Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Unde este Dinamo iubită?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Raikkonen
QUOTE(perovalenciano @ 24 Oct 2007, 17:38) *
Anul trecut, la meciul tur dintre Valencia si steoaia, m-am dus la meci imbracat cu tricoul lui DINAMO. Mi-am luat o groaza de injuraturi dar asa am cunoscut cativa caini adevarati care vazandu-ma in incurcatura mi-au sarit imediat in ajutor. Le multumesc pe aceasta cale si va asigur ca si aici sint caini adevarati.

Sunt multi romani in zona aceea a Spaniei intradevar...oricum au reusit sa iasa spurcatii in evidenta cu injuraturi si flecme chiar si in Spania unde este o civilizatie pe stadioane...

Eu cred ca Dinamo este iubita oriunde exista Romani in lume: Spania, Italia, Germania, S.U.A., Australia, Vladivostok dar oare suporteri straini are?
dynamovystul
In galati sunt mai multe oi,insa dinamovistii care sunt...iubesc echipa..oille-s proaste..si multe
Baco
Sunt destule orase din tara in care e iubita Dinamo : Alba Iulia , Iasi , Arad, Cluj , Oradea ... sunt cele mai de seama !!
DinamoEver
in constanta majoritatea cetateniilor sunt oi .. sefii de galerie ai Farului sunt stelisti de asemenea ..
dar sunt si multi Dinamovisit.. rapidisti fff putini .. si cu Farul nici unii

oricum sa vazut la meciul Farul - Dinamo unde aproape o jumatate din intreaga galerie eram din Constanta
:D HAITA_DINAMO.gif
severus
clar ca in CLUJ!!!!"U" e cu Dinamo pina la moarte(nu s-au uitat vremurile cind Dinamo o tinea pe "U" cu jucatori si "U"ii intorcea serviciul incurcind steaua) iar de anul asta cred ca si ungurii lui cfr cred ca se dau cu DINAMO!!!!
Leaveyou
QUOTE(Raikkonen @ 21 Jan 2008, 14:02) *
Sunt multi romani in zona aceea a Spaniei intradevar...oricum au reusit sa iasa spurcatii in evidenta cu injuraturi si flecme chiar si in Spania unde este o civilizatie pe stadioane...

Eu cred ca Dinamo este iubita oriunde exista Romani in lume: Spania, Italia, Germania, S.U.A., Australia, Vladivostok dar oare suporteri straini are?

Mai greu. Ca să te știe lumea ar trebui să însemne ceva Dinamo. Cine ar ține cu Arsenal dacă nu aude de ea ? Poate mă înșel.
Mister
Cu siguranta in Ardeal,cea mai frumoasa parte a tarii.De altfel,cred ca respectul pentru Ardeal e reciproc.In schimb,celelalte orase din sud imi provoaca scarba si probabil ca nici nu avem multi sustinatori pe aici,cu exceptia Bucurestiului.
Forza-Dinamo
Si in Buzau sunt dinamovisti destui.
cainele_fcd
Intr-adevar in Ardeal sunt cei mai multi dinamovisti, si in Cluj-Napoca sunt f multi. Eu zic ca ar fi o idee buna sa mai faca si Dinamo niste amicale prin zona, din cind in cind, sa fim mai aproape de echipa, sa ne vedem favoritii mai des. Eu zic ca ar putea in pauzele cind joaca nationala.
jdap
La FOCSANI!
COSMIN C
Dovezi? icon_rolleyes.gif
Leaveyou
Jdap ! Este iubită de Jdap. Cred.
royal
Sunt si in Republica Moldova suporteri Dinamovisti!! Iubim Dinamo!!! Nu ratam nici un meci!! Ne stringem la fiecare meci!!!
Nu suntem multi dar iubim foarte mult aceasta echipa!!! Incercam sa rezistam destoinic in Chisinaul impinzit de stelisti!!! Ne ducem la derbiuri in fan barurile lor, cu fulare steaguri tricouri pe care cu mare greu facem rost numai din Romania!!!
Si aici facem galerie in fan baruri!!! La ultimul derby eram 7 Dinamovisti si ei vreo 100 de stelisti!!! Dar noi cintam cintece si ii sustineam pe fotbalisti!! Spiritul Dinamo este si la Chisinau!!!! Va asigur!!!!
Am vrea sa organizam si o deplasari la meciuri dar cu legislatia din Moldova si greutatea cu care se deschide viza trebuie sa stam in fata televizoarelor!!!
Cine ne poate ajuta cu organizarea de deplasari sau inventar???? sfaturi sugestii va rog!!!
Cai Lun
http://fcdinamo.ro/infiintez.php << asta iti recomanda FCD pentru infintarea unui fan club. Dar pentru ca in RM s-ar putea ca legile sa difere, e bine sa vorbesti cu un avocat inainte sa te apuci. Asta in caz ca te intereseaza un fan club...
BoYkA
Dinamo va fi ce a fost si poate mai mult decat atat cand vor disparea jucatorii indolenti gen Cristea care declara ca pe ei nu-i intereseaza decat sa isi ia banii.
BladeBt
Dinamo e iubita pretutindeni in Romania bananasmile.gif
energie
chiar nu ma intereseaza care este procentajul suporterilor dinamovisti in diferite zone ale tarii...un lucru este cert- DINAMO are cei mai frumosi fani din toata Romania si o aratam de fiecare data cand avem ocazia! ultras.gif
nWbbix
Topicul ar trebui sa se numeasca "Unde nu este Dinamo iubita?".
Indiferent ca e cartierul Ghen(ce)a , ca e Tulcea , ca e Baia Mare, tot vei gasi suporteri care iubesc din suflet Dinamo, care se bucura la gol, care plang la o infrangere cu spurcati(n-au mai plans cam de multisor).
In concluzie, Dinamo este iubita oriunde, atat in Bucuresti, cat si in provincie. Sunt oameni care vin la meci din Tg. Mures , din Oradea, din Iasi, suporteri adevarati. Dinamo este iubita oriunde.
danyel_rwd
In Lupeni - Hunedoara suntem foarte multi DINAMOVISTI da nu ne aratam ;) desi este si un fan club de oieri icon_evil.gif , noi cateodata ne mai batem cu ei :)) le mai rupem cate 1 steag :)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.