo in Ardeal,cred ca ar avea tot timpul stadionul arhiplin...asta e sigur.
Bascanu
Sa se mute Dinamo in Ardeal,cred ca ar avea tot timpul stadionul arhiplin...asta e sigur.

din pct d vedere cu stadioanele sunt toal d acord!!!!!
ady77cta
SALUT!
SI IN CONSTANTA ESTE FOARTE IUBITA IN CIUDA UNOR REACTII OSTILE DIN PARTEA SPURTCATIILOR.
DE MINE ESTE IUBITA SI DE INCA 10 BAIETI DE AI MEI! HAITA_DINAMO.gif
ady77cta
PESTE TOT IN TARA ESTE IUBITA ACEASTA ECHIPA
Nexus
e clar ca Dinamo e iubita in toate regiunile tarii,dar luate separat,unde e iubita cel ami mult?
Bascanu
din punctul d vedere al Ardealului pot spune ca sunt destul d multi dinamovisti aici. in oltenia din cate stiu situatia sta altfel, cu cati olteni am vb toti mi-o zis ca urasc dinamo....(parca toti ar fii rude cu Mititelu). cat despre moldova, parerea mea e ca acolo mai mult steaua si cu rapidu (pe langa ai lor, bacau, iasi, vaslui). in banat se stie ca Dinamo nu prea are "priza"! mai ramane dobrogea, si din ce am vazut pe forum sunt ceva dinamovisti acolo...

deci cam cel mai important contingent d dinamovisti (in afara d bucuresti) ar fi in ardeal!!

parerea mea, poate gresesc...

HAITA_DINAMO.gif
Dinamo
La RESITA Dinamo este foarte iubita de vreo 40.000 de oameni inclusiv de mine si de un fan care s-a dus in Italia sa munceasca pt.a merge la un meci al echipei favorite Dinamo si si-a cumparat si echipamente cu Dinamo,de toate 010.gif
Abia astept sa o vad pe Dinamo la RESITA in cupa macar ca sa fi prezent la meci si as canta cu fani lui Dinamo 90 de min fara intrerupere
DINAMO VIATA MEA
RflaviusD
de ce nu are dinamo suporteri multi in moldova ? :-/
coolio
no offence dar in Moldova sunt mai mult oameni cu intelect limitat :P:P:P:P
sunt si oameni destepti evident dinamovisti dar marea lor majoritate nu sunt de laudat

10% banned.gif
Cred ca nu-i nevoie sa-ti mai explic pentru ce !
IceByt
In ploiesti sunt putini...multi petrolisti si spurcati din pacate....:-(
DiliBili
inseamna ca Mihai Eminescu, daca ar fi trait in zilele noastre ar fi fost CAINE PANA LA MOARTE 010.gif
Bascanu
"interesant" punct d vedere are coolio
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.