Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Liga Campionilor 2006-2007
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
dudu1961
Da d-le @paddy __stiu ca au cele mai multe parca freo 6 care e problema eu tin cu Machestern tu tii cu Milan ___Eu nu am jignit pe nimeni (mai esti si moderator !!!!) . Tin cu ei de 30 de ani si cu Dinamo de 39 ____asa cum o vad si pe Dinamo ca nu joca nimic cind si-o ia asa i-am vazut si pe ai mei aseara ___puteai sa te adresezi echipei mele nu mie PERSONAL !
marcher
Nici milanul prea-prea...nici manchester foarte-foarte. A fost asa o chestie, s-a intalnit dracu cu tac-su... unuia ii iese totul, iar celuilat nimic. Exista o lege nescrisa a fotbalului: daca iti da italianul gol, la 1-0 si daca doar atat ii trebuie, apoi poti sa stai si-n cur si-n cap , nimic nu mai este de facut. Babele milanului au ras de pustii manchesterului. Iar noi ne chiompanim ce si cum. Sîntem o natie demna de toata mila.
Leonidas
Milan a razbunat Roma..... parca cuvantul ghinion e sinonim cu Dinamo 149.gif
Wlad_red_dog
Cap de serie sunt si echipe ca Anderlecht, Sahtior, Besiktas, Levski, Glasgow Rangers, Lens.

Ghinion nu e sinonim cu Dinamo. Daca voi ziceti ca nu am avut doza noastra sanatosa de noroc anul asta va inselati.
anna
dupa meciul cu Roma eram aproape sigura ca Manchester va castiga LC....dar s-a intamplat sa dea peste Milan...a fost o diferenta clara intre cele doua echipe in meciul de aseara...italienilor le mergeau pasele ca unse, iar din picioarele celor de la manchester sarea mingea ca din coltul mesei...ideea e ca milanezii si-au facut bine treaba, si cei de la manchester abia au putut sa miste in teren, au avut 2-3 ocazii pe care le-au ratat si in rest nu treceau de mijlocul terenului..cristiano ronaldo parca a fost pe teren doar ca sa reproseze colegilor pasele proaste...asta e, milan isi merita locul in finala si sper ca de data asta sa castige in fata celor de la liverpool...si locul nostru in grupe...o sa il castigam singuri HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Florin_Bogdan
Iata echipele cu care vom pica in turul 3 daca Dinamo nu va fi cap de serie!

Sanse totusi sa fim cap de serie!

Dinamo ocupa in acest moment locul 73 in clasamentul pe echipe al coeficientilor UEFA, cel dupa care se vor alege capii de serie pentru turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Din cele 72 de echipe care sint superioare din punct de vedere al coeficientilor echipei dinamoviste, 31 nu intra in calculele noatre, niciuna neavind nicio sansa sa participe in sezonul care urmeaza in aceasta competitie. Astfel, Dinamo a ajuns pe pozitia 42. Dintre acestea, mai scadem 16, anume cele care vor intra direct in grupele Ligii si nu vor mai intra in calculele stabilirii capilor de serie. Dinamo urca pina pe pozitia 26.

In acest moment nu mai ramine decit ca dintre cele 25 de echipe care ramin in clasamentul coeficientilor deasupra “ciinilor”, 10 sa nu participe in Liga Campionilor in sezonul care urmeaza. Dintre cele 24 de tari care au reprezentante in aceste tururi preliminare, unele au situatia destul declara in ceea ce o priveste pe Dinamo.

Anglia – Arsenal si Liverpool (in cazul in care nu cistiga Liga)
Italia – Lazio si AC Milan (daca nu cistiga Liga)
Spania – una dintre Barcelona, Sevilla sau Real
Germania – una dintre Schalke, Stuttgart sau Werder
Portugalia – una dintre Sporting sau Benfica
Scotia – Celtic si Rangers
Grecia – AEK Atena
Belgia – Anderlecht
Ucraina – Sahtior si Dynamo Kiev
Bulgaria – Levski Sofia

Toate acestea ocupa in proportie de 99% la suta primele 13 pozitii in ceea ce priveste ordinea capilor de serie, toate fiind deasupra lui Dinamo. In discutie au mai ramas:

- locul 4 din Spania (pentru care se lupta Valencia, Atletico Madrid si Real Zaragoza)
- locurile 2* si 3 din Franta (pentru care se lupta Bordeaux, Lens, Toulouse, Marseille, Rennes)
- locul 2 in Olanda (pentru care vor juca baraj Ajax, AZ Alkmaar, Heernveen si Twente)
- locul 1 in Cehia (pentru ca se lupta Liberec, Sparta Praga, Slavia Praga, Mlada Boleslav)
- locurile 1 si 2 in Turcia (pentru care se lupta Fenerbahce, Besiktas, Galatasaray)
- locul 1 in Elvetia (pentru care se lupta FC Zurich si Basel)
- locul 2 in Romania (pentru care se lupta Steaua, Rapid si CFR Cluj)
* in Franta locul 2 duce direct in grupe, doar locul 3 duce in preliminarii

Toate echipele scrise ingrosat au un coeficient mai mic decit cel al lui Dinamo si astfel echipa din Stefan cel Mare va avea avantaj in fata acestora in operatiunea alegerii capilor de serie. Dintre aceste 8 locuri in preliminarii care au mai ramas de disputat, doar 2 ar trebui sa fie ocupate de echipe cu un coeficient superior “ciinilor” pentru ca acestia sa aiba posibilitatea sa fie capi de serie.

Mai jos va vom oferi situatia in clasament a echipelor care inca mai lupta in Europa pentru un loc in Champions League pentru a putea studia exact sansele echipei lui Mircea Rednic de a ocupa un loc intre cei 16 capi de serie.

Spania (mai sint 6 etape):
4. Valencia 56 p.
5. Zaragoza 54 p.
6. Atletico 51 p.

Franta (mai sint 4 etape):
2. Bordeaux 55 p.
3. Lens 53 p.
4. Marseille 52 p.
5. Toulouse 52p.
6. Rennes 51 p.

Cehia (mai sint 5 etape):
1. Liberec 50 p.
2. Sparta 49 p.
3. Slavia 48 p.
4. Mlada 47 p.

Turcia (mai sint 4 etape):
1. Fenerbahce 60 p.
2. Besiktas 58 p.
3. Galatasaray 54 p.

Elvetia (mai sint 6 etape):
1. FC Zurich 59 p.
2. FC Basel 58 p.
lio^n
simplu: picam cu benfica si-i batem de data asta!!!
marcher
Vai de mama noastra... busted_blue.gif
dudu1961
Vai mama noastra ! Toata treaba e ca avem si punctaj mic -34. Daca oile ies pe 2 ei vor fi cap de serie , asa ca poate totusi Clujul lasa dracu certurile si suspiciunile si joca fotbal .
nubi1
In afara de cateva care sunt chiar greu de eliminat nu e dracu chiar asa de negru. Kiev, Sahtior, Benfica, Glasgow, Besiktas sunt toate echipe care pot fi eliminate. Nu va fi usor dar se poate.
marcher
Las-o moarta ca macane....
djmihaitza
QUOTE(Leaveyou @ 2 May 2007, 14:14) *
Dar dacă nu se califică MU credeți că putem face o echipă care să ne permită să intrăm în grupe ? Într-un fel calificarea ar fi mai glorioasă și am închide gurile celor care spun că venim la masa așternută de alții...

Asa si trebuie facut... Gata cu lamentarile, gata cu bocetele, ajunge cu calculele...
N-am pierdut nimic, locul asta la "masa bogatilor" (...zgura ma-tii de cioban, ca de la tine ni se trag toate relele) n-a fost niciodata al nostru. Daca vrem un loc acolo trebuie sa lasam capul jos (cu tot cu nas) si sa ne intoarcem inapoi la cantonamente, tunee, inapoi la munca de jos.
"Nu muncesti, nu mananci" e o vorba la mine in cartier.
Locul ala se castiga prin MUNCA.
Dumi-DC
Borcea ne spune ca spartanii lupta pan la capat,pai daca lupta pana la capat,sa nu-i vanda pe Pulhac si Stefan si sa aduca inca vreo 4 jucatori de top,poate are vreo jena cand vede ca mizeria asta de tv sport a facut topic pe tema"pe cine vinde Dinamo la vara"pt jeguri precum acestia poate se abtin si conducatorii nostri de la vanzari,ca sa le dam o palma peste bot la toate gunoaiele care se bucura acum de finala din liga,pentru ca daca ar veni cei enumerati prin presa si n-ar pleca nimeni,Dinamo poate trece de orice echipa in afara de cele venite din Spania,de cele doua finaliste si de Arsenal,daca va uitati pe lista cu adversarii din turul 3 veti vedea ca doar 4 sunt echipe impsobile pt un Dinamo cu un lot valoros,dar pt asta spartani trebuie sa fie cei din conducere,caci noi suntem oricum si venim 55000 pe Lia Manoliu indiferent ca jucam cu Real sau cu Levsky,indiferent ca avem 22 de jucatori valorosi sau ca dupa o taraba de vara,ramanem in primu 11 cu Balace si Homei
COSMIN C
Florin Bogdan, daca tot n-ai pierdut vremea sa faci tu asemena calcule si sa ne prezinti, mi se pare pacat ca in loc sa comentezi ceea ce a scris colegul nostru de forum aici, preferi un copy/paste din presa.
Florin_Dinamo
Nu e totul pierdut. Calificarea nu am pierdut-o pe mana noastra. Acum sunteti tristi ca nu ne-am calificat direct in grupe, dar, daca trecem de turul 3? Si da Oprita gol? verystrange.gif O sa moara jiji de ciuda, si ai lui spurcati. Si daca nu jucam in LC, facem puncte in UEFA. Important e ca de obicei... sa nu vanda astia pe nimeni icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
Leaveyou
QUOTE(Florin_Bogdan @ 3 May 2007, 15:08) *
Toate echipele scrise ingrosat au un coeficient mai mic decit cel al lui Dinamo

Care sunt scrise îngroșat ? Click to view attachment

QUOTE(COSMIN C @ 2 May 2007, 14:30) *
Parca Lobont spunea ceva de genul: daca iti doresti putin, putin obtii.
dinamovistu'92
Pe Besiktas i-as vrea din alea :D
bananasmile.gif
Leaveyou
De ce ? Cred că faci o confuzie ... dacă te referi la meciul nostru cu ei, acolo nu am fost luați în serios și am avut și bulan cu carul. Fără întăriri ne pișăm în sus. Indiferent cu cine cădem. Vreau să văd dom' profesor Rednic ce va face. După declarația că pleacă în 2008 ...
Max
hai Liverpool.
gavros
hai Milan
MosIonRoata
Mencistar Iunaitad (Manchester United Lb.Engl.) nu joaca fotbal ,joaca rugby cu balonul rotund...
aia cind intra la balon ataca adversarul cu picioarele ,cu miinile ,cu soldul ,cu capul si cu pieptul...
cum au dat de un arbitru care n-a tolerat macelul s-au si dus pe copca.

Efeminatul Ronaldo, cu fitele lui de balerin sau mai degraba de balerina, i-a infuriat asa de tare pe
Talieni ca i-au tras cu huo pe toata durata meciului...n-am mai vazut asa ceva, sa huiduie un
stadion intreg un jucator pe toata durata partidei....dovada clara ca la Italia nu's bine vazuti fitangiii.

Sanatate!
cane loco
Eu zic ca Dinamo are nevoie pentru a aborda cum trebuie Liga, are nevoie de cate un jucator experimentat in fiecare compartiment(aparare, pentru ca de multe ori a fost depasita aiurea, la mijloc un coordonator de joc si de ce nu un varf care impreuna cu ceilalti atacanti sa poata hartui apararea adversa, ca sa fim sinceri in Liga Campionilor nu bagi autobuzul in poarta si te aperi la disperare si cu mingi bubuite in fata, trebuie sa ai atac pentru a avea avantaj in fata adversarului.Daca actionarii lu' peste ar face asa si mai ales borcea, cred ca putem spune ca avem sperante mari sa ajungem in grupe, chiar daca am juca preliminariile cu o echipa mai puternica.Oricum pana la vara mai e o gramada de timp vom vedea ce se intampla.
dinamo_angel
Inca 1 zi ne desparte de marea finala din Grecia, tara zeilor, a antichitatii... a magiei si a legendelor! Pe data de 23 mai se va scrie istoria, se va petrece un miracol, vom avea parte de o super partida! Si nu suntem siguri cine va castiga... se vor lupta doua echipe mari, cu prestigiu, cu un palmares bogat si frumos... In astfel de conditii, nu poti sa visezi cine va castiga!

VA FI MILAN, o formatie care a avut de trecut de echipe medii, dar care in a doua parte a calificarii a trecut de Bayern.. de Manchester UNited?
SAU vom avea aceeasi castigatoare DE ACUM 2 ANI>> LIVERPOOL, care s.a confruntat, in drumul sau spre finala, cu FC BARCELONA, CHELSEA? Un lucru este sigur, vom avea parte de un spectacol pe cinste..

Si totusi.. hai, Milan! :P
POOL
QUOTE(MosIonRoata @ 4 May 2007, 17:18) *
Mencistar Iunaitad (Manchester United Lb.Engl.) nu joaca fotbal ,joaca rugby cu balonul rotund...
aia cind intra la balon ataca adversarul cu picioarele ,cu miinile ,cu soldul ,cu capul si cu pieptul...
cum au dat de un arbitru care n-a tolerat macelul s-au si dus pe copca.
Efeminatul Ronaldo, cu fitele lui de balerin sau mai degraba de balerina, i-a infuriat asa de tare pe
Talieni ca i-au tras cu huo pe toata durata meciului...n-am mai vazut asa ceva, sa huiduie un
stadion intreg un jucator pe toata durata partidei....dovada clara ca la Italia nu's bine vazuti fitangiii.
Sanatate!

Eu am mai vazut, au mai fost multi jucatori huiduiti mult mai rau decat ronaldo, sa nu uitam de cazul Figo, la meciul Barca -Real de prin 2003 cand s-a aruncat in el pana si cu un cap de porc dupa el.

PS: Forzza Milan...
bigbobo
Am simpatii si pentru Milan dar si pentru Liverpool. Sper intr-o finala frumoasa maine seara si ca cel mai bun sa castige.
cosmin targoviste
Mie imi place la Liverpool galeria,iar la MILAN echipa.....Sunt in impas ....Nu stiu cu cine voi tine maine.....Totusi inclin spre englezi datorita mentalitatii pe care o au....
red_dog_rahova
You'll never walk alone....!!!!!!
Leaveyou
În afară de Milanul lui Van Basten niciodată nu mi-au plăcut italienii. Cum Van Basten nu mai este ...
matador
cu liverpool tin de mic, asa ca...you'll never walk alone
POOL
Tonight you will walk alone. diablo.gif
DiliBili
- eu cred ca va cistiga Milan, desi o sa tin, in acest meci, cu Liverpool;
- la Concursul Pronosport, este egalitate perfecta, 50% au mizat pe Milan - 50% pe Liverpool
gavros
Forza MILAN HAITA_DINAMO.gif
red_dog_rahova
You'll never walk alone....
Clau_Goool
You will walk alone... Forzza Milan !!!
Capirossi
QUOTE(matador @ 23 May 2007, 9:06) *
cu liverpool tin de mic, asa ca...you'll never walk alone

Credeam ca tii cu Dinamo. Bine ca ne-ai lamurit. Domnii moderatori, schimbati numele forumului !
Capirossi
Cel mai mare stricator de fotbal - Inzaghi .
stef 22
Ca sa parafrazez statusul pe care il am la mess: "Cat c***t o fi mancat Inzaghi sa aiba un asa noroc chior???"
red_dog_rahova
s-o fi c***t in scaldatoare.....cand a fost botezat....
gavros
Good game Inzaghi !
Good game MILAN !
bvPCH
ole ole,ole ola,aplaudati campioana bananasmile.gif bananasmile.gif
Achiles
QUOTE(bigbobo @ 22 May 2007, 21:18) *
Am simpatii si pentru Milan dar si pentru Liverpool. Sper intr-o finala frumoasa maine seara si ca cel mai bun sa castige.

Nu au castigat cei care au jucat fotbal ... Nu au castigat cei care meritau ... Au castigat blatistii , adik milan
gavros
rofl.gif daca e sa o luam asa, nici acum 2 ani nu merita Liverpool sa castige
Clau_Goool
Ma bucur ca a luat AC Milan Liga Campionilor. Era cazul sa se razbune pentru fiascoul din 2005. Si despre autorul golurilor ce sa mai zic, oportunistul Inzaghi este mereu la locul potrivit.
Bravo Milan ...
red_dog 4 ever
Milan merda
hxx
Inzaghi la covrigi, ca de obicei. Oricum, bravo MILAN. Se vede treaba ca nu neaparat jucatorii tineri, buni individual, pot face diferenta, ci si cei cu experienta, care constituie insa O ECHIPA.
POOL
Regina Europei in sezonul 2006/2007 AC MIlan... Felicitari Diavolului Milanez. bananasmile.gif
MosIonRoata
Finala de la Atena a atins nivelul unui meci mediocru din Divizia A.
Batrineii Milanului au pasat lateral sa nu trebuiasca Mos Inzaghi sa
alerge dupa minge ca oboseste...aste-au fost indicatiile antrenorului...
Meci intre doua echipe obosite, plictisite si fara chef de fotbal.

Sanatate!
cpc
aseara intr-adevar s-a jucat cam fara vlaga...de la italieni ma asteptam din cauza varstei, si englezii au dezamagit pe toate planurile ....3 echipe pana in semifinale si toate 3 Doamne au facut-o de blacksheep.gif

...ma asteptam sa joace mai vioi macar pentru banii pusi in joc care nu sunt putini...doar la noi se dau adevarate razboaie pentru milioanele de euro de CL!

In fine, aseara am tinut cu Milan deci a fost ok beerchug.gif
POOL
Daca as vedea meciuri asa de rapide si in Liga lui Mitica, atunci as zice ca al nostru campionat e cel mai bun din lume.
Capirossi
Deci daca avem meci cu Milanu' sau cu Liverpool in C L sunt mancati, nu ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.