Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Supercupa Europei..Barcelona-Sevilia 0-3
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Max
Aseara la Monte Carlo sa disputat meciul vedetelor din Supercupa Europei , Barca - Sevilia 0-3...Renato min 7 , Kanoute min 45 , Maresca min 90.
Unde-i Ronaldinho , Eto'o , Messi , unde's extraterestrii ?.... icon_rolleyes.gif ....as vrea sa ma insel , dar cred ca anul acesta Barca nu va prinde nici macar un loc de CL in Primera .
divisor
au prins o zi proasta catalanii...eu merg pe mana lor in spania
genghis han
In campionat o sa se schimbe totul,o sa primeasca ajutor de la arbitrii,eu cred ca o sa primeasca cel putin 25 de lovituri de la 11 m multe inventate.
Florin_Dinamo
offtopic.gif Pai na, de ar avea si stoia in campionat adversari care sa joace asa cum a jucat sevilla cu barca, bine ar fi.
Barca e echipa buna, si isi va reveni, asta e clar. Cat despre ajutorul de arbitrii, ce, numa Barcei i se intampla? Nu cred.
ScorpyoN
Florin_Dinamo, in Spania acum cica 3-4 ani Real Madrid era echipa ajutata de arbitrii, cu penalty-uri inventate si goluri anulate adversarilor, acuma vad ca Barca i-a luat locul. Acuma s-a vazut fata Barcei, acea echipa extraterestra. Poate isi va reveni, dar ei vor juca cu 14 jucatori, printre care 3 in negru.
BRAVO SEVILLA
red&white
Speram sa nu dam de Sevilia in Cupa UEFA,in grupe bine inteles si daca ne calificam noi,ca sigur vom lua bataie,eu ma bucur ca a castigat Supercupa si a meritato
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.