rednorth
May 24 2007, 09:36 PM
Eu zic ca mancati nu suntem, ci bagati la 2 m sub pamant.
Intr-un meci in care Matzu cacacios de inzaghi a alergat cat un semi-maratonist, ce mai pot zice.
Unii confunda nr de faze de gol, cu o tacticizare excesiva si un efort enorm al unor fotbalisti, vezi Kuyt, Gerrard, si restul.
p.s. vroiam sa scriu cu cine vom pica in turul preliminar dar mi-e frica sa nu cobesc;mai bine tac!!!
COSMIN C
May 24 2007, 09:53 PM
Cu aia picam!
rednorth
May 24 2007, 09:56 PM
radu
May 24 2007, 10:10 PM
Ce-i aici clubul de vrajitoare? Mai sunt si altii care cred la fel.
Eu zic ca anul asta spargem ghinionul.
RED75
May 24 2007, 10:12 PM
Normal, picam cu cormoranii si le dam ca lui Everton in tur
rednorth
May 24 2007, 10:49 PM

, Cosmine, ne-a dat Red75 de gol; el va fi cel cu halatu'...
Capirossi
May 25 2007, 07:30 AM
QUOTE(rednorth @ 24 May 2007, 22:36)

Eu zic ca mancati nu suntem, ci bagati la 2 m sub pamant.
Mancati ei, nu noi. A scris cineva mai sus ca finala CL a fost la nivelul unui meci mediocru de divizia A.
DarkSide
May 25 2007, 08:32 AM
QUOTE(marcher @ 2 May 2007, 23:27)

Iar am pus-o, iar am pus-o....

Liverpool pregateste-te, venim in turul 3 preliminar. Dark side...de data asta iti tai limba

Eram beat...nu stiam ce zic
Tarziu baieti. Se pare ca v-am luat-o inainte la concursul "Ghiciti adversara din turul 3".
Doamne ajuta!
cosmin targoviste
May 25 2007, 08:46 AM
QUOTE(RED-castorryy @ 24 May 2007, 14:34)

Inzaghi super norocos
ps. pe final jucatorii de la Liverpool au ramas fara benzina
editat de RED-castorryy prin copy/paste
Pai cum ca pe final a dat Liverpool golul...?

mai bine lasam discutiile astea ca vorba lui Capirossi noi tinem cu Dinamo!
Hooligans
May 25 2007, 08:51 AM
Bravo Milan au dovedit ca acea tampenie ce s-a intamplat in vara cu retrogadarea lui Juve si multe depunctari,s-a dovedit ca fotbalul italian este cel mai bun din lume,Italia campioana mondiala si milan regina europei bravo lor
POOL
May 25 2007, 12:39 PM
QUOTE(Capirossi @ 24 May 2007, 22:27)

Deci daca avem meci cu Milanu' sau cu Liverpool in C L sunt mancati, nu ?
Clar. Zic ca nici nu are rost sa bagam prima echipa in meciul cu ei.
mihaiul90
May 25 2007, 01:55 PM
Si daca ii batem pe Liverpool ?

De ce sa nu fie Dinamo ca acum multi ani cand elimina adversari puternici ? Daca am reusit sa batem in ghena dupa 18 ani si sa ne calificam in primavara europeana dupa 17, de ce sa nu ne calificam si in grupele Ch. Lg. cu un adversar tare ?

Daca va fi sa se intample vreo minune, anul acesta se va intampla fiindca anul asta 2007 e anul minunilor si lucrurilor bune pentru dinamovisti !
POOL
May 25 2007, 06:03 PM
Mda.. Daca ar pica Barca pe 3 sa cadem cu ei. Ii batem si pe astia. Blay il poate bloca pe Ronaldinho, Pulhac pe Messi si Moti pe Eto'o. Iar Clau gol e mult peste Puyol.
mihaiul90
May 25 2007, 06:28 PM
Pai vezi si Radu Stefan poate sa stea sa manance seminte pe margine ca cei 3 crai fac toata munca pentru el

In atac ii rezolvam ca il avem pe Claudiu iar in aparare cei 3 + Lobont formeaza o adevarata armata
red_dog997
May 26 2007, 12:33 PM
Se pare ca, cum socoteala de acasa nu s-a potrivt cu cea din targ, Dinamo va sta pe margine si anul acesta in CHampions League. Ei las' vorba aia "poate la anu'" deja ne-am obisnuit cu chestia asta. Cred ca asta a fost ultimul tren al lui Dinamo in Champions League, poate peste 10 ani, Dinamo se va mai califica acolo.
mihaiul90
May 26 2007, 01:14 PM
Macar stii despre ce e vorba si care e sistemul de calificare inainte sa deschizi gura si sa scoti perle ? Daca castigam campionatul care urmeaza ne vom califica automat in Champions League, peste 10 ani poate ai vrea tu... Oricum am putea sa ne calificam si de anul asta daca avem noroc la tragerea la sorti, dar asta e mai greu de realizat, insa castigarea campionatului urmator nu e o utopie, daca nu vindem echipa sigur vom lua si anul viitor titlul.
red_dog997
May 26 2007, 01:20 PM
Stai linistit ca nu scot perle, m-am gandit bine ce-am spus, si din cate stiu eu, Dinamo chiar daca va castiga campionatul anul viitor nu va avea coeficient destul de bun pentru a intra in champions league. Dinamo e prea ghinionista pentru asa ceva, sunt obisnuit cu faptul ca Dinamo este o echipa ghinionista si imi pare rau de faptul asta.
Bascanu
May 26 2007, 01:22 PM
ma tu nu intelegi ca viitoare campioana merge direct in grupe??? nu conteaza cine iese campion la anu, merge direct in grupe indiferent de coeficient!
red_dog997
May 26 2007, 01:36 PM
OK, am inteles, deci scad termenul, Dinamo va ajunge in Champions League cel tarziu anul viitor, pentru ca anul viitor va castiga campionatul.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.