Pai nu rezolva nimic daca se duce la Elias. Am facut si eu deplasari cu galeria echipei Dinamo, intre 1989-1998. Ce pot sa zic:
- erau smecherasi, printre care si colorati, care deposedau, pe cei mai slabi de inger sau pe cei care faceau greseala sa vina singuri in deplasari, de diverse bunuri fiind vizate mai ales fularele. Imi aduc aminte ca am facut prin 1996 o deplasare, singur, la Bacau, iar in autocar un tigan + unu de 120 kg imi tot cereau fularul (aveam un fular rosu-alb, cu Monaco)...am refuzat si m-au amenintat cu bataia cand vom ajunge in Bacau... dar la Bacau au avut surpriza sa fiu asteptat de 20 de rude de ale mele ( sunt totusi si caini in Bacau

) ...si totul s-a incheiat pasnic,
- e logic ca Elias trebuie sa se mandreasca cu o galerie numeroasa, dar pentru asta trebuie sa stapaneasca PANARAMELE PUSCARIASE din galerie... se stiu ei care - prietenii de la inceputul anilor "90 ai lui Nicu Galerie
- apropo de nicu galerie, mai tineti minte, inainte de revolutie, la fiecare meci celebra fraza a lui nicu galerie...HAI BAI DATI SI VOI 3 LEI-5LEI SA LUAM TOBE, CA SUNTETI TOTI FII DE COLONEI SI GENERALI ... tobele erau bineinteles transformate in pahare de alcool de nicu si prietenii sai