junior
Aug 24 2006, 07:03 PM
Iată grupele
Grupa A 1.Barcelona 2.Chelsea Londra 3.Werder Bremen 4.Levski Sofia
Grupa B 1.Inter Milano 2.Bayern Munchen 3.Sporting Lisabona 4.Spartak Moscova
Grupa C 1.Liverpool 2.PSV 3.Bordeaux 4.Galatasaray
Grupa D 1.Valencia 2.AS Roma 3.Olympiakos Pireu 4.Sahtior Donetsk
Grupa E 1.Real Madrid 2.Lyon 3.Steaua B 4.Dinamo Kiev
Grupa F 1.Manchester United 2.Celtic Glasgow 3.Benfica Lisabona 4.FC Copenhaga
Grupa G 1.Arsenal Londra 2.FC Porto 3.TSKA Moscova 4.Hamburg
Grupa H 1.AC Milan 2.Lille 3.AEK Atena 4.Anderlecht
să mor eu ... ăştia nu fac nici un punct
cane loco
Aug 24 2006, 07:24 PM
adica spurcati normal ca nu fac nici o cacareaza de oaie o sa fie vai de capul lor belit, si noi daca am fi cazut cu echipele astea intram la idei serios de tot, da ati vazut ca jiji razboinicu' vorbea numai de Real de parca celelalte doua echipe erau din divizia c de la noi, asta inseamna sa fi oier prost si infatuat, da stiti voi spurki se joaca acuma precum fundul pe langa ,,ciocanul'' sculat.
Ashtray
Aug 24 2006, 07:29 PM
neo
Aug 24 2006, 07:47 PM
N-o sa prinda nici Cupa Uefa!!!
edy
Aug 24 2006, 07:51 PM
bigbobo
Aug 24 2006, 08:38 PM
ALEXANDRA
Aug 24 2006, 10:05 PM
ZDEAUA -REAL MADRID 0-7
Dinamo KIEV -ZDEAUA 5-0
LYON-ZDEAUA 4-0
SI BEY ZDEAUA RAMAI CU BINE IN CIMITIRUL GHENCEA
FORTA Dinamo
javrutza_rosie
Aug 24 2006, 10:14 PM
he-he ce ma bucur ca au cazut cu echipe relativ grele....si mai ales ca nici aici nu au scapt de Dinamo,chit ca nu suntem noi....si sper cel mai rau sa o fure de la Dinamo,ca joaca si la ei Dinamo acasa.....vai de ei,makr sa nu apuce cupa,ca mai departe nu se duc
ScorpyoN
Aug 25 2006, 01:09 AM
Lasand laoparte grupa stoaiei, sa ne rezumam la alta grupa, Grupa A:
Chelsea, Barca, Werder, Levski.
Saraca Levski, va primi mai multe goluri decat va primi steaua in grupa ei

.
P.S. Imi poate zice cineva programul stoaiei in grupa?
P.P.S. Alexandra, Lyon o sa-i bata pe oi mai rau decat o s-o faca Kievu. Ai incredere
gavros
Aug 25 2006, 01:42 AM
parerea mea e ca o sa faca 2 pct acasa , dar Lyon ii bate de 2 ori :D
freedog
Aug 25 2006, 02:19 AM
sa aibe luminitza bulan shi sa se califice mai departe ca o sa-l vedem pe razboinic la televizor cum il vedeam pe impuscatu" inainte de 89
sunt mai mult decat pesimist...stiu
ScorpyoN
Aug 25 2006, 12:41 PM
Cu Lyon si Real Madrid? Da-ti o palma peste gura
junior
Aug 25 2006, 01:52 PM
îşi pierde dinţii..nu au nici o şansă...
gigiredog
Aug 25 2006, 02:17 PM
Sa moara masa ce i-a calmat pe spurcati...
FC Stoia - Olympique Lyon - 26 septembrie.
Preturi bilete:
Peluze 50 RON
Tribuna II 100 RON
Tribuna I 150 RON
FC Stoia - Real Madrid - 17 octombrie
Peluze 100 RON
Tribuna II 200 RON
Tribuna I 300 RON
FC Stoia - Dinamo Kiev - 21 noiembrie
Peluze 35 RON
Tribuna II 50 RON
Tribuna I 100 RON
Cata foame sa ai in tine sa pui preturile astea la bilete?
anja86
Aug 25 2006, 02:18 PM
Florin_Bogdan
Aug 25 2006, 07:15 PM
QUOTE(neo @ 24 Aug 2006, 20:47)

N-o sa prinda nici Cupa Uefa!!!

Zici u ca nu o sa prinda... ar fi bine.. dar n-as prea crede
Au adus pe real pe lyon...la bucuresti... unele dintre cele mai bune ekipe ale europei...
ScorpyoN
Aug 25 2006, 08:36 PM
Pai si tu crezi ca Dinamo Kiev e echipa de nimic? Astia aproape in fiecare an ajungeau in grupele UCL (exceptie anul 2005-2006 de UCL). Eu am incredere in Kiev.
Dar vad ca aici tot de stoaia se discuta. Uitati-va la Levski. Aia daca vor da 1 gol e bine

.
Eu ma uit la grupa Valenciei si AS ROma. Acolo o sa fie competitie mare pentru locurile 1-2 intre Valencia si Roma, respectiv locurile 3-4 intre Shaktior si Olympiakos.
"Grupa Mortii" cum in fiecare an este numita astfel cea mai tare grupa eu o consider Grupa ... chiar nu pot

Cam aici sunt aproape clare echipele care se vor califica mai departe
SNapy
Aug 25 2006, 08:57 PM
De ce mai vorbim de spurkatzi?Ce ne pasa nou de spurkatz?
O sa termine pe ultimul loccu 0-1 puncte.Cu real si Lyon o so ia la curul gol.Si sa nu uitam si de Dinamosi eia is buni.
O mai spun o data ce ne pasa de eia.
freedog
Aug 25 2006, 11:04 PM
acum tot nu mai conteaza...trebuia sa ajungem noi in c l
asa jucam cu grecii si cu echipe de care nu am auzit pana acum
dar la anu intram direct in grupe nu?
DiliBili
Aug 25 2006, 11:10 PM
Decat sa mai vorbim de stiaua mai bine ne dam cu parerea cine va merge mai departe in CL. Iata cum vad eu:
Grupa A Barcelona + Chelsea Londra
Grupa B Inter Milano + Bayern Munchen
Grupa C Liverpool + PSV
Grupa D Valencia AS + Roma
Grupa E Real Madrid+ Lyon
Grupa F Manchester United+ Benfica Lisabona
Grupa G Arsenal Londra+ Hamburg
Grupa H AC Milan + AEK Atena
ScorpyoN
Aug 26 2006, 12:47 AM
Cu o mica completare: Grupa H: AC Milan, Lille.
Si echipele care se vor duce in Uefa:
A: Bremen
B: Sporting
C: Bordeaux
D: Olympiakos
E: Dinamo Kiev
F: Benfica
G: Hamburg
H:AEK Atena
bigbobo
Aug 26 2006, 10:04 AM
Referitor la pretul biletor pentru stelisti in meciurile din CL nu pot sa spun decat...Scump domne, scump...in CU era mai ieftin
FarfelkugeL
Aug 26 2006, 11:11 AM
QUOTE(freedog @ 25 Aug 2006, 3:19)

sa aibe luminitza bulan shi sa se califice mai departe ca o sa-l vedem pe razboinic la televizor cum il vedeam pe impuscatu" inainte de 89
sunt mai mult decat pesimist...stiu
Lyon: 2 victorii
Kiev: acasa la ei bataie clara iar aici bataie la un gol
Real: cu Real s-ar putea sa fie marea surpriza, sunt in reconstructie, jucatori noi, antrenor nou, or sa ia oile 1 punct in ghencea. Dar atat!
De la 1 punct pana la calificare.... luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuung drum.
Jiji ca de obicei fabuleaza ca "o sa ii bata pe toti si termina grupa pe loc".
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PAMANTUL CATRE JIJI!
OILE TALE OR SA IA DOAR 1 PUNCT!
red_dog 4 ever
Aug 26 2006, 11:20 AM
La ce scoruri sunt la bilete la meciul cu Realul se va vedea care sunt adevaratii suporteri ai oilor care dau milioane pe bilete nu aia care se lauda ei ca umple un stadion si biletele sunt cate va sute de mii
red_dog77
Aug 26 2006, 11:43 AM
Eu cred ca o sa se duca lumea la meci(nu neaparat suporterii

). Macar sa-i vada pe Real si Lyon.
RED75
Aug 26 2006, 11:47 AM
Stai linistit. La meciul cu Realul stadionul va fi plin de tot felul de fitzosi care nu pot sa-ti spuna mai mult de 5 jucatori de la Steaua dar merg la meci ca da bine sa spui ca i-ai vazut pe Beck si pe Ronaldo. Si acum da bine si sa strigi ca "cine sare e ros - albastru " Nu?
Cum s-ar spune, oi de conjunctura
ScorpyoN
Aug 26 2006, 04:02 PM
Eu cred ca meciul cel mai greu pentru ei este cel cu Lyon. Deabia astept sa le dea Lyonul 4-0 in ghena sa vada jiji cine este cu adevarat Lyon-ul, nu o echipa de Divizia C cum crede el, dar la cat fotbal stie jiji...
freedog
Aug 26 2006, 04:03 PM
sa shtii ca ai dreptate...mai nou daca esthi stelist esthi la moda..
ma uitam la Dinamo cu beitar la un bar si era sa nenorocesc nishte oi care incercau mie sa-mi explice ca Dinamo nu are echipa si ca mai sunt singurul dinamovist...
ia sa-i vad acum la preturile astea ce stelisti mai sunt
veyitzi de treaba...
nu dau asthia milioane pe un bilet nici daca juca sf petru la real
red&white
Sep 3 2006, 05:40 PM
Bine inteles ca grupa A este cea mai echilibrata,iar de grupa Stelei nici nu ma gandesc stiti cu toti ca Steaua nu va lua nici un punct si Dinamo Kiev i bat
ScorpyoN
Sep 6 2006, 02:41 AM
Cum adica grupa A echilibrata?

Pai o sa fie lupta-n 3, Barca, Chelsea si Werder ca Levski o sa fie ciuca umilintelor
ovy_reddog
Sep 6 2006, 09:13 AM
parerea mea k realul daca nu-s revine s-ar putea sa-i lase locul sau in liga ucrainienilor.poate face si echipa oilor un egal acasa cu realul ca aia au vedete nu fotbalisti
mariusl
Sep 6 2006, 11:14 AM
sper ca spurcatii sa nu faca niciun punct! aseara erau suparati ca nu se pot bucura in piata universitatii dp meciul cu lyon pt ca este summitul francofoniei! astia chiar sunt idioti dc cred ca lyon ii lasa sa scape fara 3-4!
eu sper sa fie:

-lyon 0-5!!
Raikkonen
Sep 6 2006, 10:23 PM
QUOTE(ovy_reddog @ 6 Sep 2006, 10:13)

parerea mea k realul daca nu-s revine s-ar putea sa-i lase locul sau in liga ucrainienilor.poate face si echipa oilor un egal acasa cu realul ca aia au vedete nu fotbalisti
Frate, asta o spui cand joaca Real cu Lyonnais...dar cu Steaua..........HAHAHAHAHAH pai tu nu sti ce e Realul.
E totusi locul 2 din Spania, are achizitii noi ca si Cannavaro.
Are un portar destul de bun dar nerespectat pe Bernabeu.
Robinho o sa faca felinare din Goian si Ghionea care sunt 2 chiori...
Sa fim seriosi, Realul doar daca e mila castiga cu mai putin de 3 goluri fata de steaua.
ScorpyoN
Sep 10 2006, 06:58 PM
Meciurile de martea si miercurea asta transmise de Prrom TV:
Marti: Roma - Sahtior
Miercuri: Dinamo Kiev - steaua.
Meciurile care trebuiau transmise (din punct de vedere al spectacolului fotbalistic):
Marti: Chelsea - Werder Bremen
Miercuri: Manchester Utd. - Celtic Glasgow
POOL
Sep 10 2006, 10:28 PM
QUOTE(ovy_reddog @ 6 Sep 2006, 10:13)

O sa vezi u k Realu o sa fie anul asta una dintre cele mai bune echipe din lume.

Faza asta ku vedetele o expirat la Real de cand a venit Capello.
ScorpyoN
Sep 11 2006, 12:55 AM
Oricum Realul are in aparare cel mai bun fundas din lume: Cannavaro

. Desi este echipa pe care o urasc cel mai mult, recunosc ca o sa aiba un cuvant de zis in UCL anul asta.
mihaiul90
Sep 12 2006, 01:50 AM
QUOTE(ScorpyoN @ 10 Sep 2006, 19:58)

Meciurile de martea si miercurea asta transmise de Prrom TV:
Marti: Roma - Sahtior
Miercuri: Dinamo Kiev - steaua.
Meciurile care trebuiau transmise (din punct de vedere al spectacolului fotbalistic):
Marti: Chelsea - Werder Bremen
Miercuri: Manchester Utd. - Celtic Glasgow
Ce vrei si tu acum, transmit si ei ca taranii meciurile in care joaca romani, al oilor ca deh sunt oi, si Roma-Sahtior ca sunt romani si acolo si dincolo ...
Apropo daca era sa transmita in vederea spectacolului mai bine alegeau un Real-Lyon, asta cred ca o sa fie cel mai tare meci din prima etapa a grupelor
POOL
Sep 12 2006, 09:10 AM
Si cel mai tare meci de azi pe care ar fi trebuit sa il transmita era Chelsea - werder bremen.
djmihaitza
Sep 12 2006, 10:52 PM
Meciurile din seara asta s-au terminat. Iata scorurile:
Chelsea 2 : 0 Werder Bremen
Barcelona 5 : 0 Levski (

)
Sporting 1 : 0 Inter
Bayern 4 : 0 Spartak
Galatasaray 0 : 0 Bordeaux
PSV 0 : 0 Liverpool
Olympiakos 2 : 4
Valencia Roma 4 : 0 Sahtior Donetsk (ce-a "furat-o" Nea Mircea Il Luce!!!, euro-goluri Totti si David Pizarro!)
Concluzia este ca pentru novici e greu sa faci fata unor echipe abonate an de an la Champions League.
Novicii dintre cimitire (

) isi vor rupe gatul maine seara (si nu numai !).
POOL
Sep 12 2006, 10:54 PM
A furat-o Il Luce, insa a furat-o din cauza neexperientei echipei... Daca erau atenti puteau avea 2-0 la pauza.
RED75
Sep 12 2006, 11:01 PM
QUOTE(djmihaitza @ 12 Sep 2006, 23:52)

Meciurile din seara asta s-au terminat. Iata scorurile:
Barcelona 5 : 0 Levski (

)
Cred ca Milan sarbatoreste cu toti castravetii lui pe strada
SMILE BAM
Sep 12 2006, 11:53 PM
deceneu
Sep 13 2006, 12:34 AM

Vai de capul nostru, a celor din est....parca diferenta asta e prea mare.....daca o sa treaca una in optimi o sa fie performanta mare! In incheiere, ii doresc stelei soarta lui levski!
ScorpyoN
Sep 13 2006, 01:50 AM
Barca - Levski

Si-au batut joc "extraterestrii" de castraveti

Roma - Sahtior, ce jucator este Marica

Sporting - Inter cred ca a fost surpriza care a facut ca multi sa-si bage ... in pariuri
red&white
Sep 13 2006, 07:59 AM
Barca,desi nu prea imi place,dar ma bucur ca i-a umilit pe Levski

,si mi ciuda ca astia de la Dinamo l-au vandut pe Marica,ce jucator am pierdut

Sporting a batut pe Inter,asta dovedeste ca Inter nu merita titlul de Campioana si Valencia a batut pe Olimpiakos:ceva normal

Daca Dinamo va intra in UCL sper sa nu ne facem de ras cum sau facut alti sau cum se va face Steaua
BandiT
Sep 13 2006, 08:27 AM
steaua nu s-a facut inca de ras , ba dimpotriva: a ajuns in grupele ligii dupa 10 ani , in care nici Dinamo nici rapid nu au reusit aceasta performanta...si asta va roade...
vedem deseara unde suntem, poate scoatem un egal sa va inchidem gura!
radu
Sep 13 2006, 08:44 AM
Devi din ce in ce mai plictisitor cu Steaua ta..nu crezi ca a venit timpul sa te cari pe unul din forumurile voastre?
RED75
Sep 13 2006, 10:00 AM
Ieri dupa ce am auzit scorul Roma - Sahtior 4-0 ma gandeam ca dupa inca un rezultat ca asta nea Mircea o sa trebuiasca sa-si caute echipe (si la Rapid e locul ocupat

). Totusi am vazut azi niste secvente si parca Sahtior nu juca asa rau. Dar cand iei bataie cu 4-0 ... e in functie de cata rabdare are mafiotul care baga bani la echipa
ScorpyoN
Sep 13 2006, 11:46 AM
Red75, pai sahtior nu a jucat asa rau. Dar faza e ca sahtior a avut vreo 4-5 ocazii si le-a ratat pe toate

, iar Roma a avut 4 ocazii si le-a transformat pe toate in goluri

.
Din meciuri ca ROma - Sahtior ar trebui sa se invete faptul ca nu e bine sa-ti bati joc de ocazii.
deceneu
Sep 13 2006, 12:56 PM
Scorul e minciunos....sahtior chiar mi-a plăcut cum a jucat prima repriză, şi parţial a doua repriză....după primirea primului gol s-au pierdut, lucru caracteristic echipelor din est...chiar nu înţeleg de ce...Mi îmi pare rău de Werder Bremen....puteau să scoată un rezultat mult mai bun cu Chelsea...dar din păcate nici Klose şi nici arbitru nu au fost în formă....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.