Pepid
May 10 2006, 05:50 PM
Puteti sa il considerati un topic inutil dar eu vreau sa aflu daca e chiar asa cum se zice ca Dinamo este cea mai urata echipa dintre cele mai puternice.
alexyutza
May 10 2006, 06:01 PM
Unde e Dinamo iubita ? Destul de usor de raspuns tinand cont de antipatia mai mult sau mai putin meritata pe care ne-am atras-o de-a lungul timpului .
siungurele oarase care intradevar simpatizeaza cu adevarat echipa Dinamo sunt Iasiul si Oradea .
Nexus
May 10 2006, 06:18 PM
Va spun eu...In Ardeal,Dinamo e iubita peste tot(asta nu inseamna ca suntem mai multi ca oile).Din cate vad la tv`eu,in restul tarii saunt huiduiti(e plin de oi si de tigani).
coolio
May 10 2006, 06:32 PM
dinamo e iubita la Alba Iulia , Iasi , Cluj (U Cluj) ....
Mai sunt shi alte locuri insa din cauza unor sefi de galerie stelisti Dinamo e hulita in unele locuri...
craiova poti spune k e antibucuresti
DAN RED DOG35
May 10 2006, 06:32 PM
tiganii sunt mai putin iubiti in tara chiar mai putin decat noi,in schimb oile sunt multe si proaste.da in ardeal am auzit si eu ca suntem iubiti cel mai mult dar chiar si eu as vrea sa aflu cati si cat de mult suntem iubiti afara din bucuresti
bigbobo
May 10 2006, 06:33 PM
red_dog 4 ever
May 10 2006, 06:43 PM
In Constanta de mine si inca cativa baieti
st_an
May 10 2006, 06:46 PM
in iasi dinamo este ff iubit. ca dealtfel in majoritatea moldovei(cu exceptia bacaului).
in toata tara exista efectul de turma...adica toti NEmicrobistii sunt stelisti(80%). sunt muuulte oi peste tot, dar noi suntem mai putin dar macar suntem suporteri adevarati.
majoritatea spurcatilor nu stiu nici macar cine e portar la steaua, iar eu ca dinamovist(!!!), le pot spune tot lotul lor cap-coada, asa cum cred ca ar putea spune si multi multi alti caini.
reddogforever84
May 10 2006, 07:14 PM
In Tulcea am vazut o mare de tricouri alb-rosii , deci punem si Tulcea pe harta oraselor cu multi dinamovisti .
nunweiller
May 10 2006, 07:27 PM
Peste tot in tara sint foarte multi dinamovisti. Dintre cei pe care ii intereseaza fotbalul si care il urmaresc sint foarte multi. Partea mai galagioasa este alcatuita din stelisti. De aceea, peste tot se string si fac scandal. In plus presa a creat o adevarata isterie antidinamo(spre deosebire de alde netoiu, gig are grija de ziaristi - vezi la cite emisiuni au aparut el si mihaela dupa scandalul de la bistrita - nicaieri comentat negativ).
asa ca impresia este asta. dar garantez ca in sudul romaniei echipa este iubita.poate spre oltenia mai scade nr de sustinatori.
crazy_rednwhite
May 10 2006, 07:29 PM
QUOTE(st_an @ 10 May 2006, 19:46)

in toata tara exista efectul de turma...adica toti NEmicrobistii sunt stelisti(80%). sunt muuulte oi peste tot, dar noi suntem mai putin dar macar suntem suporteri adevarati.
majoritatea spurcatilor nu stiu nici macar cine e portar la steaua, iar eu ca dinamovist(!!!), le pot spune tot lotul lor cap-coada, asa cum cred ca ar putea spune si multi multi alti caini.
nici nu cred k se putea spune mai bine.....de acord cu tine in intregime...
Nexus
May 10 2006, 08:29 PM
Asa e!!!o gramda tin cu stana dar nici nu stiu cum arata emblema sau pe ce stadion joaca.Aia nu se pun la suporteri.Chiar azi radeam de un coleg care e cika oaie de 2 saptamani.
La mine in oras sunt o gramada de dinamovisti.
bianco_rossa
May 10 2006, 08:32 PM
Dinamovisti care iubesc(sry pleonasmul) echipa sunt peste tot....acum depinde de consistentza lor....In Iasi sunt foarte multi dinamovisti...si nu numai cu vorbele....stiti voi
In rest...se aduna toti si formeaza ceva...sunt cam raspanditi..sau sunt mai mici si nu se afirma..
alecsa_rd
May 10 2006, 09:01 PM
io stau in CONSTANTA si pot sa zic ca aici sunt mai multi stelisti...da cei mai multi sunt dintr-aia superficiali kre cum a mai zis cnva de pe forum, nu stiu ce emblema are steaua sau mai stiu eu ce...

wherever i go
kataiba
May 10 2006, 10:26 PM
In Ploiesti foarte multe oi, dar d-alea cu valu' "stiaua in semifinale" grrrrr, daca era jiul sau alti terminati cu aia tineau. Dinamovisti sunt putini dar buni :).
f_rares
May 10 2006, 10:37 PM
In Sibiu marea majoritate sunt stelisti sau dinamovistii se ascund prea bine
Tinand cont ca aici e unul dintre magazinele oficiale ale sTELEI, sunt stelisti,ca doar n-o deschide magazin intr-un oras plin de dinamovisti.Multzi tin si cu Dinamo,dar la meciurile disputate aici la stadion vine multa lume cu tricouri steliste
Am auzit ca in Brasov ar fi multzi dinamovisti.
CRISX
May 10 2006, 10:52 PM
Acum un an si ceva a aparut un sondaj care arata ca 40% din populatie tine cu steaua , 14% cu Dinamo, iar rapid si craiova au cate 4-6%.
Pana prin '86 Dinamo avea mai multi suporteri decat steaua. De atunci situatia s-a inversat . Oare de ce ?
dudu1961
May 10 2006, 10:53 PM
f_rares
May 10 2006, 10:55 PM
doar 14 %?!?!

nu cred ca am avea atat de puztini!!Cand s-a facut sondajul??Cand sTEAUA batea pe valencia anul trecut si totzi erau 'stelisti'?!?!
DUMMY
May 10 2006, 11:47 PM
Multi dintre suporterii ghencisti sunt anti-fotbal, n-au nici o treaba cu fotbalul dar au auzit si ei de steaua si tin cu aceasta!
Suporteri dinamovisti sunt in fiecare colt al tzarii, in fiecare oras !
In cele din urma important este ca DINAMO suntem NOI...SUPORTERII DINAMOVISI!
QUOTE(dudu1961 @ 10 May 2006, 23:53)

Sa ajungem noi unde trebuie si o sa vedeti atunci citi avem .
Decat multi si prosti mai bine putini si buni!
Lasa sa nu mai tina toate lichelele cu DINAMO... lasa-i sa stea acolo la sthoia ca stau bine!
DINAMO are nevoie de suporteri adevarati, jucatori si conducere formata din dinamovisti adevarati!
huo sTeaua
f_rares
May 10 2006, 11:52 PM
Bine spus Dummy!!!Dar uite ca acesti falsi suporteri stelisti se cearta de parca ei sunt cei mai infocatzi spurcatzi
daca steaua joaca bine,ei se cred mari suporteri,iar daca steaua pierde,imediat dispar la fel de subit cum au aparut!
DUMMY
May 11 2006, 12:01 AM
QUOTE(f_rares @ 11 May 2006, 0:52)

Bine spus Dummy!!!Dar uite ca acesti falsi suporteri stelisti se cearta de parca ei sunt cei mai infocatzi spurcatzi
daca steaua joaca bine,ei se cred mari suporteri,iar daca steaua pierde,imediat dispar la fel de subit cum au aparut!
Genul asta de stelisti tin cu steaua din lipsa de femei...cum da de femeie uita de steaua!

majoritatea sunt copii... de la 12 la 19 ani ! retardatii sa ramana la steaua... adevaratii sa sustina DINAMO!
shushureddog
May 11 2006, 04:54 AM
QUOTE(alexyutza @ 10 May 2006, 19:01)

siungurele oarase care intradevar simpatizeaza cu adevarat echipa Dinamo sunt Iasiul si Oradea .
Trebuie sa te contrazic in legatura cu orasul meu. In Oradea e patria spurcatilor. Sunt curios in ce oras sunt mai multi ca aici. 70% tin cu spurcatii. Noi suntem mult mai putini ca ei, dar suntem singurii care avem un fan-club si o brigada organizata! La fel ca peste tot ei sunt multi si prosti. Mancatori de seminte, vb. in vant si prostii din astea... cand ne vad prin oras nu comenteaza cu noi prea multe si toata lumea ne respecta (cand nu, ne ocupam de ei si gata). In ALBA-IULIA va zic (aproape) sigur k e singurul oras in care suntem mai multi ca oile!
Motive:-pORCEA si nESIMTOIU!
-6 titluri consecutive ale spurcatilor
-pORCEA si nESIMTOIU
-vALENCIA, bETIS si alte echipe in degringolada
-pORCEA si nESIMTOIU
-JIJI

(multa lume zice k e om bun si ajuta oamenii si din astea; chiar un prieten a zis k o sa-l voteze in alegeri pana l-am amenintat k il bat si si-a schimbat parerea)
-pORCEA si nESIMTOIU
-LIPSA DE PERFORMANTA!
Hai sa vedeti cum ar fi dak noi am castiga 8-10 campionate la rand. Nu ar mai fi oile nici 10%. In ceea ce priveste pers. peste 45 de ani Dinamo are mai multi sustinatori ca spurcatia! d c? pORCEA si nESIMTOIU stie!
P.S. Orasul cu cei mai adevarati "caini rosii" e bineinteles ORADEA! (thanks to Guardia Oradea)
Add1ct3d
May 11 2006, 05:09 AM
"adevaratii sa sustina DINAMO!"
:) e o diferenta .... la noi adevaratzii sustzin DINAMO ... la spurky prin mesaju` lor ... "adevaratzii au alocatzii"

deci .... elevi :)
Radu10mai
May 11 2006, 09:21 AM
In Cluj Napoca si Alba Iulia sunt mai multzi Dinamovisti decat stelisti, desi in ultimul timp, de cand cu calificarea in semif. Uefa, toata lumea se da stelista(dar e ceva de moment), la mine in Turda din 40.000 de oameni suntem vreo 30 de Dinamovisti si restul

sau

chiar si cfr

au mai multi suporteri aici! Oricum cel putin 50% din Romania se considera

dar mai mult de jumatate nu au fost niciodata la un meci, unii nici nu cunosc echipa, deci suporteri adevartzii sunt greu de spus catzi sunt, oricum sunt mai multzi decat noi, clar!

Si in legatura cu intrebarea topicului, stiaua e cea mai iubita, iar Dinamo cea mai urata!
paddy
May 11 2006, 09:43 AM
Dinamo este cea mai iubita la Tg Mures
Radu10mai
May 11 2006, 09:45 AM
Din tg. mures cunosc doar stelisti, nu spun ca nu sunt si Dinamovisti, dar sunt si o gramada de
ALEXANDRA
May 11 2006, 11:46 AM
crazy_rednwhite
May 11 2006, 11:53 AM
cei care se dau stelisti de cand cu calif in semifinale...nu au cum sa fie caini....un caine adevarat..ramane caine pt. totdeauna, indiferent ce se intampla...in baia mare...muuuulte oi...si destul de putini caini...din cate stiu eu..oricum...sa dau un pic de originalitate lui AL. Lapusneanul.."Multi....da' prosti..."...:D
BandiT
May 11 2006, 12:12 PM
si in Brasov sunt multi dinamovisti...
dar sunt mai multi stelisti..ca peste tot dealtfel.
red_dog 4 ever
May 11 2006, 12:14 PM
Instinctul de turma nu va paraseste niciodata
DUMMY
May 11 2006, 12:49 PM
QUOTE(Add1ct3d @ 11 May 2006, 6:09)

"adevaratii sa sustina DINAMO!"
:) e o diferenta .... la noi adevaratzii sustzin DINAMO ... la spurky prin mesaju` lor ... "adevaratzii au alocatzii"

deci .... elevi :)
Am fost la acel meci... toate mesajele din PCH aveau replica de la sthoia dar la cat de imbecili sunt nu au fost in stare sa gandeasca ceva mai tare decat " alocatzii au adevaratii " ....

, aici suporterii stelisti recunosc ca sunt copii
COSMIN C
May 11 2006, 01:00 PM
Dinamo e iubita. Cu patima, De cati, conteaza mai putin .
red_dog 4 ever
May 11 2006, 01:06 PM
Calitatea conteaza nu cantitatea
Andreea001
May 11 2006, 01:15 PM
dudu1961
May 11 2006, 02:53 PM

Sa va spun eu cum sta treba cu supotreri;cineva a spus ca Dinamo are suporteri adevarati pe cei mai in virsta asta asa este de copil iubesc Dinamo si o voi iubi pina la moarte si daca ati observat eu nu fac parada de drgostea pt.acest CLUB pt ca inteleg sa iubesti inreg clubul nu numai fotbalul dar ,noi astia pe la 45 de ani nu avem fanatismul celor de 14-20 de ani noi am trait intr-o alta lume in care se mergea la stadion[eu mergeam cu fratele meu tot dinamovist de la 5 ani]cind erau cuplaje pe ''23'' si stadionul era impartit in mai multi suporteri si nu se lua nimeni la bataie cu nimeni[binenteles pe vremea aia cei mai multi erau dinamovisti].Si azi cred ca ar trebui ca suporteri sa respecte clubul pe care il ;;IUBESC''si sa RESPECTE culorile acelui club indiferent de cine il conduce la un moment dat resapctind clubul te respecti pe tine nu te confuzi cu un huligan si tot asa te vor respcta si alti altfel risti sa devii ceea ce sutii pe sadion.Imi pare rau ca in ziua de azi s-a ajuns la fanatisme exagerate de multe ori alimentate chiar de cei care ar trebui sa le stopeze ;jandarmerie,fotbalisti ,antrenori ,conducatori de club, chiar politicieni ,si nu in ultimul rind ZIARISTI.
Leaveyou
May 11 2006, 05:12 PM
QUOTE(CRISX @ 10 May 2006, 23:52)

Acum un an si ceva a aparut un sondaj care arata ca 40% din populatie tine cu steaua , 14% cu Dinamo, iar rapid si craiova au cate 4-6%.
Pana prin '86 Dinamo avea mai multi suporteri decat steaua. De atunci situatia s-a inversat . Oare de ce ?
Rezultatele bune aduc susţinători. Când eram eu mic (nici nu mai ştiu când) Dinamo era pe val.
Rezultatele echipei noastre le ştim. Ce copil începe să ţină cu Dinamo după ce vede panarama care este la club, rezultate de tot kkt-ul (cu pescarii, cu Tirana, etc.) şi citeşte în ziare că Dinamo a câştigat numai cu arbitrii ?
Părerea mea !
f_rares
May 11 2006, 05:16 PM
Da,asa este.Fiecare persoana cand a fost copil a tinut cu echipa care era atunci la putere,care domina fostbalul romanesc.Cei care au inceput sa iubeasa fotbalul prin 86 tin cu Steaua,prin 80 cu Dinamo,si tot asa. acum Steaua a jucat 2 ani in Uefa,si deci,cu cine sa tina un pusti de 10 ani??
Dinamovisti intotdeauna vor fi,multzi putzini, dar intotdeauna cei care vor iubi vesnic DINAMO nu vor parasi acest club pentru toata viatza.Oricare ar fi dezamagirile sau umilintza!
Leaveyou
May 11 2006, 05:24 PM
Da. Corect ! Păi, în puii mei, am fost la toate meciurile când ne-am făcut de cacao. Am ajuns să cred că este din vina mea !
Am citit mai sus ceva cu PCH-ul. Eu cred că actualul protest ajunge. În felul ăsta o să îndepărtăm chiar şi eventuali jucători care ar vrea să vină: "Unde te duci frate, nu vezi ce suporteri au ăia ? Îţi iau gâtul."(Am deviat de le subiect ?)
cane loco
May 11 2006, 08:21 PM
Un lucru trebuie mentionat de la bun inceput:DINAMO a avut si va avea in continuare suporteri cei mai stilati si mai adevarati, fata de spurcati, lumea trebuie sa inteleaga ca majoritatea spurcatilor si probabil de aia sunt cei mai multi sunt tzaranoii da ati auzit bine tzaranoii da astia sunt turma de oi mare dar tembela.Am constatat treaba asta de-a lungul timpului in provincie, exact cum spunea cineva mai inainte, majoritatea manipulatorilor de sapa si mobil scoter-maria habar nu au cum arata Bucurestiul in sine nu numai cum arata steoaia si insemnele spurcate.Vad si ei la televizor steaua comunista si ii apuca nostalgia si bineinteles copchilasii lor inteligenti rau de tot ca deh agricultura sporeste inteligenta raman traumatizati de imaginile cu echipa spurcata si incep sa strige cu stiaua.Daca le dai ceva seminte de pus pe camp, ori motorina de tractor sau cel mai bine niste zaibar si visinata tin si cu patagonia deci intradevar fidelitatea la oite e un lucru relativ.Cat despre ciori sunt de cacao se dau mari anticomunisti ca si pretini lor de la timisoara dar ei sunt niste ciori consumatoare de manele, multa lume stie ca nea copos a fost un mare utecist inainte de lovilutie, era un viitor cadru de nadejde al partidului comunist.
red_dog997
May 11 2006, 08:30 PM
Si la mine in oras Dinamo se bucura de multi suporteri, si in Moldova, dar cred ca nicaieri nu sunt mai multi dinamovisti ca-n Constanta sau Bistrita!
Se poate spune la fel si despre Targoviste!
Blu
May 11 2006, 08:43 PM
legat de suporterii stelei am de spus un singur lucru ( parafrazand un citat celebru ) : MULTI , DAR PROSTI !
Red_Dog
May 11 2006, 09:02 PM
poate c suntem noi mai putini decat suporterii stelei dar suntem si mai destepti!!!!!...80la suta din suporterii stelei p care ii cunosc sunt oligofreni sau redusi mintali sau tigani sau IDIOTI!!!!........la steaua toti sunt cam niste mapeti! daca zice jiji sa strige "oli-oli" ei striga si daca nu vine cu nobilimea lui d stana ( bneinteles cu renumitul oier Zmarandescu ) si ii bate p toti mapetii :)))!!!! asa ca mai bine mai putini si mai destepti decat multi si prosti!!
Sergiulica
May 11 2006, 09:56 PM
Decat cu din astia cum sunt acum cu

dupa ce au jucat in uefa mai bine deloc mai bine sa ramanem astia care suntem fideli mereu culorilor si nu ne vopsim pt un rezultat sau altul
paddy
May 11 2006, 10:11 PM
Am vazut un sondaj, la o emisiunea ........nu vreau sa-i fac reclama.........suna cam asa..
Rep.....Cu ce echipa tineti ???....
Per......Pai eu tin cu Zdeau......
Rep.....De unde aceasta pasiune pt Zdeaua.......
Per......Pai...Eu tin cu Zdeaua pt si prietenul meu tine tot cu Zdeaua
Rep.....Cu ce echipa tineti.....???
Per......Eu tin cu Zdeaua ....
Rep.....De cind ???......
Per....De cind m-au batut niste politai
Rep....Cu cine tineti???.......
Per.....Cu Zdeaua
Rep...Puteti sa-mi spuneti niste jucatori......
Per.....a..a..a....lacatus,Lucescu, si Mircea Sandu..
Vai de mama lor de aurolaci, la asa sef de galerie asa suporteri
BandiT
May 12 2006, 07:42 AM
sunteti voi rautaciosi degeaba...
ca toti taranii tin cu steaua...
dar in bucuresti cum stati?
tot stelistii sunt mai multi !
si faptul ca voi considerati ca sunteti mai putini , dar mai buni...
ce sa zic ?
daca erati voi mai multi atunci nu mai conta ca ceilalti sunt putini da buni. ca laudati ca sunteti mai multi!
treaba asta cu suporterii mai multi sau mai buni , nu se poate cuantifica decat la meciuri pe stadion: sa fie stadionul plin de fiecare data si sa incurajati echipa inteligent si eficient si atunci da : sunteti mai buni , sunteti mai adevarati ,sunteti mai destepti.
dar din moment ce la steaua si dinamo vin (in afara de derbiuri) cate 3..4 mii de spectatori , si aia mai mult injuratori .....slab
pai fc brasov e in divizia B , si tot cam atatia spectatori are la un meci normal...
deci mai bine fiti zmei pe stadion... pe forum toti suntem mai viteji , mai multi , mai destepti decat ai lor etc.
paddy
May 12 2006, 09:53 AM
Voi ati fost prezenti numai la meciurile din cupa UEFA

in rest vaza, uitate pe statistici si ai sa-mi dai dreptate

nu vezi cum se roaga MM de voi ca sa veniti la meciul cu Clujul
POOL
May 12 2006, 10:04 AM
Mda paddy... E adevarat ce ai scris u mai sus.... Am intalnit si yo cateva "exemplare" de genul asta pe viu.
crazy_rednwhite
May 12 2006, 10:29 AM
QUOTE(Blu @ 11 May 2006, 21:43)

legat de suporterii stelei am de spus un singur lucru ( parafrazand un citat celebru ) : MULTI , DAR PROSTI !
era invers citatu'....da' merge si asa....
free ya mind
May 12 2006, 11:59 AM
La Vaslui situatia e la fel ........peste tot numai oi tampite.....dar dak l intrebi un jucator d la Steaua deja le-ai inkis gura...in schimb dinamovistii sunt altfel ..desi nu sunt asa multi numeric ..sunt suporteri adevarati....nu din astia...care ies in centru doar cand castiga shtoia lor....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.