Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CIVILIZATIE:Ar trebui sa se renunte la ...UE ?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Alb si Rosu
Unul din lucrurile care imi displac la galeriile bucurestene este limbajul obscen ridicat la rangul de lucru firesc.Cand aud cum se "saluta" jucatorul care vine sa-si salute galeria(inlocuindu-se scandarea numelui sau cu un m...e steaua),sau acel "s... p..." care se striga portarului advers parca se duc draq toate coregrafiile ingeniose care imi aduceau aminte de occident si imi dau seama ca sunt totusi in Romania.Si totusi in aceasta tara este un colt de normalitate numit Timisoara.Stiu,am multe motive sa-mi displaca unele lucruri de acolo cand Dinamo este privita ca inamicul public nr. 1 in Banat.Dar,dar nu pot sa nu remarc,cu toata ura pe care ne-o poarta ,ca acolo nu se striga m..e Dinamo desi se striga multe alte lucruri anti-Dinamo.Adica este totusi o limita,aceea a vulgaritatii,care nu este trecuta.Vreti sa nu va mai fie rusine sa veniti cu prietenele voastre la stadion?Vreti ca parintii vostrii sa nu mai creada despre galerie ca este "o adunatura de golani" cand aud la televizor tot ce aud de prin 90' incoace?Atunci trebuie sa fim noi prima galerie din Bucuresti care are un limbaj civilizat!Si...cum ramane cu spurcatii sau ciorile,va veti intreba?Simplu-nu ne opreste nimeni sa strigam "Aurolacii" sau alte kestii care tin de un QI mai ridicat.Oricum treptat se vor simti inferiori ei ramanand la "celebrul" Dinamo m..e Dinamo,noi spunandu-le ca sunt...penibili.Important este sa dominam fondul sonor al stadionului si sa dam replici inteligente.Altfel parca nu se schimba nimic de 10 ani incoace...Poate aceasta maturizare ar trebui sa vina ACUM!
ursul-alb
Din pacate, ti-ai cam raspuns singur cu "semnatura"... E foarte greu, in special din cauza varstei majoritatii celor din galerie si mai ales a infantilismului celor care ii conduc; bine, uneori ei zic ca asta se numeste "ultras"... :)

Votasi DA...
Alb si Rosu
Iadda iadda ce scor strans...baieti ma mira faptul ca unora le mai "place"...si as fi curios sa aud si argumentele lor.Ne-am cam obisnuim sa toleram anormalitatea noi cei care gandim normal.Dar asta nu ne face deloc bine la imagine-si nici la creier cred.Multumesc celor care au votat DA.Asta imi arata ca mai sunt oameni care gandesc normal si imi infirma...semnatura :)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.