Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Important de stiut
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Oracol
Salut,as vrea sa fac un anunt important,scrie pe pagina principala a siteului ca LIDERUL GALERIEI ELIAS BUCURICA,face anunt catre toti suporteri dinamovisti sa vina la meciuri si acasa si din deplasare,BUN ce zice el foarte bine ,dar as vrea sa-i transmit lui elias daca se poate prin intermediul dumneavoastra ca am fost la sofia si in alte deplasari ,dar cu suporteri ca MOFLEA,5_ARUL ,NEAMTUL ETC... nu va mai veni nimeni in deplasari va spun sincer asta cu gesturile care le face cu alti suporteri dinamovisti am multi prieteni si lumea care o aud in afara stadionului ca lor nu le este frica sa se bata cu galeriile adverse ,cea ce le este lor frica este sa nu-i bata MOFLEA si mai stiu eu care ca se inbata iei si incepe sa sufere cu sustinatori ai aceeleasi echipe care tzine si el ,parerea mea este ca asa ceva este inadmisibil ce se intampla sa iti fie frica sa se inbete uni suporteri si sa o caute aiurea sa te injure incontinui,pai atunci sa se duca doar iei astia cativa care sunt mai recalcitranti FRATe sa nu mai apeleze sau sa generalizeze sa VINA TOTI SUPORTERI,ptr ca va supun ca asa ceva nu se face,va multumesc mult si as vrea sa ii transmiteti daca se poate lui ELIAs ca sunt multi suporteri in devenire care vor sa fie dinamovisti,salut si bafta in ce faceti ca este ce-l mai frumos si tare site din romania.
gavros
Ok beerchug.gif
radu
Nu mai bine te duci tu direct la Elias intr-o pauza de meci sa ii spui ce ai pe suflet? Nu de alta dar eu am baut cate ceva acum si nu prea inteleg bine romaneste sau nu sti tu bine romaneste!!!

CARE ESTE!!!
DiliBili
Pai nu rezolva nimic daca se duce la Elias. Am facut si eu deplasari cu galeria echipei Dinamo, intre 1989-1998. Ce pot sa zic:
- erau smecherasi, printre care si colorati, care deposedau, pe cei mai slabi de inger sau pe cei care faceau greseala sa vina singuri in deplasari, de diverse bunuri fiind vizate mai ales fularele. Imi aduc aminte ca am facut prin 1996 o deplasare, singur, la Bacau, iar in autocar un tigan + unu de 120 kg imi tot cereau fularul (aveam un fular rosu-alb, cu Monaco)...am refuzat si m-au amenintat cu bataia cand vom ajunge in Bacau... dar la Bacau au avut surpriza sa fiu asteptat de 20 de rude de ale mele ( sunt totusi si caini in Bacau beerchug.gif ) ...si totul s-a incheiat pasnic,
- e logic ca Elias trebuie sa se mandreasca cu o galerie numeroasa, dar pentru asta trebuie sa stapaneasca PANARAMELE PUSCARIASE din galerie... se stiu ei care - prietenii de la inceputul anilor "90 ai lui Nicu Galerie
- apropo de nicu galerie, mai tineti minte, inainte de revolutie, la fiecare meci celebra fraza a lui nicu galerie...HAI BAI DATI SI VOI 3 LEI-5LEI SA LUAM TOBE, CA SUNTETI TOTI FII DE COLONEI SI GENERALI ... tobele erau bineinteles transformate in pahare de alcool de nicu si prietenii sai
radu
Nu ai inteles nimic..el zicea sa-i spuna careva lui Elias bla bla bla..si eu i-am sugerat sa0i spuna singur.
DiliBili
pai Elias cunoaste situatia, de aia am spus ca nu rezolva nimic
red_dog_rahova
pai credeti ca sudul s-a despartit degeaba de pch?
trebuie sa fi fost ceva la mijloc...
junior
de ce nu vă uniţi într-o galerie mare ??? pentru că unii au veleităţi de "conducători"
FarfelkugeL
Ba voi ati tampit?
Ce dracu tot debitati acolo???
Poate e si ceva adevar dar fabulati prea tare (unii).
Hai, gata, toti la Craiova si gata, ok?
paddy
Mergem cu totii la Craiova cu o singura conditie, sa nu fie si Moflea in autocar cu noi 010.gif 010.gif
Iti dau un singur sfat Oracol...........ignorai sau rupele capul diablo.gif
Hai sa vedem ca fapt divers citi dintre noi am avut de aface cu aceste grupulete de alcolisti........au fost si sint probleme de acest gen in mijlocul galeriei, mai ales la meciurile din deplasare.
Oracol
Ma bucur ca ati inteles uni dintre voi mesajul,vor fii ocazi cand va cere ajutorul si nu o sa-l asculte nimeni treaba lor astiora care se cred prea TALIBANI va veni si ziua cand vor regreta purtarile astea comuniste asta este eu le doresc bafta si amenzi cat mai putine si va spun eu cu siguranta ca el nu a batut pe cineva vrodata ci doar a luat bataie sau a batut 30% si 70% a luat omor si amenzi .Ne vedem la craiova>>>>FORZZA Dinamo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.